- 15 Ekim 2020
- 169
- 107
- 53
- 27
Amin canım sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım sağol
Bende öyleyim canım geceleri olunca uyuyamıyorum nasıl yapacağım bilmiyorum Allah yardımcımız olsunYine uyuyamıyorum gündüz iyiyim gece noluyor böyle efkar basıyor her gece. Saçlarım beyazladi baya baya ...
Yine uyuyamıyorum gündüz iyiyim gece noluyor böyle efkar basıyor her gece. Saçlarım beyazladi baya baya ...
ben de aynı durumdayım. gündüz de değişiyor ruh halim. benim de saclarım beyazladı. dün dahiliye doktoru dedi ki hayattaki en büyük acı en büyük travma bu, psikolojik destek almak şart, ilaç tedavisi gerekli. sağlık sorunlarım da cıktı doğumdan sonra, vücur kendini toparlamalı birde tabiki aşı ol dedi. kadın doğumcu da buna en iyi gelen şey tekrardan bebek sahibi olmak. ama ben hicbir sey düsünemiyorum. muhtemelen siz de öylesiniz.Bende öyleyim canım geceleri olunca uyuyamıyorum nasıl yapacağım bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Bende öyleyim canım geceleri olunca uyuyamıyorum nasıl yapacağım bilmiyorum Allah yardımcımızYine uyuyamıyorum gündüz iyiyim gece noluyor böyle efkar basıyor her gece. Saçlarım beyazladi baya baya ...
Aynen öyle canım hiç bir şey düşünemiyorum kimse anlamıyor gibi beni Rabbim yardimcimiz olsun inşallah ama herşeyde bir hayır olduğuna inanıyorum belki de bebeklerimiz bu dünyada acı çekecekti belkide başka sorunlarla uğraşacaklardi kendimi böyle tesselli etmeye çalışıyorum . Benim doktorumda 4-6 aydan sonra bebek düsünebilirsin dedi ama hemen olur mu bilmiyorum bu tedavi ile olmuştu.ben de aynı durumdayım. gündüz de değişiyor ruh halim. benim de saclarım beyazladı. dün dahiliye doktoru dedi ki hayattaki en büyük acı en büyük travma bu, psikolojik destek almak şart, ilaç tedavisi gerekli. sağlık sorunlarım da cıktı doğumdan sonra, vücur kendini toparlamalı birde tabiki aşı ol dedi. kadın doğumcu da buna en iyi gelen şey tekrardan bebek sahibi olmak. ama ben hicbir sey düsünemiyorum. muhtemelen siz de öylesiniz.
Bana da burası çok iyi geliyorAhhhh ilk günler çok zor bilmemmi 7 ay geçti yeni yeni ev işleriyle ilgilenebiliyorum gece ayrı gündüz ayrı değişiyor ruh halim ama şunu anladım konuşmaktan hiç zarar gelmiyo sürekli anlatmak isterdim ki hala ara ara oluyo bu kiminle konuşmaktan keyif alıyorsanız onunla konuşun yazmak istiyorsanız yazın çıkabiliyorsanız dışarı çıkın geçmiyo ama en azından hafifletiyo bana burası iyi geldi malum damdan düşenin halini damdan düşen anlar
Amin canım Hepimizin mevlit kandili mübarek olsun Rabbim bizlere sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatlar nasip etsin hayırlısıyla rabbim acimizi dindirsin inşallahMelek anneleri hepimizin mevlit kandili hayırlara vesile olsun bugün ettiğimiz bütün dualar kabul olsun her ne sıkıntımız varsa geçsin gitsin hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim bu gece dua ederken hepimiz birbirimize dua edelim dualarımda olacaksınız dualarımız kabul ve makbul olsun inşallah
Ben ne zaman konusmak istesem etrafimdaki insanlar konuyu dagitip kapatiyorlar. Hatirlattik deyip bir de uzuluyorlar. Biliyorum kötû niyetle yapmiyorlar. Bilseler hatirlamadigim tek bir gun yok ki. O kabus gûnü hafizam her gun tekrar tekrar yasiyor.Ahhhh ilk günler çok zor bilmemmi 7 ay geçti yeni yeni ev işleriyle ilgilenebiliyorum gece ayrı gündüz ayrı değişiyor ruh halim ama şunu anladım konuşmaktan hiç zarar gelmiyo sürekli anlatmak isterdim ki hala ara ara oluyo bu kiminle konuşmaktan keyif alıyorsanız onunla konuşun yazmak istiyorsanız yazın çıkabiliyorsanız dışarı çıkın geçmiyo ama en azından hafifletiyo bana burası iyi geldi malum damdan düşenin halini damdan düşen anlar
Çok iyi anlıyorum bilirim bu duyguyu acını yaşa herkese rağmen kimseye takılma zor zamanlar zaman herşeyin ilacı unutmuyorsun ama hafifliyor derlerdi hadi canım derdim gerçekten öyle geçti ama delip geçti Rabbim hepimizin acını hafifletsin kısa sürede sabrımızın mükafakını versin inşallahBen ne zaman konusmak istesem etrafimdaki insanlar konuyu dagitip kapatiyorlar. Hatirlattik deyip bir de uzuluyorlar. Biliyorum kötû niyetle yapmiyorlar. Bilseler hatirlamadigim tek bir gun yok ki. O kabus gûnü hafizam her gun tekrar tekrar yasiyor.
Amin canim insallah Rabbim sabrimizi arttirsin.Çok iyi anlıyorum bilirim bu duyguyu acını yaşa herkese rağmen kimseye takılma zor zamanlar zaman herşeyin ilacı unutmuyorsun ama hafifliyor derlerdi hadi canım derdim gerçekten öyle geçti ama delip geçti Rabbim hepimizin acını hafifletsin kısa sürede sabrımızın mükafakını versin inşallah
Güleceğiz Allahtan Ümit kesilmezinsan umut etmeden yaşayabilir mi? umudum oydu, gitti..
hiç gülemedim daha..
Oncelikl basiniz sagolsn. Aciniz cok buyuk bilityorum. Ama sekerden kaybetmissiniz galiba. Benimde doktorum surekli takipte ama sekerim su sekilde cikmisti 75 mg yuklemede. Aclik 95senin ki kaç haftalıktı? sezaryen miydi? tekrardan bebeğin oldu mu?
gebelik şekeri çıkmıştı. diyet yaptım ve sabah akşam ölctüm iyi gidiyordu son haftaya kadar, son hafta dikkat edemedim bir de şekeri olanları son haftalar üç günde bir nst ye baglıyorlarmış yeni yeni öğreniyorum hatta 40 haftayı beklemeden alıyorlarmış bebeği 37. haftalarda, çünkü son haftalar riskliymiş.. ama benim doktorum bu konuda bilgisizdi sanırım cünkü 40 haftayı da gecerse bir hafta daha bekler suni sancı veririm demisti doğum için.. doktora kızıyorum, güvendiğim için kendime de kızıyorum. bende tansiyon yoktu ama yüksek tansiyondan da olabiliyormuş.
benim ki sezaryendi. genetik test yapan doktor 6 ay dedi, bugün ki doktor ise hemen kal, bekleme boşuna, birşey olmaz dedi. ki ben gidene yanmaktan ikisine de ne zaman hamile kalmalıyım diye sormadım.
sebebi belli değil, bu sadece ihtimaller arasında..Oncelikl basiniz sagolsn. Aciniz cok buyuk bilityorum. Ama sekerden kaybetmissiniz galiba. Benimde doktorum surekli takipte ama sekerim su sekilde cikmisti 75 mg yuklemede. Aclik 95
1. Saat 166
2. Saat 138.
Bu degerlerde aclik yuksek dedi. Ama baska bi doktor seker yok dedi. Benim kafam karisik hala korkuyorum.
Gecen hafta tekrar baktirdim aclik tokluk aclik 95 tokluk 118. Sizin hangi araliklarda cikiyordu sekeriniz
Ödüm kopuyor. Sagsalim tamamlariz insallah sürecisebebi belli değil, bu sadece ihtimaller arasında..
senin tokluğun normal ama açlık yüksek. ama diyetle normale doner oda. hangi doktor pimpirikliyse onunla devam et.