• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

insallah amin canim sanada. ben kizim olacagini ögrendigimde sevincten aglamistim. okadar mutluydumki herkes duysun bilsin istiyordum. ama kisa sürdü varligiyla sevincten aglatan kizim yokluguyla gözyaslarina bogdu. bazen düsünüyorum 2 haftasi kalmisti o kadar uzun geliyorduki zaman biran önce dogsun istiyordum. simdi ise hala onu özlemle bekliyorum. kucagim bos icin bos cok kötü bu duygulari sende bilirsin. simdi rabbim tekrar bi hediye daha verdi. hamileligim tipki kizimdaki gibi ayni hep, sanki o dönemi tekrar yasiyorum. tekrar kizim gelecek zannediyorum. allah hepimizin yardimcisi olsun bacim...

bizde kızımız olacağını öğrediğimizde çok çok sevinmiştik. inan herşeyimiz hazırdı.çok özendim. hatta yaza 6 aylık giysilerini bile almıştım. annem gerek yok kızım alma dediysede ben her gittiğim mağazada kız kıyafetlerine dayanamayıp hep almıştım.şimdi hepsi kaldı, yatağı, giysileri, renk renk ayakkabıları, elbiseleri...kimseye vermeye dahi kıyamam. çok özenerek beğenerek aldım hepsini. giydiremedim yavruma. odasını topladık.herşeyi kaldırdık. çok içim yanıyor. o bizim prensesimiz olacaktı. ama yüzünü bile göremedim yavrumun. nasıl geçecek arkadaşım inan bilmiyorum. allah hepimize sabır versin............

Bendeee dayanamıyorum sezeryandan 2 ay sonra hamile kalıp sağlıklı doğum yapanları duyunca hemen mutlu oluyorum ..burda "hemen hamile kaldım sağlıklı bi şekilde doğum yaptım hiç bi sorun olmadı "diğen de pek yokkk yazmıyo kimse öyle şeyler burdan duyurayım varsa bu şekilde lütfeeeeeen yazsın ki kendimiizi daha iyi hissedelimm ...bize umut olsunn.........:(

benim ablamin iki cocugu arasinda 13 ay var. ablam kalp hastasi. ikiside sezeryandi. hicbir sorun yasamadi. hatta ücüncü cocuguda oldu oda sezeryan. yani 3 yilda 3 cocuk.

benim ablamin iki cocugu arasinda 13 ay var. ablam kalp hastasi. ikiside sezeryandi. hicbir sorun yasamadi. hatta ücüncü cocuguda oldu oda sezeryan. yani 3 yilda 3 cocuk.

bu tam bizim durumumuza örnek olmuş.inşallah biz de sorunsuz atlatanlardan oluruz.. ablanın hamilelikleri iyi geçmişmiydi?

Dikişlerde bi sorun olmadımı yani son haftaya kadar da beklenildi sorunsuz inş

bizde kızımız olacağını öğrediğimizde çok çok sevinmiştik. inan herşeyimiz hazırdı.çok özendim. hatta yaza 6 aylık giysilerini bile almıştım. annem gerek yok kızım alma dediysede ben her gittiğim mağazada kız kıyafetlerine dayanamayıp hep almıştım.şimdi hepsi kaldı, yatağı, giysileri, renk renk ayakkabıları, elbiseleri...kimseye vermeye dahi kıyamam. çok özenerek beğenerek aldım hepsini. giydiremedim yavruma. odasını topladık.herşeyi kaldırdık. çok içim yanıyor. o bizim prensesimiz olacaktı. ama yüzünü bile göremedim yavrumun. nasıl geçecek arkadaşım inan bilmiyorum. allah hepimize sabır versin............

canim sanki beni yazdin. eltimle beraber hamileydik alis verise beraber gidiyorduk dedigin gibi özene özene aldim. ben 1 yasina kadar nerdeyse doldurmustum dolabini. ama kader. kizim hic birini giyemedi hastanede giydirmistiler. onu kucagimda tutarken kac hemsire yanimda benimle agliyordu hickira hickira agliyordum. sanki uyuyordu cok güzeldi. kiz kardesimin kizi vardi o zaman 6 aylikti ona bakamiyordum. kendi kizimi tutamadim alamadim baskasinida istemiyordum cok kötü zor zamanlar gecirdim. allahim acimizi hafifletsin bu üzüntülerimizi sevince bogsun sanada banada hayirli kiz evladi versin. kizinin adini ne koymustun?

olmadi 38 haftalik sezeryanla aldilar.

çok güzel maşallah diyim dikişlerde sorun oldu son haftalrı bekleyemeden sezeryanla alındı falan die yazılar okudum da yine korkular girmişti içime inşş sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.....inş.......

canim sanki beni yazdin. eltimle beraber hamileydik alis verise beraber gidiyorduk dedigin gibi özene özene aldim. ben 1 yasina kadar nerdeyse doldurmustum dolabini. ama kader. kizim hic birini giyemedi hastanede giydirmistiler. onu kucagimda tutarken kac hemsire yanimda benimle agliyordu hickira hickira agliyordum. sanki uyuyordu cok güzeldi. kiz kardesimin kizi vardi o zaman 6 aylikti ona bakamiyordum. kendi kizimi tutamadim alamadim baskasinida istemiyordum cok kötü zor zamanlar gecirdim. allahim acimizi hafifletsin bu üzüntülerimizi sevince bogsun sanada banada hayirli kiz evladi versin. kizinin adini ne koymustun?[/QU

benimki hiç bir şeyini giyemedi. öyleye gitti yavrum. inanırmısın adını eşim koyacaktı. oğluma ben koymuştum çünkü. fakat o güne kadar artık3 gün kalmıştı doğuma hala bir isim bulamamıştık. yani çok isim düşündük.ama bir türlü bu deyip seçip adını koyamamıştık.olaydan 2 gün önce eşim yüzünü görüp öyle karar vericem demişti. o gün çok ağaldı. adı melek oldu yavrumun diye, allah sanki bilerek adını bile koyamadım yavrumun diye. nasıl bir acıkı anlatılmaz, bizler bu acıları yaşadık malesef. çok istedik çok özendik ama içimizde kaldı hepsi, allahın bir bildiği vardır. ne diyelim...
senin bellimiydi adı.

aysemm,
senin oğulların kaç yaşında? benimki 10 yaşında. onlar nasıl karşıladı ?

büyük oglum 7 kücük oglum 5 tabi o zaman 6 ile 4. büyük oglum cok agladi. karmindayken cok seviyordu abisini gülü diyordu. kücük oglum onu gördügünde gözkapaginda kan vardi korktu biraz. anne niye kan var demeye basladi. sen agladin kizimiz öldü diyordu. sonra anlatinca oda dokundu oksadi. simdi ikiside cok seviniyorlar kimseye hamile oldugumu söylemiyorlar kücük oglum anne kendine bide bebege dikkat et diyor. beni hic birakmadilar agladigim zaman kucakladilar teselli ettiler. simdi anne yine kizin olacak diyorlar. seninki benimkilerden daha büyük o nasil davrandi?

benim hamileliğim çok normal seyretti. hiç bir sorunum yoktu.son haftalarda yoruluyordum.ama okadarıda normal tabi. amniyosentez de oldum. sorunsuzdu.ancak neden öldü bir tülü anlayamadık. bir sebep belirlenemedi....

sebebini rabbim bilir. hakkimizda böylesi hayirliymis diyecegiz artik..

bu tam bizim durumumuza örnek olmuş.inşallah biz de sorunsuz atlatanlardan oluruz.. ablanın hamilelikleri iyi geçmişmiydi?

ikisi güzel gecmisti. hatta fazla kilo bile almamisti. sadece 3. de biraz sorun yasamisti. kalk hastasi oldugu icin ama..

büyük oglum 7 kücük oglum 5 tabi o zaman 6 ile 4. büyük oglum cok agladi. karmindayken cok seviyordu abisini gülü diyordu. kücük oglum onu gördügünde gözkapaginda kan vardi korktu biraz. anne niye kan var demeye basladi. sen agladin kizimiz öldü diyordu. sonra anlatinca oda dokundu oksadi. simdi ikiside cok seviniyorlar kimseye hamile oldugumu söylemiyorlar kücük oglum anne kendine bide bebege dikkat et diyor. beni hic birakmadilar agladigim zaman kucakladilar teselli ettiler. simdi anne yine kizin olacak diyorlar. seninki benimkilerden daha büyük o nasil davrandi?

tabi çok üzüldü.inanamadı.hayal kırıklığı yaşadı.hep çok kardeşi olsun istiyordu.aslında o hep erkek kardeş isterdi, kız olunca şaşırmıştı sanki. ama zamanla kabullenmişti. karnımı sevip, konuşuyordu hep.bir tek oğlum ve ben bebeği görmedik.ama aynı oğluma benziyrmuş. babası ona annene bir şey olmadığı için allaha şükretmeliyz. diye teselli vermiş. oda benim gözümün içine bakıp duruyor, beni teselli ediyor. onun yanında ağlamamaya çalışıyorum.sende bilirsin erkek çocuklar annelirine çok düşkün oluyorlar. işte ...idare etmeye çalışıyoruz. allah oğullarımıza uzun sağlıklı ömürler versin. kızlar bize nasip değilmiş. allah seninde gönlüne göre versin...........

ikisi güzel gecmisti. hatta fazla kilo bile almamisti. sadece 3. de biraz sorun yasamisti. kalk hastasi oldugu icin ama..

ablam banada hemen yap dedi 6 ay bekleme ama ben hazir degildim .. o yüzden beklemeyi tercih ettim.

tabi çok üzüldü.inanamadı.hayal kırıklığı yaşadı.hep çok kardeşi olsun istiyordu.aslında o hep erkek kardeş isterdi, kız olunca şaşırmıştı sanki. ama zamanla kabullenmişti. karnımı sevip, konuşuyordu hep.bir tek oğlum ve ben bebeği görmedik.ama aynı oğluma benziyrmuş. babası ona annene bir şey olmadığı için allaha şükretmeliyz. diye teselli vermiş. oda benim gözümün içine bakıp duruyor, beni teselli ediyor. onun yanında ağlamamaya çalışıyorum.sende bilirsin erkek çocuklar annelirine çok düşkün oluyorlar. işte ...idare etmeye çalışıyoruz. allah oğullarımıza uzun sağlıklı ömürler versin. kızlar bize nasip değilmiş. allah seninde gönlüne göre versin...........

amin canim. ilk zamanlar kücük oglum kiz seyleri görünce anne kizimiza alalim herseyi bana getiriyordu. büyük oglum ise daha dikkatli kücüge kiziyordu. adeta beni kontrol ediyorladi annem ne yapacak aglayacakmi diye. benim kizimda kücük ogluma cok benziyordu. simdi ellerimi hic birakmiyorlar anne üzülme yine karninda kiz var diyolar. hayirlisi insallah diyorum. rabbim cocuklarimizi hayirli evlat etsin

çok güzel maşallah diyim dikişlerde sorun oldu son haftalrı bekleyemeden sezeryanla alındı falan die yazılar okudum da yine korkular girmişti içime inşş sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.....inş.......

amin canim. benim böyle birkac arkadasim daha var ben sadece ablami örnek verdim.. birde insanin bünyesine bagli olan birsey kimi hic sorun yasamaz kimi yasar. o yüzden cok düsünme. rabbim kisa zamanda kucagini doldurur insallah...

Back