Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kalp hastaları için söylemişlerdir onu muhtemelen. gebelik şekeri bebel sağlıklı ilerlerken son haftalar ani yükselmedi ani kalp durması yapabiliyormuş

Canım seninle alakası yok emin ol olacak olan oldu kendini suçlama en azından ikincide dikkat edersin benimki plesanta kaynaklı ve tek duam ikincide tekrarlamasın.
nasılsın demeyeceğim, bu aralar inişler çıkışlar yaşaman normal, bi iyi bi kötüsündür. seninki plasenta kaynaklı, senin yapabileceğin bir şey yoktu.

nasılsın demeyeceğim, bu aralar inişler çıkışlar yaşaman normal, bi iyi bi kötüsündür. seninki plasenta kaynaklı, senin yapabileceğin bir şey yoktu.
Öyle canım geceleri nefes alamıyorum sabaha kadar uyuyamıyorum nasıl geçecek bilmiyorum eve gitmeyi düşünmüyorum 2 ay kadar inşallah toparlanirim o zmana kadar Rabbim inşallah bu acıyı bir daha bize yaşatmaz inşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız evlatlar nasip eder bize

evet sürekli şunu yapsaydım bunu yapsaydım diyorum, keşkelerim var. bir yandan da yaşayacak olsa suyum gelirdi yada baska birsey olurdu kurtulurdu diyorum. kim cocuguna bilerek zarar verir ki, hiç aklıma gelmedi kötü birsey olacagı, doktorda oyle rahat davranınca..
sana gelince senin yapabileceğin bir şey yoktu. seninkinde ne senin ne doktorun ihmali var, bu da teslimiyeti kolaylastırır. içini ferah tut bu konuda.

Seker sorunu var miydi sende ? Benim bebegime hicbir sebep bulamadilar bebek strese girmis dediler ben de merak ediyorum neyi oldu ne vardi niye oldu. Sekerime bakilmisti yoktu seker. Tansiyonum ise arada cikiyordu ciddiye almamislardi önemli degil dediler , bebegimin kalbi durdugunda da tansiyonum yuksekti.. Ve sezeryan dogum muydu ? Gebelik icin 6 ay bekle dedi doktor bana

senin ki kaç haftalıktı? sezaryen miydi? tekrardan bebeğin oldu mu?
gebelik şekeri çıkmıştı. diyet yaptım ve sabah akşam ölctüm iyi gidiyordu son haftaya kadar, son hafta dikkat edemedim bir de şekeri olanları son haftalar üç günde bir nst ye baglıyorlarmış yeni yeni öğreniyorum hatta 40 haftayı beklemeden alıyorlarmış bebeği 37. haftalarda, çünkü son haftalar riskliymiş.. ama benim doktorum bu konuda bilgisizdi sanırım cünkü 40 haftayı da gecerse bir hafta daha bekler suni sancı veririm demisti doğum için.. doktora kızıyorum, güvendiğim için kendime de kızıyorum. bende tansiyon yoktu ama yüksek tansiyondan da olabiliyormuş.
benim ki sezaryendi. genetik test yapan doktor 6 ay dedi, bugün ki doktor ise hemen kal, bekleme boşuna, birşey olmaz dedi. ki ben gidene yanmaktan ikisine de ne zaman hamile kalmalıyım diye sormadım.

öyle aynıyız ki.. hepimizin duası tekrar yaşamamak.. neresi iyi geliyorsa orda kal.. ben daha kendime iyi gelen ne bir yer, ne de başka bir sey bulamadım.. bazen uyumak için ilaç alıyorum, o bile uyutmuyor..

hastaneden eve geldiğimde gözlerim sürekli çercevede duran eşimle olan fotografımıza takılıp kalıyordu, daha cok ağlıyordum. mazide kalan bir fotografa bakar gibi bakıyordum acıyarak.. hiç bir şey eskisi gibi olmayacak.

Develt hastanesine mi gitmistin. Benim sezeryandi 42 gun oldu daha dogum yapali. Yeniden gebe kalmak istiyorum ilk bebegimdi kaybettim kizimi. Ben de gebelik sekeri yoktu ama seker olanlarin bebegi erken aliniyor diye biliyorum. Benim doktor 6 ay bekle demisti. 3 ay sonra da kontrole cagirdi ilaca baslayacakmis gebelik icin.

Eşinle araniz nasil peki ? Bu durum evliliginizi etkiledi mi

Çok zor nasıl geçecek bilmiyorum ama tek inandığım olmadıysa vardır bir hayır hayat devam edecek ve meleklerimiz kalbimizin bir tarafinda olacak ve hiç unutmayacagız ama emin ol başka bir çocuk sana daha iyi gelecek bu acı başka türlü nasıl azalır bilmiyorum

Nerde kaliyorsun bir haftadir. Ilk bir hafta en kötû kismi. Kizimla yer degismek istedim ben hep. Yapacak hicbir sey yok maalesef. Acini o kadar iyi anliyorum ki.

Annemlerde kalıyorum 2 ay kadar burda olacağım
Canim kendine dikkat et. Bu gunlerde söylenen teselli sözleri bile insana küfûr gibi geliyor ama gercekten zaman gectikce hafifliyor. Kendini suclama hicbir sey icin o kuyu dipsiz o kuyuya girersen cikamazsin. Allah verdi Allah aldi. Ve elden gelen hicbir sey yok maalesef.

Kızlar bu aci cok zor Rabbim düşmanımin başına vermesin.. Ama biraz manevi yönünü düşünüp rahatlamaya calisin, şuan yavrularımız cennette, bizi bekliyor, belki de yasasalardi şimdiki kadar mutlu olmucaklardi.. Allahın izniyle kavusucaz onlarla cennette..

Aynen öyle canım daha kalbi durmadan 3 gün önce ultrasonda gülüyordu bir anda hareketleri durdu nasıl oldu hala anlam veremiyorum doktor plesantadan ayrılmış dedi fakat ne bir kanamam ne bir sancım vardı demekki hayırlısı buymuş başka diyecek bir şey yok

Kendimi sadece böyle teselli edebiliyorum belkide yaşasaydı başka sorunları olacak belki bu dünyada acı çekecekti bilmiyorum daha 1 hafta oldu ama sanki acım daha çok artıyor

Kendimi sadece böyle teselli edebiliyorum belkide yaşasaydı başka sorunları olacak belki bu dünyada acı çekecekti bilmiyorum daha 1 hafta oldu ama sanki acım daha çok artıyor
İlk zamanlar cok zor geçer cnm Allah yardımcın olsun, biraz maneviyata yonelmek beni rahatlatmisti, teker teker sayfaları hickiriklarla okudum ilk günlerde.. Ama zaman geçtikçe bu acıyla yaşamayı öğreniyor insan.. Benim 16 eylulde tam 1 yil oldu kaybettiğim kızımı.. Simdi oğlum olucak, her ultrasonda hala gözlerim dolar, bi yanim hep kızımı ariyor, hala konuşurum melek kizimla, kardeşine anlatıyorum ablasını..

Ben kendimi hep yavrum dunyadan daha guzel bir yerde diye teselli ediyorum. Cennetten daha guzel yer yok ki hepimizin gitmek istedigi yer orasi.
Benim yavrumda plesentadan ayrildi sebebini bilmiyoruz doktor da bilmiyor strese girmis soyledigine gore. Plesentadan ayrilmis kakasini yapmis. Benim de hic kanamam olmadi dogum sancim baslamisti. Ben de kaybetmeden bir gun önce kontrole gitmistim iyiydi yavrum, kizimi son gorusum oldu. Neden oldu sorusunu ben hala soruyorum ama cevap bulamadim. Rabbim sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…