Sezeryan oldum çok pişmanım yada aksine çok memnunum diyen var mı?

anladım canım..
doğum yaklaşıyo desene...
anlat bize mutlaka yarın olan biteni ve doğum hikayeni...
inş kolay bir doğum gerçekleşir...
inş canım
evet çok az kaldı sezeryan olursa 5 hafta gibi bişe kaldı
anlatırım cnm
rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

canım bende çok istiyorum kızım olsun..içimede doğuyo ama kendimi çok ümitlendirmemek istiyorum...önce rabbimden sağlık sonra kız bebiş istiyorum..

hakkında hayırlısı olsun cnm öğrenince yaz cinsiyetini

evt canım erkekse erken gösterirmiş kendini ben biraz daha bekliyim en iisi

harikaa bir yorumm kaydirigubbakcemile5

bence buna siz değil hekim karar vermeli.
uzman tv de aratın doğum şekline karar verme diye. bakın görün neler çıakcak.
anne insiyatifine bırakıldı bırakılalı herkes sezeryan oluyor.
belki harika bir normal doğum yapacaksın canım.
bence kendini normale hazırlamaya çalış zaten açılma olmazsa bir sıkıntı çıkarsa hemen çeviyorlar sezeryana.

bir normal doğumda annenin tüm hücrelerinin yenilendiğini biliyor musun?
normal doğuran kadınların daha çok anne sütü verdiğini biliyormusun?
normal doğuran kadınların doğum kilolarını daha çabuk attıklarını biliyormusun?
normal doğan bebeklerin daha uysal olduğunu biliyormusun?

bunalrın hepsini bir yerde okumuştum ve bunlar yapılan istatistiklermiş..a.s

kaçıncı haftalıkken öğrendin cinsiyetini

herkes br olmayabilir bak burda pişman olanlar var sonra bana kızmada arkamdan.yasakkelime 16 haftalıkken ögrendim %100 dediler doktor ppipiyi incelemişti çünkü. bu arada benim çocugum dogdu 5. günü sarılıktan hastaneye yattı vücudunda gözünde sarılık görürsen büyükleri dinleme hemen hast. götür bende blmiyodum benim yaşadıklarımı hç bir anne yaşamasın istiyorum beynine bile zarar verirmiş hast. götürmezsen aklında olsun sonra doktor doktor gezdm beynine zarar verdimi acaba diye ukalalık algılama nolur ben yaşadım kimse yaşamasın

arkadaşım zaten kendi karar verememiş burda br oylama gibi bişi yapıyo karar verebilmek için bu göreceli birşey bence. kimi normal kimi sezeryan ben oglumu riske atmak istemedim 180 di kalp atısı ki doktor karar verdi

tşk ediyorum yorumlarınız için..daha 13 haftalık olduğum için bi hastaneyle anlaşıp doktorla görüşmedim doğum hakkında...kısmetse güzel bi hastanede yapmak istiyorum doğumumu..çok korkuyorum ssk hastanelerinden..ordaki doktorlar çok ilgisiz oluyomuş..benim bir tanıdığım mardinde ssk hastanesinde doğum yapmış nasılsı doğum dedim kendi kendime doğurdum beni bıraktılar diyince:1shok:gözlerim açık kaldı..sonra asistanlar daha fazla doktorlarda bağırıyolarmış heralde hastaya bağarma hamile kalırken bana mı sordun sus diyip azarlıyolarmış...ben bu mesele üzerine konu açmıştım ve protesto etmiştim ssk hastanelerini...

doğum konusuna gelince spinal sezeryan hakkında çok güzel yorumlar okudum 20 kişinin 19 u memnunluklarını dile getirmişler..çokda memnun kalmışlar benimde aklıma yatıyo bakalım araştırmaya devam

canım normal doğumun sağlık açısından hepsinden daha iyi olduğunu biliyorum ama yapamicam gibime geliyo hayırlısı..diyelim....

hayatım muğlada oturuyosun galiba ne güzelll...bizde geçen seneye kadar orda oturuyoduk aslında akyakada oturuyoduk...harika bi yerdir orası sonra ist la göç etmek zorunda kaldık(muğla merkezdemisin sen

cnm benimde aklıma yatmaya başladı bu spinal sezeryan çok memnun kalmışlar çünkü yaptıranlar...ağrı ve acı hissettinmi

yaa kızlar bişi sorcam nette spinal doğum videosu varmı izlesem...siz baktınızmı buldunuzmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…