• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim herkese hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Kusura bakmazsaniz yeni olduğum için kullandığınız terimlere biraz yabancıyım :-( BAT adet başlangıç tarihi mi ?

Merhabalar. Bende 38 gün önce 30 haftalik ken gelisim geriliği sebebiyle erken doğum yaptım. 14 gün dayanabildi oğlum. Şu an tek isteğim tekrar gebe kalabilmek. Doktorum 6 ay dedi ama zaman geçmiyor sanki. 4 ay geçince denemeye başlamak istiyorum. Sizce bir sorun oluşur mu ? Çok karışık kafam :-(
Basin sagolsun canim daha cok yeni acin Allah sabirlar versin gun gectikce teslimiyet duygusuyla durumunu kabullenmeye baslayacaksin ve icindeki kapanmayan yara ince ince sizlamaya devam edecek.Bu aciyla yasamaya alisacaksin ne yazikki.Sen bir daha hamile kalabilmek icin kendine iyi bakmak zorundasin bunu aklindan cikarma.Sagligina beslenmene dikkat et kontrollerini yaptir sonra neden olmasin dort ay sonra hamile kalan saglikli bebekleri olanlar var yeterki sen kendini toparla.Allah yardimcin olsun

Zelalcim ben bugun dun cayi icmeye basladim aci bir tadi var degil mi hepsinden bir tatli kasigi koydum on dakika demledim.Bir de bunu ac mi tok mu icmem lazim onu soracaktim canim

Nehirimmm cok teşekkür ederim. Genel olarak iyiyim çok şükür ama ufak bir şey tekrar yıkmaya yetiyor insanı. Zaman hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Tekrar annelik duygusunu yaşayacağım günün hayaliyle avunmaya çalışıyorum. Tek tesellim bebeğim inşallah çok güzel bir yerde çok mutlu.

Merhaba arkadaşlar inşallah yakında sizlere güzel haberler verebilirim..
4 ay önce oğlumu kaybettim normal doğum oldu, herbirinizi çok iyi anlıyorum..
toprakim toprakim özel mesaj atamadım canım sana etiketleyim dedim..
@yaseminkara dua et canım hayırlısı ile gelsin oğlumun kardeşi...

Zelal ben de bas agrisi oluyr ya aksam oldumu kafami kaldiramiym bir de calisiyrum isyerinde kimseye demedim demeyecm de millet neyin var 2 gndur dyr
Canim oluyor her hamilelik farkli geciyor ben cok uyuyorum mesela bence 10 gun sonra git dr a eger pihtilasman filan yoksa tabi. Pihtilasma varsa dr hemen igne basliyor. Yoksa bekle hem kese gorunur 10 gune hem kalp atisini duyarsin.

Merhabalar. Bende 38 gün önce 30 haftalik ken gelisim geriliği sebebiyle erken doğum yaptım. 14 gün dayanabildi oğlum. Şu an tek isteğim tekrar gebe kalabilmek. Doktorum 6 ay dedi ama zaman geçmiyor sanki. 4 ay geçince denemeye başlamak istiyorum. Sizce bir sorun oluşur mu ? Çok karışık kafam :-(
Canim oncelikle basin sagolsun. kaybinin nedenini tam olarak arastirdin mi? Hatirlatmak degil amacim yanlus anlama kader tabi mevla yazsaysi elbet yasarlardi. Fakat burda bir cok kisi jaybinim altinda neler oldugunu ogrenip ellerinden geldigince tedbir alip oyle hamile kaldi. Ya da korunmayi birakti. Eger pihtilasman varsa hamileyken igne kullanmazsan bebegin yine gelismez ve malesef tekrar kaybedersin. Once toparlan bebegin senin vucudundan besleniyor bana 6 ay yeter dediler bende zaman gecmez sandim ama sonra 8 ay bekledim 9 ayda Allah nasip etti yeniden. Once toparlan arkadasim ve kaybinin nedenini lutfen ogren.

Basin sagolsun canim daha cok yeni acin Allah sabirlar versin gun gectikce teslimiyet duygusuyla durumunu kabullenmeye baslayacaksin ve icindeki kapanmayan yara ince ince sizlamaya devam edecek.Bu aciyla yasamaya alisacaksin ne yazikki.Sen bir daha hamile kalabilmek icin kendine iyi bakmak zorundasin bunu aklindan cikarma.Sagligina beslenmene dikkat et kontrollerini yaptir sonra neden olmasin dort ay sonra hamile kalan saglikli bebekleri olanlar var yeterki sen kendini toparla.Allah yardimcin olsun
Evet canim aci biraz ben cali gibi olanlari robottan gecirdim sonra hepsini harmanladim. Birer dolu dolu bir yemek kasigi demliyodum bir tatli kasigi cok olur belki hepsi icin. Ac karimla evet sabah aksam kaynatma kaynamis suda demle sadece korunmayacaksan 10 gun ic yumurtlama gunune yakin birak canim insallah use yarar ;)

zelal41 zelal41 öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim. Ben hamileligimde ilk defa uçuk virüsü denilen CMV enfeksiyonunu geçirmişim. Vücudumun bu virüse karşı bağışıkligi olmadığı için bebeğime geçmiş. Doğduğunda virüs bebegiminde vücuduna çok yerleşmişti. Doktorlar bebek için AİDS den daha tehlikeli olduğunu söylediler. Nitekim bebeğim de sadece 14 gün dayanabildi. Rabbim insallah sana ve yeni bebisine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Bizlere de yeni evlatlar inşallah

Evet canim aci biraz ben cali gibi olanlari robottan gecirdim sonra hepsini harmanladim. Birer dolu dolu bir yemek kasigi demliyodum bir tatli kasigi cok olur belki hepsi icin. Ac karimla evet sabah aksam kaynatma kaynamis suda demle sadece korunmayacaksan 10 gun ic yumurtlama gunune yakin birak canim insallah use yarar :KK66:
Tamam canim tesekkur ederim

Başın sağolsun melek annesi. Sevmiyorum bu Başsağlığı dileklerini ama elimizden birsey gelmeZ keske gelse.ben doğumdan 3buçuk ay sonra bırakırm korunmayı 5ay oldu Oğlumu kaybedeli.rabbim herşeyi bir yola bir düzene koymuştur elbet.bu sitede bir konu araştırırken bir arkadaşın Yazısı dikkatimi çekti özelden mesaj attım hemen. SeZeryan doğum yapmış ve bebeği 40günlükken tekrar hamile kalmıs. Sorunsuz bir gebelikle 2.bebeğini de kucağına almıs.aralarında 1yıl bile yok yani. Tabiki önlem almak gerekiyorsa alıcaz ama en önemlisi bu süreçte dua. Hepiniz hergün dualarımdasınız

Merhaba arkadaşlar inşallah yakında sizlere güzel haberler verebilirim..
4 ay önce oğlumu kaybettim normal doğum oldu, herbirinizi çok iyi anlıyorum..
toprakim toprakim özel mesaj atamadım canım sana etiketleyim dedim..
@yaseminkara dua et canım hayırlısı ile gelsin oğlumun kardeşi...
Canım insallah güzel haberler bekliyoruz senden de.tüm dualarım sizlerle. Insallah en kısa zamanda Rabbim aratmadan nasip eder.
Evet canim aci biraz ben cali gibi olanlari robottan gecirdim sonra hepsini harmanladim. Birer dolu dolu bir yemek kasigi demliyodum bir tatli kasigi cok olur belki hepsi icin. Ac karimla evet sabah aksam kaynatma kaynamis suda demle sadece korunmayacaksan 10 gun ic yumurtlama gunune yakin birak canim insallah use yarar :KK66:
kızlar ben hala regl olmadım.9nisandı en son bat biliyorsunuz.en son yaptırdığımda test negatif çıkmıştı ama belki bir Umut geç yumurtlama falansa diye düşünüyorum.tabi çok üzerinde durmak istemiyorm malum negatif olduğunda üzülüyorum.o Yüzden daha çaya başlamadım ben. Regl olursam hemen Başlarım dedim

zelal41 zelal41 öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim. Ben hamileligimde ilk defa uçuk virüsü denilen CMV enfeksiyonunu geçirmişim. Vücudumun bu virüse karşı bağışıkligi olmadığı için bebeğime geçmiş. Doğduğunda virüs bebegiminde vücuduna çok yerleşmişti. Doktorlar bebek için AİDS den daha tehlikeli olduğunu söylediler. Nitekim bebeğim de sadece 14 gün dayanabildi. Rabbim insallah sana ve yeni bebisine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Bizlere de yeni evlatlar inşallah
Cok gecmis olsun Allah tekrarimdan korusun canim. Insallah en kusa zamanda aratmadan Saglikli hayirli omurlu evlatlarla doldursun senin ve tum melek annelerinim kucagini

Canım insallah güzel haberler bekliyoruz senden de.tüm dualarım sizlerle. Insallah en kısa zamanda Rabbim aratmadan nasip eder.
kızlar ben hala regl olmadım.9nisandı en son bat biliyorsunuz.en son yaptırdığımda test negatif çıkmıştı ama belki bir Umut geç yumurtlama falansa diye düşünüyorum.tabi çok üzerinde durmak istemiyorm malum negatif olduğunda üzülüyorum.o Yüzden daha çaya başlamadım ben. Regl olursam hemen Başlarım dedim
doktora git kan testi yaptır... bellki de hamilesin inş:)

cnm yani 10 gün mü geçti adet tarihinin üstünden.. test yap hemen. zaten kesin çıkar.. hadi bakalım hayırlısıyla inşallah hamilesindir.

toprakim- toprakim- Allah razı olsun hepimizin başı sağolsun. Ben daha adette olmadım 40im yeni çıkıyor. bende 3. aydan sonra bırakmayı düşünüyorum. Sonrasında beklemek geliyor elden. Rabbim meleklerimizin kardeşlerini ne zaman nasip ederse artık. Rabbim hepimize bu acıyı tekrar yasatmasin inşallah. Sizlerle tanışalı artık dualarimdasiniz. Çok teşekkür ederim

doktora git kan testi yaptır... bellki de hamilesin inş:)

cnm yani 10 gün mü geçti adet tarihinin üstünden.. test yap hemen. zaten kesin çıkar.. hadi bakalım hayırlısıyla inşallah hamilesindir.
5gün önce test yaptırdığımda negatifti.o zamanda bat 5gün geçmişti yani değerim 1.97ydi. Adet düzenim daha oturmadığı için belki bir umut diyorum olmazsa cumaya kadar cuma günü tekrar yaptırıcam

Yok cnm pihtilasma ben bebegimi kybettikten sonra bir dizi testen gectim bisey cikmadi dedin gibi ypcgm hftaya gdcgm dra

Back
X