• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

çok şükür diyelim valla haberler sen de herşey yolunda gidio değilmi anlat istersen biraz nası gidio kontroller falan (ya ben karıştırmıyorum dimi cnm hamileydin:))

evet canim hamileyim... ama hic bir belirtim yok, ne kusma ne mide bulantisi sadece biraz yoruldumu belim agriyor...kontrole gecen hafta gittim hersey yolunda dedi...kalb atisini gördüm...

evet canim hamileyim... ama hic bir belirtim yok, ne kusma ne mide bulantisi sadece biraz yoruldumu belim agriyor...kontrole gecen hafta gittim hersey yolunda dedi...kalb atisini gördüm...

maşalallllllah inş herşey yolunda gider hep kaçıncı haftadasın peki kalp atışı duyduğuna göre 7-8 haftalık varsın en az:)

inşallahhhh merak ediyorum bende nası geçiyo ruh hali nasıl biz nasıl olucaz bakalım inş hamile kalırsak hayırlı bi zmnda:)

ruh halim karma karisik... sanki tekrar kizima hamileyim tekrar kizim gelecek gibiyim.... kendimi hamile gibi hissetmiyorum acaba gercekten hamileyim diye soruyorum kendime...anlatmasi bile zor halimin... ama zamanda geliyor cok heyecanlaniyorum 9 ay hemen gecsin bebegimi kucagima alayim diyorum seviniyorum.. kücük oglum evden cikarken anne kendine ve bebegimize iyi bak diyor. cok mutlu oluyorum... büyük oglum anne sen yorulma ben yaparim belin agrir büyük insanlar gibi benimle ilgileniyorlar...

ruh halim karma karisik... sanki tekrar kizima hamileyim tekrar kizim gelecek gibiyim.... kendimi hamile gibi hissetmiyorum acaba gercekten hamileyim diye soruyorum kendime...anlatmasi bile zor halimin... ama zamanda geliyor cok heyecanlaniyorum 9 ay hemen gecsin bebegimi kucagima alayim diyorum seviniyorum.. kücük oglum evden cikarken anne kendine ve bebegimize iyi bak diyor. cok mutlu oluyorum... büyük oglum anne sen yorulma ben yaparim belin agrir büyük insanlar gibi benimle ilgileniyorlar...

ruh halimiz kolay toparlanmaz tabiyki ama senin destekçilerin çokmuş ne güzel rahat bi hamilelik süreci geçirirsin inş ...(benim tek destekçim olursa eğer eşim olcak inş)

canlarım ben kaçtım azcık uzanayım daha tam atlatamadım ya kafa tutmuyo benim öpüyorum çok :)

hosgeldin aysem nasılsın

tobeguk nerelerde geziyorsuuunnnn

ay canım yaaa, kahvaltı bile yapmadan foruma geldim sizi görür müyüm diye. dalmışım diğer sayfalara siz buradaymışsınız kaçırmışım gene:50::50:
bu arada geçmiş olsun kuzular size. benim dr randevusu da yarın sabah bakalım. gerçi kesildi benim kanama ama neredeyse diğer regl dönemim geldi!

canımm ne şanslısın böyle evlatların olduğu için. sağlıcakla kal inşallah:)

ay canım yaaa, kahvaltı bile yapmadan foruma geldim sizi görür müyüm diye. Dalmışım diğer sayfalara siz buradaymışsınız kaçırmışım gene:50::50:
Bu arada geçmiş olsun kuzular size. Benim dr randevusu da yarın sabah bakalım. Gerçi kesildi benim kanama ama neredeyse diğer regl dönemim geldi!

bu ay kimle konuşsam reglinde var bi dengesizlik

in_aycım bu arada aldım msjını. çok teşekkür ederim.
kızlar bu arada dün kızımın mezarına gittim.:14: oradan düz ve geniş bir tahta parçası bulup adını üzerine yazıp başına diktim. mezar yerini taşlarla belirledim:14: mezar yaptıracağız şimdi. ben pembe yaptırmak istedim ama eşim beyaz istedi. o çok saf ve masum diye. oda süsleyecekken mezar süsledim:50: eğer kızım yaşasaydı büyük ihtimalle erkenden yani bu hafta sezeryanla doğacaktı canım bebeğim. ben ise bebek şekerine adını yazdıracakken mezarına adını yazdırıyorum:14::14::14:

in_aycım bu arada aldım msjını. çok teşekkür ederim.
kızlar bu arada dün kızımın mezarına gittim.:14: oradan düz ve geniş bir tahta parçası bulup adını üzerine yazıp başına diktim. mezar yerini taşlarla belirledim:14: mezar yaptıracağız şimdi. ben pembe yaptırmak istedim ama eşim beyaz istedi. o çok saf ve masum diye. oda süsleyecekken mezar süsledim:50: eğer kızım yaşasaydı büyük ihtimalle erkenden yani bu hafta sezeryanla doğacaktı canım bebeğim. ben ise bebek şekerine adını yazdıracakken mezarına adını yazdırıyorum:14::14::14:

ah canım benim ilk kezmi gittin.. Allah yardımcın olsun ne diyim...bizimde şimdilik başucunda ve ayakucunda tahta var mezarlıktan koymuşlardı. yan tarafında kalp şeklinde mezartaşı yaptırmış biri bebeğin adı masal.. bir masal gibi girdin hayatıma bir varmış bir yokmuş gibi yazıyo altında annen yazıyo her gidişimde onu okuyup ağlıyorum :( balkonumda küçük bi gül var onu dikeceğim bende...

Back