- 19 Mayıs 2020
- 248
- 237
- 33
- 31
Şehir hastanesinin tıbbi genetik bölümünde.bende öyle düşünüyorum doğruda çıktı sebep o değil di.sebep yok tıbben bulunamadı ama ben tansiyonum dan supheleniyorum arada bı yükseliyordu belki o an bı sıkıntı oldu ve kalbi durdu bilemiyoruzKan pıhtılaşması yada genetik vs testini nerede nasıl yaptırdınız acaba? Bugün görüştüğüm perinatolog 34 haftalık olan bebeğin kan pıhtılaşmasından vefat etmiş olacağını düşünmediğini söyledi ilk haftalarda o ihtimali değerlendiriyolarmış. Henüz yaptıramadık biz genetik testlerimizi
Başın sağolsun canım Allah yardımcın olsun zorlu bir süreçten geçiyoruz hepimiz.insallah Rabbim aratmadan en hayrlı zamanda kucaklarimizi doldurur benimde 7.ayim bitiyor oğlumu kaybedeli 33 haftalikti herşey yolundayken birden kalbi durdu aynen bizede anı kalp krizi olabileceği söylendi bilmiyorum ne kadar doğru neye inanacagimzi şaşırdık artık kan pıhtılaşması da çıkmadı sonuclarim temiz vakti saati o kadarmış deyip önümüze bakıyoruz artık yapacak bişey yok çünkü zaman ilaç gibi geliyor su an kardeşini düşünüyoruz inşallah teselli oluruz biraz...
Aynı şeyleri bende yasıyorum acımdan kactıkca hep yüzleşirken buluyorum kendimi aynı sekılde alt katımdan benımle aynı zamanda dogum yapan biri var ve bebegının sesini duydukca kahroluyorum bebegımin sesi geliyor aklıma içim parcalanıyor ders calısıyorım dersin konusu hamılelık yeni doğmus bebek refleksleri dinliyorum yine kahroluyorum yani hayat öyle acımasız ki ınsan acısından kacamıyor hep yasananlar hatırlatıp taze tutuyor acını bi arkadasım vardı aynı sehırde yasamıyoruz ama hamılelık surecımızı aynı zamandaydı o sıkıntılı gecırdı sorunlar yasadı benım hıc bı sıkıntım yoktu herneyse onun bebegı hayatta benımkı toprakta kıskanmak degıl imrenıyorum herseymızı aynı aldık paylastk yasadıklarımızı sindiremıyorum cok agır gelıyor gecen profıl resmı yapmıs kucaklarnda dayanamadım numarasını sildim sımdıde yazmıs bana cevap yazamadım elim gitmıyor sucu yok nerden olucak ama kızım gelıyor aklıma onunla konusursam iyi gelmıcek yapamam acım taze dıye böyleyım ama yapamam yanlısmıyım siz olsaydınız ne yapardınızBalkona çamaşır seremiyorum artık alt komşum doğum yaptı ve erkek bebek o mis gibi küçücük kıyafetlerini gördükçe ölüyorum sürekli bakalım geliyor nasıl bı acı bu imtihan içinde imtihan yaşıyorum Allah'ım yardım et
Nasıl rahat olucaksan öyle davran cnm çünkü kimse yaşadığın acıyı bilemez.. Esin ailen yaninda olanlar dışında herkes bos. Ben kızımı kaybedince insanlari daha iyi tanıdım suan onların ne düşündüğü umrumda bile degil..Aynı şeyleri bende yasıyorum acımdan kactıkca hep yüzleşirken buluyorum kendimi aynı sekılde alt katımdan benımle aynı zamanda dogum yapan biri var ve bebegının sesini duydukca kahroluyorum bebegımin sesi geliyor aklıma içim parcalanıyor ders calısıyorım dersin konusu hamılelık yeni doğmus bebek refleksleri dinliyorum yine kahroluyorum yani hayat öyle acımasız ki ınsan acısından kacamıyor hep yasananlar hatırlatıp taze tutuyor acını bi arkadasım vardı aynı sehırde yasamıyoruz ama hamılelık surecımızı aynı zamandaydı o sıkıntılı gecırdı sorunlar yasadı benım hıc bı sıkıntım yoktu herneyse onun bebegı hayatta benımkı toprakta kıskanmak degıl imrenıyorum herseymızı aynı aldık paylastk yasadıklarımızı sindiremıyorum cok agır gelıyor gecen profıl resmı yapmıs kucaklarnda dayanamadım numarasını sildim sımdıde yazmıs bana cevap yazamadım elim gitmıyor sucu yok nerden olucak ama kızım gelıyor aklıma onunla konusursam iyi gelmıcek yapamam acım taze dıye böyleyım ama yapamam yanlısmıyım siz olsaydınız ne yapardınız
Aynen öyle canım kimse şu sürecte yasadıgımı anlayamaz eşim bile bedenimle ruhumla yaşadım ben çok çok büyük bi imtihan bazen yasadıklarımı hatırlıyorum kafayı yicek gibi çıldırasım gelıyor hala haberi olmayanlar yazıyor doğdumu güzel kızın diye bi de onlara yazdıkca başa sarıyorum biri görse ılk aklıma o soruyu sorma sorma diyorum ıcımden ama kacınılmaz son yeni tanıstıgın biri bıle hemen cocuk varmı aslında bu sorunun ne kadar kötü oldugunu bu acıyı tadınca anladım öyle kolay gelir gecer bi soru degıl altını üstünü tartıp sormak lazımNasıl rahat olucaksan öyle davran cnm çünkü kimse yaşadığın acıyı bilemez.. Esin ailen yaninda olanlar dışında herkes bos. Ben kızımı kaybedince insanlari daha iyi tanıdım suan onların ne düşündüğü umrumda bile degil
Hep ayni seeyleri yaşıyoruz canım ...Aynen öyle canım kimse şu sürecte yasadıgımı anlayamaz eşim bile bedenimle ruhumla yaşadım ben çok çok büyük bi imtihan bazen yasadıklarımı hatırlıyorum kafayı yicek gibi çıldırasım gelıyor hala haberi olmayanlar yazıyor doğdumu güzel kızın diye bi de onlara yazdıkca başa sarıyorum biri görse ılk aklıma o soruyu sorma sorma diyorum ıcımden ama kacınılmaz son yeni tanıstıgın biri bıle hemen cocuk varmı aslında bu sorunun ne kadar kötü oldugunu bu acıyı tadınca anladım öyle kolay gelir gecer bi soru degıl altını üstünü tartıp sormak lazım
Bende anneme dedim söyle herkese bebeğimi kaybettiğimi sonra bana biri sormasin dedim cok şükür şimdilik soran yok ama virüs olmasa mutlaka denk gelirdi.. Bizim evlendiğimiz 5 sene oldu cnm 4 yıla yakın vajinismus yasadik tam herşey bitti derken melek kizim gittiAynen öyle canım kimse şu sürecte yasadıgımı anlayamaz eşim bile bedenimle ruhumla yaşadım ben çok çok büyük bi imtihan bazen yasadıklarımı hatırlıyorum kafayı yicek gibi çıldırasım gelıyor hala haberi olmayanlar yazıyor doğdumu güzel kızın diye bi de onlara yazdıkca başa sarıyorum biri görse ılk aklıma o soruyu sorma sorma diyorum ıcımden ama kacınılmaz son yeni tanıstıgın biri bıle hemen cocuk varmı aslında bu sorunun ne kadar kötü oldugunu bu acıyı tadınca anladım öyle kolay gelir gecer bi soru degıl altını üstünü tartıp sormak lazım
Bende canım bebeğimi kaybetteğim zaman kapadım sosyal medyayı falan kimseyi görmek istemiyorum d daha kötü oluyor insan dediğin gibi ve bende senin gibi gurbette bi basınayım ailemden uzakta en kötüsüde bu ben bana arkadas yoldas olucak diye kızımın yolunu bekledim 40 haftaHep ayni seeyleri yaşıyoruz canım ...
Bende öyle kactikca biseylrrden sanki daha çok üst üste geliyor arkadaşının numarasını silmen bence yanlis bişey değil hiç dert etme bende yaptım aynısını eş zamanlı doğum yaptığım arkadaşlarım fotoğraf koydukca içim paramparça oluyordu bana bı nispetleri yok tabiki ama ben çok kötü oluyordum en iyisi numaralarını silmek dedim öyle yaptım şimdi rahatım sosyal medyadan da uzak duruyorum orası zaten hiç iyi gelmiyor bana böyle kendi halimde yaşıyorum gurbetteyim kimseyi tanımıyoruz buralarda soran olmuyo dolasiyla ama geçen memlekete gittim carsda yuruyoduk bı akrabamizla karşılaştık kadincagiz duymamış hiç 7 8 ay oldu ama duymamış işte dediki bebeği evde mi biraktiniz .. yutkunamadim gözlerim doldu ne diyeceğini bilemedim annem vardı yanmda biz bebegmzi kaybettik dedi ama kadın çok üzüldü bozuldu yazık onada acıdım kendimede acıdım çok zor bi durum Allah kimseye yasatmasin bizlerede sabr versin inşallah.zaman cidden çok iyi geldi bana ilk 6 ay evet çok zor ama onu bı atlatabilirseniz daha kolay olucak gerisi bana inanın..ben artık sürekli acımı bebeğimi düşünmeme ye çalışıyorum bu beni çok yıprattı artık kabullendim ve önüme bakiyorum tabi ara sıra düşüşlerim oluyor ama toparlanmaya çalışıyorum evde hobiler edindim kendime bana iyi gelen insanlarla gorusyorum sadece mesela dikişe basladim çok iyi geldi bu kafayı dagitmassaniz kalıcı hastalıklara sebep olursunuz Allah korusun bizim iyi olmamiz lazimki eşlerimizde iyi olsun ailelerimizde.oyle işte melek anneleri meleklerimiz bizi seyrediyor onları üzmeyelim hayata gülümsemeye çalışalım ahirette bulusucaz orda doya doya sevicez bunları düşünelim önümüze bakalım insallah
Bende öyle kactikca biseylrrden sanki daha çok üst üste geliyor arkadaşının numarasını silmen bence yanlis bişey değil hiç dert etme bende yaptım aynısını eş zamanlı doğum yaptığım arkadaşlarım fotoğraf koydukca içim paramparça oluyordu bana bı nispetleri yok tabiki ama ben çok kötü oluyordum en iyisi numaralarını silmek dedim öyle yaptım şimdi rahatım sosyal medyadan da uzak duruyorum orası zaten hiç iyi gelmiyor bana böyle kendi halimde yaşıyorum gurbetteyim kimseyi tanımıyoruz buralarda soran olmuyo dolasiyla ama geçen memlekete gittim carsda yuruyoduk bı akrabamizla karşılaştık kadincagiz duymamış hiç 7 8 ay oldu ama duymamış işte dediki bebeği evde mi biraktiniz .. yutkunamadim gözlerim doldu ne diyeceğini bilemedim annem vardı yanmda biz bebegmzi kaybettik dedi ama kadın çok üzüldü bozuldu yazık onada acıdım kendimede acıdım çok zor bi durum Allah kimseye yasatmasin bizlerede sabr versin inşallah.zaman cidden çok iyi geldi bana ilk 6 ay evet çok zor ama onu bı atlatabilirseniz daha kolay olucak gerisi bana inanın..ben artık sürekli acımı bebeğimi düşünmeme ye çalışıyorum bu beni çok yıprattı artık kabullendim ve önüme bakiyorum tabi ara sıra düşüşlerim oluyor ama toparlanmaya çalışıyorum evde hobiler edindim kendime bana iyi gelen insanlarla gorusyorum sadece mesela dikişe basladim çok iyi geldi bu kafayı dagitmassaniz kalıcı hastalıklara sebep olursunuz Allah korusun bizim iyi olmamiz lazimki eşlerimizde iyi olsun ailelerimizde.oyle işte melek anneleri meleklerimiz bizi seyrediyor onları üzmeyelim hayata gülümsemeye çalışalım ahirette bulusucaz orda doya doya sevicez bunları düşünelim önümüze bakalım insallah
Yaa öylemiBende anneme dedim söyle herkese bebeğimi kaybettiğimi sonra bana biri sormasin dedim cok şükür şimdilik soran yok ama virüs olmasa mutlaka denk gelirdi.. Bizim evlendiğimiz 5 sene oldu cnm 4 yıla yakın vajinismus yasadik tam herşey bitti derken melek kizim gittio yüzden daha cok soruyorlar ama bana sormaya pek cesareti yok insanların anneme soruyorlarmis
Eskiden her duamda tum bebek isteyen annelere ozellikle cok bekleyenlere diyodum şimdi öncelikle melek annelerine sonra cok bekleyenlere diyorum.. Ne kadar aciymis kaybetmek.. Benim kizim küçüktü daha 4 buçuk aylikti ama cok sevdim cok benimsedimYaa öylemiRabbim tez zamanda bebek haberini aldırır ınsallah canım insanlar öyle acımasız ki bi bılseler arka yuzunu sorarlarmı hıc bılıp bılmeden meraktan bayılırlar evlenır evlenmez bebek var mı sorularına allahım tüm melek annelerinin yardımcısı olsun zor sürec cok zor
Bende öyle düşünürdüm ama şimdi ilk önce melek anneleri ciğeri yanan canım melek anneleri tatsın Çok acı öyle acı ki tarif edilemez emin ol o hareketlerini içinde hissedip canlı görüp benım gibi tatsaydın o duyguyu çok çok daha büyürdü acın hem bak bizler gibi sezeryanda olmadın çok şükür bekleme süren yok canımEskiden her duamda tum bebek isteyen annelere ozellikle cok bekleyenlere diyodum şimdi öncelikle melek annelerine sonra cok bekleyenlere diyorum.. Ne kadar aciymis kaybetmek.. Benim kizim küçüktü daha 4 buçuk aylikti ama cok sevdim cok benimsedim
Tabiki cok şükür cnm sadece yeni yeni hareketlerini hissetmeye başlamıştım. Bekleme sürenin olmamasi da avantaj ama adetim daha düzene girmedi. Adet oldum kurtajdan 43 gün sonra. Sonra yine oldum 18 gün sonraBende öyle düşünürdüm ama şimdi ilk önce melek anneleri ciğeri yanan canım melek anneleri tatsın Çok acı öyle acı ki tarif edilemez emin ol o hareketlerini içinde hissedip canlı görüp benım gibi tatsaydın o duyguyu çok çok daha büyürdü acın hem bak bizler gibi sezeryanda olmadın çok şükür bekleme süren yok canım
Basın sağolsun cnm. Ne kadarlıkti bebeğin bi sorun bulunabildi miMerhaba kızlar bende bebeğimi kaybettm çok zor bi durum rabbim hepimize sabır versin
Doktora gittinmi canım bi baksın rahmin toparlanmısmı ne durumda benimde cok aşşırı kanamam oldu 37. Gunde ilac verdi içtmiştimTabiki cok şükür cnm sadece yeni yeni hareketlerini hissetmeye başlamıştım. Bekleme sürenin olmamasi da avantaj ama adetim daha düzene girmedi. Adet oldum kurtajdan 43 gün sonra. Sonra yine oldum 18 gün sonra
30+4 haftalıktı suyum çok fazlaymış birden sancılarm başladı mecburi sezeryan oldum bnde ama bebek yaşamadı Ciğerleri gelişmemiş solunum sıkıntısı varmış açıkcası benm birazda ihmalden öldü bebeğimBasın sağolsun cnm. Ne kadarlıkti bebeğin bi sorun bulunabildi mi
Merhaba amin canım çok amin seninde başın sağolsunMerhaba kızlar bende bebeğimi kaybettm çok zor bi durum rabbim hepimize sabır versin
Sağol canmMerhaba amin canım çok amin seninde başın sağolsun
Kurtajdan sonra gitmiştim cnm bi sıkıntı yoktu. Ben hsg çekiminden sonra da böyle adet düzensizliği yaşamıştım beni anestezi almak antibiyotik cok etkiliyor.Doktora gittinmi canım bi baksın rahmin toparlanmısmı ne durumda benimde cok aşşırı kanamam oldu 37. Gunde ilac verdi içtmiştim
30+4 haftalıktı suyum çok fazlaymış birden sancılarm başladı mecburi sezeryan oldum bnde ama bebek yaşamadı Ciğerleri gelişmemiş solunum sıkıntısı varmış açıkcası benm birazda ihmalden öldü bebeğim
Ihmalden cennette gittiyse insan kötü olur ama ömrü yokmus cnm ne desek bos30+4 haftalıktı suyum çok fazlaymış birden sancılarm başladı mecburi sezeryan oldum bnde ama bebek yaşamadı Ciğerleri gelişmemiş solunum sıkıntısı varmış açıkcası benm birazda ihmalden öldü bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?