Sezeryan doğumlua bebeğini kaybedenler :( Birbirimize umut olalım

DelyDoly

90+ Delysi Hürremgillerden Babysii
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
13.997
72.318
43
Sezeryan dogumla bebegini kaybeden arkadaslarim ne kadar korunma süresi oldu.Hamile kalan arkadaşlarım dikislerle ilgili sıkıntı yasadiniz mi..Bana ve benim gibi olan arkadaslarima umut olun....

Yani normal doğum dahamı iyi
Bilmiyorum ki sadece bildiğim sezeryanla doğum yapanlarda bekleme süresi olduğu ve bu süre dolmadan hamile kalan varsa sıkıntı yaşadı mı ? Bunları merak ediyorum.

merhaba cnm.basın saolsun öncelikle. ben iki yıl önce kaybettim melegimi. 8 ay sonra hamile kaldım. şimdi kızım 13 aylık

merhaba cnm.basın saolsun öncelikle. ben iki yıl önce kaybettim melegimi. 8 ay sonra hamile kaldım. şimdi kızım 13 aylık
Çok saolasın canım seninde başın sağolsun.Rabbim yavruna sağlıklı sıhhatli uzun ömür nasip etsin.Sezeryan dikişlerinle ilgili sıkıntı yaşadın mı peki hiç açılma veya ağrı gibi benim 2 ay geçti ameliyat olalı ve ben biran önce anne olmak istiyorum..Bu acı ancak tekrar hamile kalırsam geçecek gibi..

merhaba bende 2013 agustosta 37 haftalık bebegımı kaybettım ve sezeryan oldum.en az 5- 6 doktorla gorustum o donemde 6 ay gecmesı yeterlı demıslerdı bana,bı sıkıntım yoktu Allahıma şükür evlat acısı,can acısından başka.ben tekrardan haziranda hamile kaldım.yani ben öyle istedim.şimdi Allah izin verirse 33 haftalık hamileyim.İlk başta sorunlu başladı yine.Şimdi hersey yolunda.Ama iç sıkıntısı her an birşey olacak korkusuyla geçiyor.sürekli hareketlerini takip ediyorum.bir iki saat hareket etmezse korkudan ölüyorum.inşallah Rabbim izin verirse 5 hafta sonra doğucak kızım.İnşallah sanada tekrardan bebek verir Rabbim.Ama acele etme hem bedenen hem ruhen kendini hazırla.en az 6-7 ay bekle.Sen kacıncı haftada hangı sebeple kaybetmıstın bebegını sakıncası yoksa öğrenebilirmıyım?

Ben 25+3 suyum gelmesi nedeniye hastahaneye yattım ve malesef 4 gün sonrada erken doğum gerçekleşti.Yavrum 3 gün yaşadı minnakım ama malesef küçücük bedeni kaldırmadı melek oldu uçtu gitti oğluşum Şuan 2 ay oldu ameliyat olalı ve ben yeniden anne olmak istiyorum.Ama bir yandanda ödüm patlıyor ya dikişler sıkıntı yaratırsa yada yeniden aynı acıyı yaşarmıyım diye..Allah razı olsun bir nebze umudum oldun çok teşekkür ederim kaderdaşım sağolasın.Başın sağolsun canım, Rabbim doğacak olan evladına sağlık sıhhat uzun ömür nasip etsin.Allahım hayırlısıya sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.

seninde başın sağolsun canım,dünyaya getirip kaybetmek çok daha zordur eminim.Sen en az 6-7 ay bekle vücüdun ruhun toparlansın.İnşallah Allahın izniyle yeniden olur.Senin suyun gelmiş muhtemelende bebek tam gelişemediği için kaybetmişssindir oğluşunu.Benim bebeğimin nedeni bile belli değildi.O yüzden çok endişeli ve korku içindeyim.Her an birşey olucak gibi geliyor.Kendimize iyi olduğunu düşündgumuz doktor bulduk daha sık gidiyoruz kontrollere.O sebepten sen en azından nedenini biliyorsun.Aynı şey yaşanmaz inşallah,iyi bir doktorla bebeğine sağlıkla kavuşıursun.Yalnız tekrardan bebek düşündüğünde bı kadın doğumcuya gıt folıkasıt falan verıyor,birşey olup olmadıgına bakıyor.bilgi edinirsin en azından.İnşallah bursan birbirimizn güzel haberleriniz alırız.(aminnn))

İnşallah arkadaşım inşallah hayirli haberlerimizi verecegimiz günler de gelir inşallah...Ben de bi kac ay sonra gideyim bir görüneyim diyorum doktora.Rabbim inşallah hayirlisi ile sanada banada ve bizim gibi evlat hasretiyle yanan herkese sağlıklı sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin..

merhaba canım bende 37 haftalık bebeğimi kaybettim 10 gün sonra 8 ay olacak. anne karnında gerçek kordon düğümlenmesi oldu malesef minik kızım melek oldu. rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. şimdi bebek istiyoruz bizde bakalım nasip kısmet benım dr da 1 yıl korun dedi. benim sorum dikişlerinde sıkıntı oluyor mu? ev işlerini fln rahat yapabiliyor musun? yani genel olarak durumun nasıl?

bende kızımı sezeryanla aldım kucağıma .hiç bi sıkıntısı yok herşey yolunda derken malesef kaybettik.sadece 21 saat yaşadı.bugün 61 gün oluyor.bende nasipse haziran gibi düşünüyorum.bu yüzden mart ayında kendi tahlillerime başlıcam.
benim aklıma hiç dikiş sıkıntısı yaşayacağım falan gelmiyor.çünkü o kadar çok tanıdık varki zayıf olmasına rağmen arka arkaya sezeryanla evlat sahibi oldular.yani dikiş problemi çok uzak bi ihtimal.
benim korkum evlatlarımızda aynı şeyleri yaşarmıyız.Allahım sen yardım et.
şekerim vardı.ondanmı bilmiyorum.ilaç falanmı kullandım başlarda hatırlamıyorum.ama kızımda kalp anomalisi varmış öle dedi doktorları.İnşallah Rabbim bidaha yaşatmaz.hiç kimselere

Başın sağolsun arkadaşım rabbim sabırlar versin.Bende ayni sen gibiyim çok merak ediyorum inşallah en kisa zamanda nasip eder Allahim bizlere

Canim ben herseyden korkuyorum dikisler hamile kalirsam gene ayni sorunlari yasarmiyim hersey ama herseyden korkuyorum. Ben de hamileyken hiç sıkıntı yoktu şeker yuklemesi yaptirdigum gunun gecesi birden su kesem delidelindi.Neden oldun nicin oldu bilmiyorum ama aklim cikiyor ...

evet ilk insanın aklına yükemedenmi diye geliyor.ama hiçmi koca hamilelikte oturup bi porsiyon baklava yemedik.yüklemedeki şekerde öle bişi.herşey Allahtan diye düşünüyorum.vermek isteseydi Rabbim taşa can verirdi yine nasip ederdi bize.ama evlatlarımıza cennette melek olmak nasipmiş.bizimde evlat acısını öğrenmemiz gerekmiş meğer.
Allah bidaha yaşatmasın inşallah.benimde nedeni belli deil işte.otopsi yaptırmadık

Kesinlikle haklısın canim Allah verdi Allah aldi kaderimiz boyleymis rabbim yavrularimiza layik bireyler olmayi nasip etsin.etsin.Yavrum benim minnacik vücudu ile 3 gun yasadi amaa cok kucuktu dayanmadi cigerleri gelişmemişti malesef melek oldu..Rabbim bizlere yeniden annr olmayi nasip etsin.

merhabalar,önce başın sağolsun.aynı kaderi paylaşıyoruz bende kızımı 37. haftada kaybettim.8. ayda korunmayı bıraktık 10. ayda hamile kaldim şükür.Allaha şükürler olsunki şu ana kadar dikişlerimle ilgili bir sıkıntım olmadı. her işimi kendim yapıyorum.Ama kendimi yormamak adına her şeyi az az yapıp dinleniyorum.fazla yormuyorum kendimi.öğretmenim çalışıyordum zaten.şimdi doğum iznine ayrıldım.sağlıkla kavuşmayı bekliyorum şimdi ikinci kızıma.fiziksel hiçbir şikayetim yok tabi ki.Ama ruhsal olarak çok endişeliyim,korkuyorum,panik oluyorum bazen.Allahım hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.Korunmayı bırakmayı düşündüğünde bir doktora git genel muayene ol.ben öyle yapmıştım. folik falan vermişti. gerçi senin kayıp nedenin belli benim belli değildi.korkum ve endişem ondan kaynaklanıyor. Allahın izniyle sende önce hamile kalırsın ardından da inşallah bebeğini kucağına alırsın arkadaşım..

Kaderdaşım Allah senden kat be kat razı olsun Rabbim yavrunu minik kızını sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin.İnşallah bende hamile kalırım tekrardan ve inşallah sizlerin bana destek olup moral verdiğiniz gibi bende umut veren olurum.Rabbim doğacak olan yavruna sağlık sıhhat ve uzun ömür nasip etsin inşallah hayırlı bir evlat olur senin için..

aynı kaderi paylaşıyoruz benimde 2 ayı geçti geçenle de doktora gitti sezeryandan 2 veya 3 ay sonra hamile kalan sezeryanla doğuran oluyor ama ben sana yap diyemem dedi korkular hepimizde var Allah tekrar o acıları yaşatmasın kimseye inşallah

Benimde öyle 2 ay geçti 3 aydan gün aldım.O kadar çok istiyorum ki anne olmayıı bir boşlukta gibiyim.Rabbim inşallah sanada banada ve bizler gibi isteyen tüm herkese nasip eder.Ahh o korkular olmasa yeniden kaybetme korkusu hemen düşüneceğimde korkularım daha ağır basıyor.

Ahh arkadaşlar. Bebek kaybı yazılarında içim hala cız eder. Ben de ilk bebeğimi 37+5 de kalp atışları durduğu için kaybettim. Sezeryanla aldılar yavrumu mart 2009 da. 5 ay sonra hamile kaldım ve kızımı nisan 2010 da sağlıcakla kucağıma aldım. Mayıs 2013 te de oğlumu sağlıcakla kucağıma aldım. 3 sezeryanım var yani. Sezeryan tarihlerim yakın ama hiç sıkıntı yaşamadım. Çok şükür Allah beni yaşama bağlayacak evlatlar nasip etti. Kaybettiğim oğlumda hep kalbimde. Zaman su gibi akıp geçiyor. İnşallah sizlerde en kısa zamanda yavrularınıza kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…