• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Oyle ama elden ne gelir nihal ben 2 gun once hamile oldgumu ogrendm sevinmdim bile cok tuhafim evde tuhaf iste tuhafim

Oyle ama elden ne gelir nihal ben 2 gun once hamile oldgumu ogrendm sevinmdim bile cok tuhafim evde tuhaf iste tuhafim
Canim benim 8 haftalik benim adet periyidum 33 gune cikmisti ben beklenen adet tarihinden 5 gun once idrarda testle ogrendim. Sonra kan testi yaptim. Bekledim gec gittim 15 martta ogrendim ama 2 nisanda gittim doktara hem keseyi girduk hem kalp atisini 6 haftalikti o zaman. Aglamakli oldum dr iste burda kalp atuslarida var dediginde ama durumumu bildigi icin cok hasas davrandi dr um kalp atislarini vide yapip cdye atip bana verdi saklamam icin. Guzel olucak her sey icini rahat tut dedi. Allah buyuk bazem oyle yapma boyle yapma diyor annem dikkat et diyor. Eger mevlam bana vermise bi sey olmaz diyirum vermemisede ben ne yapsamda kayio gider diyorum. Ilk hamileligimde zirt pirt dr a giderdim simdi mayisi bekliyorum kontrol suresinde bile gitmedim calistigim yer tip merkezi kadin dogum dr yanindaki hemsireyle konusmustuk biliyodu gel bi bakalim dedi kayit acmadan o dr da her sey yolunda dedi yerlestigi yer iyi dedi. Allaha emanetiz ne desek ne yapsak bos o bizi ayni acilarla sinamasin beterinden korusun. Tuhaf bi duygu oglumu anmadigim gun yok insallah icimdeki bu can a haksizlik etmiyorumdur.

Canim benim 8 haftalik benim adet periyidum 33 gune cikmisti ben beklenen adet tarihinden 5 gun once idrarda testle ogrendim. Sonra kan testi yaptim. Bekledim gec gittim 15 martta ogrendim ama 2 nisanda gittim doktara hem keseyi girduk hem kalp atisini 6 haftalikti o zaman. Aglamakli oldum dr iste burda kalp atuslarida var dediginde ama durumumu bildigi icin cok hasas davrandi dr um kalp atislarini vide yapip cdye atip bana verdi saklamam icin. Guzel olucak her sey icini rahat tut dedi. Allah buyuk bazem oyle yapma boyle yapma diyor annem dikkat et diyor. Eger mevlam bana vermise bi sey olmaz diyirum vermemisede ben ne yapsamda kayio gider diyorum. Ilk hamileligimde zirt pirt dr a giderdim simdi mayisi bekliyorum kontrol suresinde bile gitmedim calistigim yer tip merkezi kadin dogum dr yanindaki hemsireyle konusmustuk biliyodu gel bi bakalim dedi kayit acmadan o dr da her sey yolunda dedi yerlestigi yer iyi dedi. Allaha emanetiz ne desek ne yapsak bos o bizi ayni acilarla sinamasin beterinden korusun. Tuhaf bi duygu oglumu anmadigim gun yok insallah icimdeki bu can a haksizlik etmiyorumdur.
Zelal hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına ikibucuk ay önce bende kızımı kaybettim bakalım bu ay belki tekrar hamilelik olur

Zelal hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına ikibucuk ay önce bende kızımı kaybettim bakalım bu ay belki tekrar hamilelik olur
Sagol canim. Insallah en kisa zamanda Allah aratmadan nasip etsin. Daha cok yeniymis kaybin. Vucudun toparlansin iyice ben 1 sene bekliycektim dr um dusun dedi. Zaten stresten adet periyidum28 gunden 33 gune cikmisti. Yasinda ilerliyor (31 yasindayim )6 ayin dolunca birak dedi ben yinede 8 ay bekledim kaybimin 9. Ayinda biraktim. Vucut tam toparlanamiyor. Buda bebegin tutunmasini engeliyor. O yuzden olmayinca stres yapmayin vardir yaraanin bir bildigi vucudunuz toparlaninca olur kendiliginden. Butun melek anneleri duamda Allah once melek annelerine tenuden hamile kalmayi nasip etsin ve saglucakla yavrularina kavusturup buyutmeyi nasp etsin. Sonraa isteyen tum kullarina nasip etsin diyorum.

Sagol canim. Insallah en kisa zamanda Allah aratmadan nasip etsin. Daha cok yeniymis kaybin. Vucudun toparlansin iyice ben 1 sene bekliycektim dr um dusun dedi. Zaten stresten adet periyidum28 gunden 33 gune cikmisti. Yasinda ilerliyor (31 yasindayim )6 ayin dolunca birak dedi ben yinede 8 ay bekledim kaybimin 9. Ayinda biraktim. Vucut tam toparlanamiyor. Buda bebegin tutunmasini engeliyor. O yuzden olmayinca stres yapmayin vardir yaraanin bir bildigi vucudunuz toparlaninca olur kendiliginden. Butun melek anneleri duamda Allah once melek annelerine tenuden hamile kalmayi nasip etsin ve saglucakla yavrularina kavusturup buyutmeyi nasp etsin. Sonraa isteyen tum kullarina nasip etsin diyorum.
Bende sıkı bi takip altındayım canım normal doğum yaptığım icin doktorum bi sıkıntı yok düşünebilirsin dedi preeklampsi yaşadigim icin kan sulandirici kullancaz dedi hamile kalir kalmaz rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah

C gunydin iyi bklim hayirli olsun bnimki dha tahminim5 hafta 2 gunluk ne zmn gdym doktora bugun basimi kaldirmdm midem hafif bulandi bir an oncede gtmk istym

Zelal ben de bas agrisi oluyr ya aksam oldumu kafami kaldiramiym bir de calisiyrum isyerinde kimseye demedim demeyecm de millet neyin var 2 gndur dyr

Zelal canım adet gunun gelmeden mi yaptın testi benimde 10 gun var gunume
5 gun kala yapmistim esimim dogum gunuydu once cikmadi teste benimde usim coktu banyiya birakip ciktim aksam misafurlerim gudince uyumaya yakim banyoya girdim tam aticaktim golge gibi bi cizgi farketim ertesi gun tekratladim daha netti

geçen ay illa hamile olucam diye heyecanimi bu ay yaşayamiyorum maalesef... stres yaşamamak için elimden geleni yapıyorum.. belirtilerimi hiç aramiyorum artık.. şu anda bi belirtim yok. anlamak istemiyorum..
oğluma hamileyken belirtim yoktu.. kasıklarimda basma hali vardi..çok şiddetli kasık agrisi çektim..adetime 1 hafta kala felandi. o günü çok iyi hatirliyorum 1 hafta çok çektim onu.. şimdi hiç yok geçen ayda yoktu.. 11 gün var adetime.. ilk hamileliğimde yaşadığım için tecrübeliyim o konuda. rabbim aratmadan bebegimizi kucagimza almaya nasip etsin inş..

Merhabalar. Bende 38 gün önce 30 haftalik ken gelisim geriliği sebebiyle erken doğum yaptım. 14 gün dayanabildi oğlum. Şu an tek isteğim tekrar gebe kalabilmek. Doktorum 6 ay dedi ama zaman geçmiyor sanki. 4 ay geçince denemeye başlamak istiyorum. Sizce bir sorun oluşur mu ? Çok karışık kafam :-(

Merhabalar. Bende 38 gün önce 30 haftalik ken gelisim geriliği sebebiyle erken doğum yaptım. 14 gün dayanabildi oğlum. Şu an tek isteğim tekrar gebe kalabilmek. Doktorum 6 ay dedi ama zaman geçmiyor sanki. 4 ay geçince denemeye başlamak istiyorum. Sizce bir sorun oluşur mu ? Çok karışık kafam :-(
bu arada başin saolsun. sende bi melek annesisin.. sezaryenle mi oldu.. 3 ay sonra hamile kalip da sağlıklı doğum yapan da var. çok bekletmeyin. 4 ay sorada kalabilirsin.. ben de geçen ay biraktim korunmaya... nisan sonu 9 ay olucak.. bat: 29 nisan.. eğer o gün öğrenirsem oğlumun vefatindann tam 9 ay sora öğrenmiş olucam inşALLAH.. zaman geçmiyo.:( allah aratmadan nasip eder bize inşallah..

bu arada başin saolsun. sende bi melek annesisin.. sezaryenle mi oldu.. 3 ay sonra hamile kalip da sağlıklı doğum yapan da var. çok bekletmeyin. 4 ay sorada kalabilirsin.. ben de geçen ay biraktim korunmaya... nisan sonu 9 ay olucak.. bat: 29 nisan.. eğer o gün öğrenirsem oğlumun vefatindann tam 9 ay sora öğrenmiş olucam inşALLAH.. zaman geçmiyo.:KK43: allah aratmadan nasip eder bize inşallah..

Back
X