- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Görünce çok sevindim canım yazmak istedim sağlık sıhhatle kucağına al yavrunu bu sefer kucağınaMerhaba kardeşlerim kader ortaklarım ben 7 bucuk ay önce 38 haftalıkken oğlumu kaybettim anne karnında kalbı durdu hiç bir sebebi yok ne yazık ki güzel giden bir gebeliğim vardı oğlum melek olduktan sonra genetik test yapıldı temiz cıktı pıhtılaşma da cıkmadı ama doktorun yeni gebelikte coraspin ve iğne kullanacagız dedi ve 6 aydan sonra bana müsaade etti su an 7 bucuk ay oldu ve ben Allah nasıp ederse 4+5 haftalık hamıleyımsabr kızlar sabr ve dua hep sabrettim ki ben ilk bebeğimi de kaybetmiştim 7 haftalık hep sabrettim secdelerde ağlaya ağlaya dualar ettim bu sefer sonumuz ne olur bilmiyorum ama umudum var rabbim sabrımızın mükafatını verecek inşallah
İnşâllah su an siz kac haftalık hamilesinizEvet canım ben de onun için sordum.Benimki de 37 38 de alacak.inşallah o zamana varırız hayırlısıyla bu kez kucaklarız.
Ne güzel rabbim bize de o günleri göstersin inşallah biz daha yolun cok başındayız peki sen daha önceki bebeğini gkdsc haftalık kaybettin canımGörünce çok sevindim canım yazmak istedim sağlık sıhhatle kucağına al yavrunu bu sefer kucağınaBende 7 ay arayla hamile kaldım şimdi sıpa 3 aylık oldu
39 haftalık doğum yaptım, 3. Gün girdiği ameliyatta kaybettimNe güzel rabbim bize de o günleri göstersin inşallah biz daha yolun cok başındayız peki sen daha önceki bebeğini gkdsc haftalık kaybettin canım
Rabbim sana da sabr versin cok zor evlatla imtihan edilmek hayal gibi geliyor biliyor musun acaba bu bebeğim dogabilecek mi diyorum inşallah bu sefer hersey güzel biter39 haftalık doğum yaptım, 3. Gün girdiği ameliyatta kaybettim
15teyim canım.daha önce 20 haftalık bebeğimi engelinden dolayı kaybettim sezaryen doğumla.çok şükür rabbim bekletmedi istediğim ilk ay gebelik oldu.Bekleyen isteyen her arkadaşa nasip etsin allahım.Benim 5 kaybım var.O yüzden doğurmadan inanmamİnşâllah su an siz kac haftalık hamilesiniz
Sağol canım İnşallahRabbim sana da sabr versin cok zor evlatla imtihan edilmek hayal gibi geliyor biliyor musun acaba bu bebeğim dogabilecek mi diyorum inşallah bu sefer hersey güzel biter
Neden sezeryan oldu canım haftanda küçük aslında normal dogumla dogmadı mı bebeğin haklısın benim de 2 kaybım var sanırım dogmadan inanmıycaz eşim diyor zaten sen hamile değilsin o kadar zor seyler yasadık adam cocuk dogmadan inanmıyor rabbim sabrımızın mükafatını verir inşallah15teyim canım.daha önce 20 haftalık bebeğimi engelinden dolayı kaybettim sezaryen doğumla.çok şükür rabbim bekletmedi istediğim ilk ay gebelik oldu.Bekleyen isteyen her arkadaşa nasip etsin allahım.Benim 5 kaybım var.O yüzden doğurmadan inanmam
3 gün suni sancı verildi 1cm bile açılmam olmadı.Anatomik bir durummuş sanırım.ne yazık ki öyle oldu.ben bu haftada bile ailemden kimseye söylemedim bir eşim bir ben.başka kimseye söylemedikNeden sezeryan oldu canım haftanda küçük aslında normal dogumla dogmadı mı bebeğin haklısın benim de 2 kaybım var sanırım dogmadan inanmıycaz eşim diyor zaten sen hamile değilsin o kadar zor seyler yasadık adam cocuk dogmadan inanmıyor rabbim sabrımızın mükafatını verir inşallah
Anladım canım benim sadece annem babam kaynanam kayınbabam biliyor başka da kimseye söylemedik söylemeyi de düşünmüyoruz herkes soruyor var mı yok diyorum mecbur yalan söylüyorum dogana kadar da söylemeyi düşünmüyorum rabbim bu sefer kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah3 gün suni sancı verildi 1cm bile açılmam olmadı.Anatomik bir durummuş sanırım.ne yazık ki öyle oldu.ben bu haftada bile ailemden kimseye söylemedim bir eşim bir ben.başka kimseye söylemedik
Amin canım inşallah rabbim kucagımızı boş bırakmasın inşallahHamile olan arkadaşlarım, sağlıkla ilerlesin süreciniz, Allahım sağ salim dogmalarını, sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin
Amin canım inşallah rabbim kucagımızı boş bırakmasın inşallah
Maşallah canım 3 aylık mi oldu maşallah bebisine Rabbim sağlık sıhhat versinGörünce çok sevindim canım yazmak istedim sağlık sıhhatle kucağına al yavrunu bu sefer kucağınaBende 7 ay arayla hamile kaldım şimdi sıpa 3 aylık oldu
Sabr canım sabr Allah sabredenlerle beraberdir vazgecmeyelim hep isteyelim Allahtan Rabbşm sabredenlerin mükafatını mutlaka verir inşallah yakında hepimizin kucagı dolacakSermec canım cok şükür Rabbim bekletmeden meleğinin kardeşini göndermiş sana gerccekten bı mucize,hediye,sabrın mükafatı bu güzel haberler gelmeye basladi sayfanın yenilerinden insallah darısı bana diğer melek annelerine..Rabbim bu sefer yüzünü guldurucek inanıyorum bu sefer kucağına alacaksın canım benim yeterki dua et ve inan bizlerede çok dua et şimdi senin duan kabul olur..
İnşallah kuzum inşallah bizimde yüzümüze gülecekdir Rabbim inaniyorumSabr canım sabr Allah sabredenlerle beraberdir vazgecmeyelim hep isteyelim Allahtan Rabbşm sabredenlerin mükafatını mutlaka verir inşallah yakında hepimizin kucagı dolacak
Amin canım çok teşekkür ederimMaşallah canım 3 aylık mi oldu maşallah bebisine Rabbim sağlık sıhhat versin
Canim hayirli olsun insallah bu sefer saglikla kucagina al uzun omurlu saglikli bir evladin olsun..Sabr canım sabr Allah sabredenlerle beraberdir vazgecmeyelim hep isteyelim Allahtan Rabbşm sabredenlerin mükafatını mutlaka verir inşallah yakında hepimizin kucagı dolacak
Yalniz değilsin, bende senin gibiyim canim. Eminim pek çok kişi de bizim gibidir. Burda duyunca umut oluyor bize, ama diğerleri işte insan bi istiyor kendi bebeği de olsun..Canim hayirli olsun insallah bu sefer saglikla kucagina al uzun omurlu saglikli bir evladin olsun..
ben de bugunlerde cok kotuyum yine.. bir arkadasimin hamilelik haberini aldim. Buradan birinin hamile olusuna cok seviniyorum, baska bir arkadasim hamile olunca icim buruk oluyor. Onu kiskandigimdan degil ama neden bilmiyorum cok garip bir duygu. Imrenmek belki de..
Çok normal hiç anormal bir durum yok canını sıkma seninki kıskanmak değil sadece içindeki kırıklık burukluk yarım kalmışlık o kadar aynısını bizlerde yaşıyoruz inan..Rabbim inşallah birgun seninde güzel haberini almayı nasip eder bizlereCanim hayirli olsun insallah bu sefer saglikla kucagina al uzun omurlu saglikli bir evladin olsun..
ben de bugunlerde cok kotuyum yine.. bir arkadasimin hamilelik haberini aldim. Buradan birinin hamile olusuna cok seviniyorum, baska bir arkadasim hamile olunca icim buruk oluyor. Onu kiskandigimdan degil ama neden bilmiyorum cok garip bir duygu. Imrenmek belki de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?