- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
ben sezeryan oldum ama mecburen.günüm 20gün gecmişti acılma yok sancı yok.okadar cok istemiştimki normali.günüm gecip sancım gelmedikce sinirden agladım sezeryan olcam diye.amaaaaaaaaaaaaa aslaaaaaaaa tavsiye etmiyorummmmm.epiduralde olsa aslaaaaaaaaaaaa.sonrası cok zor ya.agrı oluyr.egilip kalkarken dikkat etcen.doguruyn hemen ayaga kalkamıyon kalksanda yavaşyavaş hareket ediyn.ikinci bebik istiyn aradan 5,6,7yılda gecse karın büyüdükce acayip agrın oluyr hem ic hem dış.ensonda izi kalıyr ne olursa olsun.ne olursa olsun normal dogumda bagırıp cagırıcan acı cekcen ama deger ya.herkez konu açmış sezeryan mı yoksa normal mi die ayy RABBİM yardımcımız olsun kızlar yaa
ikinci bebeğimi bekliyorum 39+3 olduk....ilki normaldi.tek duam bunun da normal olması ama hayırlısı bakalım...
sezeryan diye öve öve bitiremediğiniz şey bir ameliyat sonuçta....çok fazla yorum yapmadan tek br şey diyeceğim.tüm dünyada doğum oranlarına bi bakın.türkiye kadar sezeryan var mı keyfi yapılan????
madem bu kadar iyi bişey neden bütün dünya normal diyor??bütün annelik kursları neden normal doğuma hazırlıyor?
burda üç beş tecrübeli annenin fikri yerine araştırmalara,çalışmalara istatistiklere ve uzmanların sözlerine bakmanızı tavsiye ederim...
ayrıca daha 14 15 haftada bunun stresini yaşamayın.tadını çıkarın.ve bırakın doğa işini yapsın....bırakın bebeğiniz istediği gibi gelsin onu zorlamayın...
hekimlerin meşhur bir sözü vardır:hiç bir uçak havada hiç bir bebek karında kalmaz :))))
mutlu günler....
SLM HAMİŞ KIZLAR;
ben 13 haftalığım:ecrin_bebek: ve doğum beni çok korkutuyoeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile...sezeryan olabilirim die düşünüyorum eğer epidurall olmassam..normal doğumu düşünemicek kadar korkuyorum..:1no2:
aranızda sezeryan oldum çok memnunum hayatımı normal bi şekilde devam ettirebiliyorum diyen varmı??
yada keşke o acıları çekseydimde sezeryan olmasaydım diyen??
kızlar yorumlarınız çokk önemli...tşk ederim şimdiden
RABBİM hamiş olan her bayanın doğumunu kolaylaştırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?