Basin sagolsun arkadasim Allahim kizina ve ogluna hayirli omurler nasip etsin. .İnşallah rabbim bizlerede nasip eder.Evlat herseye deger imis evlat acisi ise yarim kalmak imis...oglusumu hic unutamam hep aklimda hersaniye inşallah yeniden anne olurum.Ahh arkadaşlar. Bebek kaybı yazılarında içim hala cız eder. Ben de ilk bebeğimi 37+5 de kalp atışları durduğu için kaybettim. Sezeryanla aldılar yavrumu mart 2009 da. 5 ay sonra hamile kaldım ve kızımı nisan 2010 da sağlıcakla kucağıma aldım. Mayıs 2013 te de oğlumu sağlıcakla kucağıma aldım. 3 sezeryanım var yani. Sezeryan tarihlerim yakın ama hiç sıkıntı yaşamadım. Çok şükür Allah beni yaşama bağlayacak evlatlar nasip etti. Kaybettiğim oğlumda hep kalbimde. Zaman su gibi akıp geçiyor. İnşallah sizlerde en kısa zamanda yavrularınıza kavuşursunuz.
mrb arkadaşlar bende melek kızımı 4 oldu kaybedeli hiç bir neden yokken karnımda morarmış kordon bağı kesilincede 10 dk yaşamış ama hiç neden yok bilinmiyor buda beni korkutuyor ama inşallah tekrar hamile kalmak ityorum allahım izin verirse ..inşallah bu sefer öyle olmaz dua edelim arkadaşlar bol bol ben öyle atlattım korkudan yaşanmıyo yaşanmaz..Basin sagolsun arkadasim Allahim kizina ve ogluna hayirli omurler nasip etsin. .İnşallah rabbim bizlerede nasip eder.Evlat herseye deger imis evlat acisi ise yarim kalmak imis...oglusumu hic unutamam hep aklimda hersaniye inşallah yeniden anne olurum.
Aynen kesinlikle bol bol dua zaten yaradanımızdan başka kimimiz var ki şu hayatta fani dünya ve sadece bu yalan dünyada anne olmayı istiyoruz.İnşallah Rabbim bizlere bu duyguyu yaşatır ve kucaklarımız bebeklerimizle dolar.Bir gün burdan mutlu haberlerimizi vereceğimiz günlerde olacaktır.Cenabı ALLAH biz kullarını bizden daha çok düşünür vardır herşeyde bir hayır evladını kaybetmek acıların en büyüğü ama rabbim öyle istedi inşallah bir daha evlatlarımızla sınanmayız.mrb arkadaşlar bende melek kızımı 4 oldu kaybedeli hiç bir neden yokken karnımda morarmış kordon bağı kesilincede 10 dk yaşamış ama hiç neden yok bilinmiyor buda beni korkutuyor ama inşallah tekrar hamile kalmak ityorum allahım izin verirse ..inşallah bu sefer öyle olmaz dua edelim arkadaşlar bol bol ben öyle atlattım korkudan yaşanmıyo yaşanmaz..sabır versin allahım hepmize melek anneler..
amin cnm inşallah..Bende öyle acımı burda bu site sayesinde atlattım ve bazen beteri beteri var deyip halime şükür bile ettim.Cenabı Allah biz kullarını herşeyle sınıyor kimini para,kimini sağlık ve en zor olanda evlatlarıyla her sıkıntı her başımıza gelen imtihan derecemiz yükseliyor.Kul olaraktan sıkıntıya belaya şükür ettikçe bir kat daha yaklaşıyoruz yaradana..Ben herzaman şöyle derim Hakk neyler,neylerse güzel eyler...Yavrularımız şuan cennette ve cennetin vildanları oldular.Bundan sonrada nasip olur mu olmaz mı bilmem ama inşallahh tekrardan tadarız o duyguyu.
Merhaba
Ben 3. Hamileliğinde dekolman yaşadım 35+2 de şiddetli kanama sebebiyle ambulansla hastaneye kaldırıldım. Bebeğinin kalp atışı yoktu maalesef kızımı hiç göremedim hamileliğinin ilk beş ayı bulantılarımin şiddetinden hep hastanede serumlarla geçti. Hamileliğin boyunca çok acı çektim fakat bebeğini kucağıma alacağım günü hayal ederek teselli bulmaya çalıştım.ama donu dahada acı oldu ben iki ameliyat geçirdim kanamam durdurulmamadı. Bu acı olayı yaşayanlara sormak istedim tekrar hamile kalıp ikinci kez aynı şeyi yaşadınız mi?