aa ilk sezeryanını o yaptı demek valla ben hiç gitmedim yaklaşımı nası bilmiyorum ama genelde eski bi doktor olduğundan mı bilmem çok söyleniyo ismi bi doktor bulamadık biz hassas melek annelerine şu Bursadaaa:)
bende iyim dün yine biraz aglama krizi tuttu.. kizimi cooooook özlüyorum.....
bende(( dün resmine baktım baktım ağladım
bende(( dün resmine baktım baktım ağladım
Bende özlüyorum ayşem ama senin içinde yeni bi bebeğin var o senin tüm üzüntülerinden etkileniyor onun için senin iyi ve güçlü olman lazım ve yeni bebeğinin umuduyla daha keyifli olman lazım kolay değil tabi bende nasip olursa hamile kalırsam neler hissederim bilmiyorum ama bizim bebeklerimiz melek oldu bu gerçeği kabullenip nasip olursa öbür dünyada kavuşucamızı düşünmeliyis ama şuan yaşıyorus bu hayattayıs o yüzden yeni bebeğini düşün ve mutlu ol kiiiiiii herşey güzel gelişsinnn..........
evet onlar cennete gidecek bu dünyanın kötülüklerini görmediler....böyle düşününce biraz rahatlıyorum..
aysem insallah Rabbim sana sağlıklı hayırlı bir kız evlat verir :))
ne güzel diyorsun 24kasim......senin ne kadar daha beklemen gerek... biran önce hamile kalin kizlar.....beni sadece melekanneler anlar.....
insallah kisa zamanda sizde hamile olursunuz sonuda olsa yetisin... doruk ta hamile idi dogru ama o yok burda...
ne güzel diyorsun 24kasim......senin ne kadar daha beklemen gerek... biran önce hamile kalin kizlar.....beni sadece melekanneler anlar.....
valla 3.5 ay oldu cnm benim doğum yapalı in_ay da 4 ay yetişcez bzi sana inşş ama ortalaramı denk gelir sonlaramı bilemem:)
ben henüz kararvermiş değilim yeni bebek için.....
ben henüz kararvermiş değilim yeni bebek için.....
o halde 6.ayda insallah denemelere baslarsin allahin izniyle in-ay da tabiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?