Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Amin aminn inşallah hepimizin güzel haberlerini alalım buradan. Eskiden sadece benim gibi tüp bebek tedavisi gören isteyen herkese diye dua ederdim şimdi hem tüp bebek tedavisi gören hem de bebeğini kaybedem tüm annelere diye dua ediyorum. Bilmediğimiz neler var insan en kötüsü kendisi sanıyor daha beterine rastlıyor işte.

Bende eskiden herkese naisp etsin derdim simdi once melek annelerine sonra isteyen herkese diyorum çünkü evlat kaybetmek cok zormuş insan ilk günlerde asla bebek fikrini düşünemiyor ama zaman geçtikçe daha cok istiyosun bebegine kardes olsun..

Bugun hastahaneye gittim kese gözüktü normalde 5+1 ama 4+4 cıktı cok minik bir kanama alanı varmış doktor düşük önleyici verdi persembe tekrardan cagırdı hayırlısı Allahtan canım belki bu bebeğimde gidecek nasip

Allahın izniyle ins bebeğin seninle kalır sağlıkla kucağına almak nasip olur..

Canim daha cok erkenmis ztn kesenim bile bukdr erken goruldgunu bilmiyordum.ben direk 7+0da gidip kalp atisi duymustum. Gec dollenme olmustur insallah stres yapmamaya calis dualarimdasin

Canim daha cok erkenmis ztn kesenim bile bukdr erken goruldgunu bilmiyordum.ben direk 7+0da gidip kalp atisi duymustum. Gec dollenme olmustur insallah stres yapmamaya calis dualarimdasin
Gerilik önemli değil dedi ama işte kanama alanı ne bileyim canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

İzmir depreminde minik elif kurtarilmis. Eger yasasaydi benim melek kizimin adi da elif olucakti icim cok tuhaf bugünlerde..

İzmir depreminde minik elif kurtarilmis. Eger yasasaydi benim melek kizimin adi da elif olucakti icim cok tuhaf bugünlerde..
Benim içimden de hep kızım olursa elif koymak geliyor rabbimin mucizesi işte ama oğlunu kaybetti o kadın 2 evladını bile kaybeden var bu depremde cok zor cok

Benim içimden de hep kızım olursa elif koymak geliyor rabbimin mucizesi işte ama oğlunu kaybetti o kadın 2 evladını bile kaybeden var bu depremde cok zor cok
Icim gidiyo izleyemiyorum ben haberleri coknasil zor evlat kaybetmek üstelik yillarca büyümüşsün kokusunu içine cekmissin..

Çok özledim... Bugün sensizliğimin 90. günü canım kızım..
52 gün oldu melek kızımın da cennete gideli.. Cok özlüyor insan evet ama düşünsene biz cennette kavuscaz bebek haliyle meleklerimize.. Doya doya sarilcaz sevcez.. Herkese nasip olmaz..

Çok özledim... Bugün sensizliğimin 90. günü canım kızım
Öyle çok özledim ki tam 50 gün oldu ve ben her gece başımı yastığa koyduğumda onu ilk bana gösterdıklerı an yüzü hep gözüme gelıyor ağlıyordu ve bende onun sesini duyar duymaz mutluluk göz yaşları dökmüştüm gözlerimden ömrüm boyunca unuturmuyum melek yüzünü canım kızım hep meleğim diye severdim evet sen melekmissin gercekten konduramıyorum hala bu acıyı yaşadığımı konduramıyorum dayanamıyorum senin toprağın altında ki o minik varlığına ben doyamadımki doyamadım annem sana ciğerim yanıyor cok yanıyor annem o minik mezarının başına geldıgımde ne diyeceğimi bilemıyorum susuyorum donup kalıyorum öylece annem çok zor çok zor rabbim bu acıyı yaşayanlara sabrın en büyüğünü versin öyle zor ki yaşamıyorum nefes alıyorum sadece bedenim ceset gibi

Basiniz sagolsun öncelikle.. Ne kadarlıkti meleğin ve sebebini buldunuz mu cnm

Basiniz sagolsun öncelikle.. Ne kadarlıkti meleğin ve
Seninde başın sağolsun..40 haftalıktı doğdu 24 saat sonra ani ölüm dediler hiç birseyi yoktu kalbi durmus sarılık dıye bı gece yogun bakımda kalmıstı o gecesınde oldu otopsi yaptırdık hala cıkmadı sonuc

Sagol Allah razı olsun.. Ne zordur sağlıkla doğup kokusunu alıp kaybetmek Rabbim düşmanımın başına bile vermesin evlat acisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…