Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Amin canım inşallah diğer gebeliklermizde tekrarlamaz tek korkum o

Rabbim oğlunu sağlikla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bir sene de geçse hic bitmiyor degil mi ? Hala dayanamiyorum yokluguna özluyorum sanki karnimda gibi hissediyorum bazen. Ilk gûnler cok zordu çok her gece kizimin saglikla dogdugunu kucagima verildigini goruyordum ruyamda, uyaninca gercekle yuzlesip aglama krizine giriyordum. Gun gectikce kendime geldim gun gectikce kabullendim.

Benim 2 sene olacak, hâlâ aynı acı… Çok özlüyorum, çok üzülüyorum ama giden geri gelmiyor. Hiç dokunamadım, görmedim. Sadece 1 kere rüyama geldi. Yüzünü unutmamak için arasıra gözümü kapatıp rüyamı hatırlamaya çalışıyorum.

Maalesef giden geri gelmiyor. Allah sabir versin hepimize. Ben de hiç gormedim dokunamadim kokusunu icime cekemedim. Annesinin kucagi yerine topragin kucagina gitti yavrum. Bir daha gebe kaldin mi peki ?

Maalesef giden geri gelmiyor. Allah sabir versin hepimize. Ben de hiç gormedim dokunamadim kokusunu icime cekemedim. Annesinin kucagi yerine topragin kucagina gitti yavrum. Bir daha gebe kaldin mi peki ?
Benim evlatlarım ikizdi. Biri gitti, biri kaldı. Bir oğlumu cennete gönderdim, diğer oğlum yanımda çok şükür. Henüz ikinci hamileliği düşünmüyorum.

diğer taraftan yazdım canım.
Eşinle araniz nasil peki ? Bu durum evliliginizi etkiledi mi
tabi ki etkiledi. çok eğlenceli bir cifttik biz. huzurlu bir evim vardı. şimdi kendime faydam yokki. evde her yer her yerde, kendim darmadağınım zaten. kendimi suclamasam biraz daha koly olurdu. belki oda beni sucluyordur içten içe.

beraber toparlanacagız, ben burdakilerin iyi haberlerini aldıkca iyi oluyorum. 2019 ve oncekilerin tekrardan bebekleri olmuş cok sükür. ben diyorumki 2019 ya da 2020 den itibaren ya aynı topic altında konusalım ya da whatsap grubu kuralım.

Aynen canım olur kuralım

ah burcu rabbim kızına saglıklı uzun ömürler versin insallah. gormeye geliriz belki :)

her gün bu bir rüyaymış uyanınca gececek derdim, her sabah aynı gercege uyanırdım.. hala da oluyor, hala karnımda sanıyorum günde bilmem kaç kere.
ben gordüm dokundum yanagına.. kucagıma alıp sarılmak sevmek öpmek istiyordum, her yerine uzun uzun bakmak istiyordum unutmamak icin ama o anki şokla hastanedekiler buna izin vermez, bana kızarlar diye düsündüm başımda bekledikleri icin cesaret edemedim nasıl bir psikoloji iste, oysa benim bebeğimdi. şimdi diyorum keske sarılsaydım uzun uzunn, hemen vermeseydim. unutuyorum sanki yüzünü. unutmamak icin sürekli yüzünü gozümün onüne getirmeye calısıyorum. cok sevıyorum onu. cok sevıyorum yavrumu. insallah bana küsmemiştir. hamileyken stresliydim zaman zaman, sevgimi gosteremediğim oldu. annem beni sevmemisti, kucagına bile almadı diyormudur diyorum. cok üzgünüm cok pismanım. cok sevdim oglum seni hep gosteremedim sevgimi ama cok sevdim. içim yanıyor. hep af diliyorum.

Benim evlatlarım ikizdi. Biri gitti, biri kaldı. Bir oğlumu cennete gönderdim, diğer oğlum yanımda çok şükür. Henüz ikinci hamileliği düşünmüyorum.
Allaha sukur olsun en azindan birine sahip olmussun. Rabbim guzel gunlerini gostersin insallah

Kendini suclamak neden ? Esin seni neden sucluyor ?

Merak etme, bebekler annelerine küsmezler. Onlar bizim sevgimizi, özlemimizi, üzüntümüzü hep hissediyorlar. Rabbim diğer tarafta kavuşmamızı nasip etsin.

Yok cnm geçmiyor hala agliyorum.. Hele oğlumla ilk ultrasonlarda hep ağladım.. Simdi biraz daha kendimi tutmaya basladim.. İlk göz ağrımdi o nasıl unuturum ki.. Ama kabullendim o şuna cennette cok güzel bi yerde bizi bekliyor ve zamanı gelince kavusucaz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…