Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

selam kızlar herkese.

Bende yarın bazı genetik testler yaptırmaya gideceğim.kan vereceğiz. Aslında doktorum çok da gerek yok dedi ama ben yine de araştırdım tüm testleri yapalım dedim . bende hamileliğim boyunca hiç bir testi şansa bırakmadan, atlamadan hepsini yaptırmıştım. ama olacağın önüne geçemedik işte. bundan sonrası için bu durumu yaşayanlara ne yapılıyorsa bende yaptıracağım. ve en geç haziranda bendkorunmayı bırakacağım inş. hayırlısıylaa....

kızlar komşum aile hekimi bana şunları tavsiye etti. bende size ileteyim

ben folik asite başladım bu arada. ve demir ileçlarıma devam ediyorum. (kendi dr.verdi)
her gün sırasıyla bir avuç içi kadar siz ve eşiniz,
fındık , fıstık , badem hepsi tuzsuz, çam fıstığı, kabak çekirdeği, bizim çiğdem dediğimiz (ay çekirdeği) her gün birini aynı döngü her hafta olacak şekilde yemek gerekiyormuş magnezyum depolarımızı dolduruyormuş. zararı olmayan bir kür saonuçta. biz başladık. Bu arada bende hamur işi ve ekmekten kestim kendimi şu anda 5 kilo fazlam var. hamilelikte toplamda 10 kilo almıştım.inş veririm..

benim 26. haftada suyum gelmisti enfeksiyondan olabilir demisti doktor sizce bu genetik testleri yaptirmalimiyim

ben gebeliğimde 15 kilo aldım 15 kiloyudu hemen verdim ama hamile kalmadan öncede kilo almıştım fazladan bi 5 kilom var onuda vericem inş sen ideal bi diet bulursun hemen yaz :) inş bu fazla kilolularıda vericez fit sağlıklı hamişler olcaz:)

gebeliğinde 10 kilo almışın çok ii canım ben 15 kilo aldım:) hepimizin fazla kiloları varda biz bu fındık fıstıkları yiyerek nası zayıflıcaaz bilmiyorum ben zaten normaldede çok sevdiğim için hemen hemen hergün bi kase yiyorum :)

benim 26. haftada suyum gelmisti enfeksiyondan olabilir demisti doktor sizce bu genetik testleri yaptirmalimiyim

en iyisi doktoruna sor cnm bana doktorum dedi direk daha hastanede bebekten alınan bulgularla hemen yapıldı temiz çıktı ama doktorum demişti bişi çıkmaz die biz yine yaptıralım dedik çok şükür temiz çıktı..

inş cnm hemen hemen aynı dönemlerde hamile kalıcaz gibi görünüyo zaten hepimiz hayırlı zmnlarda müjdeleri veririz inş...:97:

maşallah ya 10 kilo hı? canım yaaa, bunları yiyerek nasıl zayıflayacağım ben?:44: gerçi kabak çekirdeği ve bademi yerim sürekli. gebelikten önce de aldığım kilolarla birlikte benim toplamda 10 kilo fazlam vaaar. demekki boğazımı biraz daha tutmam gerekecek...

kuzum yaa aslında bu diyetler çok sağlıksız biliyorum da çok pis boğazlı biriyim, tutamam kendimi bozarım programı. benim ablam diyetisyenden dengeli beslenmeyi öğrenerek 25 kilo, 13 yaşındaki yeğenim 12kilo verdi de diyorum ya pisboğazım diye. bi de sürekli yemek pişirip sürekli yiyosun. gelemem ben öyle sürekli pişir,ye! ayrıca ablamın dengeli beslenmeden sonra mutfak masrafı da 2 katına çıktı!
bana sihirli bir değnek lazım kızlar... hemen iyileşsem, hemen zayıflasam, hemen hamile kalsam, hemen bebişimi kucağıma alsam...
bu arada kızlar, doğumdan kaç ay sonra hamile kalmayı düşünüyordunuz siz? anladığım kadarıyla 24kasim benim gibi doğumdan 6-7 ay sonrayı düşünüyor.( tabi doktor bana izin verirse! vermezse malesef önümüzdeki ocak ayına kalır) MELEKANNESİ haziran senin kaçıncı ay oluyordu canım?

eveet canım doğumdan 6-7 ay sonra düşünüyorum 3 ay geçti zaten ama doktor 1 sene konusunda kesin demişti inş yeni iyi bi doktor bulucam önce kontrolden geçicem herşey yolunda derse ondan sonra düşnüyorum insan kararsız kalıyo bi yanım acele etme dio bi yanım içimdeki bu acı başka türlü geçmez dio kiii acı bi yana anne olmak istiyorum hiç bebeğim olmadığı için nası bi duygu merak ediyorum

sana özelden birşeyler yazmayı denedim ama olmadı sanırım 100 mesaja kadar moderatöremi yoluuyorsunuz gibi birşey diyor beceremedim :)

sana özelden birşeyler yazmayı denedim ama olmadı sanırım 100 mesaja kadar moderatöremi yoluuyorsunuz gibi birşey diyor beceremedim :)

evt cnm özel den msj atabilmek için 100 msj yazman gerekio daha önce ne yazıcaktınki cnm merak ettim şimdi

BEN 13/01/2012 DE DOĞUM YAPTIM ORT.5-6 AY OLUYOR İŞTE. Zaten ben tedaviyle hamile kalmıştım.yani size göre şansım daha az olabilir. onun için çok beklemek istemiyorum. Gerçi orasını allah bilir ne zaman veceğine o karar verir. hayırlısı bundan sonra, benim için bu son tren diyordum hep hamileyken. inşallah bundna sonrada bir şansım olur. herkese allahtan hayırlısını diliyorum.

Allah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bebeknasip etsin . Herkes niyetli benden başka benim nolur bilmiyorum banada hayırlısı..

canım yaaa sorma! ben de bir an önce kendimden ve eşimden bir parçayı kucağıma almak, onu koklamak, öpmek, anne olmak istiyorum. bari bir çocuğum olsaydı onunla olsun biraz teselli bulabilirdim belki. ama ilk gebelik olunca...
hastaneden çıkar çıkmaz ilk fırsatta gebe kalacağım diyordum ama kanamam olup 2. kez hastaneye yattığımda psikolojik olarak doğum olayına hazır olmadığımı anladım. fakat tekrar hastaneden çıkınca bebek hasreti ağır basmaya başladı. bilmiyorum ben de aceleci davranıp hata yapmak istemiyorum. eşimle bir an önce evlat sahibi olmak istiyoruz fakat ailem ve kayınvalidemler doğumda ölümlerden döndüğüm için (ki rahmim alınıyordu az daha) en az 1 yıl bekleyin diyorlar. ama ben dayanamıyorum

fiziksel bir problemin yoksa yeterli bence 6 ay. ama ümitsizliğe kapılma lütfen. inşallah allah gönlümüze göre verir ve verdiğini bizim için hayırlı kılar. bu arada aramızda 9 gün varmış canım.

Bendeee dayanamıyorum sezeryandan 2 ay sonra hamile kalıp sağlıklı doğum yapanları duyunca hemen mutlu oluyorum ..burda "hemen hamile kaldım sağlıklı bi şekilde doğum yaptım hiç bi sorun olmadı "diğen de pek yokkk yazmıyo kimse öyle şeyler burdan duyurayım varsa bu şekilde lütfeeeeeen yazsın ki kendimiizi daha iyi hissedelimm ...bize umut olsunn.........

tatlım ben sezeryandan 2 ay sonra hamile kalıp sağlıklı doğum yapılabileceğini düşünmüyorum. çünkü sezeryanla sağlıklı bebek doğuranlara 2 yıl bekleyin deniliyor. biz bebeklerimizi kaybettiğimiz için bize 6 ay deniliyor ki psikologlar bunu bile reddedip 1 yıl diyo ben öncesine cesaret edemem ki zaten doktorum 6 aydan önce kalırsam bir daha ki sefere beni kurtaramayacağını söyledi biliyorum çok istiyorsun, sen bilirsin ama 6 ay bari bekle. zaten 3 ayı geçti bile bak
tabi böyle tecrübesi olanlar varsa da hakkaten bize moral olur, iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…