- Konu Sahibi melikeberra
-
bende 68 hamile kaldım86 kilo ile doğuma girdim şuan oğlum 9 aylık ve emziriyorum şuan 68 kiloyum ve 10 haftalık hamileyim ve göbeğim çıktı yine
kestane ne cesaret ikinci icin erken degilmi??zor olmuyormu hem hamilesin hem bebeginin pesinde kos en zor hareketli zamanlari onun simdi??uslumu bebegin???
valla canım sorma deli cesareti ama planlı bişey değildi amabebişime kıymakta olmazdı allahım yardım eder oğlum kıpır kıpır emekliyo sürekli bişeyleri karıştıryo bunu en güzel tarafı belki çok kilo almam çok yaramaz değil en azından durduk yere ağlaması falan yok inşallah bu bebişimdeoğlum gibi uslu sakin bi bebek olur
bende 26 gun once sezeryan ile dogum yaptım..ama üzüntüden anlaşıysız bir eşten herşeye karısan bir kayınvalideden dolayıı üstüne brde 5 gun once eşimden şiddet te görünce insan ister istemez kilolarını veriyo..yani tam bir ayda eski kiloma döndüm ve karnım dümdüzzzz..
tabi canim yaa kiyilirmi hic ..olmayanlari dusun..ama zor olacak senin icin zaten planlida olmamis...korunmuyordunuz sanirim oyle degilmi???
2 ay önce sezaryanla doğum yaptım. 34 kilo almıştım. 1 ayda 12 kg gitti. gerisi duruyor. göbeğimde 6 aylık hamile gibi...
tebrik ederim 34 kilo dile kolay ..
bende suan 36 haftalik hamileyim
62 ile hamile kaldim ideal kilom 55 yani biraz kilolu hamile kaldim simdi 69 um toplam 7 kilo aldim
dogumdan sonra bende bebegimi hem emzirmek hemde bir an once eger kalirsa fazlaliklarimdan kurtulmak istiyorum
umarim hamilelikte aldigimbu yedi kiloyu dogumda verirsem gerisini kolay hallederim ..
elif_senacım ben seni tebrik ediyorum bu kadar az kilo alabildiğin için. doğumla beraber aldığın bu minicik kilo gideceği için kilosuz ve diyetsiz bir anneliğe hoşgeldin.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.sağlılklı olun ikinizde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?