• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

aa ilk sezeryanını o yaptı demek valla ben hiç gitmedim yaklaşımı nası bilmiyorum ama genelde eski bi doktor olduğundan mı bilmem çok söyleniyo ismi bi doktor bulamadık biz hassas melek annelerine şu Bursadaaa:)

hem iyi olsun hem kesemize uysun istiyoruz :)))) napçaz bilmem

bende iyim dün yine biraz aglama krizi tuttu.. kizimi cooooook özlüyorum.....

bende :((( dün resmine baktım baktım ağladım

canim benim ayni gündü agladik beraber olsaydik herhalde kimse susturamazdi.. ne bileyim ablam aradi kiziyo niye agliyorsun, bak yine hamilesin sevin... ama öyle degil iste... kafam karma karisik bu siralar hamilelikten bilmem gerci kendimi hamile gibi pek hissetmiyorum... ne zaman gelecekse bu his biran önce gelse diyorum bazen....

bende :((( dün resmine baktım baktım ağladım

Bende özlüyorum ayşem ama senin içinde yeni bi bebeğin var o senin tüm üzüntülerinden etkileniyor onun için senin iyi ve güçlü olman lazım ve yeni bebeğinin umuduyla daha keyifli olman lazım kolay değil tabi bende nasip olursa hamile kalırsam neler hissederim bilmiyorum ama bizim bebeklerimiz melek oldu bu gerçeği kabullenip nasip olursa öbür dünyada kavuşucamızı düşünmeliyis ama şuan yaşıyorus bu hayattayıs o yüzden yeni bebeğini düşün ve mutlu ol kiiiiiii herşey güzel gelişsinnn..........

evet onlar cennete gidecek bu dünyanın kötülüklerini görmediler....böyle düşününce biraz rahatlıyorum..
aysem insallah Rabbim sana sağlıklı hayırlı bir kız evlat verir :))

Bende özlüyorum ayşem ama senin içinde yeni bi bebeğin var o senin tüm üzüntülerinden etkileniyor onun için senin iyi ve güçlü olman lazım ve yeni bebeğinin umuduyla daha keyifli olman lazım kolay değil tabi bende nasip olursa hamile kalırsam neler hissederim bilmiyorum ama bizim bebeklerimiz melek oldu bu gerçeği kabullenip nasip olursa öbür dünyada kavuşucamızı düşünmeliyis ama şuan yaşıyorus bu hayattayıs o yüzden yeni bebeğini düşün ve mutlu ol kiiiiiii herşey güzel gelişsinnn..........

ne güzel diyorsun 24kasim......senin ne kadar daha beklemen gerek... biran önce hamile kalin kizlar.....beni sadece melekanneler anlar.....

evet onlar cennete gidecek bu dünyanın kötülüklerini görmediler....böyle düşününce biraz rahatlıyorum..
aysem insallah Rabbim sana sağlıklı hayırlı bir kız evlat verir :))

aminnn canim hepimize......dualarimda hepiniz varsiniz...

ne güzel diyorsun 24kasim......senin ne kadar daha beklemen gerek... biran önce hamile kalin kizlar.....beni sadece melekanneler anlar.....

valla 3.5 ay oldu cnm benim doğum yapalı in_ay da 4 ay yetişcez bzi sana inşş ama ortalaramı denk gelir sonlaramı bilemem:)

insallah kisa zamanda sizde hamile olursunuz sonuda olsa yetisin... doruk ta hamile idi dogru ama o yok burda...

kizlar ben cikiyorum... size hayirli günler....kendinize iyi bakin....

o halde 6.ayda insallah denemelere baslarsin allahin izniyle in-ay da tabiii....

evt zamana akışına bıraktım olayları bir an önce işe girersem inş daha ii olucak bide önümüzdeki ay taşınıyorum inş çalışmam da şart yeni iişime bağlı biraz ama Allahın izniyle düşünüyorum tabi hiç bebeğim yok çünkü ve anne olmayı istiyorum ....

Back