Sezgisel ve Aralıklı Beslenme ♡

kilo bildirimiii :KK31:

Başlangıç: 65,1 kg (17 Ekim 2023)
Geçen hafta: 59,6 kg (20 Kasım 2023)
Bu hafta: 59,7 kg (27 Kasım 2023)
Gelen: 0,10 kg
Toplam giden: 5,4 kg 🧿
IMG_0595.jpeg

Regl dönemimde olduğum için 100 gr artıyı normal karşılıyor ve tam gaz devam diyorumEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

kilo bildirimiii :KK31:

Başlangıç: 65,1 kg (17 Ekim 2023)
Geçen hafta: 59,6 kg (20 Kasım 2023)
Bu hafta: 59,7 kg (27 Kasım 2023)
Gelen: 0,10 kg
Toplam giden: 5,4 kg 🧿
Eki Görüntüle 3342047

Regl dönemimde olduğum için 100 gr artıyı normal karşılıyor ve tam gaz devam diyorumEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
Bence regl öncesine göre gayet iyi canım, hiç bozma devam et 🫶

11.30 kahvaltı
2 yumurtalı omlet
3 küp kaşar peynir

16.00
2 küçük kuru dolma
5-6 tane sarma
1 dilim börek

Tam detoxa gidiyorum arkadaşlarım çaya çağırıyor ben ne yapacağım böyle ya 😢 yarın da Midyat kafro köyüne gidicez Süryani'lerin pizza köyü 🤦 şu arkadaş çevrem olmasa şimdiye 10 kilo vermiştim 😭

27 Kasım menüm

10:00

-1 kupa sade filtre kahve

12:30
-250 gr ızgara tavuk göğüs
-karışık ızgara sebze
-1 kaşık patates püresi

13:00
-1 fincan sade türk kahvesi

15:30
-1 orta boy yeşil elma
-biraz leblebi
-vanilla bergamot çayı

19:30
-1 kaşık pilav
-2 kaşık nohut
-yoğurt, salata

Su: 1,5 lt

Spor: 30 dakika leslie boosted fitness walk + 10 dakika hip dips eritme videosu

Adım: 3.479

Günaydınnn🫶 az önce tartıldım 6 günde yarım kilo vermişim, güncel kilom 55.7🎉🎉 bu hafta 4 farklı davete katıldığım halde bu kiloyu verebilmiş olmak beni aşırı motive etti🥰

Toplamda 24 günde 1.8 kg vermiş oldum.

Umarım bugün son kaçamak günü olur ve 4 Aralık'a kadar güzel bir detox yapıp daha başarılı sonuçlar alırım 😌

Günaydınnn🫶 az önce tartıldım 6 günde yarım kilo vermişim, güncel kilom 55.7🎉🎉 bu hafta 4 farklı davete katıldığım halde bu kiloyu verebilmiş olmak beni aşırı motive etti🥰

Toplamda 24 günde 1.8 kg vermiş oldum.

Umarım bugün son kaçamak günü olur ve 4 Aralık'a kadar güzel bir detox yapıp daha başarılı sonuçlar alırım 😌

canımm harika, tebrik ederim😍🧿 amacımız dengeyi tutturarak kalıcı şekilde ilerlemek, sen de davetlere rağmen böyle bir sonuç aldıysan denge kurmayı öğreniyorsun demektir💕

28 Kasım menüm

-4 kaşık nohut
-2 kaşık pilav
-yoğurt, salata

-1 küçük mandalina
-2şer fındık, badem
-çilekli yeşil çay

20:00
-1 porsiyon türlü
-1 kase yoğurt
-bol salata
-1 küçük mandalina

Spor: yok

Adım: 8.839

canımm harika, tebrik ederim😍🧿 amacımız dengeyi tutturarak kalıcı şekilde ilerlemek, sen de davetlere rağmen böyle bir sonuç aldıysan denge kurmayı öğreniyorsun demektir💕
Teşekkür ederim canım ♥️ bende hep dengeleyerek ilerlemeye çalışıyordum demekki doğru yoldayım 🫶 bu hafta çok bir yere gitmem gibi duruyor inşallah istediğim gibi bir detox haftası olur 😅

İyi akşamlar 🌸

11.30 kahvaltı
2 rafadan yumurta
1 kk beyaz peynir
5 zeytin

16.00
2 küçük dereotlu poğaça
1 kase salata

2 lt su
3 bin adım+20 dk karın ve bacak antrenmanı

Spor sonrası tansiyonum düştüğü için 1 yeşil elma yedim az önce.

29 Kasım menüm

-1 porsiyon türlü
-1 kase yoğurt
-salata
-1 orta boy muz

-1 küçük mandalina
-biraz leblebi
-1 kupa kırmızı meyveli çay

-1 kase tarhana çorbası
-biraz kıtır ekmek
-bol salata

Spor: 30 dakika leslie boosted fitness walk + 10 dakika pamela reif abs workout + 10 dakika emi wong arm workout

Adım: 4.547

Bu aralar üzerime yine bir durgunluk çöktü. Sanıyorum ki bu yaklaşık 2 ay önce biten ilişkimle alakalı.. içimde bir ağırlık var sanki, hem özlüyorum hem de onunla olmayacağını biliyorum. ne onunla ne onsuz.. Arada sıkışıp kaldım. Zaman geçtikçe zihnim kötü anılardan çok iyilerini hatırlamaya başladı. Kötüleri eskidi sanki. Kendime sürekli hatırlatmaya çalışsam da özlem çöktü işte.. İçimi pek fazla açamıyorum yakınlarıma. Konuşmak bile zor geliyor.

30 Kasım menüm

-1 kase tarhana çorbası
-biraz kıtır ekmek
-bol salata

14:30
-1 fincan salep

16:15
-1 orta boy muz
-3 ceviz

-5 kaşık biberli mantar kavurma
-3 kaşık yoğurtlu kabak
-1 kase salata

Spor: yok, misafirimiz var ananem geldi, biraz burda kalıcak 😻💕

Adım: 4.040

Merhaba 🌸

11.00 kahvaltı (Arkadaş buluşması) 🤦
Yarım yumurta
2 kaşık menemen
5-6 tane patates kızartması
1 pankek
1 kk beyaz peynir

17.00 son öğün
1 kase çorba
1 dolma
2 kaşık bulgur

2 lt su

Merhaba 🌸
Kahvaltı 12.00
1 porsiyon menemen
2 dilim tb ekmeği

13.30
1 mandalina

19.00
1 kase çorba
1 adet biber dolması
1 kase yoğurt

3 kare çikolata 🤦

2 lt su
9.850 adım

Merhabalar. Bende hayatımda ilk kez 83 kilodayım ve aşırı mutsuzum çıkmazdayım kendimi durduramıyorum

Merhabalar. Bende hayatımda ilk kez 83 kilodayım ve aşırı mutsuzum çıkmazdayım kendimi durduramıyorum

merhaba toprak💕 boyun, yaşın nedir? doğum, hamilelik vs durumları var mı? herhangi bir kronik rahatsızlık, hormon bozukluğu?

İyi akşamlar 💕 Bugün menüm saçma sapandı. Yani sapıtmadım ama çok düşük kalori aldım, bedelini de şu an baş ağrısı ve mide bulantısı ile çekiyorum.

1 Aralık menüm

-1 bardak kahve

-2 dilim ekmek
-kaşarlı omlet
-domates, salatalık, yeşil biber
-biraz yeşillik

20:00
-biraz leblebi

Su: 1 lt

Spor: yok

Adım: 12.412

Günlüğüm bugün 6.haftayı doldurdu. Genel olarak rutinimi güzel oturttum diyebilirim. Aralıklı ve dengeli beslenme güzel gidiyor. Spor ve hareket de öyle. Bu ay belki spor programımda biraz değişiklik yaparım. Geçtiğimiz 6 hafta her gün spor yaptım (nadiren sekmiştir) şimdi haftada 4-5 gün ile planlayacağım sanırım. Çünkü haftaiçi koştur koştur işten gel, spor yap, duş al, yemek vakti geçmeden yetiş derken hiçbir şey anlamıyorum akşamdan. Hafta sonu rahat rahat yapmaya devam edebilirim ama hafta içi 2-3 gün olacak diye düşünüyorum bakalım. 💪🏻

Bu sabah tartıldım yarım kilo almışım bu hafta, nasıl oluyor çözemedim. Geçen yaz kilo vermeye çalışırken de böyle olmuştu. Önce biraz verip sonra yemedigim halde almaya başlıyordum. 55ten aşağı düşmediğim için sıkılıp bırakmıştım.

Şimdi bırakmayacağım elbette ama aynı düzende giderken nasıl aldım çok merak ediyorum 😅 bir yerde okumuştum kilo verirken yağ depoları boşalıyor tartıya eksi yansıyor sonra onlar su ile doluyor ve artı yansıyor vs diye. Umarım şuan öyle bir şeydir, spor yapmaya başlasam daha sağlıklı ve hızlı olucak ama bebişten dolayı aşırı yorgun ve uykusuzum 😐

X