• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Eline bir rüzgar gülü al. O döndükçe seni çağırıyormuş gibi düşün. Ben gitsem mezarda yatarım bile. Öyle benimsedim
Bende öyleyim canım inan. Gidiyoruz oturuyorum seviyorum konuşuyorum suluyorum çiçeklerinin bakımını yapıyorum eşim hadi gidelim dedimi gözlerim hemen akıyor.
Bilmiyorum canım kapıya kadar gidiyorum ağlama tutuyor girmeden geri çıkıyorum 🥺 gideceğim inşallah
İnşallah canım o güç sanada gelir.

Deneyeceğim inşallah. Ben hiç görmedim bi de yani bilmiyorum çok fazla pişmanlıklarım var. Kızıma karşı kendimi suçlu hissediyorum
O suçluluk benimde var acaba ben hamileyken enfeksiyonmu kaptım yanlış birşeymi yaptım. Ya da yeni doğan ünitesinde bir ihmalmi oldu diye. Çünkü otopsi yaptırmadık. O acıyla kıyamadık yavrumuza. Sonra kafa da soru işaretleri kaldı. Ölmesi ve bize söylememeleri. Eşim görmek istiyorum diyince söylüyorlar. Ve çocuğum gece ölüyor pazar sabaha karşı ama sabah 9.30 yazmışlar ölüm raporuna. Sağlık bakanlığından sorduklarında bir bir olanları anlattık. Eğer ihmali olan varsa Allaha havale ediyorum. Burada okudum bir anne bebeği enfeksiyondan öldü sanıyor meğerse hemşire hatasıymış ve 2 sene sonra itiraf ediyor. Eğer öyle birşey varda suçlusu er ya da geç ortaya çıksın inşallah

O suçluluk benimde var acaba ben hamileyken enfeksiyonmu kaptım yanlış birşeymi yaptım. Ya da yeni doğan ünitesinde bir ihmalmi oldu diye. Çünkü otopsi yaptırmadık. O acıyla kıyamadık yavrumuza. Sonra kafa da soru işaretleri kaldı. Ölmesi ve bize söylememeleri. Eşim görmek istiyorum diyince söylüyorlar. Ve çocuğum gece ölüyor pazar sabaha karşı ama sabah 9.30 yazmışlar ölüm raporuna. Sağlık bakanlığından sorduklarında bir bir olanları anlattık. Eğer ihmali olan varsa Allaha havale ediyorum. Burada okudum bir anne bebeği enfeksiyondan öldü sanıyor meğerse hemşire hatasıymış ve 2 sene sonra itiraf ediyor. Eğer öyle birşey varda suçlusu er ya da geç ortaya çıksın inşallah
İnşAllah çıksın. Davacımız Allah olsun. Enfeksiyondan kastın idrar yolları enfeksiyonu falan mı. Normal de her ay rutin bakılır aslında çıkmış mıydı hiç

İnşAllah çıksın. Davacımız Allah olsun. Enfeksiyondan kastın idrar yolları enfeksiyonu falan mı. Normal de her ay rutin bakılır aslında çıkmış mıydı hiç
Hayır hiç birşey çıkmadı kadın doğumcuda şaşırdı. Yeni doğan yoğun bakımı uzmanı öyle dedi ama hiç bir şey yoktu 😢

İçim hiç rahat değildi ve bugün cimere şikayet dilekçesi yazdım. Bebeğimin kaybından sonra sağlık ocağı ani bebek ölümlerinden dolayı sağlık bakanlığı soruşturma yaptığını söylemişti bizden bilgileri almışlardı ama ses soluk çıkmadı. Bende bugün hem doğum yaptığım hastaneyi ve bebeğimin sevk edildiği hastahane için şikayette bulundm. Baştan sona ihmal olduğunu düşünüyorum. Suçu olan varsa cezasını çeksin istiyorum.

nergissssssss nergissssssss sana bir umutlu haber vereyim. İnstagramds tanştığım bir bayan vr oğlunu bizden bir iki ay önce kaybetmiş canım oda iki gün yaşamış cennet kuşum. Dün haber verdi hamileymiş ne kadar mutlu oldum. Hemen hepimiz için dua ettim darısı bizlerede olsun diye
Canımmm yeni gördüm İnan ki… Normalde bildirim gelir gelmemişte. O da mı sezeryanlı.. Ayyy ne kadar güzel gerçekten umut oldu bana da. İnşallah darısı bize kuzum 🙏🤲

İçim hiç rahat değildi ve bugün cimere şikayet dilekçesi yazdım. Bebeğimin kaybından sonra sağlık ocağı ani bebek ölümlerinden dolayı sağlık bakanlığı soruşturma yaptığını söylemişti bizden bilgileri almışlardı ama ses soluk çıkmadı. Bende bugün hem doğum yaptığım hastaneyi ve bebeğimin sevk edildiği hastahane için şikayette bulundm. Baştan sona ihmal olduğunu düşünüyorum. Suçu olan varsa cezasını çeksin istiyorum.
İyi yapmışsın canım arkadaşım. İçin nasıl rahat ediyorsa öyle yap.

Zamanın hızlıca geçmesini bekliyorum ve kendimi oyalamakla meşgulüm bu aralar kuzum. İşe gidip geliyorum onun dışında evde sürekli bişeylerle uğraşıyorum zaman hızlı geçiyor böylelikle. Ve eğer boş kalırsam çok kötü oluyorum. O boşluk hissi hiç geçmiyor. Ama iyiyiz iyi olucaz. Zaman geçtikçe oğluma da kardeşlerine de yaklaştığımı hissediyorum bu bana iyi geliyor. Sen nasılsın kader arkadaşım caca3344 caca3344

Zamanın hızlıca geçmesini bekliyorum ve kendimi oyalamakla meşgulüm bu aralar kuzum. İşe gidip geliyorum onun dışında evde sürekli bişeylerle uğraşıyorum zaman hızlı geçiyor böylelikle. Ve eğer boş kalırsam çok kötü oluyorum. O boşluk hissi hiç geçmiyor. Ama iyiyiz iyi olucaz. Zaman geçtikçe oğluma da kardeşlerine de yaklaştığımı hissediyorum bu bana iyi geliyor. Sen nasılsın kader arkadaşım caca3344 caca3344
Bende iyiyim canım dediğin gibi kendimi birşeylerle oyalamaya çalışıyorum. Arada duygu patlaması yaşıyorum. Bu ay olmadı adet oldum bir yandan üzüldüm bir yandan dedimki bundada bir hayır vardır diş tedavisi oldum çünkü. Adet günümde değişti düzensizlik oldu

bebekten kan idrar bi kaç şey alındı genetiğe bakıldı bana bakıldı kanda pıhtılanma var mı die daha buugun öğrendim hiç birşey çıkmadı en ufak sebeb bulunamıyo ve en az 1 yıl beklemem gerektiğini söledi doktorum ve daha 2.5 ay oldu beklemek kolay olmuyo hemen hamile kalıp sağlıklı doğum yapan kiişiler duydum ama emin olamıyo insan ....:KK43:
23 haftada düşük yaptım normal doğum ile doğurdum 70 gün sonra hamile kaldım. Sezeryanda bu süre ortalama 6 ile 12 ay arası. Allah yardımcınız olsun. Ben hamile kalmadın önce doktoruma başvurdum bendeki pıhtı sonuçlarını beklememi sabretmemi söyledi. Sonuçlar normal çıkınca eğer psikolojik olarak kalırsan gebe kalmayı deneyebilirsin dedi. Sizle sabırlı olun Allah birini alır birini nasip eder.

Herkese merhaba melek annelerim..
2019 şubatta 31.haftada oglumu kaybettim cok zor günler gecirdim bende sizler gibi..hareketlerinde azalma oldugu ıcın hastaneye yattım 1.5 gün sonra hemde hastanede bebegımı kaybettim..hep bu sayfayı okudum ama bir türlü yazamadım..oysa defalarca tüp bebek denemiştik 7 yılımızda oğluma hamile kalmıştım.oğlumun ölüm tarihi dogum tarıhınden once..bu nasıl bir acıydı..ben bebegımı kaybettim ve 2 gün o sekılde hastanede kaldım o kadar acıydıki yasamadığı halde orada durdugunu bilmek..suni sancı verip normal dogum yapmamı bekledikleri ıcın tam 2 gün o şekilde kaldım...tam 3 sene sonra hamile kaldım 12.tüp bebek denemesinde..allahıma bin şükür kızıma kavuştum..buraya yazıyorum lütfen umudunuzu kaybetmeyin.ben kaybetmiştim cok yıprattım kendimi cok..o kadar rahat bir hamılelıgı kendime eziyet haline getirdim 3 fakrlı doktor takıp etti hamileligimi..22. Haftadan sonra artık kafayı yemek üzereydim hareket sayamaktan..1 saat hakeret hissetmesem hop hastaneye acile..hele son zamanlar neredeyse hergün gittik...lütfen umutsuzluga kapılmayın benim kader arkadaslarım. allahım herkese gönlündekini versin inşallah.bu acının tarifi yok yasayan bilir.allahım kimseye yasatmasın bunu cok zor cok....

2019 şubatta 31.haftada oglumu kaybettim cok zor günler gecirdim bende sizler gibi..hareketlerinde azalma oldugu ıcın hastaneye yattım 1.5 gün sonra hemde hastanede bebegımı kaybettim..hep bu sayfayı okudum ama bir türlü yazamadım..oysa defalarca tüp bebek denemiştik 7 yılımızda oğluma hamile kalmıştım.oğlumun ölüm tarihi dogum tarıhınden once..bu nasıl bir acıydı..ben bebegımı kaybettim ve 2 gün o sekılde hastanede kaldım o kadar acıydıki yasamadığı halde orada durdugunu bilmek..suni sancı verip normal dogum yapmamı bekledikleri ıcın tam 2 gün o şekilde kaldım...tam 3 sene sonra hamile kaldım 12.tüp bebek denemesinde..allahıma bin şükür kızıma kavuştum..buraya yazıyorum lütfen umudunuzu kaybetmeyin.ben kaybetmiştim cok yıprattım kendimi cok..o kadar rahat bir hamılelıgı kendime eziyet haline getirdim 3 fakrlı doktor takıp etti hamileligimi..22. Haftadan sonra artık kafayı yemek üzereydim hareket sayamaktan..1 saat hakeret hissetmesem hop hastaneye acile..hele son zamanlar neredeyse hergün gittik...lütfen umutsuzluga kapılmayın benim kader arkadaslarım. allahım herkese gönlündekini versin inşallah.bu acının tarifi yok yasayan bilir.allahım kimseye yasatmasın bunu cok zor cok....
Rabbım evladınıza hayrlı ömürler nasip etsin. Diğer bebeğiniz içinde çok üzgünüm hiç geçemeyecek bir boşluk

Rabbım evladınıza hayrlı ömürler nasip etsin. Diğer bebeğiniz içinde çok üzgünüm hiç geçemeyecek bir boşluk
Amin cok teşekkür ederim.darısı tüm melek annelerinin basına ve isteyen herkesin basına inşallah..rabbim hayırlısnı versin..

Canım benim kanayan yüreğine kanayan yüreğimle sevgiyle sarılıyorum. Bu kaybı yaşadıktan sonra okadar çok kişiyle konuştum tanıştım ki aynı acıyı paylaşan. Allahım kızınıza uzun ömür versin

Canım benim kanayan yüreğine kanayan yüreğimle sevgiyle sarılıyorum. Bu kaybı yaşadıktan sonra okadar çok kişiyle konuştum tanıştım ki aynı acıyı paylaşan. Allahım kızınıza uzun ömür versi
Amin canm teşekkür ederim.allah sizinde oglunuza uzun ömürler versin size bagıslasın.

Back