- 19 Ekim 2020
- 128
- 84
- 13
- 30
Aynen öyle zor ki emzirdim ben meleğimi hepsi gözümün önünde allahım nasıl bir acıdır bu tarifi yok cok agrım oldu alıpta bagrıma doya doya basamadım yavrumu nazlatamadımki nerden bılıcektm ki son son kucagma alcağımı travma resmen yaşadığım Amin kimse hiç kimse bu acıyı yaşamasınSagol Allah razı olsun.. Ne zordur sağlıkla doğup kokusunu alıp kaybetmekRabbim düşmanımın başına bile vermesin evlat acisi..
Terapi falan al istersen cnm iyi gelir biraz belkiAynen öyle zor ki emzirdim ben meleğimi hepsi gözümün önünde allahım nasıl bir acıdır bu tarifi yok cok agrım oldu alıpta bagrıma doya doya basamadım yavrumu nazlatamadımki nerden bılıcektm ki son son kucagma alcağımı travma resmen yaşadığım Amin kimse hiç kimse bu acıyı yaşamasın
Evet canım yardım almayı düşünüyorumTerapi falan al istersen cnm iyi gelir biraz belki
Canım sanırım ben de regl dönemimde çok düşmüştüm. Hatta o gün psikologum vardı o da iyi görmedim seni bu sefer demişti. Sonra geçti hatta 2 haftadır kendimi abuk subuk boş işlere verdim hiçbir şey düşünmüyorum beynimi uyuşturdum resmen normalde tavsiye edilmeyecek bir şey ama iyi geldi=) Sabahları işe gidiyorum akşamları da yürüyüş yapıp dizi seyrediyorum sürrekli.. Ne kdr merak edip izleyemediğim vakit ayıramadığım dizi varsa seyrediyorum sonra o dizinin yönetmenini, senaristini, oyuncularını fln araştırıyorum onlarla yaşadım 2 haftadır belki başkasının normalidir bu ama benim için yeni bir şey oldu son 2 haftadır pek ağlamadım iyi oldu onun için. Bu arada içimi karartacak şeyler izlemiyorum drama değil masumlar apt ya da kırmızı oda değil yani.Cennet annelerim nasılsıniz? Ben pek iyi değilim bugünlerde. 2 ay oldu melek kizimi kaybedeli 43.gun adet oldum adetimin üzerinden 20 gün geçti yine adet oldum.. Normalde de adet olmak beni etkilerdi ama psikolojik olarak cok etkilendim.. Ara kanamalarım da oldu.. Araştırdım normalmis düzensizlik ama benim merak ettiğim. Ilk adet oldugunuzda sizde benim kadar kötü hissettiniz mi kendinizi? Bu arada geçmişte panik atak depresyon tedavisi görmüştüm beni korkutuyor geriye dönme ihtimalim
Snaırım o gerçekle yüzleşiyorsun ve tekrar hamile kalma süreci korkuttu beni.. Bende daha cok eğlendiren şeyler izliyorum cnm yada dini icerikler.. Tesbih falan çekiyorum dediğin gibi oyalaniyorum ama akşamları biraz kötü oluyorum ins geçicek bugünler..Canım sanırım ben de regl dönemimde çok düşmüştüm. Hatta o gün psikologum vardı o da iyi görmedim seni bu sefer demişti. Sonra geçti hatta 2 haftadır kendimi abuk subuk boş işlere verdim hiçbir şey düşünmüyorum beynimi uyuşturdum resmen normalde tavsiye edilmeyecek bir şey ama iyi geldi=) Sabahları işe gidiyorum akşamları da yürüyüş yapıp dizi seyrediyorum sürrekli.. Ne kdr merak edip izleyemediğim vakit ayıramadığım dizi varsa seyrediyorum sonra o dizinin yönetmenini, senaristini, oyuncularını fln araştırıyorum onlarla yaşadım 2 haftadır belki başkasının normalidir bu ama benim için yeni bir şey oldu son 2 haftadır pek ağlamadım iyi oldu onun için. Bu arada içimi karartacak şeyler izlemiyorum drama değil masumlar apt ya da kırmızı oda değil yani.
Benimde adetim bitti 3 4 gun sonra tekrar geldi akıntı şeklinde. Galiba bi süre düzensizlik olacak gibi..kuzum olumlu düşün, güzel günleri düşün. Geçmişte yaşadığın bu depresyon sürecini bidaha yaşayacaksın diye bir şey yok, güzel düşün güzel olsunCennet annelerim nasılsıniz? Ben pek iyi değilim bugünlerde. 2 ay oldu melek kizimi kaybedeli 43.gun adet oldum adetimin üzerinden 20 gün geçti yine adet oldum.. Normalde de adet olmak beni etkilerdi ama psikolojik olarak cok etkilendim.. Ara kanamalarım da oldu.. Araştırdım normalmis düzensizlik ama benim merak ettiğim. Ilk adet oldugunuzda sizde benim kadar kötü hissettiniz mi kendinizi? Bu arada geçmişte panik atak depresyon tedavisi görmüştüm beni korkutuyor geriye dönme ihtimalim
Inş gönlünüze göre olur her sey, çok beklemeden yavrunuza kavasursunuzBu topiğe bir şekilde yolu düşmüş olan annelerin/ anne adaylarının başı sağolsun. Bende yaklaşık 5,5 ay önce 34 haftalık bebeğimi kaybettim. O zamanki duygusallıkla otopsi istemedik, şimdi de isteyeceğimi sanmıyorum. Boyu, kilosu, suyu görebildikleri herşey normaldi. Ani bir kalp krizi olabilir dendi yalnızca. Takdiri ilahi elden gelen birşey yok. Hergün her an aklımda acısı azalıyor zamanla ama asla dinmiyor. Sezaryen doğum yaptım artık tekrar hamile kalmak için çabalıyorum. Sezaryenle doğum yapıp hamile kalanlar var mı? Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bizlere, eşlerimize, meleklerimizin kardeşlerine uzun hayırlı ömürler versin inşAllah..
Şimdi ben adetimi hangi gün saycam peki sat olarak onu bilmiyorum.. Ins cnm benim ins herşey güzel olurBenimde adetim bitti 3 4 gun sonra tekrar geldi akıntı şeklinde. Galiba bi süre düzensizlik olacak gibi..kuzum olumlu düşün, güzel günleri düşün. Geçmişte yaşadığın bu depresyon sürecini bidaha yaşayacaksın diye bir şey yok, güzel düşün güzel olsun
Ah bi de o varŞimdi ben adetimi hangi gün saycam peki sat olarak onu bilmiyorum.. Ins cnm benim ins herşey güzel olur
Canim sen sezeryanli degil miydin bekleme suren yok mu? Normal mi dogurmustnŞimdi ben adetimi hangi gün saycam peki sat olarak onu bilmiyorum.. Ins cnm benim ins herşey güzel olur
15 haftalıkti melek kizim kurtaj oldum ben cnm 20 den öncekilerde kurtaj sayiliyomus. Küçüktü bebeğim dahaCanim sen sezeryanli degil miydin bekleme suren yok mu? Normal mi dogurmustn
Ne güzel sen hemen çalışmalara başla o zaman. Düzene girer hemen adetlerin merak etme. Ben kırkım çıkarken regl olmuştum bir dahakini direk 28. gün oldum ben de şaşırdım. Şimdi 3. yü bekliyorum15 haftalıkti melek kizim kurtaj oldum ben cnm 20 den öncekilerde kurtaj sayiliyomus. Küçüktü bebeğim daha
Ben ilkini 43. Günde oldum sonra 18. Gun yine geldi 3 gün anlamadım bişey ins düzene girer cnm.Ne güzel sen hemen çalışmalara başla o zaman. Düzene girer hemen adetlerin merak etme. Ben kırkım çıkarken regl olmuştum bir dahakini direk 28. gün oldum ben de şaşırdım. Şimdi 3. yü bekliyorum
Başın sağolsun canım Allah yardımcın olsun zorlu bir süreçten geçiyoruz hepimiz.insallah Rabbim aratmadan en hayrlı zamanda kucaklarimizi doldurur benimde 7.ayim bitiyor oğlumu kaybedeli 33 haftalikti herşey yolundayken birden kalbi durdu aynen bizede anı kalp krizi olabileceği söylendi bilmiyorum ne kadar doğru neye inanacagimzi şaşırdık artık kan pıhtılaşması da çıkmadı sonuclarim temiz vakti saati o kadarmış deyip önümüze bakıyoruz artık yapacak bişey yok çünkü zaman ilaç gibi geliyor su an kardeşini düşünüyoruz inşallah teselli oluruz biraz...Bu topiğe bir şekilde yolu düşmüş olan annelerin/ anne adaylarının başı sağolsun. Bende yaklaşık 5,5 ay önce 34 haftalık bebeğimi kaybettim. O zamanki duygusallıkla otopsi istemedik, şimdi de isteyeceğimi sanmıyorum. Boyu, kilosu, suyu görebildikleri herşey normaldi. Ani bir kalp krizi olabilir dendi yalnızca. Takdiri ilahi elden gelen birşey yok. Hergün her an aklımda acısı azalıyor zamanla ama asla dinmiyor. Sezaryen doğum yaptım artık tekrar hamile kalmak için çabalıyorum. Sezaryenle doğum yapıp hamile kalanlar var mı? Allah hepimizin yardımcısı olsun ve bizlere, eşlerimize, meleklerimizin kardeşlerine uzun hayırlı ömürler versin inşAllah..
Balkona çamaşır seremiyorum artık alt komşum doğum yaptı ve erkek bebek o mis gibi küçücük kıyafetlerini gördükçe ölüyorum sürekli bakalım geliyor nasıl bı acı bu imtihan içinde imtihan yaşıyorum Allah'ım yardım etBaşın sağolsun canım Allah yardımcın olsun zorlu bir süreçten geçiyoruz hepimiz.insallah Rabbim aratmadan en hayrlı zamanda kucaklarimizi doldurur benimde 7.ayim bitiyor oğlumu kaybedeli 33 haftalikti herşey yolundayken birden kalbi durdu aynen bizede anı kalp krizi olabileceği söylendi bilmiyorum ne kadar doğru neye inanacagimzi şaşırdık artık kan pıhtılaşması da çıkmadı sonuclarim temiz vakti saati o kadarmış deyip önümüze bakıyoruz artık yapacak bişey yok çünkü zaman ilaç gibi geliyor su an kardeşini düşünüyoruz inşallah teselli oluruz biraz...
Kan pıhtılaşması yada genetik vs testini nerede nasıl yaptırdınız acaba? Bugün görüştüğüm perinatolog 34 haftalık olan bebeğin kan pıhtılaşmasından vefat etmiş olacağını düşünmediğini söyledi ilk haftalarda o ihtimali değerlendiriyolarmış. Henüz yaptıramadık biz genetik testlerimiziBaşın sağolsun canım Allah yardımcın olsun zorlu bir süreçten geçiyoruz hepimiz.insallah Rabbim aratmadan en hayrlı zamanda kucaklarimizi doldurur benimde 7.ayim bitiyor oğlumu kaybedeli 33 haftalikti herşey yolundayken birden kalbi durdu aynen bizede anı kalp krizi olabileceği söylendi bilmiyorum ne kadar doğru neye inanacagimzi şaşırdık artık kan pıhtılaşması da çıkmadı sonuclarim temiz vakti saati o kadarmış deyip önümüze bakıyoruz artık yapacak bişey yok çünkü zaman ilaç gibi geliyor su an kardeşini düşünüyoruz inşallah teselli oluruz biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?