• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Allah bin kere razı olsun canım benim. Bitmeyen kısır döngü içindeyiz... Zaman ilaç mi diye düşündüm... Değil... Neticede bir sınav icindeyiz. Bu da bizim sinavimiz boyun etmekten başka çare yok tamam ama bı 40 sene daha ömrüm varsa da bu ömrümu bundan sonra boşa harcamak istemiyorum. İlk kaybim değil çünkü... Onlar zaten bizi orada bekliyor.. en kotu masada kalırım bari kızıma kavusurum.
Kimse yanlış anlamasın arkadaşlar bunlar benim fikirlerim. Bu hayat ağır ve bana tak etti. Bu acıyı ya hafifleticem yeni bir bebekle...yada komple dindircem. Nefes alamıyorum artık çünkü. 😢😢😢
Canim... Iki evlat kaybetmis bir anne olarak seni cok iyi anliyorum AMA rabbimin bildigini biz bilemeyiz bilseydik sinav olmazdi sabret duga et rabbim nasip eder ama hayirlisini iste senin icin en hayirlisi neyse rabbim sana sadece onu verir... Bende senin gibi dusunuyordum baslarda belki hikayemi okumussundur yeni yazdim buraya... Vazgectigim an rabbim bir mucize yaratti ve simdi guzel giden bir gebeligim var rabbim sabredenleri sever hamd edip sukredenlerin gozu yasli asla birakmaz kalpten inan ve tevekkul et zor evlat acisi unutmak ama bu dunyada kolay olan ne var ki zaten bununla yasamaya alis cunku giden geri gelmeyecek rabbim seni evlatlarinla bir etsin cennetinde insallah ve simdiki sana verecegi evladinda muruvetini gostersin... Kotu dusunursen kotu olur iyi dusun inan yurekten sabret ve bak goreceksin rabbim sana hayirli bir evlat nasip edecek... Sabir sadece sabir gerek

Melegimin yerini almayacak... Biliyorum ama inanın böyle de yasanmiyor. Ne kendime ne çevreme faydam var canlı cenaze gibi geziyorum.
Yeniden bir bebek kararı aldım. Salı günü bunun için kontrollere gittim.. sanırım küçük bir kist oluşmuş içeride.. ilaç tedavisine başlandı, herşey yolunda giderse Mayıs 10 15 gibi tüp bebek tedavisine başlıyoruz inşallah....
Biliyorum çok zor sıfırdan başlayan bir gebelik süreci.. psikoloji alt üst ama herşeye rağmen ayakta güçlü durmak zorundayim...
Benim gebelik ve doğum büyük riskli.... Geçen gün eşime dedim... "Nasılsa Allah'tan vahiy gelmedi bana bu dünyaya kazık caktin olmeyeceksin diye... Zaten böyle de yasanmiyor... Rabbim bu duyguyu bana yeniden yasatirsa ne âlâ... Yoksa zaten yaşıyor sayilmiyorum, sonuçta herşey nasip kismet" mantigiyla böyle bir hamle yaptım. İnşallah rabbim yuzumuze guler😔🙏
Hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırsın rabbim beter acılardan korusun eksik dilekte dileme rabbim kucağında ömürlü nasip etsin inşallah 🙏🏻 Eşinle birlikte sağlıkla kavuşup büyütün inşallah

Canim... Iki evlat kaybetmis bir anne olarak seni cok iyi anliyorum AMA rabbimin bildigini biz bilemeyiz bilseydik sinav olmazdi sabret duga et rabbim nasip eder ama hayirlisini iste senin icin en hayirlisi neyse rabbim sana sadece onu verir... Bende senin gibi dusunuyordum baslarda belki hikayemi okumussundur yeni yazdim buraya... Vazgectigim an rabbim bir mucize yaratti ve simdi guzel giden bir gebeligim var rabbim sabredenleri sever hamd edip sukredenlerin gozu yasli asla birakmaz kalpten inan ve tevekkul et zor evlat acisi unutmak ama bu dunyada kolay olan ne var ki zaten bununla yasamaya alis cunku giden geri gelmeyecek rabbim seni evlatlarinla bir etsin cennetinde insallah ve simdiki sana verecegi evladinda muruvetini gostersin... Kotu dusunursen kotu olur iyi dusun inan yurekten sabret ve bak goreceksin rabbim sana hayirli bir evlat nasip edecek... Sabir sadece sabir gerek
Evet okudum çok üzüldüm... Rabbim çok coksabir versin..Biliyorum sabır gerkli ama artık düşünecek bir kafamda kalmadı. Salak gibi tuplerimi baglatmistim bı de.. yoksa herzaman hep hayırlısını istedim Rabbimden. Hatta bı defasinda iki rekat namaz kıldım hüngür hüngür ağladım Allah'ım bana hayırlısını nasip et diye.. ertesi gün hamile kalmışım... Bazı acılar var dayanilmayacak kadar zor. Rabbim cumlemizin yardımcısı olsun 🙏😔

Evet okudum çok üzüldüm... Rabbim çok coksabir versin..Biliyorum sabır gerkli ama artık düşünecek bir kafamda kalmadı. Salak gibi tuplerimi baglatmistim bı de.. yoksa herzaman hep hayırlısını istedim Rabbimden. Hatta bı defasinda iki rekat namaz kıldım hüngür hüngür ağladım Allah'ım bana hayırlısını nasip et diye.. ertesi gün hamile kalmışım... Bazı acılar var dayanilmayacak kadar zor. Rabbim cumlemizin yardımcısı olsun 🙏😔
Derdi veren dermaninida veriyor canim benim ❤️ tupleri baglatman cok kotu olmus 😐bildigim kadariyla gebelik mucizeye bagliymis bir arkadasim 2ci cocuktan sonra tuplerini baglatmisti sanirim yakarak tupleri yapistiriyorlar yanlisim varsa biri duzeltsin lutfen sonra tekrar geri actirilsa bile yapisiklik sanirim oluyormus gebelik zor oluyormus yaa tam bilmedigim icin cokta bsy demek istemiyorum ama arkadasim tup bebekle 3cuyu dogurdu hamile kalamadi normal yolla

Herkeze merhaba bende hikayemi paylasmak istiyorum belki umut olur birilerine
Ben 21 yasinda evlendim 22 yasinda anne oldum bir oğlum var hamileligim cok normal ve sikintisiz gecmisti dogumumda acil sezeryan oldu buraya kadar hersey guzel ruya gibi 2020 yilinda hamile kaldim plansiz bir gebelikti ilk uc ayda kanamalarim oldu leke tarzinda ama bebege bir sey olmadi 24cu haftaya kadar geldik bir sabah uyuyorken suyum geldi ve acil hastaneye gittik suyun tamamen bosaldigini ve gebeligi sonlandirmalari gerektigi soylediler aksi halde enfeksiyon bebegi oldurur sende rahmini kaybetme noktasina gelebilirsin dediler zaten suyum gelmisti ve dogum baslamisti yapicak bir sey yoktu aci ceke ceke bebegimi dogurdum sonra uyutup kurtaj yaptilar (suyun gelmesi enfeksiyona bagliymis) 40gun lohusa kani geldi fakat kanamam cok siddetliydi meyer parca kalmis icimde o parcayida dogum sancilari cekerek evde dusurdum sonrasi malum piskolojim cok bozuldu ve esime tekrar hamile kalmak istedigimi soyledim yoksa bu acinin gecmeyecegini dusunuyordum doktora gittim butun on testleri yaptirttim ve cok gecmeden hamile kaldim dogumdan 4 ay sonra cok mutluydum bebegimi rabbim bana geri verdi gibi hissediyordum ama cok gecmeden 9cu hafta kanamalarim basladi yine leke tarzinda bebege bir sey olmadi 27ci haftaya geldigimde yine bir sabah uyurken suyum geldi kabus gibiydi ayni seyleri tekrar yasiyordum acil hastaneye gittim yatisim oldu suyun hepsi bitmemisti ve gidebildigimiz kadar gidicez dedi doktorum bebege igne yaptilar ciger gelistirici bu arada suyum yine enfeksiyon yuzunden erken gelmis 1 hafta yattiktan sonra bir aksam cok agrim oldu sabaha kadar dayanmaz ben bunu dogururum dedim doktoruma oda korkma 28ci haftayi gecti duga et kurtulucak falan dedi teselli etmeye calisti ama malesef o aksam plasentam tamamen ayrilmis benden ve acil sezeryana aldilar bunlarin hepsi yetmiyormus gibi spinal anestezim etki etmedi doktorum malesefki karnimi kesti ayaklarini kipirdatmasaydim bana inanmayacaktilar korkudan hissediyormusum oyle diyordu anestezi uzmani ama ayaklarimi kipidatinca hemen uyuttu beni sonra bebegi cikarmislar ve ben operasiyonun ortasinda uyaniverdim o aciyi anlatamam sizlere anestezi uzmani inanamadi beni oyle gorunce panikledi 30 saniye falan o aciya maruz kaldim ve tekrar uyutuldum derken operasiyon bitti ve beni odaya aldilar bebegim kuveze alinmisti 28haftalik dogudugu icin minnacikti esimle telefonda konusuyorduk operasiyondan 3 4 saat sonra falandi iki kadin geldi ve bebegi intube ettiklerini soylediler ic kana gecirmis beyin mide... Bebegim vefaat etmis.... Bu yasadiklarim neydi nedendi hic bir fikrim yok esim ve ben artik vazgecmistik korunmaya karar verdik kesinlikle bebek istemiyorduk korkumuzdan tekrar ayni seyleri yasariz diye zaten bir oglumuz da var diyorduk guc bela hayata tutunduk ama... Sezeryandan 5 ay sonra hamile kalmisim su an 14 haftalikim simdilik hersey yolunda gidiyor agrim sizimda yok.. Kanamamda olmadi ilk 3 ayi cok guzel bir sekilde atlattik cok sukur sezeryandan sonra 3 ay antibiotik tedavisi gordum enfeksiyon icin esimde kullandi gebelik pilanimiz yoktu tamamen bizede surpriz oldu testi yaptim ve iki cizgi cikiverdi cok agladim cunku sezeryandan 5ay sonra hamile kalmistim doktorlar doguramazsin aldirmak zorunda kalirim diye cok agladim sukur doktorum cok guzel seyler soyledi ve benim tek vaka olmadigi anlatti bir cok kisi sezeryandan hemen sonra hamile kalip saglikli bebekler dogurmuslar sende yapacaksin guclu dur dedi vazgectigimiz anda gelen bu mucize rabbim sizede nasip etsin insallah 🙏 🧿 🥰 benim icinde duga ederseniz sevinirim guclu olmaya calisiyorum ama bazen korkudan kalbim sikisiyor yine aynisini yasarim diye bu karmasik kotu ve umutla dolu olan hikayemi okuduysaniz ve sormak istediginiz birseyler olursa cekinmeyin bana ozelden yada buradan cevap yazabilirsiniz 🥰
Olaydan 5 ay sonra korundugunuz halrde nasil gebe kaldiniz enteresan cok acele etmissiniz sanki yasiniz cok genc niye bukdr sabirsizsiniz ki?

Olaydan 5 ay sonra korundugunuz halrde nasil gebe kaldiniz enteresan cok acele etmissiniz sanki yasiniz cok genc niye bukdr sabirsizsiniz ki?
Acele etmek icin bir sey yapmak gerek bizim acelemizde yoktu bir cabamizda yoktu... MUCIZE nin kelime anlamini biliyormusunuz yada plansiz gebelik nedir? Sorunuz cok gereksizdi acikcasi hikayemi okumus olup ta anlamak istememenizde cok abez dorusu

IMG_20220422_040144.jpg

Derdi veren dermaninida veriyor canim benim ❤️ tupleri baglatman cok kotu olmus 😐bildigim kadariyla gebelik mucizeye bagliymis bir arkadasim 2ci cocuktan sonra tuplerini baglatmisti sanirim yakarak tupleri yapistiriyorlar yanlisim varsa biri duzeltsin lutfen sonra tekrar geri actirilsa bile yapisiklik sanirim oluyormus gebelik zor oluyormus yaa tam bilmedigim icin cokta bsy demek istemiyorum ama arkadasim tup bebekle 3cuyu dogurdu hamile kalamadi normal yolla
Aynen çok kötü oldu... Evet yakarak yapistiriliyormus. Hatta hem kesmiş hem baglamis. Doğum doktorum öyle demişti. Hatta dış gebelik oluşma ihtimali çok yüksek.. yumurta döllenme esnasında tipteki hasarlı bölgeye takılır kalırsa dış gebelik oluşur demişti. Bende takipli doktorum ise tüp bebek önerdi. Tamam dedik. İki hap verdi biri dostinex diğeri Yasmin.. 21 gün sonra ilaçları kesip adet olmayı beklicem. Zaten hemen arkasından adet görürüm onda sıkıntı yok. Günüm hiç şaşmaz..

Aynen çok kötü oldu... Evet yakarak yapistiriliyormus. Hatta hem kesmiş hem baglamis. Doğum doktorum öyle demişti. Hatta dış gebelik oluşma ihtimali çok yüksek.. yumurta döllenme esnasında tipteki hasarlı bölgeye takılır kalırsa dış gebelik oluşur demişti. Bende takipli doktorum ise tüp bebek önerdi. Tamam dedik. İki hap verdi biri dostinex diğeri Yasmin.. 21 gün sonra ilaçları kesip adet olmayı beklicem. Zaten hemen arkasından adet görürüm onda sıkıntı yok. Günüm hiç şaşmaz..
Canim insallah rabbim nasip ederde yuzunuz birazcik guler 🙏dugalarim seninle

Arkadaşlarım herkese günaydın. Sizinle bişey paylaşmak istiyorum.2 buçuk ay oldu Ben bebeğimin yanına hiç gitmemiştim.Cenazesine zaten katılamamıştım. Mezarlığın nerde olduğunu biliyorum ama oğlumun yerini bilmiyorum. Ve eşim beni götürmek istemiyo hep erteliyor. Sinir krizi geçirmemden korkuyor biliyorum. Yada yanımızda birileri olsun istiyor onu da ben istemiyorum. Cuma sabah uyandım bebeğimin yanına gidicem bugün dedim kendi kendime. Sanki beni çağırıyor gibi hissediyorum ne zamandır. Eşim annenle gidelim dedi hayır dedim ben yalnız olup oğlumla konuşmak istiyorum.Eşim itiraz edince tartıştık kapattım telefonu. Araba bendeydi zaten bindim gittim.Mezarlığa girdim. Mezarlık kocaman.Üzerinde yazısı var mı yok mu onu bile bilmiyorum. Tek bildiğim köşede olduğu. Yürüdüm yürüdüm köşedeki mezarlara baka baka yeni ve küçük bir mezar arıyorum isimlere de bakıyorum aynı zamanda. Bi kaplumbağa çıktı karşıma yavaş yavaş gitti bi mezara doğru içime bişey oldu. Mezar köşedeydi ve minicikti. Oğlum Burda mısın dedim ağlamaya başladım ama emin olmak için foto çektim eşime bu mu diye gönderdim aradı hemen nerden buldun o kadar mezarın içinde dedi. Bebeğimmiş o 😢😢 Annesine yol gösterdi benim oğlum. Çok etkilendim bu durumdan. Onlar bizimle melek anneleri. Hep yanımızdalar bunu bilin diye yazmak istedim.
Ben de çok geç gide bilmişdim. Ilk aylar mezar dedigim anda goz yaşim sel olurdu. Ağlamalarim azacik hafiflediginde gittim. Ama içime atmişim meger. Gogus kafesim yerinden çikacak gibi oldu mezarlarindayken. Iki yavrum uyuyordu. Konuşdum. Karanfiller koydum. Opdum mezar taşlarini geldim. Sonra sık sık ziyaret ederim. Solan gulleri alir tazelerini koyarim. Kalbimin en derininde o ikisi uyuyor. Kalbimin oyle guzel bir koşesi olduğunu hiç bilmiyordum.

Ben de çok geç gide bilmişdim. Ilk aylar mezar dedigim anda goz yaşim sel olurdu. Ağlamalarim azacik hafiflediginde gittim. Ama içime atmişim meger. Gogus kafesim yerinden çikacak gibi oldu mezarlarindayken. Iki yavrum uyuyordu. Konuşdum. Karanfiller koydum. Opdum mezar taşlarini geldim. Sonra sık sık ziyaret ederim. Solan gulleri alir tazelerini koyarim. Kalbimin en derininde o ikisi uyuyor. Kalbimin oyle guzel bir koşesi olduğunu hiç bilmiyordum.
Allah ım kolaylıklar versin. Yaşadıklarımız gerçekten çok zor. Biz bir tanesine dayanamazken sizin 2 tane mi yani 😢 Siz neden kaybettiniz ikizler miydi anlatmak ister misiniz

Allah ım kolaylıklar versin. Yaşadıklarımız gerçekten çok zor. Biz bir tanesine dayanamazken sizin 2 tane mi yani 😢 Siz neden kaybettiniz ikizler miydi anlatmak ister misiniz
Evet ikizdi. Mucize bebeklerimdi. Kaybettigim gun daha beşik beyenmişdik. Odada nereye koyariz diye kocamla konuşmuşduk. ablalarim çocuklarina hiç giydirmedikleri elbiseleri ayirip paket yapmişlardi. Yani hersey çok guzel giderken servikal yetmezlik denilen sorun yuzunden kaybettim. Sabah gulup akşam ağladim. Yine de Dilimde hep şukur var. Kaybettigim gun de şimdi de. Zaten gideceyimiz yer ahiret. Bizim çocuklar dunyanin pisliklerini gormeden cennetteler. Belki yaşasaydilar orayi kazanamayacakdilar. Ben kaybettigim gece ruyamda ikisini de cennette suyla oynarken gulerken gordum. O yuzden eminim onlar orada beni bekliyor. Sizin yavrunuz da sizi. Geçicek hersey. Bir sene geçti. Ağlamalarim da dindi. Dindi diyorum ama ultrason vidyolarina bakamiyorum bir senedir. Galeride onlarin olduğu tarihlere inemuyorum. Bunu yazarken bile ağliyorum. Içimde yerleri taptaze ama hayata karişdim ve yeniden anne olmak için çabaliyorum. Siz de ağlayin, içinizi boşaltin asla içinize atmayin. Bizi bizden başka anlayan olmayacak. Daha bir ay bile dolmamişti ben ağlarken bana derlerdiki elalem yuruyen koşan cocuklarini kaybetti Allaha agir gidecek diye. Halbuki benim aglamam bile sessiz sadece gozumden yaş akardi. Onu bile çok gordjler. Daha ağliyor musun? Dediler. Bir ay bile dolmadan yeni torun istiyorumlar başladi. Benim ailem anladi beni. Ama babam gibi anlayan olmadi. Babam kaç kez gitmiş mezarlari ustune annem soyledi. Babam mezara koymuşdu onlari. Beni her gorerken sikica sarilir. Kizim geçicek der. Yani başkalarindan teselli arama. Allah asla bu gozyaşlarimiza sınır koymaz. Ağla ama hem de guçlu ol. Yeniden ayağa kalkmak için zaman ver kendine. Allah sabrimizi artirsin. Hersey guzel olacak inaniyorum ♥️

Rabbim şu mübarek gün yardımcımız olsun... Ne kadar zor ne kadar acı... Allah hiç kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı. Dayanilmiyor... Dayandım sanıyorsun... Olmuyor ..hamile olduğumu ogrendigimde anladım... Almadim beşiğini bekledim... Doğum zamanı geldi... Herşeyi aldım o besigini almadım.... Doğumdan sonra iş yerinden arkadaşım bir beşik verdi... 40 imiz çıktı almadım .. 70 günlük oldu......... Alayım artık yavaş yavaş alışsın besigine dedim.. aldım.. ama hiç yatırıp uyutmadim..
Ta ki o akşama kadar.
"Bebeğimin beşiği mezarı... Mezarı da beşiği oldu.... '
Tek söylediğim sözüm bu.
Rabbim bizleri daha da evlat acısıyla sinamasin 🙏🙏🙏😢😢

Evet ikizdi. Mucize bebeklerimdi. Kaybettigim gun daha beşik beyenmişdik. Odada nereye koyariz diye kocamla konuşmuşduk. ablalarim çocuklarina hiç giydirmedikleri elbiseleri ayirip paket yapmişlardi. Yani hersey çok guzel giderken servikal yetmezlik denilen sorun yuzunden kaybettim. Sabah gulup akşam ağladim. Yine de Dilimde hep şukur var. Kaybettigim gun de şimdi de. Zaten gideceyimiz yer ahiret. Bizim çocuklar dunyanin pisliklerini gormeden cennetteler. Belki yaşasaydilar orayi kazanamayacakdilar. Ben kaybettigim gece ruyamda ikisini de cennette suyla oynarken gulerken gordum. O yuzden eminim onlar orada beni bekliyor. Sizin yavrunuz da sizi. Geçicek hersey. Bir sene geçti. Ağlamalarim da dindi. Dindi diyorum ama ultrason vidyolarina bakamiyorum bir senedir. Galeride onlarin olduğu tarihlere inemuyorum. Bunu yazarken bile ağliyorum. Içimde yerleri taptaze ama hayata karişdim ve yeniden anne olmak için çabaliyorum. Siz de ağlayin, içinizi boşaltin asla içinize atmayin. Bizi bizden başka anlayan olmayacak. Daha bir ay bile dolmamişti ben ağlarken bana derlerdiki elalem yuruyen koşan cocuklarini kaybetti Allaha agir gidecek diye. Halbuki benim aglamam bile sessiz sadece gozumden yaş akardi. Onu bile çok gordjler. Daha ağliyor musun? Dediler. Bir ay bile dolmadan yeni torun istiyorumlar başladi. Benim ailem anladi beni. Ama babam gibi anlayan olmadi. Babam kaç kez gitmiş mezarlari ustune annem soyledi. Babam mezara koymuşdu onlari. Beni her gorerken sikica sarilir. Kizim geçicek der. Yani başkalarindan teselli arama. Allah asla bu gozyaşlarimiza sınır koymaz. Ağla ama hem de guçlu ol. Yeniden ayağa kalkmak için zaman ver kendine. Allah sabrimizi artirsin. Hersey guzel olacak inaniyorum
Ahhh babanıza içim parçalandı kıyamam sizi anlaması ne kadar güzel. Ben eşimden bile bir teselli beklememeye başladım asla kötü bir insan değil o da üzülüyor farkındayım ama bir anne gibi olamaz babanın üzüntüsü. Biz bağ kurduk yavrularımızla onları rahmimize düştükleri anda hissettik. Daha dün gece ağlama krizine girdim. Ağlıyorum içime atmıyorum ne zaman canım isterse. Bana da hep diyorlar ki kendini yıpratma yeter yeni bebeklerin için kendine bakman lazım bilmem ne. Ya kolay mı hemen ? bu çocuk oyuncağı mı? Bende farkındayım yeni bir bebek bize iyi gelecek ama kolay mı hemen? Oğlumun yeri daha taptazeyken kolay mı ? Sezeryanlıyken bide üstelik.. Allah ım kolaylaştırsın. Her şeyin ilacı zaman derler zamanda geçmiyor sanki 😢

Bayram... Evliliğimizde 10.yili dolduruyoruz.. baştan beri hep evladımız olsun istemiştik. 2021 şubat ayinda canimin parçası güzel oğluma hamile kalmiştim. Gecen yil ki Ramazan bayraminda 3 aylik hamileydim, cinsiyetini yeni oğrenmistik..
Dokuz yıldır ilk kez, huzurla bi bayram sabahina uyanmistim eşimle.. Yillardir olduğu gibi, bayram sabahi kahvaltisini yapip, hemen kabir ziyaretine gittik.. eşimin ailesi ve biz. Her yil uzakta dururdum,aile kabristanliginda, çünkü orda tanidiğim kisiler yoktu.. Geçen bayram oğlum karnimdayken gitmiştim en son, nerden bilebilirdim, 17 Ekim'de doğan oğlumuzu, bu dunyadan hiç nasip almamişken oraya koyacağiz ve biz babasiyla onu ziyaret edeceğiz... 😭
Yeni çiçekler dikmistik, kimi solmuş kimi tutmuş. 6 ay oldu, başinda ismi yazmiyor diye taşini yaptirdik bi kaç gün once, bugunde gittik bayramlaştik, nasil bir bayramlaşmaysa, ona ne hediyeler vermeyi umarken, babasiyla yaptiğimiz Hatmi şerifi hediye ettik, dayanamadim ağladim... Ağladim..

Allahim çok büyük sinani bizi. Yandikk kavrulduk.. Oyle bir aci ki bu, maalesef ki hepiniz biliyorsunuz 😢

İyi ki iman nimeti var kiymetli cennet anneleri. İyi ki ahirete iman var kazaya, kadere iman var. Yoksa halimiz nice olurdu.
Allahim evlatlarimiza layik anne baba olmayi nasip etsin.
Bilmiyorum, dinermi bu acı, hafifler mi??

Geçmez, geçecek bi acı değil... İster on yil bekle hamile kal cennete ugurla,ister istemeden gebe kal uğurla,ister istedigin ay gebe kal uğurla...
Allahim imtihanimizi kolaylaştirsin hepimizin 🤲

Back