- 2 Mart 2022
- 230
- 134
- 23
- 34
Birileri beni görüp seni iyi gördüm deyince üzülüyorum gerçekten. İyi olmak bir yandan istiyorum bir yandan istemiyorum. Oğlumun zoruna gider gibi geliyor. Bu acı nasıl diner bilmiyorumAcimin üstünden 2 bucuk sene geçse de melegimin kardeşi şu an kucagimda olsa da yine de ayni şekilde yanıyor canim her yeni hikaye okuduğumda ayni acıyi en derinden her seferinde hissediyorumsezeryandan 6 ay sonra düşünebilirsiniz biz de öyle yapmıştık ama önce meleginize icten veda edin gelecek bebek onun yerine gecmeyecek bunu kabullenin Rabbim yaridimciniz olsun bu günler en zor zamanlariniz şimdi zamanla acıya alışılıyor malesef
Bende öyleyim sanki oğlumun zoruna gidecek üzülecek gibi geliyor. Biliyorum o en güzel yerde çok mutlu ama anne yüreği söz dinlemiyor. 2 ay oldu dışarı çıkamıyorum biriyle denk gelip nasılsın dediklerinde bitiyorum iyi diyorum ama iyi değilim içim yanıyor kavruluyorum. Ahh nergisss nasıl bir acıymış kader arkadaşımBirileri beni görüp seni iyi gördüm deyince üzülüyorum gerçekten. İyi olmak bir yandan istiyorum bir yandan istemiyorum. Oğlumun zoruna gider gibi geliyor. Bu acı nasıl diner bilmiyorum
Dinmiyor bu aci.. Gecen sene eylülde kaybettim kızımı, 2 ay önce oğlumu sağlıkla kucağıma aldım ama kızımın yeri hep ayrı l, oğluma bakıp ağlıyorum bazen, bazen de oğlumu daha cok seviyorum kızımı sever gibi..Birileri beni görüp seni iyi gördüm deyince üzülüyorum gerçekten. İyi olmak bir yandan istiyorum bir yandan istemiyorum. Oğlumun zoruna gider gibi geliyor. Bu acı nasıl diner bilmiyorum
Bende nasılsın sorusunu sevmiyorum nasıl olabilirim ki 2 canlıydım bir canım yok şimdi nasıl iyi olabilirim. Hiç sevmiyorum nasılsın sorusunu. Elden hiç bir şey gelmiyor dua etmekten başka Allah yardımcımız olsun kader arkadaşım..Bende öyleyim sanki oğlumun zoruna gidecek üzülecek gibi geliyor. Biliyorum o en güzel yerde çok mutlu ama anne yüreği söz dinlemiyor. 2 ay oldu dışarı çıkamıyorum biriyle denk gelip nasılsın dediklerinde bitiyorum iyi diyorum ama iyi değilim içim yanıyor kavruluyorum. Ahh nergisss nasıl bir acıymış kader arkadaşım
Aynı zamanda doğum yapmışız sanırım benim oğlumda yaşasaydı 2 aylık olmasına az kalmıştı.. Oğlunu benim için öp olur mu sımsıkı sarıl ona.. Benim oğlum da senin kızının yanına gitti cennet kuşu oldu.. Allah inşallah senin yaşadığın mutluluğu bana da yaşatsın.. Ama Allah içimi biliyor ben bidaha oğlum olsun istiyorum hayırlısıyla sağlıklı olsun ama oğlum olsun istiyorum.. Peki sezeryan doğum mu yapmıştın sende benim gibi cennet kuşunu doğururken ?Dinmiyor bu aci.. Gecen sene eylülde kaybettim kızımı, 2 ay önce oğlumu sağlıkla kucağıma aldım ama kızımın yeri hep ayrı l, oğluma bakıp ağlıyorum bazen, bazen de oğlumu daha cok seviyorum kızımı sever gibi..
Amiiinn inşallah sağolun Allah razı olsunRabbım sabır versin , hayirlisla en yakın zamanda bebeğin olsun olsun inşallah
Öperim elbet.. Tabiki zamanı gelince herşey oluyor nasip olucak inşallah sana da.. Bende hep oğlum olsun istedim, sanki kızım olursa kötü olurum diye düşündüm.. Yok kurtaj şeklinde oldu, benim miniğim küçücük tu daha 18 haftalıkAynı zamanda doğum yapmışız sanırım benim oğlumda yaşasaydı 2 aylık olmasına az kalmıştı.. Oğlunu benim için öp olur mu sımsıkı sarıl ona.. Benim oğlum da senin kızının yanına gitti cennet kuşu oldu.. Allah inşallah senin yaşadığın mutluluğu bana da yaşatsın.. Ama Allah içimi biliyor ben bidaha oğlum olsun istiyorum hayırlısıyla sağlıklı olsun ama oğlum olsun istiyorum.. Peki sezeryan doğum mu yapmıştın sende benim gibi cennet kuşunu doğururken ?
Ayni seyleri hissettim emin ol simdi herkes bana yeni bebegim oldu digerini unuttum gibi davranıyor ama ayni aciyi yasamayanlardan bizi anlamalarini da bekleyemeyizBirileri beni görüp seni iyi gördüm deyince üzülüyorum gerçekten. İyi olmak bir yandan istiyorum bir yandan istemiyorum. Oğlumun zoruna gider gibi geliyor. Bu acı nasıl diner bilmiyorum
Sagolun benim kaybim doguma diye gittiğimde oldu yani doguma hazirlanip gitmistim kalbi durmus dediler sebep bulunamadi doğal ölüm ani bebek ölümü denildi sonra cok genetik testler galan yapildi hic bir sey cikmadi kadrr kismet denildi en son bu bebegimde de cok korktum ama cok şükür saglikla doğduher hamilelik birbirinden farkli sonucta bu sekilde hissedip yeniden anne olmaya niyetlenmek lazim meleklerimizle de cennette buluşacağız insAllahRabbim evlatlarımıza sağlık huzur versin haklısınız hiçbir şeyin yeri dolmuyor ancak ne mutlu size kısa süre sonra kavuşmuşunuz evladınıza çok sevindirici bir haber sizi üzmeyeceksem süreç nasıldı sizin kaybınız ne kaynaklıydı nasıl tekrar hamilelik süreci geçirdizni bahsedebilirmisinz
Rabbim evladınıza evlatlarımıza sağlıklı mutlu huzurlu ömürler nasip etsin iyiki denemişiniz ve sağlıkla almışsınız kucağınıza miniğinizi keşke cesaretim olsaydı yada keşke genç olsaydı hem yaşım hemde geçirdiğim acil ameliyat nedenli bazı travmalarım olmasaydı drun seni kaybedebilirdik sözü kuşağımdan çıkmıyor geride kalanları düşündükçe yok diyorum sarılıp koklamak nasip değilmiş oğlumu çok ama çok acı geliyor çıldıracak gibi oluyorumSagolun benim kaybim doguma diye gittiğimde oldu yani doguma hazirlanip gitmistim kalbi durmus dediler sebep bulunamadi doğal ölüm ani bebek ölümü denildi sonra cok genetik testler galan yapildi hic bir sey cikmadi kadrr kismet denildi en son bu bebegimde de cok korktum ama cok şükür saglikla doğduher hamilelik birbirinden farkli sonucta bu sekilde hissedip yeniden anne olmaya niyetlenmek lazim meleklerimizle de cennette buluşacağız insAllah
Ne kadar zaman geçti meleğini kaybedeliRabbim evladınıza evlatlarımıza sağlıklı mutlu huzurlu ömürler nasip etsin iyiki denemişiniz ve sağlıkla almışsınız kucağınıza miniğinizi keşke cesaretim olsaydı yada keşke genç olsaydı hem yaşım hemde geçirdiğim acil ameliyat nedenli bazı travmalarım olmasaydı drun seni kaybedebilirdik sözü kuşağımdan çıkmıyor geride kalanları düşündükçe yok diyorum sarılıp koklamak nasip değilmiş oğlumu çok ama çok acı geliyor çıldıracak gibi oluyorum
4 ay olduNe kadar zaman geçti meleğini kaybedeli
Çok çok yeni rabbim sabırlar versin aynı yaştayız bazen bakıyorum insanlar 43 45 yaşlarında doğurabiliyor bende senin gibi yaşı takıyorum kafama ister istemez hala doktor görmeye tahammülüm yok zamanla korkular yerini umutlara bırakır inşallah ummadığımız yerden çiçekleniriz hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok4
4 ay oldu
O kadar haklısınki hastane önünden geçerken titriyorum hala ambulans sesi kulaklarımda çınlıyor hakkımızda hayırlısı tabi inşallah güzelliklerle dolu yaşamımız olur Allah razı olsun sizdenÇok çok yeni rabbim sabırlar versin aynı yaştayız bazen bakıyorum insanlar 43 45 yaşlarında doğurabiliyor bende senin gibi yaşı takıyorum kafama ister istemez hala doktor görmeye tahammülüm yok zamanla korkular yerini umutlara bırakır inşallah ummadığımız yerden çiçekleniriz hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok
Bence ihmal etmeyin benim öyle olmadı varis ağrısı olabilir ama ilk önce kalp damar doktoruna gidip gösterin eğer damarlar ile ilgili birşey yoksa sizi gitmeniz gereken doktora yollar tedbirinizi alın derimHocam merhaba burası yeri mi bilmiyorum size danışmak istedim. . Sadece otururken ya da ayaktayken bacaklarımda soluk beyaz lekeler beliriyor. Ayaktayken bacağım biraz kızarıyor ve sanki bazı yerlere kan gitmiyor gibi beyaz solgun lekeler ortaya çıkıyor düğme bozuk para büyüklüğünde. Uzanıp yatınca hemen kendiliğinden geçiyor kaşıntı kabarıklık yok. Damar tıkanıklığı belirtilerinden biri mi bu durum ? Nedir bu cildiyeye mi gitmem lazım kalp damar doktoruna mı ?
Ne kadar zman oldu bilmiyorum ama acınızı yaşayın kendinizi hazir hissettiginizde deneyin yaşınız ne kadar ileri ki artik gec yasta da anne olunuyor ben de cok genc degilim 33 te anne oldum 40 olsam da düşünürdüm eger ki kendinizi annelige hazir hissediyorsaniz korkmayin Allaha sığının meleklerimiz bizim sinavlarimizdi teslimiyey ve tevekkulle karsilayip yeniden denemeliyiz öyle degil mi? Doktor neden o sekilde söyledi rahimde tekrar hamilelige engel bir durum mu va acaba ? Bir de benim ameliyayimda acil ve bol tramvaliydi inanin bu sezeryana o kadar korkarak girdim ki onceki gibi olacak bebek sesi duyamayacgim cok korktum ama duaya sigindim cok şükür bebegimi saglikla aldim kucagima Allah yardimciniz olsunRabbim evladınıza evlatlarımıza sağlıklı mutlu huzurlu ömürler nasip etsin iyiki denemişiniz ve sağlıkla almışsınız kucağınıza miniğinizi keşke cesaretim olsaydı yada keşke genç olsaydı hem yaşım hemde geçirdiğim acil ameliyat nedenli bazı travmalarım olmasaydı drun seni kaybedebilirdik sözü kuşağımdan çıkmıyor geride kalanları düşündükçe yok diyorum sarılıp koklamak nasip değilmiş oğlumu çok ama çok acı geliyor çıldıracak gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?