Amin canım inşallah diğer gebeliklermizde tekrarlamaz tek korkum oBen kendimi hep yavrum dunyadan daha guzel bir yerde diye teselli ediyorum. Cennetten daha guzel yer yok ki hepimizin gitmek istedigi yer orasi.
Benim yavrumda plesentadan ayrildi sebebini bilmiyoruz doktor da bilmiyor strese girmis soyledigine gore. Plesentadan ayrilmis kakasini yapmis. Benim de hic kanamam olmadi dogum sancim baslamisti. Ben de kaybetmeden bir gun önce kontrole gitmistim iyiydi yavrum, kizimi son gorusum oldu. Neden oldu sorusunu ben hala soruyorum ama cevap bulamadim. Rabbim sabir versin
Rabbim oğlunu sağlikla kucağına almayı nasip etsin inşallahİlk zamanlar cok zor geçer cnm Allah yardımcın olsun, biraz maneviyata yonelmek beni rahatlatmisti, teker teker sayfaları hickiriklarla okudum ilk günlerde.. Ama zaman geçtikçe bu acıyla yaşamayı öğreniyor insan.. Benim 16 eylulde tam 1 yil oldu kaybettiğim kızımı.. Simdi oğlum olucak, her ultrasonda hala gözlerim dolar, bi yanim hep kızımı ariyor, hala konuşurum melek kizimla, kardeşine anlatıyorum ablasını..
Doktor önlem aliyormus öyle diyorlar. Insallah yasamayiz bir daha bu aciyi.Amin canım inşallah diğer gebeliklermizde tekrarlamaz tek korkum o
Bir sene de geçse hic bitmiyor degil mi ? Hala dayanamiyorum yokluguna özluyorum sanki karnimda gibi hissediyorum bazen. Ilk gûnler cok zordu çok her gece kizimin saglikla dogdugunu kucagima verildigini goruyordum ruyamda, uyaninca gercekle yuzlesip aglama krizine giriyordum. Gun gectikce kendime geldim gun gectikce kabullendim.İlk zamanlar cok zor geçer cnm Allah yardımcın olsun, biraz maneviyata yonelmek beni rahatlatmisti, teker teker sayfaları hickiriklarla okudum ilk günlerde.. Ama zaman geçtikçe bu acıyla yaşamayı öğreniyor insan.. Benim 16 eylulde tam 1 yil oldu kaybettiğim kızımı.. Simdi oğlum olucak, her ultrasonda hala gözlerim dolar, bi yanim hep kızımı ariyor, hala konuşurum melek kizimla, kardeşine anlatıyorum ablasını..
Benim 2 sene olacak, hâlâ aynı acı… Çok özlüyorum, çok üzülüyorum ama giden geri gelmiyor. Hiç dokunamadım, görmedim. Sadece 1 kere rüyama geldi. Yüzünü unutmamak için arasıra gözümü kapatıp rüyamı hatırlamaya çalışıyorum.Bir sene de geçse hic bitmiyor degil mi ? Hala dayanamiyorum yokluguna özluyorum sanki karnimda gibi hissediyorum bazen. Ilk gûnler cok zordu çok her gece kizimin saglikla dogdugunu kucagima verildigini goruyordum ruyamda, uyaninca gercekle yuzlesip aglama krizine giriyordum. Gun gectikce kendime geldim gun gectikce kabullendim.
Maalesef giden geri gelmiyor. Allah sabir versin hepimize. Ben de hiç gormedim dokunamadim kokusunu icime cekemedim. Annesinin kucagi yerine topragin kucagina gitti yavrum. Bir daha gebe kaldin mi peki ?Benim 2 sene olacak, hâlâ aynı acı… Çok özlüyorum, çok üzülüyorum ama giden geri gelmiyor. Hiç dokunamadım, görmedim. Sadece 1 kere rüyama geldi. Yüzünü unutmamak için arasıra gözümü kapatıp rüyamı hatırlamaya çalışıyorum.
Benim evlatlarım ikizdi. Biri gitti, biri kaldı. Bir oğlumu cennete gönderdim, diğer oğlum yanımda çok şükür. Henüz ikinci hamileliği düşünmüyorum.Maalesef giden geri gelmiyor. Allah sabir versin hepimize. Ben de hiç gormedim dokunamadim kokusunu icime cekemedim. Annesinin kucagi yerine topragin kucagina gitti yavrum. Bir daha gebe kaldin mi peki ?
diğer taraftan yazdım canım.Develt hastanesine mi gitmistin. Benim sezeryandi 42 gun oldu daha dogum yapali. Yeniden gebe kalmak istiyorum ilk bebegimdi kaybettim kizimi. Ben de gebelik sekeri yoktu ama seker olanlarin bebegi erken aliniyor diye biliyorum. Benim doktor 6 ay bekle demisti. 3 ay sonra da kontrole cagirdi ilaca baslayacakmis gebelik icin.
tabi ki etkiledi. çok eğlenceli bir cifttik biz. huzurlu bir evim vardı. şimdi kendime faydam yokki. evde her yer her yerde, kendim darmadağınım zaten. kendimi suclamasam biraz daha koly olurdu. belki oda beni sucluyordur içten içe.Eşinle araniz nasil peki ? Bu durum evliliginizi etkiledi mi
beraber toparlanacagız, ben burdakilerin iyi haberlerini aldıkca iyi oluyorum. 2019 ve oncekilerin tekrardan bebekleri olmuş cok sükür. ben diyorumki 2019 ya da 2020 den itibaren ya aynı topic altında konusalım ya da whatsap grubu kuralım.Çok zor nasıl geçecek bilmiyorum ama tek inandığım olmadıysa vardır bir hayır hayat devam edecek ve meleklerimiz kalbimizin bir tarafinda olacak ve hiç unutmayacagız ama emin ol başka bir çocuk sana daha iyi gelecek bu acı başka türlü nasıl azalır bilmiyorum
Aynen canım olur kuralımberaber toparlanacagız, ben burdakilerin iyi haberlerini aldıkca iyi oluyorum. 2019 ve oncekilerin tekrardan bebekleri olmuş cok sükür. ben diyorumki 2019 ya da 2020 den itibaren ya aynı topic altında konusalım ya da whatsap grubu kuralım.
ah burcuİlk zamanlar cok zor geçer cnm Allah yardımcın olsun, biraz maneviyata yonelmek beni rahatlatmisti, teker teker sayfaları hickiriklarla okudum ilk günlerde.. Ama zaman geçtikçe bu acıyla yaşamayı öğreniyor insan.. Benim 16 eylulde tam 1 yil oldu kaybettiğim kızımı.. Simdi oğlum olucak, her ultrasonda hala gözlerim dolar, bi yanim hep kızımı ariyor, hala konuşurum melek kizimla, kardeşine anlatıyorum ablasını..
her gün bu bir rüyaymış uyanınca gececek derdim, her sabah aynı gercege uyanırdım.. hala da oluyor, hala karnımda sanıyorum günde bilmem kaç kere.Bir sene de geçse hic bitmiyor degil mi ? Hala dayanamiyorum yokluguna özluyorum sanki karnimda gibi hissediyorum bazen. Ilk gûnler cok zordu çok her gece kizimin saglikla dogdugunu kucagima verildigini goruyordum ruyamda, uyaninca gercekle yuzlesip aglama krizine giriyordum. Gun gectikce kendime geldim gun gectikce kabullendim.
ben gordüm dokundum yanagına.. kucagıma alıp sarılmak sevmek öpmek istiyordum, her yerine uzun uzun bakmak istiyordum unutmamak icin ama o anki şokla hastanedekiler buna izin vermez, bana kızarlar diye düsündüm başımda bekledikleri icin cesaret edemedim nasıl bir psikoloji iste, oysa benim bebeğimdi. şimdi diyorum keske sarılsaydım uzun uzunn, hemen vermeseydim. unutuyorum sanki yüzünü. unutmamak icin sürekli yüzünü gozümün onüne getirmeye calısıyorum. cok sevıyorum onu. cok sevıyorum yavrumu. insallah bana küsmemiştir. hamileyken stresliydim zaman zaman, sevgimi gosteremediğim oldu. annem beni sevmemisti, kucagına bile almadı diyormudur diyorum. cok üzgünüm cok pismanım. cok sevdim oglum seni hep gosteremedim sevgimi ama cok sevdim. içim yanıyor. hep af diliyorum.Benim 2 sene olacak, hâlâ aynı acı… Çok özlüyorum, çok üzülüyorum ama giden geri gelmiyor. Hiç dokunamadım, görmedim. Sadece 1 kere rüyama geldi. Yüzünü unutmamak için arasıra gözümü kapatıp rüyamı hatırlamaya çalışıyorum.
Allaha sukur olsun en azindan birine sahip olmussun. Rabbim guzel gunlerini gostersin insallahBenim evlatlarım ikizdi. Biri gitti, biri kaldı. Bir oğlumu cennete gönderdim, diğer oğlum yanımda çok şükür. Henüz ikinci hamileliği düşünmüyorum.
Kendini suclamak neden ? Esin seni neden sucluyor ?diğer taraftan yazdım canım.
tabi ki etkiledi. çok eğlenceli bir cifttik biz. huzurlu bir evim vardı. şimdi kendime faydam yokki. evde her yer her yerde, kendim darmadağınım zaten. kendimi suclamasam biraz daha koly olurdu. belki oda beni sucluyordur içten içe.
şeker yüzünden..Kendini suclamak neden ? Esin seni neden sucluyor ?
Amin inşallah.Allaha sukur olsun en azindan birine sahip olmussun. Rabbim guzel gunlerini gostersin insallah
Merak etme, bebekler annelerine küsmezler. Onlar bizim sevgimizi, özlemimizi, üzüntümüzü hep hissediyorlar. Rabbim diğer tarafta kavuşmamızı nasip etsin.her gün bu bir rüyaymış uyanınca gececek derdim, her sabah aynı gercege uyanırdım.. hala da oluyor, hala karnımda sanıyorum günde bilmem kaç kere.
ben gordüm dokundum yanagına.. kucagıma alıp sarılmak sevmek öpmek istiyordum, her yerine uzun uzun bakmak istiyordum unutmamak icin ama o anki şokla hastanedekiler buna izin vermez, bana kızarlar diye düsündüm başımda bekledikleri icin cesaret edemedim nasıl bir psikoloji iste, oysa benim bebeğimdi. şimdi diyorum keske sarılsaydım uzun uzunn, hemen vermeseydim. unutuyorum sanki yüzünü. unutmamak icin sürekli yüzünü gozümün onüne getirmeye calısıyorum. cok sevıyorum onu. cok sevıyorum yavrumu. insallah bana küsmemiştir. hamileyken stresliydim zaman zaman, sevgimi gosteremediğim oldu. annem beni sevmemisti, kucagına bile almadı diyormudur diyorum. cok üzgünüm cok pismanım. cok sevdim oglum seni hep gosteremedim sevgimi ama cok sevdim. içim yanıyor. hep af diliyorum.
Şekerin olmasi senin suçun degil kişeker yüzünden..
Yok cnm geçmiyor hala agliyorum.. Hele oğlumla ilk ultrasonlarda hep ağladım.. Simdi biraz daha kendimi tutmaya basladim.. İlk göz ağrımdi o nasıl unuturum ki.. Ama kabullendim o şuna cennette cok güzel bi yerde bizi bekliyor ve zamanı gelince kavusucaz inşallah..Bir sene de geçse hic bitmiyor degil mi ? Hala dayanamiyorum yokluguna özluyorum sanki karnimda gibi hissediyorum bazen. Ilk gûnler cok zordu çok her gece kizimin saglikla dogdugunu kucagima verildigini goruyordum ruyamda, uyaninca gercekle yuzlesip aglama krizine giriyordum. Gun gectikce kendime geldim gun gectikce kabullendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?