Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Birileri beni görüp seni iyi gördüm deyince üzülüyorum gerçekten. İyi olmak bir yandan istiyorum bir yandan istemiyorum. Oğlumun zoruna gider gibi geliyor. Bu acı nasıl diner bilmiyorum

Birileri beni görüp seni iyi gördüm deyince üzülüyorum gerçekten. İyi olmak bir yandan istiyorum bir yandan istemiyorum. Oğlumun zoruna gider gibi geliyor. Bu acı nasıl diner bilmiyorum
Bende öyleyim sanki oğlumun zoruna gidecek üzülecek gibi geliyor. Biliyorum o en güzel yerde çok mutlu ama anne yüreği söz dinlemiyor. 2 ay oldu dışarı çıkamıyorum biriyle denk gelip nasılsın dediklerinde bitiyorum iyi diyorum ama iyi değilim içim yanıyor kavruluyorum. Ahh nergisss nasıl bir acıymış kader arkadaşım

Dinmiyor bu aci.. Gecen sene eylülde kaybettim kızımı, 2 ay önce oğlumu sağlıkla kucağıma aldım ama kızımın yeri hep ayrı l, oğluma bakıp ağlıyorum bazen, bazen de oğlumu daha cok seviyorum kızımı sever gibi..

Bende nasılsın sorusunu sevmiyorum nasıl olabilirim ki 2 canlıydım bir canım yok şimdi nasıl iyi olabilirim. Hiç sevmiyorum nasılsın sorusunu. Elden hiç bir şey gelmiyor dua etmekten başka Allah yardımcımız olsun kader arkadaşım..

Aynı zamanda doğum yapmışız sanırım benim oğlumda yaşasaydı 2 aylık olmasına az kalmıştı.. Oğlunu benim için öp olur mu sımsıkı sarıl ona.. Benim oğlum da senin kızının yanına gitti cennet kuşu oldu.. Allah inşallah senin yaşadığın mutluluğu bana da yaşatsın.. Ama Allah içimi biliyor ben bidaha oğlum olsun istiyorum hayırlısıyla sağlıklı olsun ama oğlum olsun istiyorum.. Peki sezeryan doğum mu yapmıştın sende benim gibi cennet kuşunu doğururken ?

Öperim elbet.. Tabiki zamanı gelince herşey oluyor nasip olucak inşallah sana da.. Bende hep oğlum olsun istedim, sanki kızım olursa kötü olurum diye düşündüm.. Yok kurtaj şeklinde oldu, benim miniğim küçücük tu daha 18 haftalık

Bende oğluma hasret kaldım oğlum demeye hasret kaldım. Oğlumun yerini dolduramaz ama kardeşi de erkek olsun istiyorum Allah nasip ederse Allah ım yaşatmasın bidaha böyle bi acı

Ayni seyleri hissettim emin ol simdi herkes bana yeni bebegim oldu digerini unuttum gibi davranıyor ama ayni aciyi yasamayanlardan bizi anlamalarini da bekleyemeyiz

Sagolun benim kaybim doguma diye gittiğimde oldu yani doguma hazirlanip gitmistim kalbi durmus dediler sebep bulunamadi doğal ölüm ani bebek ölümü denildi sonra cok genetik testler galan yapildi hic bir sey cikmadi kadrr kismet denildi en son bu bebegimde de cok korktum ama cok şükür saglikla doğduher hamilelik birbirinden farkli sonucta bu sekilde hissedip yeniden anne olmaya niyetlenmek lazim meleklerimizle de cennette buluşacağız insAllah

Rabbim evladınıza evlatlarımıza sağlıklı mutlu huzurlu ömürler nasip etsin iyiki denemişiniz ve sağlıkla almışsınız kucağınıza miniğinizi keşke cesaretim olsaydı yada keşke genç olsaydı hem yaşım hemde geçirdiğim acil ameliyat nedenli bazı travmalarım olmasaydı drun seni kaybedebilirdik sözü kuşağımdan çıkmıyor geride kalanları düşündükçe yok diyorum sarılıp koklamak nasip değilmiş oğlumu çok ama çok acı geliyor çıldıracak gibi oluyorum

Ne kadar zaman geçti meleğini kaybedeli

Çok çok yeni rabbim sabırlar versin aynı yaştayız bazen bakıyorum insanlar 43 45 yaşlarında doğurabiliyor bende senin gibi yaşı takıyorum kafama ister istemez hala doktor görmeye tahammülüm yok zamanla korkular yerini umutlara bırakır inşallah ummadığımız yerden çiçekleniriz hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok

O kadar haklısınki hastane önünden geçerken titriyorum hala ambulans sesi kulaklarımda çınlıyor hakkımızda hayırlısı tabi inşallah güzelliklerle dolu yaşamımız olur Allah razı olsun sizden

Bence ihmal etmeyin benim öyle olmadı varis ağrısı olabilir ama ilk önce kalp damar doktoruna gidip gösterin eğer damarlar ile ilgili birşey yoksa sizi gitmeniz gereken doktora yollar tedbirinizi alın derim

Arkadaşlar merhaba... Meleklerini kaybeden annelere rabbim sabırlar versin. Umarım gerçekten hayal ettiğimiz gibi cennetin bir köşesinde mesleklerimiz bizi bekliyordur. Başka türlü kendimi avutamiyorum çünkü.
Benim hikayem sanırım sizinkinden biraz farklı. 2 oğlum var. Biri 20 diğeri 16 yaşında. Hiç kısmet olmadı ikisinide büyütmek, kayınvalidem elimden aldı ve eşimden ayrıldım. Geçen sene tekrar evlendim ve 3 ay sonra hamile kaldım. Doktorlar kalp hastası oldugumdan %90 masada kalirsin dediler. Hatta 6. Ayımda hastaneye yatisimi yapip sağlam bebegimi almaya kalktılar. Kıyameti kopardım o hastanede... Aldirmadim meleğimi. Sezeryanla 38. Haftada doğum yaptım. İki oglumdan sonra minnacık bir de kızım olmuştu. 3.150 Gr. 48 cm. Masada kalirsin diyen doktorlara inat gözümü dünyaya yeniden açmıştım kızımla beraber. Herşey yolundaydı... Kemik ağrılarım ve dikiş sizilarim haricinde... Büyüdük... 80 günlük olmuştuk artık. İkimizde kefeni yirtmistik. O bana tutunmustu, ben ona... Ta ki o akşama kadar...
Bebeğimi uyuttum, besiginde yatirdim.. yanına oturdum, oturduğum yerde icim geçmiş sadece 1 saat... 1 saat sonra uyandım dedim emzireyim kuşumu... elimi besige uzattım hafif soguktu, Allah Allah içerisi de sıcak neden üşümüş ki demem le bebeğimi kucağıma kavramam bir oldu.... Göz çevreleri mor... Dudaklarının çevresi mor... Hemen komşuma kostüm.. yardım edin bebeğim ölmuş diye Sonrasını hatırlamıyorum.. suurumu kaybettim...hayal meyal herşey aklımda... Ambulans hastane polis savcılık...... Çocuğum anlatıyor anne indin indin çıktın yukarı ambulansa bagirdin çabuk olun çabuk çabuk diye....
Bugün bebeğimi kaybedeli 56 gün oldu. Pataloji sonucunu bekliyoruz. Ölüm sebebini kimse söylemedi, kayıtlara adli tıp olarak geçti... İnsan beşiğinde uyurken ölür mü? Aklım almıyor. İlk akla gelen boğazına birşeyin kaçmış olabilecegiydi. Yastığında ağzında boğazında en ufak birşey yoktu kusumun.
80 günlük bebek... Belki inanmazsiniz ama çok rahat ilk günden bu yana basini tutabilen, düz bir zemine yatirdigimda yarı beline kadar kendisini kaldırabilen... Hafif eğimli bir zeminde sırtüstü yatirdigimda yüzüstü dönebilen bir bebek. O kadar sağlıklı o kadar güçlü bir kızım vardı. Neye yenik düştü bilmiyorum... 1 aydır gozyaslari içinde okuyorum yazdıklarınızı... Çok feci birşey... Kokusunu 80 gün içinize çekip, günün 21 saati onu sevip koklayıp sadece 3 saat uyumak.. hemde hergun....3 günde bir yemek yiyordum yanından ayrilasim gelmiyordu. Nasıl oldu ne oldu anlamadim. Rabbim yardım etsin cumlemize... Ben dayanamıyorum.....
Ne yaptıysam olmadı, psikiyatri psikolog ilaçlar... Olmadı... Kalkıp besige elimi uzattigim o andan itibaren hayatım sadece 10 saniye... Kaç bin kez gözümde canlandı o an inanın bilmiyorum. Her an her dakika... Hep elimi uzatıyorum ve ölmuş bir bebek kucaklıyorum.
Doktorum doğumdan itibaren 6 ay sonra tüp bebek tedavisine baslayalim dedi .. Mayıs Haziran gibi gel dedi... ( Melegimin doğumunda perinatoloji doktorum kalp hastası ve iki oğlum olduğundan tuplerimi bağlatmak için 3-4 defa ısrar etti. Bizde peki dedik... Şimdi ise, ben bilmiyordum ikinci eşin olduğunu üzüldüm dedi sadece) doğum doktorum ile takipli doktorum farklıydı...
Ne yapacağımı bilmiyorum şuan .. bı yandan sizinde dediğiniz gibi sanki kızıma ihanet edecekmisim gibi geliyor ama öte yandan kucagim bomboş kaldı... 80 günde 800 foto ve video kaldı elimde... Başka da birşey yok. Kafayı yememek için kendimi çok zor tutuyorum. Rabbim cümlemize sabırlar versin inanın çok feci, çok zor.. Allah dusmanimi evlat acısıyla sinamasin

Ne kadar zman oldu bilmiyorum ama acınızı yaşayın kendinizi hazir hissettiginizde deneyin yaşınız ne kadar ileri ki artik gec yasta da anne olunuyor ben de cok genc degilim 33 te anne oldum 40 olsam da düşünürdüm eger ki kendinizi annelige hazir hissediyorsaniz korkmayin Allaha sığının meleklerimiz bizim sinavlarimizdi teslimiyey ve tevekkulle karsilayip yeniden denemeliyiz öyle degil mi? Doktor neden o sekilde söyledi rahimde tekrar hamilelige engel bir durum mu va acaba ? Bir de benim ameliyayimda acil ve bol tramvaliydi inanin bu sezeryana o kadar korkarak girdim ki onceki gibi olacak bebek sesi duyamayacgim cok korktum ama duaya sigindim cok şükür bebegimi saglikla aldim kucagima Allah yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…