- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 83
Allahım yardim etsin size bana ve tüm bu yaralı annelere..Amin inşallah canım Allah razı olsunmalesef hiç bir sebep bulunamadı tıbben. He boynunda kordon vardı ama kaç doktor ile görüştüysem kordon ölüme sebep olmaz, illa bir sebep arayan hastalara onu sebep gösteririz ama sen bilinçlisin kordon çocuğa zarar vermez biliyorsun dediler. Kitaplardada bu böyledir dediler.
Sadece pıhtılaşma sonucunu bekleyeceğim şimdi. Bence ondada birşey çıkmayacak
Ben başıma gelinceye kadar duymamıştım son aylarda bebeğin kalbinin durabildigini yada ne biliyim bi şekilde kaybedildiğini hani ilk 3 ayı atlatiyim tamam kafasindalydim eminim her anne benim gibi düşünmüştür bide çok güzel giden bı hamileligin sonu hep güzel biter zannediyodum kucağıma alırım inşallah diyordum çünkü etrafımda hiç şahit olmadım herkes hamile kaliyo bı şekilde doguruyo diyodum hiç tahmin bile etmezdim kaybedecegimi aklımın ucundan bile geçmezdi hemde sebebi bulunamadan böyle olalcagi..artik hayal kurmuyorum plan yapmıyorum...Amin inşallah canım Allah razı olsunmalesef hiç bir sebep bulunamadı tıbben. He boynunda kordon vardı ama kaç doktor ile görüştüysem kordon ölüme sebep olmaz, illa bir sebep arayan hastalara onu sebep gösteririz ama sen bilinçlisin kordon çocuğa zarar vermez biliyorsun dediler. Kitaplardada bu böyledir dediler.
Benim gebeliğim riskli ydi hep ama 12 hafta bitince cok güzel herşey dedi doktorum düzeldi dedi ama 15 haftada bitti kızımın suyu. 14 de sinyalini vermişti zaten.. Bende 12 hafta geçince tamam artık sıkıntı geçti demiştim.. Ne hayaller kurmuştuk kızım şubatta dogucakti erkenden alicaktik herseyini.. Evi boyucaktik halılar odasi herşeyi kizima gore planlamistik.. Pandemiden dolayı bebek mevlidi yapamayiz ama kendi aramizda 6 ay kinasi yapicaktik.. Ağustosta yeğenlerimin sünneti var toplanacaktik yapicaktik beraber.. Gelinlik alacaktım melegime.. Ama nasip olmadi hic biri.Ben başıma gelinceye kadar duymamıştım son aylarda bebeğin kalbinin durabildigini yada ne biliyim bi şekilde kaybedildiğini hani ilk 3 ayı atlatiyim tamam kafasindalydim eminim her anne benim gibi düşünmüştür bide çok güzel giden bı hamileligin sonu hep güzel biter zannediyodum kucağıma alırım inşallah diyordum çünkü etrafımda hiç şahit olmadım herkes hamile kaliyo bı şekilde doguruyo diyodum hiç tahmin bile etmezdim kaybedecegimi aklımın ucundan bile geçmezdi hemde sebebi bulunamadan böyle olalcagi..artik hayal kurmuyorum plan yapmıyorum...
İhtimal gerçekten öylemi hep düşünüyorum. Ama gerçekten grupta çoğu kişi 2.kez böyle bir kayıp yaşamadan kucağına almış. Bunları görmek mutluluk veriyorZaten bu tarz durumlarda otopside de bisey çıkmayabilir. O da sizin tercihiniz, insan kiyamiyor tabipiyonga gibi ya da trafik kazası gibi yorumluyorlar yaşadıklarımızı. 10.00. De 1 ihtimal. O da Bizlerin basina geldi. Ne diyelim rabbim verdi rabbim aldı.
Kardeşlerini en kısa zamanda sağlıkla versin bizlere. Güzel bebeklerimizle olan günler bizler için de gelsin insallah
Ya ya aynen öyle. Çok ağladım hep buna ağladım. Kocaman çocuk nasıl ölebilir, doğsa sağlıkla yaşardı, bari doğum başlasaydı diyeBen başıma gelinceye kadar duymamıştım son aylarda bebeğin kalbinin durabildigini yada ne biliyim bi şekilde kaybedildiğini hani ilk 3 ayı atlatiyim tamam kafasindalydim eminim her anne benim gibi düşünmüştür bide çok güzel giden bı hamileligin sonu hep güzel biter zannediyodum kucağıma alırım inşallah diyordum çünkü etrafımda hiç şahit olmadım herkes hamile kaliyo bı şekilde doguruyo diyodum hiç tahmin bile etmezdim kaybedecegimi aklımın ucundan bile geçmezdi hemde sebebi bulunamadan böyle olalcagi..artik hayal kurmuyorum plan yapmıyorum...
cok gecmiş olsun ins. En kısa sürede bebeginiz olur .Benim doktorum 38. Haftada sezaryanla alacağız dedi.tup bebek ve ileri yaş..Ben başıma gelinceye kadar duymamıştım son aylarda bebeğin kalbinin durabildigini yada ne biliyim bi şekilde kaybedildiğini hani ilk 3 ayı atlatiyim tamam kafasindalydim eminim her anne benim gibi düşünmüştür bide çok güzel giden bı hamileligin sonu hep güzel biter zannediyodum kucağıma alırım inşallah diyordum çünkü etrafımda hiç şahit olmadım herkes hamile kaliyo bı şekilde doguruyo diyodum hiç tahmin bile etmezdim kaybedecegimi aklımın ucundan bile geçmezdi hemde sebebi bulunamadan böyle olalcagi..artik hayal kurmuyorum plan yapmıyorum...
Evet o düşünce beni de mutlu ediyor, ins bizlerde saglikli yavrularımızı kucagimiza alırızİhtimal gerçekten öylemi hep düşünüyorum. Ama gerçekten grupta çoğu kişi 2.kez böyle bir kayıp yaşamadan kucağına almış. Bunları görmek mutluluk veriyor
Ben başıma gelinceye kadar duymamıştım son aylarda bebeğin kalbinin durabildigini yada ne biliyim bi şekilde kaybedildiğini hani ilk 3 ayı atlatiyim tamam kafasindalydim eminim her anne benim gibi düşünmüştür bide çok güzel giden bı hamileligin sonu hep güzel biter zannediyodum kucağıma alırım inşallah diyordum çünkü etrafımda hiç şahit olmadım herkes hamile kaliyo bı şekilde doguruyo diyodum hiç tahmin bile etmezdim kaybedecegimi aklımın ucundan bile geçmezdi hemde sebebi bulunamadan böyle olalcagi..artik hayal kurmuyorum plan yapmiyoAmin inşallah canım Allah razı olsunmalesef hiç bir sebep bulunamadı tıbben. He boynunda kordon vardı ama kaç doktor ile görüştüysem kordon ölüme sebep olmaz, illa bir sebep arayan hastalara onu sebep gösteririz ama sen bilinçlisin kordon çocuğa zarar vermez biliyorsun dediler. Kitaplardada bu böyledir dediler.
33.haftama yeni girmiştim bigun bı huzursuzluk hissettim çok hareketli bı bebekti o gün icinde azaldı hareketleri bu sefer acaba niye az hareket etti diye stres yaptım sonuç olarak tansiyonum yukseldi panik yaptım gece bekledim bu sefer hiç hareketlerini alamadım sabah doktora gittik hemen ve bebeğiniz vefat etmiş çok yeni dedi doktor gerisi malum zaten..Allah kimseye o anı yasatmasinYa ya aynen öyle. Çok ağladım hep buna ağladım. Kocaman çocuk nasıl ölebilir, doğsa sağlıkla yaşardı, bari doğum başlasaydı diyeahh ahh aklımıza gelmeyen başımıza geldi. Benim çevremdede hiç ama hiç yoktu aynen öyle. Hani düşük duyuyordum üzülüyordum. Hareketlerini hissetmemeyi bile ben doğummu başladı acaba diye yordum, çok acı. Sen nasıl öğrendin
Sağolun insallh hayrlsylacok gecmiş olsun ins. En kısa sürede bebeginiz olur .Benim doktorum 38. Haftada sezaryanla alacağız dedi.tup bebek ve ileri yaş..
Doktora biraz daha kalsamı anne karnında diye sormuştum.
Haýır dedi 39. Haftada çok bebek kaybediliyor veya kakasinı yiyor cevabıni duydum.
Bende o zaman duydum bunu ve bizim 38. Hafta bittigi gun icin sezaryan randevusu verilip sağlıkla aldım.
Yani böyle bende o zaman duydum.cok zor
Doğum sonrası ilk regl ne zaman olunuyor acabaSağolun insallh hayrlsylaRabbim bidaha yasatmasin...
Ben 2 Mayıs da sezaryen oldum 2 haziranda adet oldum kırkım çıkmadan yani. Sonrada düzenli devam etti şu an 28 günde bir devam ediyorDoğum sonrası ilk regl ne zaman olunuyor acabasizler ne zaman oldunuz. Bizler emzirmediğimiz için merak ediyorum. Emzirince vakit çok uzayabiliyor çünkü
Ben kirkimin içinde regl oldum yani 30.gun lohusalik bitti 33.gun regl oldum 40.gunde o bitti kırkım bitti temizlendimDoğum sonrası ilk regl ne zaman olunuyor acabasizler ne zaman oldunuz. Bizler emzirmediğimiz için merak ediyorum. Emzirince vakit çok uzayabiliyor çünkü
Amin canım gunaydinGünaydın canlar, daha az ağladığımız, daha çok gülümsedigimiz bi hafta olsun.❤
Ne güzel cnm umut oldun bize.. İnşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.. Ne zor evlat acisi hem snein ki sebepsiz hem 38 haftalıkMerhaba kardeşlerim kader ortaklarım ben 7 bucuk ay önce 38 haftalıkken oğlumu kaybettim anne karnında kalbı durdu hiç bir sebebi yok ne yazık ki güzel giden bir gebeliğim vardı oğlum melek olduktan sonra genetik test yapıldı temiz cıktı pıhtılaşma da cıkmadı ama doktorun yeni gebelikte coraspin ve iğne kullanacagız dedi ve 6 aydan sonra bana müsaade etti su an 7 bucuk ay oldu ve ben Allah nasıp ederse 4+5 haftalık hamıleyımsabr kızlar sabr ve dua hep sabrettim ki ben ilk bebeğimi de kaybetmiştim 7 haftalık hep sabrettim secdelerde ağlaya ağlaya dualar ettim bu sefer sonumuz ne olur bilmiyorum ama umudum var rabbim sabrımızın mükafatını verecek inşallah
Cok zor canım ama rabbimin takdiri böyleymiş inşallah bu sefer sag salım kucagımıza almak nasip olurNe güzel cnm umut oldun bize.. İnşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin.. Ne zor evlat acisi hem snein ki sebepsiz hem 38 haftalık
Bu kez 38.haftada doğum yapmayı düşünar müsünüz yoksa 40ı mı beklersiniz.Hayırlısıyla kucağınıza alın inşCok zor canım ama rabbimin takdiri böyleymiş inşallah bu sefer sag salım kucagımıza almak nasip olur
Bu kez 38.haftada doğum yapmayı düşünar müsünüz yoksa 40ı mı beklersiniz.Hayırlısıyla kucağınıza alın
Doktorlar ölü dogum oldugunda 40 haftayı beklemez normal dogum bile olsa bizim ki sezeryan oldugu için genelde ölü dogum haftasından önce alıyorlar bebeği yani doktorum 36 37 gibi alırız dediBu kez 38.haftada doğum yapmayı düşünar müsünüz yoksa 40ı mı beklersiniz.Hayırlısıyla kucağınıza alın inş
Evet canım ben de onun için sordum.Benimki de 37 38 de alacak.inşallah o zamana varırız hayırlısıyla bu kez kucaklarız.Doktorlar ölü dogum oldugunda 40 haftayı beklemez normal dogum bile olsa bizim ki sezeryan oldugu için genelde ölü dogum haftasından önce alıyorlar bebeği yani doktorum 36 37 gibi alırız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?