- 7 Nisan 2012
- 650
- 1.205
- 113
Canim Allah dogacak yavrunu korusun ve sana bagislasin. Bende senin gibi kaybimdan 8 ay sonra hamile kaldim. Oglumu kaybetigimde bende 4 aylik hamile olucam. Inan sevinemedim hamileligime oglumda cok mutluydum ayaklarim yere basmiyordu ama simdi tuhaf bi durgunluk icindeyim. Insallah Allah dogacak yavrularimizi bize bagislar. Hayirli saglikli omurlu olurlar insallah. Bende cok soruyorum kendime acaba haksizlikmi yapiyorum dogacak yavruma ama elimde degil oglum her an aklimda hamilelikteki belirtilerim farkli bu defa belki cinsiyetleri farklidir diyorum kiz ya da erkek farketmez saglikli olsunlardaBugün doğum yapalı tam 1 yıl oldu. Bugün sabaha karşı doğurmuştum melegimi ilk sesini bugün duymustum ilk o zaman gormustum. Aşk oydu gerçekten. Ama kokusu hasret kaldığım kokusu hiç duyamadim göğsüme bastiramadim bir daha sesini duyamadim sadece çok agladığım icin kuvezde hemşire elini tutturmustu Allah ım dedim nolur ayırma elimizi ama olmadı o cennet kuşum meleğim 1 hafta dayanabildi sonra gitti. 1 sene olmuş ya 1 sene ama sorsan hala dün gibi bazen de o kadar ağır ki sanki içimde yıllardır bu acıyla yasiyormusum gibi. Çok garip. Hiç isyan etmedim bu imtihandi elhamdülillah Allahım inşaallah bu imtihanı kazanmisimdir inşaallah melegime layık bir dünya hayatı geçirir ahirette bulusurum. Ve şükürler olsun ki şuan 4 aylık hamileyim Rabbime binlerce kez şükürler şükürler olsun. Ama bu korku tekrar kaybetme korkusu. Herkes bu hamileliğimde çok dönük ve mutsuz olduğumu söylüyorlar. İçimdeki o korkunç korkunun kimse farkında değil. Allahım bebegini kaybedene kimseye içlerinden bana da bir daha evlatlarimizla sınamasın. Bugün buraya neden yazdım bilmiyorum bebegimi kaybettiğimde bu acıyı yeryüzünde bir ben yaşıyorum sanıyordum. Ama beni en iyi sizler anladiniz. Dualarinizi eksik etmeyin. En azından sizin sebeplerinizsebepleriniz bulunmuş sukur benim erken doğum sebebim değil suanda. Rabbime emanet. İnşaallah en yakın zamanda sizlerde isteyen herkese de Rabbim nasip etsin. Allah bebek bekleyen herkesin kucağını zamanında sağlıkla doldursun.