- Konu Sahibi melikeberra
-
57 kiloyla hamile kaldım 90 kiloyla doğuma girdim.5 ay sonunda şu an 56 kiloyum şöyle oluyo
1. kesinlikle diyet yapmayın çok gereksiz
2. emzirirken verdiğiniz günlük kalori 800 yani iki tam öğün...
3. kesinlikle elma ve kuru üzüm kompostosu için gün boyu içebildiğiniz kadar ...
4. moralinizi düzeltmek için 15-20 gün sonra korse takın...
5.dolabınıza 5 tane küçük şişe su koyun ve onu mutlaka bitirin..
6. çocuğunuz gazlıysa gece uykusu yok denecek kadar azsa zaten stresten erimemek içten bile değil...
7. 2. ayın sonunda hafif egzersizle beraber mekik çekmeye başlayın korkmayın dikişlere bişey olmuyo ben denedim... 20 kez yapın her gün. garanti veriyorum 4. ayın sonunda dümdüz bir karın olucak..
8.öğün asla atlamayın ve aç kalmayın..... sevgiler
57 kiloyla hamile kaldım 90 kiloyla doğuma girdim.5 ay sonunda şu an 56 kiloyum şöyle oluyo
1. kesinlikle diyet yapmayın çok gereksiz
2. emzirirken verdiğiniz günlük kalori 800 yani iki tam öğün...
3. kesinlikle elma ve kuru üzüm kompostosu için gün boyu içebildiğiniz kadar ...
4. moralinizi düzeltmek için 15-20 gün sonra korse takın...
5.dolabınıza 5 tane küçük şişe su koyun ve onu mutlaka bitirin..
6. çocuğunuz gazlıysa gece uykusu yok denecek kadar azsa zaten stresten erimemek içten bile değil...
7. 2. ayın sonunda hafif egzersizle beraber mekik çekmeye başlayın korkmayın dikişlere bişey olmuyo ben denedim... 20 kez yapın her gün. garanti veriyorum 4. ayın sonunda dümdüz bir karın olucak..
8.öğün asla atlamayın ve aç kalmayın..... sevgiler
Bende (sezeryan)doğum yapalı 18 gün oluyor.Doğumdan sonra 9 kilo gitti geri kaldı 10 kilo.Artık kilo falan gitmiyor boyumda kısa topaç gibiyim.Günde 4 litre su 2 litrede meyve suyu rzene falan içiyorum.Az az yiyorum ama giden kilo falan yok.Keyfim kaçıyor.Umarım bende kiloları verebilirim
Çok iyi kilo vermişsin.. ben de 52 kiloyla hamile kaldım 68 kilo kadar çıktım, bir yıl olmadan 54 kilo oldum... ama kısmetse ikincide fazla kilo almamak çok dikkatli olacağım
senin daha erken merak etme onlar da gider
evet erken ama hiçbir kıyafetim olmuyor.1.5 ay sonra işe başlatyacağım ve kıyafetleri yenilemem gerek kilo vermezsem.öffff napsam bilmem.Diyetisyene gidp süt arttırıcı kilo verdiren bi diyetmi istesemboshayallersmile
offf şu kilolar... 55 ile hamile kaldım 52 ye düştüm.. 9 ay boyunca hiç iştahım olmadı zaten 6.aya kadar sürekli kustum.. berbat bi hamilelikti anlıycanız. 10,5 kilo alarak 62,5kg ile doğuma girdim.. doğumdan 2 hafta sonra 53 kg. idim.. kızım 11 aylık ve ben malesef 60 kiloyum.. herkes zayıflar sen niye kilo aldın diye soracaksınız... inanın bilmiyorum.. öncelikle hamilelik bitince benim iştah öyle bir yerine geldi ki doymak bilmedim sanırım.. aslında cok su ve sıvı gıda tükettim ama anlamadım bi gariplik var :))) neyse sütüm de az oldugu için yemekten kısmadım. sonuc şu.. 60 da takılıyım.. aylardır düşmedi dikkat etmeme ragmen.. aslında spor yapmak lazım.. sporla herşey hallolucak ama calıstıgım için vakit de yok.. eski kıyafetlerim oluyo ama biraz göbek var.. mekiğe baslıcam.. inşallah bi sonuc alırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?