Sezeryanla doğumdan sonra 34 kilo şöyle geri verilir

bende 57 kiloyla hamile kaldım 71 kl doğuma girdim bebeğim 2,5 aylık 63 kiloyum eve koşu bandı aldık hedefim 54 kilo olmak bakalım olabilicem mi

bende 56ile hamile kaldım 76.5la doguma girdim 10aylık kızım var şuan 60 kiloyum kalan kilodan rahatsız degilim boyum oldugundan yakıştı tek derdim minik nazar boncugu karnım onuda erittimmi buiş bitti ben ilk 15kiloyu bir ay da verdim sonra takıldım sadece1kilo verdim şimdi mekik çekiyom ikigündür bakalım sonuç alcamı hergün 3saat bol tempolu yürüyom kızımla bol su tüketiyom 4litreyi geçiyo

ben 57 kiloyla hamile kaldım 73 kiloyla doğuma girdim şimdi 63 kiloyum eve koşu bandı aldım hedefim 54 kilo nasıl olcaksaCADIARZU

ben 62 kiloyla hamile kaldim 77 ile doguma girdim...dogumdan sonra 69 kiloydum..1 ayda sadece 2 kilo verdim 67 ye indim diyetsiz...ilk 6 aydan sonra bir ay boyunca hep mekik cektim gobek falan kalmadi..ve su an bebisim 10.5 aylik ben 61 kiloyum...

bende 68 hamile kaldım86 kilo ile doğuma girdim şuan oğlum 9 aylık ve emziriyorum şuan 68 kiloyum ve 10 haftalık hamileyim ve göbeğim çıktı yine

bende 68 hamile kaldım86 kilo ile doğuma girdim şuan oğlum 9 aylık ve emziriyorum şuan 68 kiloyum ve 10 haftalık hamileyim ve göbeğim çıktı yine

kestane ne cesaret ikinci icin erken degilmi??zor olmuyormu hem hamilesin hem bebeginin pesinde kos en zor hareketli zamanlari onun simdi??uslumu bebegin???

kestane ne cesaret ikinci icin erken degilmi??zor olmuyormu hem hamilesin hem bebeginin pesinde kos en zor hareketli zamanlari onun simdi??uslumu bebegin???

valla canım sorma deli cesareti ama planlı bişey değildi amabebişime kıymakta olmazdı allahım yardım eder oğlum kıpır kıpır emekliyo sürekli bişeyleri karıştıryo bunu en güzel tarafı belki çok kilo almam çok yaramaz değil en azından durduk yere ağlaması falan yok inşallah bu bebişimdeoğlum gibi uslu sakin bi bebek olur

walla tebrik ederim hepinizi
60 la hamile kaldım 77 ile doğuma girdim 35 gün oldu 71 kiloyum gram gitmiyo

bende 26 gun once sezeryan ile dogum yaptım..ama üzüntüden anlaşıysız bir eşten herşeye karısan bir kayınvalideden dolayıı üstüne brde 5 gun once eşimden şiddet te görünce insan ister istemez kilolarını veriyo..yani tam bir ayda eski kiloma döndüm ve karnım dümdüzzzz..

bilgilerin için tşkler.
ama ben birazda bünye meselesi olduğunu düşünüyorum.tabiki spor falan şart ama bünye müsaitse 1 ayda verenler bile var beni yeni doğum yaptım iki kilo anca verdim.bazılarına bakıyorum bir haftada 5 kilo veren ayda 10 kilo verenler var:)) seni tebrik ederim senin bünyende kilo vermeye müsaitmiş

valla canım sorma deli cesareti ama planlı bişey değildi amabebişime kıymakta olmazdı allahım yardım eder oğlum kıpır kıpır emekliyo sürekli bişeyleri karıştıryo bunu en güzel tarafı belki çok kilo almam çok yaramaz değil en azından durduk yere ağlaması falan yok inşallah bu bebişimdeoğlum gibi uslu sakin bi bebek olur

tabi canim yaa kiyilirmi hic ..olmayanlari dusun..ama zor olacak senin icin zaten planlida olmamis...korunmuyordunuz sanirim oyle degilmi???

bende 26 gun once sezeryan ile dogum yaptım..ama üzüntüden anlaşıysız bir eşten herşeye karısan bir kayınvalideden dolayıı üstüne brde 5 gun once eşimden şiddet te görünce insan ister istemez kilolarını veriyo..yani tam bir ayda eski kiloma döndüm ve karnım dümdüzzzz..

çok uzuldm canim :teselli:esinide siddetle kinadim:oklava: lohusa kadin dovulurmu hic???yaziklar olsun ona...

tabi canim yaa kiyilirmi hic ..olmayanlari dusun..ama zor olacak senin icin zaten planlida olmamis...korunmuyordunuz sanirim oyle degilmi???

haklısın canım yıllarca uğraşan var ama allah nasip etmiyo nankörlük etmek olmak allahın en güzel hediyesi bize eşim korunuyodu ama demekki güzel korunamamış oğlum için 8 ay uğraştık olmadı ama bunu allah istemedn verdi bundada vardır bi hayır

68 kilo ile hamile kaldim evlendigimde 58 kilo idim.90 kilo ile dogum yaptim ve 4 ay oldu.72 kiloyum 28 kilo verdim.hamilelikte seker hastasi oldum insulin kullandim ve album mudur nedr bilmiyorum ama vucudum ödem yapti yani su topladi asiri.kisacasi sorunlu bir hamielik donemi gecirdim.aylarca varis corabi tasidim. cok yorucuydu ozellikle devamli seker kontrolu ve gunde 4 defa vucuduma kendi kendime igne yapmak.dogumdan ciktigimda sedece 6 kilo vermistim 2 ay boyunca herkes beni hamile sandi.gittigim yerlerde kac ayliksin gibi sorularla karsilastikca morelim bozulmadi degil ama kilolari dert ettigim yok.cunku emzirmeye devam ettigm surece iyi beslenmek zorundayim ne kadar su tuketsemde yedigim icin veremiyorum.ama umrumda degil simdilik....bence sizde dert etmeyin zamanla hersey yoluna girer.bebeginizle vakit gecirmenin keyfini yasayin gerisi bosss.zemuszemuszemuszemus

2 ay önce sezaryanla doğum yaptım. 34 kilo almıştım. 1 ayda 12 kg gitti. gerisi duruyor. göbeğimde 6 aylık hamile gibi...

2 ay önce sezaryanla doğum yaptım. 34 kilo almıştım. 1 ayda 12 kg gitti. gerisi duruyor. göbeğimde 6 aylık hamile gibi...

daha çok erken bu göbeğin gitmesi için hrkesin bünyesi aynı değil benimde sadece göbek duruyor aslında kilom normal ama daha önce çok zayıf olduğum için eski kıyafetlerime giremiyorum. birde basen çıktıki sorma bütün kilo bacaklarda va göbekte çirkiniği sen düşün artık.:)
merak ettiğim bu göbekteki sadece yağ mı aacaba.

tebrik ederim 34 kilo dile kolay ..
bende suan 36 haftalik hamileyim
62 ile hamile kaldim ideal kilom 55 yani biraz kilolu hamile kaldim simdi 69 um toplam 7 kilo aldim
dogumdan sonra bende bebegimi hem emzirmek hemde bir an once eger kalirsa fazlaliklarimdan kurtulmak istiyorum
umarim hamilelikte aldigimbu yedi kiloyu dogumda verirsem gerisini kolay hallederim ..

yukaridaki postu yazdigimda 36 haftalik hamileymisim ne cabuk gecti
bugun bebegim 41 gunluk
ben 42. haftada dogum yaptim ve toplam 10 kilo aldim
62 ile baslayip 72 ile bitti hamileligim
eve ciktigimda tartildim sadece 4 kilo gitmis kafayi yiycektim 68 gordum tartida
1 hafta hic tartilmadim sanki gobegim hic gitmemisti
habire yiyordum bebek emdigi icin acliktan elim ayagim titriyordu
1 hafta sonra kesin kilo almisimdir diye tartildim
bi baktim butun kilom gitmis hatta bir kiloda ekstradan gitmis 61 kiloya dusmusum

benim bebegim hic durmuyo kizlar
kesintisiz toplam iki saat bile uyumuyor
geceleri yat 20 dakika sonra kalk geri yat yarim saat sonra kalk iyice manyak oldu kafam
isin kotusu gunduzleride ayni
cok uykusuz ve gazli bir bebek
benim kilo vermemin tek nedeni bu uykusuzluk
dun gezmeye gittik kermes vardi bir suru tanidikla karsilastim herkes hayret etti eski haline donmussun diye
gobegim bile cok az kaldi ama hala var
38 beden eteklerim pantolonlarim cok zor oluyor
eskiden 38 i rahat bi sekilde giyerdim ..

elif_senacım ben seni tebrik ediyorum bu kadar az kilo alabildiğin için. doğumla beraber aldığın bu minicik kilo gideceği için kilosuz ve diyetsiz bir anneliğe hoşgeldin.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.sağlılklı olun ikinizde.....

tesekkur edrirm canim asil ben seni tebrik ederim o kadar kiloyu bes ay gibi kisa bi surede vermek cok zor ;)

ben hep 6,7 kilo ile gittim hamileligim son haftasina kadar ama son hafta 3 kilo birden aldim 10 kiloya tamamladim
heryerim sismisti cok kotuydum ama allaha sukur 1 haftada 11 kiloyu geri vermisim
suan tek derdim kucuk gobusum ve fazladan bi bes kilom

60 la hamile kaldım erken doğum yaptım 34. haftada (doğuma 40 gün vardı)
75 kiloydum doğuma girdiğimde (1 ay daha karnımda kasaydı 80le doğuma girerdim heralde)
sezeryanla yaptım çıktığımda 68 kiloydum...
şuan bebeğim 1,5 aylık ve ben yine 75 kiloya çıktım...
hayatımda hiç bukadar kilo almamıştım deliriyorum resmen ama gitmiyo bu kilolar benden.
offff.....

arkadaşlar ben 87 kilo ile doğuma girdim.ilk defa oğlum 7 aylıkken tartılabildim bi de baktım 95 olmuşum.diyete başladım.şimdi oğlum 15 aylık ve artık yeter dedim.diyete başladım 87 ye düştüm.ama bu aralar kilo vermem yavaşladı yine :( işin garibi ben doğumdan sonra kilo aldım :(

12 gün önce sezeryanla doğum yaptım 67 kiloyla hamile kaldım 82 kilo ile doğuma girdim.Yani toplam 15 kilo aldım .12 gün içinde 11 kilosunu vermişim.hedefim 60 olmak inşallah başarabilirim.

Back
X