Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ama canım, unutmayalım ki biz çok şanslıyız. yine anneliği tattık, yavrularımız var, emzirmeyi, onu büüyrken izlemeyi tattık hep. ve artık hayatımızdalar, buna şükredip, daha kolay atlatacağız. ve bem 2.bir evlat kız , erkek hayırlısı neyse. tekrardan rabbimden istiyorum. herşeyin hayırlısı...

kızlar eşim çağırıyor. ben yatıyorum.herkese iyi geceler... tekrardan konuşalım yarın.iyi geliyor.. herkese hayırlı yarınlar diliyorum.. aysemm kendine iyi bak, hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.........

Benim kafam çok karışık bu aralar yaaaa ilk zaamanlar hemen hamile olayım tekrrardan içimde o kıpırdamaları hissedeyim istiyodum o bi anlık boşluktan sanırım ama şimdi gittikçe uzaklaşıyorum ...

tekrar gelir. bendede öyle oluyordu. bazen inisler bazende cikislar oluyor ister istemez...

sagol canim. sanada hayirli uykular. görüsürüz..

haklisin canim. agladigimizda kücücük kollariyla saran yavrularimiz var. rabbim onlara hayirli uzun ömürler versin..

saol inaycım.. genelde özeller yapıştırıyo, devlette yok öyle şeyler. ben de bir kaç kişiden yapıştırmada daha çabuk kalktıklarını duymuştum.

sohbetinizi okudum. yapistirmayi pek anlamadim. benim ilk sezeryanda kanca gibi seylerle dikmistiler. ikincisinde alttan disik yani dikisler görünmüyo altan kendisi cözülüyor. yapistirmak bumu??

kizlar bisey söyliyecegim burda 5 sezeryana kadar yapiyorlar. ama ondan sonra risk diyolar.....

Türkiyede 3 deniyo işte canım e biliyon biraz geriden takip ediyoruz zaten Almanyada önemli bişi olmadıkça sezeryan yapılmıyo önceden öleymiş benim eşimde almanya dan gelme onlardan duyduklarımı sölüyorum ama şimdi nasıl bilemem tabi

aynen öyle canim. yani istege göre sezeryan yapmiyolar. hatta kizimi ilk önce normal dogurmami söylediler, suni sanci verdiler. vucudun icin normal dogum daha iyi dediler. ama kan tahlillerin cok kötü cikinca fazla bekleyemeyiz, beni zehirlemeye baslamis sonra senide kaybederiz dediler acilen sezeryana aldilar. burada tam narkosla yapmiyorla yari narkosla yapiyolar. o yüzdende bebegimi hemen bana gösterdiler... yavrum bogazinda kordon bogulmustu kizim. o görüntüyü hic unutamiyorum...

kızlar ben burada doktorlar 3 sezeryana kadar veriyorlar diye biliyorum.mecbursa 4. de olabiliyor. ama 5 sezeryan hiç duymadım. türkiyede tıp Almanyadan daha iyi ama bunu biliyorrum..;Aysem sen sanırım Almanyadasın değilmi? Kendi memleketin neresi?

evet canim almanyadayim. memleketim gümüshane. ama bursada kaliyoruz. ben doktorumla konustugumda 5 sezeryana kadar yapildigini söyledi ama ondan sonra risk diyo. hatta bir danitigim var 5 sezeryan oldu kendisi...

canım benim kötü olmuştur görmen unutulmaz tabi ben bebeğimi görmedim tam ama doktorumun yüzüme bakıp bi anda malasef cnm deyişini ölsem unutumam o şokumu bi anda neye uğradığımı şaşırmıştım hayırrr die bağırışlarımı .... of çok zor zamanlardı Allahım beterinden korusun ..

evet canim almanyadayim. memleketim gümüshane. ama bursada kaliyoruz. ben doktorumla konustugumda 5 sezeryana kadar yapildigini söyledi ama ondan sonra risk diyo. hatta bir danitigim var 5 sezeryan oldu kendisi...

aslında bunu duyduğuma sevindim.ben 2 sezeryan oldum. 3.son şansım diye düşünüyordum. dünyanın binbir türlü hali var, işte yaşadık. bundan sonrasıda allah kerim artık.

aslında bunu duyduğuma sevindim.ben 2 sezeryan oldum. 3.son şansım diye düşünüyordum. dünyanın binbir türlü hali var, işte yaşadık. bundan sonrasıda allah kerim artık.

benimde 2. sezeryanimdi. allah büyüktür tip öyle gelistiki hersey olur bence. kiz kardesimin 3 cocugu var ücüde sezeryan 4. düsünüyor bile.....

bende hiç görmedim.aslında görmeyi çok istedim.ama unutamazsın.aynı oğlunun bebkliğini hayal et dediler. görmedim.ama pişmanım. ömrümün sonua kadar merak edeceğim. çok güzelmiş benim kızım her bebek gibi. benim oğlum sarışın mavi gözlü bir çocuk. doğduğunda kabak çok güzel bir bebekti.pespembeydi. kızımda aynı öyleymiş.annem söyledi. allahım özenerek kendine yaratmış sanki bebeklerimizi. melek yapmış onları.ne geldi işte elimizden.uçup gittiler. ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…