• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bugün doğum yapalı tam 1 yıl oldu. Bugün sabaha karşı doğurmuştum melegimi ilk sesini bugün duymustum ilk o zaman gormustum. Aşk oydu gerçekten. Ama kokusu hasret kaldığım kokusu hiç duyamadim göğsüme bastiramadim bir daha sesini duyamadim sadece çok agladığım icin kuvezde hemşire elini tutturmustu Allah ım dedim nolur ayırma elimizi ama olmadı o cennet kuşum meleğim 1 hafta dayanabildi sonra gitti. 1 sene olmuş ya 1 sene ama sorsan hala dün gibi bazen de o kadar ağır ki sanki içimde yıllardır bu acıyla yasiyormusum gibi. Çok garip. Hiç isyan etmedim bu imtihandi elhamdülillah Allahım inşaallah bu imtihanı kazanmisimdir inşaallah melegime layık bir dünya hayatı geçirir ahirette bulusurum. Ve şükürler olsun ki şuan 4 aylık hamileyim Rabbime binlerce kez şükürler şükürler olsun. Ama bu korku tekrar kaybetme korkusu. Herkes bu hamileliğimde çok dönük ve mutsuz olduğumu söylüyorlar. İçimdeki o korkunç korkunun kimse farkında değil. Allahım bebegini kaybedene kimseye içlerinden bana da bir daha evlatlarimizla sınamasın. Bugün buraya neden yazdım bilmiyorum bebegimi kaybettiğimde bu acıyı yeryüzünde bir ben yaşıyorum sanıyordum. Ama beni en iyi sizler anladiniz. Dualarinizi eksik etmeyin. En azından sizin sebeplerinizsebepleriniz bulunmuş sukur benim erken doğum sebebim değil suanda. Rabbime emanet. İnşaallah en yakın zamanda sizlerde isteyen herkese de Rabbim nasip etsin. Allah bebek bekleyen herkesin kucağını zamanında sağlıkla doldursun.
Canim Allah dogacak yavrunu korusun ve sana bagislasin. Bende senin gibi kaybimdan 8 ay sonra hamile kaldim. Oglumu kaybetigimde bende 4 aylik hamile olucam. Inan sevinemedim hamileligime oglumda cok mutluydum ayaklarim yere basmiyordu ama simdi tuhaf bi durgunluk icindeyim. Insallah Allah dogacak yavrularimizi bize bagislar. Hayirli saglikli omurlu olurlar insallah. Bende cok soruyorum kendime acaba haksizlikmi yapiyorum dogacak yavruma ama elimde degil oglum her an aklimda hamilelikteki belirtilerim farkli bu defa belki cinsiyetleri farklidir diyorum kiz ya da erkek farketmez saglikli olsunlarda

Arkadaşlar bugün sonuclarimi aldim pirtlasma cikti bende. Ortaymis. Bebeğimi o yüzden kaybettim bi sürü yasadim iğne vurulacakmisim. Yine hamile kalirsam basliycam tedaviye. :KK43: kendimi kotu hissettim en azindan bi çareyi bulmuş olduğum için sukrettik rabbime.
Canim gecmis olsun bi rahatsizlik bu bebegin sayesinde ileride yasiycagin saglik sorunlarininda onune gecmis olucaksin. Ignelerlede saglikli omurlu evlatlarina kavuscaksin en azindan onlemlerini almus olucaksin. ALLAH tektarini yasatmasin beterlerlerinden korusun hepimizi

Selam kızlar.Rabbim hepimizin acısını dindirsin sabırlar versin ve bi daha evlat acısı yaşatmasn.
Ben de 39 haftalikkken 26 martta kızımı kaybettim.bi kez yüzünü bile göremedim yavrumun.hicbirseyim yoktu.kontrole doktora gitmistim.hastanedeyken kanamam başladı ben nisan sandm normal doğum düşünüyordum.ama meger bebegim esinden ayrılmış.doktorum acil sezaryana aldi ama kurtarılamadı kızım.bugun tam 26 gün oldu.hala alısamadm kızımın yokluğuna.bu acıya nasil dayanirm bilemiyorum.ama takdiri ilahi.ben 9 ay boyunca elimden geleni yaptm cok iyi baktm kızıma ama nasip değilmiş.Rabbim bi daha bu aciyi yasatmasn.
Canim ne desek bos ne soylesek acini dindirmez biliyoruz :( hepimizin sebepleri farkli olsada yasadigi aci ayni keske hic yeni anneler katilmasa bu guruba diyoruz ama ne ilkiz ne son olucagiz. ALLAH bu dan sonra yasatmasin. Sabret arkaasim Rabbim sabrinim karsiligini vericektir. Bizlerin kaderinde melek annesi olmak varmis. Vakti gelince bosaln kycagin yine dolucak insallah. Ben oglumu kaybedince teseli edenler Allah yine verir kizim dedi benim yeniden cesaetim olucak mi dedim. Simdi 9 haftalik hamileyim insallah bi gun sende yeni umutlara sarilacaksin. Gidenin yerini tutmayacak ama Allah in sana verdigine sukredeceksin. Allah sabrini artirsin canim

Selam kızlar.Rabbim hepimizin acısını dindirsin sabırlar versin ve bi daha evlat acısı yaşatmasn.
Ben de 39 haftalikkken 26 martta kızımı kaybettim.bi kez yüzünü bile göremedim yavrumun.hicbirseyim yoktu.kontrole doktora gitmistim.hastanedeyken kanamam başladı ben nisan sandm normal doğum düşünüyordum.ama meger bebegim esinden ayrılmış.doktorum acil sezaryana aldi ama kurtarılamadı kızım.bugun tam 26 gün oldu.hala alısamadm kızımın yokluğuna.bu acıya nasil dayanirm bilemiyorum.ama takdiri ilahi.ben 9 ay boyunca elimden geleni yaptm cok iyi baktm kızıma ama nasip değilmiş.Rabbim bi daha bu aciyi yasatmasn.
:KK61: Basın sagolsun cnm allah birdaha bu acıyı yasatmasın. Bu acıyla nasıl yasanır bende bilmiorum... Bende kızımı 40.haftada kaybettim. Hıcbiseyi yoktu. Ne olduysa dogum anında oldu..
Cok zor cok acı biliorum ama mecburuz nefes almaya..
Kızının yerini hiçkimse turamaz biliorum ama allah hayırlısıyla tekrar bir evlat yollasın size. Yasın kac sorabilirmiyim? Ben 27yasındayım ve sanki birdaha hic evlat sahibi olamicam gibime gelior...

Bugün doğum yapalı tam 1 yıl oldu. Bugün sabaha karşı doğurmuştum melegimi ilk sesini bugün duymustum ilk o zaman gormustum. Aşk oydu gerçekten. Ama kokusu hasret kaldığım kokusu hiç duyamadim göğsüme bastiramadim bir daha sesini duyamadim sadece çok agladığım icin kuvezde hemşire elini tutturmustu Allah ım dedim nolur ayırma elimizi ama olmadı o cennet kuşum meleğim 1 hafta dayanabildi sonra gitti. 1 sene olmuş ya 1 sene ama sorsan hala dün gibi bazen de o kadar ağır ki sanki içimde yıllardır bu acıyla yasiyormusum gibi. Çok garip. Hiç isyan etmedim bu imtihandi elhamdülillah Allahım inşaallah bu imtihanı kazanmisimdir inşaallah melegime layık bir dünya hayatı geçirir ahirette bulusurum. Ve şükürler olsun ki şuan 4 aylık hamileyim Rabbime binlerce kez şükürler şükürler olsun. Ama bu korku tekrar kaybetme korkusu. Herkes bu hamileliğimde çok dönük ve mutsuz olduğumu söylüyorlar. İçimdeki o korkunç korkunun kimse farkında değil. Allahım bebegini kaybedene kimseye içlerinden bana da bir daha evlatlarimizla sınamasın. Bugün buraya neden yazdım bilmiyorum bebegimi kaybettiğimde bu acıyı yeryüzünde bir ben yaşıyorum sanıyordum. Ama beni en iyi sizler anladiniz. Dualarinizi eksik etmeyin. En azından sizin sebeplerinizsebepleriniz bulunmuş sukur benim erken doğum sebebim değil suanda. Rabbime emanet. İnşaallah en yakın zamanda sizlerde isteyen herkese de Rabbim nasip etsin. Allah bebek bekleyen herkesin kucağını zamanında sağlıkla doldursun.
Bu oyle bir aciymis ki yillar gecse de kapanmiyor yarasi sizisi gecmiyor.Ama Rabbim oyle buyukki yeni bir evlat verip yaramiza merhem suruyor işte.Insallah bu sefer yüzün gülsün insallah saglik sihhatle bebegine kavusursun arkadasim

Canim Allah sabirlar versin sana okadar yeniki acin okurken yazdiklarini o gunlerime döndüm acini icimde hissettim hangi söz seni teselli eder icindeki aciyi hafifletir hangi söz kalbindeki o koca boşlugu doldurur.Bebeginin gittigine inanamazsin bazen icinde hala kipirtilari var gibi gelir heyecanlanirsin olur yine olur diyenlere sinirlenir nede kolay soyluyorlar beni anlamiyorlar diye dusunursun.Zor cok zor ne diyebilirim ki sana acilarimiz hep ayni.Sabir dua ve zaman senin ilacin olacak ve gun gelecek sen de tekrar yeşerecek gelecege umutla bakacaksin dualarim seninle arkadasim

14 martta 40 haftalık bebeğimi kaybettim bende. Iki gün sonrası sezeryan olacaktı. Hafif kasılmalarım vardı.doktorum normal Doğumu düşünmeyin Dediği için hastaneye gittik ama kalp atışları yokmuş. Ömrü yokmuş yavrumun. Inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim isteyen herkese. Bizimde kaderlerimizde bu Acıları yaşamak varmış. Üstelik ikinci kaybımdı. Ilki düşüktü. Daha çok küçüktü bi geldi bi gitti okadar anlayamamıştım ama bunun acısı çok daha farklıymış. Tekmelerini özlüyorum hala . Hele doğumhanedeki o ilk gördüğüm an hiç gözümün önünden gitmiyor. Ilk ve son görüş. Ölü oldugunu bildiğim halde Allah im bu benim mi dedim içimden. O kadar tatlı bi bebek daha görmedim bu zamana dek. O an bana öyle gözüktü ve ben onu hep öyle hatırlıycam. Bembeyaz teniyle yüzündeki o masum ifadeyle. Melekler gibi uyuyordu hep gözümün önündeki ifadesi. Biliyorum ki o ne yapsam geri gelmiycek.Rabbim şefaatçilerimiz eylesin inşallah. Döktüğümüz Gözyaşları çektiğimiz acıların mükafatı vardır elbet. Tekrar hamile kalacağın günü iple çekiyorum. Bu sefer herşey çok daha farklı olacak benim için. Her anım çok daha değerli olacak. Evlat öyle büyük bi nimetmiş ki ben bunun değerini kaybedene kadar hiç bilmemiştim.

maalesef bu ay olmadı kızlar :KK43: regl oldum. Ne diyelim Hayırlısı . Sabah çaya başlıycam canım. 1yemek kasığı karışımı 1kupa kadar suya demlesek yeterli olurmu.sanırım sabah aksam 1kupa içicem.
Canım üzülme insallah diger aya olucak guzel düşünelim güzel olsun hayirlisi olsun..
Canm cayi ic duzene grsn herseyin ins

Aynen canım sürekli geçen hamileliğimi sorguluyorum o böyleydi şöyleydi diye inan dr um ağlamalarımdan bıktı kötü birşey demedim niye ağlıyorsun diye. Ama sonra ona yazık değil mi diyorum halbuki lutuf bize Rabbim bak seni unutmadım acının karşılığını sana mucizenle gönderiyorum diyor da işte insanız.
Evet bende de rahim ağzından şüphelendi ilk drum 12 haftada en son 16 haftada vajinal baktı en son baktığında kesinlikle rahim ağzı değil ultrasondan takip edicem artık dedi. Birde 27.haftada doğurmustum oğlumu bende olma ihtimalini biraz da bu azaltmıştı. Magnezyumu duymuştum acaba şimdiden başlasam bebeğe zarar verir mi diye düşünüyorum. Dr umda sen sağlıklı ve normal bir gebesin kafandan bunları at diyip diyip duruyor. Nasıl anlayacaklar ki ne hissettiğimde içimdeki ateşi bilmiyor işte.
Senin adına çok sevindim. Rabbim bu sefer sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin sanada banada.

Magnezyum konusunu internetten araştır bence canım, işe yarayabilir. Bir de sen kan pıhtılaşması testi yaptırmış mıydın? Yanlış bilmiyorsam kan pıhtılaşması da erken doğum nedenlerinden biri. Madem rahim ağzı yetmezliği görünmüyor o zaman dr.un bebeği besleyen damarlardaki kan akışını kontrol etsin her gittiğinde. Rabbim bu defa sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin. Tüm melek annelerinin yüzünü güldürsün inşallah...

Ah canm ah yazdıklarını okurken içim parçalandı aynı duyguları yaşıyoruz hepimiz de...yaşadıklarımız çok zor çok Rabbim ins aynı acılarla sınamasın bizi(amin).
Hamileymissin cok sevindim Rabbim bebegini sana seni de bebegine bagslasin sagsalim kucağına alirsin ins.
Rabbim insallah bütün melek annelerine yeniden anne olmayı nasip etsin

Başın saolsun canm Allah sabır versin daha cok yeni:(
Rabbim insallah bir daha bu aciyi hicbirimize yasatmasın...

Canımmm başın sağ olsun. Rabbim tekrarını yaşatmasın. Acın daha çok taze, hiç bir şey seni teselli etmeyecek biliyorum ama inan bu acıyla yaşamaya alışıyorsun. Kesinlikle artık eski biz olamayacağız. Gülüşlerimiz hep yarım kalacak, biz hep yarım kalacağız... Çünkü bir parçamız yok, yanımızda değil. Ama sakın isyan etme arkadaşım. Biz farkında değiliz ama Rabbimin bize bir lutfu. Düşünsene ebedi hayatta evlatlarımızla birlikte olacağız. Ve o şuanda olabilecek en güzel yerde. O çok iyi buna inan annesi. Bizim bile bakamayacağımız kadar iyi bakılıyor. Hem anneler evlatlarının her zaman iyiliğini istemez mi? Onlar iyi olsun yeter ki, biz her acıyı çekeriz... Şuna emin ol ki bir gün elbet kavuşacağız meleklerimize. Ben bunun hayaliyle yaşıyorum, tutunabileceğim tek dal bu... Rabbim sana dayanma gücü versin, sabret arkadaşım, sabret... Dayanamadığın zaman da Rabbimden sabır dile, veriyor biliyor musun? Dayanamayacağını sanıyorsun bu acıya, nefesin kesiliyor ama dayanıyorsun. Unutma sen de bir ananın evladısın. O yüzden seni sevenler için dayanmak zorundasın...

Canim gecmis olsun bi rahatsizlik bu bebegin sayesinde ileride yasiycagin saglik sorunlarininda onune gecmis olucaksin. Ignelerlede saglikli omurlu evlatlarina kavuscaksin en azindan onlemlerini almus olucaksin. ALLAH tektarini yasatmasin beterlerlerinden korusun hepimizi
teşekkür ederim.. eğer sizler olmasaydi bunlari nereden bilecektim sadece hipertansiyon diye düşündüm.. ayni zamandada preeklempsi de geçirmişim.. ellerim ayaklarim sis haldeydi baygin haldeymişim.. testleri iyiki yaptırmişim.. cuma günü doktora gidicem.. çocuk düşündüğümü herşeyimi açikça sölüycem.. iyi doktor arayiş içindeyim.. eskişehire gitmeyi düşünüyorum. orda iyi doktor varmi bilmiyorum.bayada araştiriyorum.. eşim erkek doktoru istemiyor ikna ediyorum anlamiyor. alttan bakarmiş da felan. illa kadin doktor olucak kadin doğumda.. ben doktor ayrim yapmiyorum önemli olan sağlık degilmi.. esikşehire yetişemezsem yine oğlumun kaybettiği hastanede doğum yaparmişim.. ben burayı istemiyorum (bilecikteyim) napabilirim bilmiyorum.

teşekkür ederim.. eğer sizler olmasaydi bunlari nereden bilecektim sadece hipertansiyon diye düşündüm.. ayni zamandada preeklempsi de geçirmişim.. ellerim ayaklarim sis haldeydi baygin haldeymişim.. testleri iyiki yaptırmişim.. cuma günü doktora gidicem.. çocuk düşündüğümü herşeyimi açikça sölüycem.. iyi doktor arayiş içindeyim.. eskişehire gitmeyi düşünüyorum. orda iyi doktor varmi bilmiyorum.bayada araştiriyorum.. eşim erkek doktoru istemiyor ikna ediyorum anlamiyor. alttan bakarmiş da felan. illa kadin doktor olucak kadin doğumda.. ben doktor ayrim yapmiyorum önemli olan sağlık degilmi.. esikşehire yetişemezsem yine oğlumun kaybettiği hastanede doğum yaparmişim.. ben burayı istemiyorum (bilecikteyim) napabilirim bilmiyorum.
Canım en azından bir sebep bulmuş olup önlem Alman güzel bir gelişme. Bilecik'te zaten Dr yok doğru Düzgün.eskişehire gitmek doğru bir karar. Erkek doktor düşüneseydiniz sana kendi Dr umu yada başka bir Dr önerebilirdim.ama bayan Dr istiyorsanız da Acıbadem de mine inan var ona da çok iyi diyorlar.

Ah arkadasım ne denir ne söylenir ki .hissettiklerini içimde en derinden hissedebiliyorm.çok zor bi süreç bu ama insanız Başımıza neler gelicek bilmeden yaşıyoruz iste.rabnim beterinden korusun. Hamile olmana çok sevindim sağlıkla al yavrunu kucağına insallah.

Rabbim sana ve eşine sabırların en büyüğünü versin arkadasım . Keske son olsak keske başka annelerin içi yanmasa ama olmuyor işte. Tekrarını yaşatmasın Rabbim.bizler meleklerimize çok iyi baktık ama takdirilahi. Ne Denir ki Allah Sabır versin...

Canım en azından bir sebep bulmuş olup önlem Alman güzel bir gelişme. Bilecik'te zaten Dr yok doğru Düzgün.eskişehire gitmek doğru bir karar. Erkek doktor düşüneseydiniz sana kendi Dr umu yada başka bir Dr önerebilirdim.ama bayan Dr istiyorsanız da Acıbadem de mine inan var ona da çok iyi diyorlar.
bilecikte fadime hanima gidiyorum oda iyi doktor.. ama burda yaptırmak istemiyorum.bilmiyorum. acibadem de fatih ögünç diye birine tavsiye ettiler helede özel ümit abdurrahman bey sakaryada ramazan beye tavsiye edildi.. ben o konuda kararsiz kaldim.

Back
X