- 20 Eylül 2012
- 2.183
- 2.778
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence regl öncesine göre gayet iyi canım, hiç bozma devam etkilo bildirimiii
Başlangıç: 65,1 kg (17 Ekim 2023)
Geçen hafta: 59,6 kg (20 Kasım 2023)
Bu hafta: 59,7 kg (27 Kasım 2023)
Gelen: 0,10 kg
Toplam giden: 5,4 kg
Eki Görüntüle 3342047
Regl dönemimde olduğum için 100 gr artıyı normal karşılıyor ve tam gaz devam diyorum
Günaydınnn az önce tartıldım 6 günde yarım kilo vermişim, güncel kilom 55.7 bu hafta 4 farklı davete katıldığım halde bu kiloyu verebilmiş olmak beni aşırı motive etti
Toplamda 24 günde 1.8 kg vermiş oldum.
Umarım bugün son kaçamak günü olur ve 4 Aralık'a kadar güzel bir detox yapıp daha başarılı sonuçlar alırım
Teşekkür ederim canım bende hep dengeleyerek ilerlemeye çalışıyordum demekki doğru yoldayım bu hafta çok bir yere gitmem gibi duruyor inşallah istediğim gibi bir detox haftası olurcanımm harika, tebrik ederim amacımız dengeyi tutturarak kalıcı şekilde ilerlemek, sen de davetlere rağmen böyle bir sonuç aldıysan denge kurmayı öğreniyorsun demektir
Merhabalar. Bende hayatımda ilk kez 83 kilodayım ve aşırı mutsuzum çıkmazdayım kendimi durduramıyorum
Merhaba, bence çok fazla diyet kafasına girmeden minik minik başlamakta fayda varMerhabalar. Bende hayatımda ilk kez 83 kilodayım ve aşırı mutsuzum çıkmazdayım kendimi durduramıyorum