insallah amin canim sanada. ben kizim olacagini ögrendigimde sevincten aglamistim. okadar mutluydumki herkes duysun bilsin istiyordum. ama kisa sürdü varligiyla sevincten aglatan kizim yokluguyla gözyaslarina bogdu. bazen düsünüyorum 2 haftasi kalmisti o kadar uzun geliyorduki zaman biran önce dogsun istiyordum. simdi ise hala onu özlemle bekliyorum. kucagim bos icin bos cok kötü bu duygulari sende bilirsin. simdi rabbim tekrar bi hediye daha verdi. hamileligim tipki kizimdaki gibi ayni hep, sanki o dönemi tekrar yasiyorum. tekrar kizim gelecek zannediyorum. allah hepimizin yardimcisi olsun bacim...
bizde kızımız olacağını öğrediğimizde çok çok sevinmiştik. inan herşeyimiz hazırdı.çok özendim. hatta yaza 6 aylık giysilerini bile almıştım. annem gerek yok kızım alma dediysede ben her gittiğim mağazada kız kıyafetlerine dayanamayıp hep almıştım.şimdi hepsi kaldı, yatağı, giysileri, renk renk ayakkabıları, elbiseleri...kimseye vermeye dahi kıyamam. çok özenerek beğenerek aldım hepsini. giydiremedim yavruma. odasını topladık.herşeyi kaldırdık. çok içim yanıyor. o bizim prensesimiz olacaktı. ama yüzünü bile göremedim yavrumun. nasıl geçecek arkadaşım inan bilmiyorum. allah hepimize sabır versin............