• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Merhaba arkadaşlar inşallah yakında sizlere güzel haberler verebilirim..
4 ay önce oğlumu kaybettim normal doğum oldu, herbirinizi çok iyi anlıyorum..
@toprakim özel mesaj atamadım canım sana etiketleyim dedim..
B BlackandBlack dua et canım hayırlısı ile gelsin oğlumun kardeşi...

Canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Her zaman duamdasınız. Tüm melek annelerine ayrı ayrı her gün dua ediyorum. Rabbim meleklerimizin kardeşleriyle yaralarımızı sarmayı nasip etsin inşallah. Sen de sakın stres yapma tamam mı canım? Biliyorsun stres en büyük etken gebe kalamamakta. Rabbim en hayırlı ve doğru zamanı bilir, öyle düşün ve O'na bırak kendini...

zelal41 zelal41 öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim. Ben hamileligimde ilk defa uçuk virüsü denilen CMV enfeksiyonunu geçirmişim. Vücudumun bu virüse karşı bağışıkligi olmadığı için bebeğime geçmiş. Doğduğunda virüs bebegiminde vücuduna çok yerleşmişti. Doktorlar bebek için AİDS den daha tehlikeli olduğunu söylediler. Nitekim bebeğim de sadece 14 gün dayanabildi. Rabbim insallah sana ve yeni bebisine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Bizlere de yeni evlatlar inşallah

Canım başın sağ olsun. Rabbim sabırlar versin... Şuan senin için çok zor, hemen yeni bir bebeğin sıcaklığını hissetmek istiyorsun, seni en iyi biz anlarız, neler hissettiğini, neler düşündüğünü en iyi biz biliriz. Ama inan canım biraz kendine zaman ver. Eğer sezaryense en az 4 ay bekle. Vücudun toparlansın, kendine gelsin. Meleğinin kardeşinin sağlıklı olmasını istiyorsan maalesef bir müddet beklemelisin. Seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki, elinde olsa hemen hamile kalmak ve o minik mucizenin hareketlerini hemen içinde hissetmek istiyorsun... Rabbim sabırlar versin arkadaşım, isyan etme sakın. Meleklerimiz çok güzel yerde ve çok mutlular... Belki de onlar da bizim gibi arkadaş olmuşlar, beraber oynuyorlardır...

İnşallah sen de bebeğini sağlıkla dünyaya getirir ve acısını hiç görmezsin yavrunun. Benim de o hamileliğim rahattı sadece ilk aylarda bulantı kusma vardı. Sonrasında rutin tüm kontroller yapıldı, her şey yolundaydı. Benim tek belirtim, kızımı kaybettiğim gece karnıma anlık ağrılar giriyordu, bıçak saplanır gibi ama kısa sürüyordu ve ben bebek baskı yapıyor sanıyordum. Sanırım dekolmanın bir göstergesiymiş ama ben bilemedim :KK43: Fakat bende ne tansiyon vardı, ne şeker, ne ödem... İyi hissediyordum yani o yüzden kanamam gelince bile aklıma gelmemişti bebeğimi kaybedeceğim. Doktor plasentanın aniden koptuğunu ve bebeğin beynine oksijen gitmediğini söyledi. Yine de müdahale ile yoğun bakımda 1 gün yaşadı. Bu son hamileliğimde ise bebeğin her hareketini, hissettiğim her acıyı çok dikkatli dinledim. İlk zamanlar korkum çoktu doğal olarak ama olumsuz düşünmek de istemiyordum. Her şey Allah'tan, korkunun olacaklara hiçbir faydası yok, bu güzel sürecin tadını çıkar deyip kendimi rahatlatıyordum. Sen de öyle yap, İnşallah ki bu sefer Allah bebeğini sizlere bağışlar.

Canım cevabın için teşekkürler yazamadim çalışınca vaktim olmuyo:( ne güzel bebeğine kavuşmuşun sağlıkla inşallah darısı başıma peki ikinci doğum kaçıncı haftada oldu sezeryan oldu dimi

Arkadaşlar size tavsiyem kesinlikle yakın olanlar birbiriyle görüşmeli. Bu o kadar iyi geliyor ki anlatamam.gülçin le evlerimiz 250 mt var yok..Bebeğini görmeye gittiğimde o kadar iyi geldi ki anlatamam o duyguyu. Sizinle aynı acıyı yaşamış bir anne bir baba ve onların hayatına yeniden umut veren bir minik mucize ... Inanın bana kendinize ne kadar seviniyorsanız o kişiye de okadar seviniyorsunuz.hergün gidip görmek istiyorsunuz çünkü sizi anlayan birileri var. Ve inanın hayatınıZda o kadar Eş dost akrabadan daha çok sevdiğinizi hissediyorsunuz..eger görüşme inkanımız az ise telefonlaşın.yasemin le benim yaptığım gibi :) en ufak bir melankolide telefonun bir ucunda sizi anlayan bir anne var.. Inanın bana çok iyi geliyor .hepinizi seviyorum görmeden tanımadan ama hissederek seviyorum .dualarımdasınız

B BlackandBlack aynen dediğin gibi 7 ayda bebeğim o kadar fazla yer etmiş ki hayatımda şu an büyük bir bosluktayim sanki. Yeni bir bebek bu boşluğu dolduracak diye düşünüyorum. Hiç hissedemedigim bebegimin sıcaklığını sanki yasamis gibi o kadar özlüyorum ki :-( ama isyan etmiyorum Rabbimden Hayırlısını istedim o da bunu nasip etti. Rabbim bebegime dünyada sunamayacagim güzellikleri yaşatıyor biliyorum. Bizim sınavımızda böyleymis. Rabbim tekrar aramatmadan nasip etsin inşallah hepimize

Arkadaşlar size tavsiyem kesinlikle yakın olanlar birbiriyle görüşmeli. Bu o kadar iyi geliyor ki anlatamam.gülçin le evlerimiz 250 mt var yok..Bebeğini görmeye gittiğimde o kadar iyi geldi ki anlatamam o duyguyu. Sizinle aynı acıyı yaşamış bir anne bir baba ve onların hayatına yeniden umut veren bir minik mucize ... Inanın bana kendinize ne kadar seviniyorsanız o kişiye de okadar seviniyorsunuz.hergün gidip görmek istiyorsunuz çünkü sizi anlayan birileri var. Ve inanın hayatınıZda o kadar Eş dost akrabadan daha çok sevdiğinizi hissediyorsunuz..eger görüşme inkanımız az ise telefonlaşın.yasemin le benim yaptığım gibi :) en ufak bir melankolide telefonun bir ucunda sizi anlayan bir anne var.. Inanın bana çok iyi geliyor .hepinizi seviyorum görmeden tanımadan ama hissederek seviyorum .dualarımdasınız

Canım benim ne güzel anlatmışsın. Gerçekten de öyle. Seni gerçekten anlayan, senin acını gerçekten hissedebilen biriyle görüşmek insana inanılmaz iyi geliyor. Çünkü ne eşin, ne ablan, ne kardeşin, ne en yakın dostun.... Hiç biri seni anlayamıyor, hiç biri senin ne hissettiğini ne düşündüğünü, nasıl bir ruh hali içinde olduğunu anlayamıyor maalesef. Sadece bizler, melek anneleri bir birimizi anlayabiliyor ve en iyi desteği bir birimize verebiliyoruz.

Ve gerçekten en kötü anında seni gerçekten anlayabilecek birilerine ulaşabilmek çok önemli. Hep birlikte birbirimize destek olup, bir birimize yol gösterip el birliğiyle atlatacağız inşallah... Rabbim hiç birimize tekrarını yaşatmasın inşallah. Bizim de yaralarımızı saracak, meleklerimizin kardeşlerini bizlere birer birer gönderir inşallah. Gerçekten de görmeden insan birisini sevebiliyor, onu en yakını gibi görebiliyormuş. Ben sizler sayesinde bunu öğrendim...

5gün önce test yaptırdığımda negatifti.o zamanda bat 5gün geçmişti yani değerim 1.97ydi. Adet düzenim daha oturmadığı için belki bir umut diyorum olmazsa cumaya kadar cuma günü tekrar yaptırıcam
Canm hamile olabilrsn ins oyledir yaa:) bende adetten bes gn once yaptrdgmda 0.100 du senn gene de yksek gbi geldi artmis olablr kan testini tekrr yaptir cnm ins guzel haberler alirsin bnm adetm geldi cok agrili ve byk pihtilar gldi ucuncu gnmdeyim ins dger aya gzl haberler verrm

Merhabalar. Bende 38 gün önce 30 haftalik ken gelisim geriliği sebebiyle erken doğum yaptım. 14 gün dayanabildi oğlum. Şu an tek isteğim tekrar gebe kalabilmek. Doktorum 6 ay dedi ama zaman geçmiyor sanki. 4 ay geçince denemeye başlamak istiyorum. Sizce bir sorun oluşur mu ? Çok karışık kafam :-(
Basın saolsun canim :( aramza yeni birileri geldikce cok üzülüyorum...
Ben de oglumu kaybettm :(dokuz ay dolmak üzere gecen ay korunmayi braktm.Tabi daha erken birakipta hamile kalip saglikla dguran arkadslarimiz var.Rabbim hakkimiz da hayirlisini versin insallah bir daha hicbirimiz bu aciyi yasamayiz..
Rabbim saglikli sihatli kucagimiza alabileceğimiz buyutebilecgmz hayirli evlatlar versin hepimize.

Merhaba arkadaşlar inşallah yakında sizlere güzel haberler verebilirim..
4 ay önce oğlumu kaybettim normal doğum oldu, herbirinizi çok iyi anlıyorum..
@toprakim özel mesaj atamadım canım sana etiketleyim dedim..
B BlackandBlack dua et canım hayırlısı ile gelsin oğlumun kardeşi...
Basin saolsun canim cok uzuldum Allah sabir versin en kisa zamanda kucagin dolsun ins.

Cok gecmis olsun Allah tekrarimdan korusun canim. Insallah en kusa zamanda aratmadan Saglikli hayirli omurlu evlatlarla doldursun senin ve tum melek annelerinim kucagini
AYnen canim hastalanmadan baslama insallah baslamana gerek kalmaz :KK66: gec dollenme olmustur insallah ve bize yakinda guzel haberler verirsin.

5gün önce test yaptırdığımda negatifti.o zamanda bat 5gün geçmişti yani değerim 1.97ydi. Adet düzenim daha oturmadığı için belki bir umut diyorum olmazsa cumaya kadar cuma günü tekrar yaptırıcam
Canim yine hafufre olsa bi yukselme vaemis benim 0.5 filqn cikmisti kanda cikmadan 1 hafta once bence yenuden kan testi yap ;) caya hasta olmadan sakin baslama sabah yazmistim ama taslakta kalmis

Canm hamile olabilrsn ins oyledir yaa:) bende adetten bes gn once yaptrdgmda 0.100 du senn gene de yksek gbi geldi artmis olablr kan testini tekrr yaptir cnm ins guzel haberler alirsin bnm adetm geldi cok agrili ve byk pihtilar gldi ucuncu gnmdeyim ins dger aya gzl haberler verrm

Canim yine hafufre olsa bi yukselme vaemis benim 0.5 filqn cikmisti kanda cikmadan 1 hafta once bence yenuden kan testi yap :KK66: caya hasta olmadan sakin baslama sabah yazmistim ama taslakta kalmis
maalesef bu ay olmadı kızlar :( regl oldum. Ne diyelim Hayırlısı . Sabah çaya başlıycam canım. 1yemek kasığı karışımı 1kupa kadar suya demlesek yeterli olurmu.sanırım sabah aksam 1kupa içicem.

maalesef bu ay olmadı kızlar :KK43: regl oldum. Ne diyelim Hayırlısı . Sabah çaya başlıycam canım. 1yemek kasığı karışımı 1kupa kadar suya demlesek yeterli olurmu.sanırım sabah aksam 1kupa içicem.
Hayirlisi olsun canim. Vardir bir bildigi Yaradanin. Evet canim 1 kupa ic yumurtlama gunune yakin birak insallah ise yarar Allah her seyin en hayirlisini nadip etsin saglikli hayirli omurlu evlatlarla doldursun kucagimizi. Stres yapmamaya calisin bu ay olmazsa sonraki ay olur de stres adet periyodunu bozuyor hamile kalmayi zorlastiriyor. Allah ol desin olur. Umudumuzu kaybetmek yok

Bugün doğum yapalı tam 1 yıl oldu. Bugün sabaha karşı doğurmuştum melegimi ilk sesini bugün duymustum ilk o zaman gormustum. Aşk oydu gerçekten. Ama kokusu hasret kaldığım kokusu hiç duyamadim göğsüme bastiramadim bir daha sesini duyamadim sadece çok agladığım icin kuvezde hemşire elini tutturmustu Allah ım dedim nolur ayırma elimizi ama olmadı o cennet kuşum meleğim 1 hafta dayanabildi sonra gitti. 1 sene olmuş ya 1 sene ama sorsan hala dün gibi bazen de o kadar ağır ki sanki içimde yıllardır bu acıyla yasiyormusum gibi. Çok garip. Hiç isyan etmedim bu imtihandi elhamdülillah Allahım inşaallah bu imtihanı kazanmisimdir inşaallah melegime layık bir dünya hayatı geçirir ahirette bulusurum. Ve şükürler olsun ki şuan 4 aylık hamileyim Rabbime binlerce kez şükürler şükürler olsun. Ama bu korku tekrar kaybetme korkusu. Herkes bu hamileliğimde çok dönük ve mutsuz olduğumu söylüyorlar. İçimdeki o korkunç korkunun kimse farkında değil. Allahım bebegini kaybedene kimseye içlerinden bana da bir daha evlatlarimizla sınamasın. Bugün buraya neden yazdım bilmiyorum bebegimi kaybettiğimde bu acıyı yeryüzünde bir ben yaşıyorum sanıyordum. Ama beni en iyi sizler anladiniz. Dualarinizi eksik etmeyin. En azından sizin sebeplerinizsebepleriniz bulunmuş sukur benim erken doğum sebebim değil suanda. Rabbime emanet. İnşaallah en yakın zamanda sizlerde isteyen herkese de Rabbim nasip etsin. Allah bebek bekleyen herkesin kucağını zamanında sağlıkla doldursun.

Bugün doğum yapalı tam 1 yıl oldu. Bugün sabaha karşı doğurmuştum melegimi ilk sesini bugün duymustum ilk o zaman gormustum. Aşk oydu gerçekten. Ama kokusu hasret kaldığım kokusu hiç duyamadim göğsüme bastiramadim bir daha sesini duyamadim sadece çok agladığım icin kuvezde hemşire elini tutturmustu Allah ım dedim nolur ayırma elimizi ama olmadı o cennet kuşum meleğim 1 hafta dayanabildi sonra gitti. 1 sene olmuş ya 1 sene ama sorsan hala dün gibi bazen de o kadar ağır ki sanki içimde yıllardır bu acıyla yasiyormusum gibi. Çok garip. Hiç isyan etmedim bu imtihandi elhamdülillah Allahım inşaallah bu imtihanı kazanmisimdir inşaallah melegime layık bir dünya hayatı geçirir ahirette bulusurum. Ve şükürler olsun ki şuan 4 aylık hamileyim Rabbime binlerce kez şükürler şükürler olsun. Ama bu korku tekrar kaybetme korkusu. Herkes bu hamileliğimde çok dönük ve mutsuz olduğumu söylüyorlar. İçimdeki o korkunç korkunun kimse farkında değil. Allahım bebegini kaybedene kimseye içlerinden bana da bir daha evlatlarimizla sınamasın. Bugün buraya neden yazdım bilmiyorum bebegimi kaybettiğimde bu acıyı yeryüzünde bir ben yaşıyorum sanıyordum. Ama beni en iyi sizler anladiniz. Dualarinizi eksik etmeyin. En azından sizin sebeplerinizsebepleriniz bulunmuş sukur benim erken doğum sebebim değil suanda. Rabbime emanet. İnşaallah en yakın zamanda sizlerde isteyen herkese de Rabbim nasip etsin. Allah bebek bekleyen herkesin kucağını zamanında sağlıkla doldursun.
inşallah canım bu yavrunu sağ salim doğurursun, hayırlı uzun ömürlü bir evladın olup yaralarını sarar.

Ah be güzelim aynı şeyleri hissediyoruz. Biliyor musun ben de aynıyım. Hiç sevinemedim, hiç hamile gibi değilim sanki. Oğlumda gökteydim sanki... İçim pır pır uçuyordu. Onu her gördüğümde aşk diyordum. Aşk buymuş, mutluluktan gözlerim yaşarıyordu her gördüğümde. Şimdi ise Dr.da oğlum aklıma geldiği için ağlıyorum her kontrolde. Kardeşinin ultrason görüntüleri ile kıyaslıyorum. Kaybetme korkusundan bu yavruma sevinemiyorum bile.

Canım dr.una söyle rahim ağzını iyi izlesin. Maalesef ki Dr.lar bunu kontrol etmeyi unutabiliyor. Rahim ağzı yetmezliği olabilir. Ve eğer aklında bulunsun kasılmaların erken başlarsa magnezyum kullan ve sürekli yat. Bir yakınımız ikizlerini kaybetmişti, anlamamışlardı Rahim ağzı yetmezliği olduğunu. Oğluna hamileyken 6.ayda yine başlamış kasılmaları doktor doktor gezmiş, hepsi normal demiş. En son bir prof fark etmiş durumu ve magnezyum tableti yazmış ve sürekli yatacaksın demiş. O sayede kurtulmuştu oğlu ve onu sağ salim kucağına aldı çok şükür. Senin de aklında bulunsun canım...

Arkadaşlar bugün sonuclarimi aldim pirtlasma cikti bende. Ortaymis. Bebeğimi o yüzden kaybettim bi sürü yasadim iğne vurulacakmisim. Yine hamile kalirsam basliycam tedaviye. :( kendimi kotu hissettim en azindan bi çareyi bulmuş olduğum için sukrettik rabbime.

Ah be güzelim aynı şeyleri hissediyoruz. Biliyor musun ben de aynıyım. Hiç sevinemedim, hiç hamile gibi değilim sanki. Oğlumda gökteydim sanki... İçim pır pır uçuyordu. Onu her gördüğümde aşk diyordum. Aşk buymuş, mutluluktan gözlerim yaşarıyordu her gördüğümde. Şimdi ise Dr.da oğlum aklıma geldiği için ağlıyorum her kontrolde. Kardeşinin ultrason görüntüleri ile kıyaslıyorum. Kaybetme korkusundan bu yavruma sevinemiyorum bile.

Canım dr.una söyle rahim ağzını iyi izlesin. Maalesef ki Dr.lar bunu kontrol etmeyi unutabiliyor. Rahim ağzı yetmezliği olabilir. Ve eğer aklında bulunsun kasılmaların erken başlarsa magnezyum kullan ve sürekli yat. Bir yakınımız ikizlerini kaybetmişti, anlamamışlardı Rahim ağzı yetmezliği olduğunu. Oğluna hamileyken 6.ayda yine başlamış kasılmaları doktor doktor gezmiş, hepsi normal demiş. En son bir prof fark etmiş durumu ve magnezyum tableti yazmış ve sürekli yatacaksın demiş. O sayede kurtulmuştu oğlu ve onu sağ salim kucağına aldı çok şükür. Senin de aklında bulunsun canım...
Aynen canım sürekli geçen hamileliğimi sorguluyorum o böyleydi şöyleydi diye inan dr um ağlamalarımdan bıktı kötü birşey demedim niye ağlıyorsun diye. Ama sonra ona yazık değil mi diyorum halbuki lutuf bize Rabbim bak seni unutmadım acının karşılığını sana mucizenle gönderiyorum diyor da işte insanız.
Evet bende de rahim ağzından şüphelendi ilk drum 12 haftada en son 16 haftada vajinal baktı en son baktığında kesinlikle rahim ağzı değil ultrasondan takip edicem artık dedi. Birde 27.haftada doğurmustum oğlumu bende olma ihtimalini biraz da bu azaltmıştı. Magnezyumu duymuştum acaba şimdiden başlasam bebeğe zarar verir mi diye düşünüyorum. Dr umda sen sağlıklı ve normal bir gebesin kafandan bunları at diyip diyip duruyor. Nasıl anlayacaklar ki ne hissettiğimde içimdeki ateşi bilmiyor işte.
Senin adına çok sevindim. Rabbim bu sefer sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin sanada banada.

toprakim- toprakim- :KK200:
:KK200::KK200: Diyecek hiçbir şey bulamadım canım benim yaaa. Biraz da olsa birbirimize iyi gelebiliyorsak ne Mutlu bize. Meleklerimiz sayesinde birbirimizi tanıdık ve ben eminim onlar da cennette birbirleriyle oynuyorlar:KK46:

Selam kızlar.Rabbim hepimizin acısını dindirsin sabırlar versin ve bi daha evlat acısı yaşatmasn.
Ben de 39 haftalikkken 26 martta kızımı kaybettim.bi kez yüzünü bile göremedim yavrumun.hicbirseyim yoktu.kontrole doktora gitmistim.hastanedeyken kanamam başladı ben nisan sandm normal doğum düşünüyordum.ama meger bebegim esinden ayrılmış.doktorum acil sezaryana aldi ama kurtarılamadı kızım.bugun tam 26 gün oldu.hala alısamadm kızımın yokluğuna.bu acıya nasil dayanirm bilemiyorum.ama takdiri ilahi.ben 9 ay boyunca elimden geleni yaptm cok iyi baktm kızıma ama nasip değilmiş.Rabbim bi daha bu aciyi yasatmasn.

Back
X