- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 41
Merhaba arkadaşlar inşallah yakında sizlere güzel haberler verebilirim..
4 ay önce oğlumu kaybettim normal doğum oldu, herbirinizi çok iyi anlıyorum..
@toprakim özel mesaj atamadım canım sana etiketleyim dedim..
B BlackandBlack dua et canım hayırlısı ile gelsin oğlumun kardeşi...
Canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Her zaman duamdasınız. Tüm melek annelerine ayrı ayrı her gün dua ediyorum. Rabbim meleklerimizin kardeşleriyle yaralarımızı sarmayı nasip etsin inşallah. Sen de sakın stres yapma tamam mı canım? Biliyorsun stres en büyük etken gebe kalamamakta. Rabbim en hayırlı ve doğru zamanı bilir, öyle düşün ve O'na bırak kendini...
zelal41 öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim. Ben hamileligimde ilk defa uçuk virüsü denilen CMV enfeksiyonunu geçirmişim. Vücudumun bu virüse karşı bağışıkligi olmadığı için bebeğime geçmiş. Doğduğunda virüs bebegiminde vücuduna çok yerleşmişti. Doktorlar bebek için AİDS den daha tehlikeli olduğunu söylediler. Nitekim bebeğim de sadece 14 gün dayanabildi. Rabbim insallah sana ve yeni bebisine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin. Bizlere de yeni evlatlar inşallah
Canım başın sağ olsun. Rabbim sabırlar versin... Şuan senin için çok zor, hemen yeni bir bebeğin sıcaklığını hissetmek istiyorsun, seni en iyi biz anlarız, neler hissettiğini, neler düşündüğünü en iyi biz biliriz. Ama inan canım biraz kendine zaman ver. Eğer sezaryense en az 4 ay bekle. Vücudun toparlansın, kendine gelsin. Meleğinin kardeşinin sağlıklı olmasını istiyorsan maalesef bir müddet beklemelisin. Seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki, elinde olsa hemen hamile kalmak ve o minik mucizenin hareketlerini hemen içinde hissetmek istiyorsun... Rabbim sabırlar versin arkadaşım, isyan etme sakın. Meleklerimiz çok güzel yerde ve çok mutlular... Belki de onlar da bizim gibi arkadaş olmuşlar, beraber oynuyorlardır...