• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

benimde 2. sezeryanimdi. allah büyüktür tip öyle gelistiki hersey olur bence. kiz kardesimin 3 cocugu var ücüde sezeryan 4. düsünüyor bile.....

ooo ne güzel bende çok çoçuk seviyorum nası yetiştirirm orası bilemem ama kalabalık ailleri hep sevmişimdir ben kendimde 4 kardeşiz kardeş çok başka bişi ve nasip olursa ilerde bi bebeğim olursa kardeşleri olsun isterim ....

canım benim kötü olmuştur görmen unutulmaz tabi ben bebeğimi görmedim tam ama doktorumun yüzüme bakıp bi anda malasef cnm deyişini ölsem unutumam o şokumu bi anda neye uğradığımı şaşırmıştım hayırrr die bağırışlarımı ....:( of çok zor zamanlardı Allahım beterinden korusun ..:(

o hali gercekten cok yikmisti beni sonra onu temizlediler giydirdiler güllerin icinde tekrar kucagima verdiler. yinede cok güzeldi kizim... kokusunu aldim öptüm...allah büyüktür inancimiz var cok sükür...

ooo ne güzel bende çok çoçuk seviyorum nası yetiştirirm orası bilemem ama kalabalık ailleri hep sevmişimdir ben kendimde 4 kardeşiz kardeş çok başka bişi ve nasip olursa ilerde bi bebeğim olursa kardeşleri olsun isterim ....

allah gönlüne göre versin bacim, boy boy cocuklar olsun insallah...

evet canim benim ikinci sezeryanimdi. kizimi 28.haziranda kaybettim. 12. ayda kontrole gittim dikislere karnima rahime bakti ve onay verdi. yeni yilda denemelere baslayabilirsin dedi. bende cok sükür hemen 1.ayda hamile kaldim. simdi 7 haftalik hamileyim. hamd olsun iyim. siskinlik haric. rabbim sana ve diger annelerede hemen nasip eder insallah.

aysem hayırlı olsun. allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah:)

bizde kızımız olacağını öğrediğimizde çok çok sevinmiştik. inan herşeyimiz hazırdı.çok özendim. hatta yaza 6 aylık giysilerini bile almıştım. annem gerek yok kızım alma dediysede ben her gittiğim mağazada kız kıyafetlerine dayanamayıp hep almıştım.şimdi hepsi kaldı, yatağı, giysileri, renk renk ayakkabıları, elbiseleri...kimseye vermeye dahi kıyamam. çok özenerek beğenerek aldım hepsini. giydiremedim yavruma. odasını topladık.herşeyi kaldırdık. çok içim yanıyor. o bizim prensesimiz olacaktı. ama yüzünü bile göremedim yavrumun. nasıl geçecek arkadaşım inan bilmiyorum. allah hepimize sabır versin............

bizde kızımız olacağını öğrediğimizde çok çok sevinmiştik. başından beri eşim, kayınvalidem, ablalarım, yeğenlerim,ben kısacası herkes kız olsun istiyordu:(( ben de senin gibi kız kıyafetlerine dayanamıyordum ama hep kendimi tutmuştum ne olur ne olmaz diye. sonra vakit yaklaştı diye kızımın vefatından 3 gün önce almıştım kıyafetlerini (5 aylıkken giyeceği kıyafetleri bile). keşke 3 gün daha sabretseymişim:50: odayı da az daha öldüğü gün annemle babam sürpriz olsun diye almaya gidiyorlarmış. sonra annem diyor ki ikisi de üşenmiş, haftaya alalım demişler. malum olmuş demekki. iyiki de almamışlar bir de onu kaldıracaktık!
ama sabredelim kızlar inşallah yeni bebişlerimize de yapacağız aynılarını, hatta daha güzellerini...

benimki hiç bir şeyini giyemedi. öyleye gitti yavrum. inanırmısın adını eşim koyacaktı. oğluma ben koymuştum çünkü. fakat o güne kadar artık3 gün kalmıştı doğuma hala bir isim bulamamıştık. yani çok isim düşündük.ama bir türlü bu deyip seçip adını koyamamıştık.olaydan 2 gün önce eşim yüzünü görüp öyle karar vericem demişti. o gün çok ağaldı. adı melek oldu yavrumun diye, allah sanki bilerek adını bile koyamadım yavrumun diye. nasıl bir acıkı anlatılmaz, bizler bu acıları yaşadık malesef. çok istedik çok özendik ama içimizde kaldı hepsi, allahın bir bildiği vardır. ne diyelim...
senin bellimiydi adı.

valla inanır mısın canım o kadar benzer şeyler yaşamışız ki... benim de eşim koyacaktı ismini ve o da bir türlü isim bulamamıştı. çok enteresan!!

selam kızlar haftasonu gelemedim.Nasılsınız sorun yoktur inşallah....

Bende hafta sonu pek bakamadım misafirler falan yoğun geçti kendimi yorduğumdan mı bilmiyorum bowling oynadığım içinmi dikişler sızım sızım sızladı daha bu dikişler geçmedi galibaa:(

Bende hafta sonu pek bakamadım misafirler falan yoğun geçti kendimi yorduğumdan mı bilmiyorum bowling oynadığım içinmi dikişler sızım sızım sızladı daha bu dikişler geçmedi galibaa:(

canııım dikkat et kendine biraz. hem eğiliyorsun hem de bowling topu ağır. ikisi de yaramaz dikişlere. :20: ben de kendimi çok iyi hissediyorum diyorum fakat bu ara benim dikişler de sızım sızım sızlıyo. dikkat etmek lazım kuzum

canııım dikkat et kendine biraz. hem eğiliyorsun hem de bowling topu ağır. ikisi de yaramaz dikişlere. :20: ben de kendimi çok iyi hissediyorum diyorum fakat bu ara benim dikişler de sızım sızım sızlıyo. dikkat etmek lazım kuzum

evt cnm dikkat etmek lazım hem hoşuma gidio çok gelen giden vucut yorulsada ruhen iyi oluyorum oyun moyun oyalanmak iyi gelio ama dikişleri unutuyos işte yakın zmnda tekrardan düşnüyoruz ya hani o telaşlandrıyo insanı sonuçta ne kadar çabuk toparlanırsak o kadar iyi bizim için dimi kuzum:)

ayaklarınızı üşütmeyin en önemlisi bu. ağır kaldırmakta sakıncalı tabi ama benim kız hep kucağımda 18 kilo falan. çok şükür problem olmadı

evt cnm dikkat etmek lazım hem hoşuma gidio çok gelen giden vucut yorulsada ruhen iyi oluyorum oyun moyun oyalanmak iyi gelio ama dikişleri unutuyos işte yakın zmnda tekrardan düşnüyoruz ya hani o telaşlandrıyo insanı sonuçta ne kadar çabuk toparlanırsak o kadar iyi bizim için dimi kuzum:)

öyle valla canım ne kadar çabuk iyileşirsek (hem ruhen hem de bedenen) o kadar çabuk bebek sahibi olucaz allahımın izniyle:34: ben daha kimseyi kabul etmedim eve. o kadar çok gelmek isteyen var ki.. bi başlarsam kabul etmeye ardı arkası kesilmeyecek. işe başlamadan kabul etsem bari...

ayaklarınızı üşütmeyin en önemlisi bu. ağır kaldırmakta sakıncalı tabi ama benim kız hep kucağımda 18 kilo falan. çok şükür problem olmadı

iyi iyi maşallah canım. valla ben hastanede ameliyattan çıkınca ablam çorabın üzerine patik giydirdi ki hastane o kadar sıcakken! 40ım çıkana kadar çıkarmadım. ( tabi çorap ve patikleri sürekli değiştiriyordum yanlış anlaşılmasın:1:) yatakta bile çorap giydim valla! ayaktayken de terlik yerine de böyle bot gibi olan dışı örgü içi peluş olan ev ayakkabılarından giyiyorum. ablam 2. bebğinde lohusayken hastalandı ve aynı hastalık yüzünden 11 kez ameliyat oldu. halbuki ilk lohusalığında annem temmuzda zorla patik giydiriyordu ablama. yani hakikaten lohusalıkta giren hastalık çıkmıyo. o yüzden ben ayaklarıma, belime ve karnıma çok dikkat ediyorum valla.

iyi iyi maşallah canım. valla ben hastanede ameliyattan çıkınca ablam çorabın üzerine patik giydirdi ki hastane o kadar sıcakken! 40ım çıkana kadar çıkarmadım. ( tabi çorap ve patikleri sürekli değiştiriyordum yanlış anlaşılmasın:1:) yatakta bile çorap giydim valla! ayaktayken de terlik yerine de böyle bot gibi olan dışı örgü içi peluş olan ev ayakkabılarından giyiyorum. ablam 2. bebğinde lohusayken hastalandı ve aynı hastalık yüzünden 11 kez ameliyat oldu. halbuki ilk lohusalığında annem temmuzda zorla patik giydiriyordu ablama. yani hakikaten lohusalıkta giren hastalık çıkmıyo. o yüzden ben ayaklarıma, belime ve karnıma çok dikkat ediyorum valla.

ablana geçmiş olsun canım... bende taburcu olduğum gün sancılandım üşüttüm ondan sandık acilden gittik dediler gaz iğne vs yapıldı ama bu 1 ayda 4-5 kez tekrarladı nefes alamıyordum sanki. sonunda safra kesesi taşı çıktı o sancı yapıyormuş.. daha önce hiç öyle birşey yoktu.. biyerde okudum sonra gebelik safra kesesi taşı oluşumunu tetiklermiş. ne kadar doğru bilmiyorum. doktor dedi yeni ameliyat geçirmişsin hemen alamayız yaza kadar bekle.. ilaçları kullandım hiç rahatsızlanmadım bir daha.. ama gebelik tetikliyorsa gerçekten tekrar bebek düşünürsem sancılar başlarsa nolur bilmiyorum. onun ameliyatını geçirsem sonra birdaha sezeryan çok olacak sanki bilmiyorum:))

ablana geçmiş olsun canım... bende taburcu olduğum gün sancılandım üşüttüm ondan sandık acilden gittik dediler gaz iğne vs yapıldı ama bu 1 ayda 4-5 kez tekrarladı nefes alamıyordum sanki. sonunda safra kesesi taşı çıktı o sancı yapıyormuş.. daha önce hiç öyle birşey yoktu.. biyerde okudum sonra gebelik safra kesesi taşı oluşumunu tetiklermiş. ne kadar doğru bilmiyorum. doktor dedi yeni ameliyat geçirmişsin hemen alamayız yaza kadar bekle.. ilaçları kullandım hiç rahatsızlanmadım bir daha.. ama gebelik tetikliyorsa gerçekten tekrar bebek düşünürsem sancılar başlarsa nolur bilmiyorum. onun ameliyatını geçirsem sonra birdaha sezeryan çok olacak sanki bilmiyorum:))

saol canım. sana da geçmiş olsun. valla bilmiyorum ki senin durumlar baya karışıkmış:44: allah hayırlısını versin.
in_aycım bu forumda en sevdiğim insanlardan biri sensin biliyor musun? sebebi ise çok pozitifsin ve acını çok mantıklıca karşılayıp olgun bir şekilde yaşıyorsun. bu yönünle bana çok iyi geliyorsun. inanıyorumki yine sen en doğru kararı vereceksin ve bu pozitif tavrın sayesinde verdiğin karar lehine sonuçlanacaktır.
şimdi eşimle dışarı çıkacağız canım. akşam gelirim foruma tekrar. öpüyorum seni.

saol canım. sana da geçmiş olsun. valla bilmiyorum ki senin durumlar baya karışıkmış:44: allah hayırlısını versin.
in_aycım bu forumda en sevdiğim insanlardan biri sensin biliyor musun? sebebi ise çok pozitifsin ve acını çok mantıklıca karşılayıp olgun bir şekilde yaşıyorsun. bu yönünle bana çok iyi geliyorsun. inanıyorumki yine sen en doğru kararı vereceksin ve bu pozitif tavrın sayesinde verdiğin karar lehine sonuçlanacaktır.
şimdi eşimle dışarı çıkacağız canım. akşam gelirim foruma tekrar. öpüyorum seni.

:) saol canım hadi git gez biraz kafanı dağıt görüşürüz. akşam gelmeye çalışırım ama söz vermeyeyim..

Back