Sezeryanla doğumdan sonra 34 kilo şöyle geri verilir

melikeberra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
11
10
36
47
Manisa
57 kiloyla hamile kaldım 90 kiloyla doğuma girdim.5 ay sonunda şu an 56 kiloyum şöyle oluyo
1. kesinlikle diyet yapmayın çok gereksiz
2. emzirirken verdiğiniz günlük kalori 800 yani iki tam öğün...
3. kesinlikle elma ve kuru üzüm kompostosu için gün boyu içebildiğiniz kadar ...
4. moralinizi düzeltmek için 15-20 gün sonra korse takın...
5.dolabınıza 5 tane küçük şişe su koyun ve onu mutlaka bitirin..
6. çocuğunuz gazlıysa gece uykusu yok denecek kadar azsa zaten stresten erimemek içten bile değil...
7. 2. ayın sonunda hafif egzersizle beraber mekik çekmeye başlayın korkmayın dikişlere bişey olmuyo ben denedim... 20 kez yapın her gün. garanti veriyorum 4. ayın sonunda dümdüz bir karın olucak..
8.öğün asla atlamayın ve aç kalmayın..... sevgiler

Son düzenleme:
ben hala doğumda aldığım kilolarımı veremedimm.

oğlum şuan 4,5 yaşında,tam 8 ay emzirdim,4 5 ay çokk gazımız oldu geceleri çokk uykusuz kaldım.

say saay bitmez yani,bide ben pko luyum ve troidlerim az çalıyor.şuanda 63 kg yim fakat 1 grm veremeiyorumm.boy 1.60.

hele bu günlerde acaip moralim bozuk kilomdan dolayı,yaz geldii daha bii ortaya döküldülerr

ne yapıcam bilmiyorumm:sinifsinif:

Doğum yapalı 2,5 ay oluyor. Hafta da 2 saat spor salonuna gidiyorum. Her sabah ya yürüyüş ya da plates yapıyorum. Günde en az 2,5 litre saf su ve bunun yanında rezene, ısırgan, ıhlamur gibi çaylar ve 1 bardak süt tüketiyorum. Taze meyve ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Yediğim ekmek sayısı günde 3 ince dilimi geçmez. Yine de doğumda veridiğim kilolar dışında 1 kg bile veremedim. Nasıl olacak bu iş ? :uhm:

tebrik ederim 34 kilo dile kolay ..
bende suan 36 haftalik hamileyim
62 ile hamile kaldim ideal kilom 55 yani biraz kilolu hamile kaldim simdi 69 um toplam 7 kilo aldim
dogumdan sonra bende bebegimi hem emzirmek hemde bir an once eger kalirsa fazlaliklarimdan kurtulmak istiyorum
umarim hamilelikte aldigimbu yedi kiloyu dogumda verirsem gerisini kolay hallederim ..

elif_senacım ben seni tebrik ediyorum bu kadar az kilo alabildiğin için. doğumla beraber aldığın bu minicik kilo gideceği için kilosuz ve diyetsiz bir anneliğe hoşgeldin.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.sağlılklı olun ikinizde.....

melikeberra ben de seni tebrik ediyorum.ama şimdi karnın dümdüz mü gerçekten?
ben de 60 ile hamile kaldım 72 ile doğum yaptım çıktığımda 66 kiloydum 6 aydır emziriyorum 2 kilo bi veriyorum bi geri alıyorum.karnımın dümdüz olmasını istiyorum yine yine yenideeennn:Saruboceq:

Allah nazardan saklasın melikeberra; ben doğum yapalı 26 gün oldu (sezeryan) hergün birer birer gitti kilolar; oh dedim ne kolay kilo veriliyo doğum sonrası.
ama artık durdu kilo vermem 64 de çakılı kaldımmafoldumben
6 kilo kaldı bende ve kendimi çok iri hissediyorum.
bakalım dediklerinin bir kısmını zaten yapıyorum diğerlerini de denicem; inşallah sonuç sendeki gibi olur..

xthefelix canım benim çok sağol.allah sağlıklı ve huzurlu büyütmeyi nasip etsin.ama bence sen şanslı annelerdensin çünki çok az bir kiilon kalmış bence süper. ben bu yazdıklarımı uyguladım ve sonuç başarılı. eski kıyafetlerini dene istersen içine girmeye az kaldı diyip kendini motive edebilirsin ayda 4 kilon rahat gider bence kendini rahat hissettiğin an hafif egzersizlere başlarsan sonuç hızlanır.ama kendini yormadan.özellikle dikişleri tabiki...yattığın yerden hafif hafif hareketler yap bence.....selamm

bende 78 le doğum yaptım 64 indim ve çakıldı kilom 4 ay oldu ilk zamanlar hiç iştahım yoktu şimdi çok açıldı yiyorum hep yorgun hissettiğim için spor falan hiç bişey yapmıyorum

Bende (sezeryan)doğum yapalı 18 gün oluyor.Doğumdan sonra 9 kilo gitti geri kaldı 10 kilo.Artık kilo falan gitmiyor boyumda kısa topaç gibiyim.Günde 4 litre su 2 litrede meyve suyu rzene falan içiyorum.Az az yiyorum ama giden kilo falan yok.Keyfim kaçıyor.Umarım bende kiloları verebilirim

Çok iyi kilo vermişsin.. ben de 52 kiloyla hamile kaldım 68 kilo kadar çıktım, bir yıl olmadan 54 kilo oldum... ama kısmetse ikincide fazla kilo almamak çok dikkatli olacağım

senin daha erken merak etme onlar da gider

Çok iyi kilo vermişsin.. ben de 52 kiloyla hamile kaldım 68 kilo kadar çıktım, bir yıl olmadan 54 kilo oldum... ama kısmetse ikincide fazla kilo almamak çok dikkatli olacağım

Kızlar ne kadar güzel kilo veriyorsunuz, jet hızıyla. Ben ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım 3 ay içinde hepsini verdim. 6 sene sonra ikinci hamileliğimde asla bu kadar kilo almayacağım, vermekte zorlanıyorum dedim ama hamileliğim maalesef riskli geçti. Düşük tehlikesi vardı hareketsiz hastanede falan yatıp, hormon hapları almam gerekti ve hamileliğimin sonunda 30 kg olmasa da o kiloya yakın kilo aldım. Şimdi 2,5 ay oldu ne yaparsam yapayım veremiyorum:sm_confused:

bende bu konuda şanslıyım 58le hamile kaldım 66kiloyla doğuma girdim sadece 8kilo aldım hamilelikte sezeryanla doğum yaptım 2gün sonra60kiloydum daha sonra kendiliğinden gitti kilolar şuan 54kiloyum hiç rejim felan yapmadım oğlum 1yaşında ve canıma okuyo çooook yaramaz onun peşinde koşmak zaten spor oluyo banakaydirigubbakcemile2

arkadaşlar heleki ikinci doğumdan sonra metobolizma yavaşlıyor birde yaş 30 üzerindeyse çok daha yavaşlıyor bunları kabul ediyorum ama bu kiloları veremeyiz anlamınada gelmiyor bence yeme düzenimizi değiştirip yani taamamen vazgeçmeyip yarıya bölersek tabağımızı olur yaaaa ev içinde kilo vermekte hayli zor ama zeki kadınlarız buluruz bir çaresni diyorum....ben belki şanslı olanlardanım....ve çok hareketliyim eee 2 çocuk birde kocam al sana 3 çocuk gelde verme kiloları.

ya öyle düşünme bak daha vktin var pes etme bence ben ayda 5 kilo verebildim. ama asla aç kalmadım çok fazla komposto içtim sürekli bunu sölüyorum ama..sebebi bumu onuda bilmiyorum.sütüm olsun diye yemeklerede saldırmadım bol sıvı tükettim 4 aylık kızım var ve 6kilo700 gr(maşalllah diyimde) yani bol sıvı arkadaşımmmm

offf şu kilolar... 55 ile hamile kaldım 52 ye düştüm.. 9 ay boyunca hiç iştahım olmadı zaten 6.aya kadar sürekli kustum.. berbat bi hamilelikti anlıycanız. 10,5 kilo alarak 62,5kg ile doğuma girdim.. doğumdan 2 hafta sonra 53 kg. idim.. kızım 11 aylık ve ben malesef 60 kiloyum.. herkes zayıflar sen niye kilo aldın diye soracaksınız... inanın bilmiyorum.. öncelikle hamilelik bitince benim iştah öyle bir yerine geldi ki doymak bilmedim sanırım.. aslında cok su ve sıvı gıda tükettim ama anlamadım bi gariplik var :))) neyse sütüm de az oldugu için yemekten kısmadım. sonuc şu.. 60 da takılıyım.. aylardır düşmedi dikkat etmeme ragmen.. aslında spor yapmak lazım.. sporla herşey hallolucak ama calıstıgım için vakit de yok.. eski kıyafetlerim oluyo ama biraz göbek var.. mekiğe baslıcam.. inşallah bi sonuc alırım...

defnenin annesi:))) aslında durum vahim değil o kadar. sadece karnına yönelik evde egzersiz yapsan bence hallolur gibi. egzersize ayırcağın vakit günde 15-20 dk. evinde mezura varsa bugünün tarihini at göbeğinin ölçüsünü al yaz bir kenara düzenli karın egzersiziyle 1 ay sonraa tekrar ölç farka sen bile inanamıycaksın...:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…