Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bide tebeguk var oda eklenir inşş doruk zaten hamile :)

yavru bensiz olmasss eksik kalır mıyım hiç! bu arada özledim seni de 24kasim, ama biraz da kızdım açıkçası. kıs madem evdesin çalışmıyosun, şu foruma daha sık girsen de iki lafın belini kırsak ya!!! gerçi kaçırmışım sizi bugün, siz toplaşmışsınız.

kızlaaar, özellikle bursadakiler. bursa da bir arkadaşım da benim yaşadığım problemleri yaşıyormuş gebelikle ilgili olarak. bana acil doktor ismi lazım. yalçın diye bir dr. duydum ama ne dersiniz? isimleri bana özelden de atabilirsiniz

ben neredeyse tüm gün forumdaydım bi ara gördüm seni yazana kadar kaçtın

Fena grip oldum cnm ondan pek giremedim bu ara toparlanıyorum yavaş yavaş daha sık girerim bol bol sohpet ederis hepberaber:)

valla maddi sorun yoksa cenk aşgalli derim tabiyki

geçmiş olsun bebeem. çabucak iyileş inşallah datlum

Sağol canımmm valla hala tam iyileşemedim hızlı kilo vermenin ve sonuçta lohusalıktan çıklaı çok olmadığı için ağır geçiriyorum gribi sanırsam yoksa ben 2 güne ayakta olurdum bu arada kimsecikler gelmemiş nerelerdesinizzzzz:)

bütün kızlar toplanmış:)

yok regl oldum şimdi bitmesini bekliyorum ama bitmek bilmiyor bu ay nolduysa hem çok erken geldi hemde çok yoğun

sanada geçmiş olsun yeni okudum

Sağol cnm amaan dikkat edin bu ara herkes grip ve ağır geçiyo e bizimde sonuçta hala değerlerimiz çok düzelmedi bide ben 17 kilo verdim biraz hızlı bi şekilde bünyem çok zayıfladı neyse atlatıyorum regl konusuna gelince bendede öle doğumdan sonra hem uzun sürüyo hem çok yoğun ne zmn eski halimizde dönücez bilmiyorum:26:

ya diğerleri normaldide bu bi anormal:) ben 7 kilo almiştim daha yolun yarisindaydim tabi 4 gitti daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…