Canm senin ilki de sezaryen di demi?dogum yapacagn gün kararlastrldı mı?az kalmis bebegini kucagina almaya.Kizlar dun esimle odullu bir belgesel izledik cok etkilendim cok duygulandim. Yasli japon bi cift oyle guzel anlasiyolar ki bir birlerine saygilari sevgileri cok guzeldi uzun yasamanin sirri mutlu bir hayat dedim heralde.. adam 98 kadin 88 yadinda adam son sene rahatsizlaniyor ama o gune kadar kimseye muhtac olmadan kendi islerini kendileri gorek hep askla yasiyolar. Kadin bi dukkana gidiyor 6 takim pjama aliyor cocuk takimlari 1 i 3 yasinda erkek 5 i 5-6 yadlarinda kiz cocugu icin. Eve geliyolar esine cocuklarin adini sayark bu sunun icin bu bunun icin diye anlatiyor sen yakinda gidiceksin yanlarina onlara kavusunca bunlari onlara ver o zaman paramiz yoktu alamadim boyle seyler onlari cok sevdigimi soyle dedi 6 cocugunu kaybetmis gozundeki yaslari silerek konusuyodu bosuna demiyoruz yuz yasinada gelsek her evladin yeri farli unutamayiz diye... 6 cocugu daha vardi oyle duygulandim ki bu aciyla yasamaya alisiyoruz elbette ama gercek o ki bizlerde kac yasina gelursek gelelim yavrularimizi hic unutmayacagiz...
evet aynısını ben de söylüyorum, eşime de söyledim. Bizim başka çocuklarımız hatta torunlarımız olsa bile METE'min yeri bambaşka olacak kalbimde, onun içip üzülmeye ve ağlamaya devam edicem, yaşasaydı kaç yaşında olurdu kime benzerdi hep merak edicem, yüreğimin yangını ona kavuşana kadar sönmeyecek. Cennette bir oğlum var, dilerim rabbim bu dünyada da hayırlı ve sağlıklı uzun ömürlü oğullar verir ama cennetteki oğlumun yokluğunu kimse dolduramaz, bunu biliyorum. Bir nebze avuntu olur kardeşleri, birazcık teselli olur. Her evladın yeri başka çünkü.Kizlar dun esimle odullu bir belgesel izledik cok etkilendim cok duygulandim. Yasli japon bi cift oyle guzel anlasiyolar ki bir birlerine saygilari sevgileri cok guzeldi uzun yasamanin sirri mutlu bir hayat dedim heralde.. adam 98 kadin 88 yadinda adam son sene rahatsizlaniyor ama o gune kadar kimseye muhtac olmadan kendi islerini kendileri gorek hep askla yasiyolar. Kadin bi dukkana gidiyor 6 takim pjama aliyor cocuk takimlari 1 i 3 yasinda erkek 5 i 5-6 yadlarinda kiz cocugu icin. Eve geliyolar esine cocuklarin adini sayark bu sunun icin bu bunun icin diye anlatiyor sen yakinda gidiceksin yanlarina onlara kavusunca bunlari onlara ver o zaman paramiz yoktu alamadim boyle seyler onlari cok sevdigimi soyle dedi 6 cocugunu kaybetmis gozundeki yaslari silerek konusuyodu bosuna demiyoruz yuz yasinada gelsek her evladin yeri farli unutamayiz diye... 6 cocugu daha vardi oyle duygulandim ki bu aciyla yasamaya alisiyoruz elbette ama gercek o ki bizlerde kac yasina gelursek gelelim yavrularimizi hic unutmayacagiz...
evet aynısını ben de söylüyorum, eşime de söyledim. Bizim başka çocuklarımız hatta torunlarımız olsa bile METE'min yeri bambaşka olacak kalbimde, onun içip üzülmeye ve ağlamaya devam edicem, yaşasaydı kaç yaşında olurdu kime benzerdi hep merak edicem, yüreğimin yangını ona kavuşana kadar sönmeyecek. Cennette bir oğlum var, dilerim rabbim bu dünyada da hayırlı ve sağlıklı uzun ömürlü oğullar verir ama cennetteki oğlumun yokluğunu kimse dolduramaz, bunu biliyorum. Bir nebze avuntu olur kardeşleri, birazcık teselli olur. Her evladın yeri başka çünkü.
İnşallah Bi gün bizde alıcaz kucağımıza tekrardan yavrularımızı ben yavrumu çok Yen'i kaybettim çevremde benimle aynı Doğum yapanlarla dolu gördükçe içimiz acıyacak ama bizim yavrularımız melek oldu cennet güvercini oldu onlar bizde yavrularımızın kardeşleriyle Bi nevi yaramızı sarmaya çalışıcaz inşallah Bi gün kucağımız dolucak yavrularımu unutamıcam yürek yangınım sönmicek ama kucağımız dolucakBugun butun cesaretimi toplayip bir arakadasimin bebek gormesine gittim ama ne yaparsam yapayim gordugum her bebek yuregimdeki acinin yeniden depresmesine neden oluyor. Bir gun ben de anne olabilecek miyim =S
Sen ne zaman kaybettin canım?İnşallah Bi gün bizde alıcaz kucağımıza tekrardan yavrularımızı ben yavrumu çok Yen'i kaybettim çevremde benimle aynı Doğum yapanlarla dolu gördükçe içimiz acıyacak ama bizim yavrularımız melek oldu cennet güvercini oldu onlar bizde yavrularımızın kardeşleriyle Bi nevi yaramızı sarmaya çalışıcaz inşallah Bi gün kucağımız dolucak yavrularımu unutamıcam yürek yangınım sönmicek ama kucağımız dolucak
Çok iyi yapmışsın canım, hiç üzülme, dik dur. Bizim nur topu gibi bebeklerimiz var cennette, melek anneleriyiz biz. Rabbim bize merhamet etti, öbür tarafta bebişlerimiz bizi karşılayacak, herkese nasip olmaz. Bu dünyada da evlatlarımız olacak, acımız büyük, imtihanımız ağır. Peygamber imtihanı bizim imtihanımız. Sabredicez, hem öbür dünyada miss kokulu evlatlarımıza kavuşucaz hem bu dünyada evimizin neşesi olacak yavrularımız gelecek.Bugun butun cesaretimi toplayip bir arakadasimin bebek gormesine gittim ama ne yaparsam yapayim gordugum her bebek yuregimdeki acinin yeniden depresmesine neden oluyor. Bir gun ben de anne olabilecek miyim =S
Bi aksilik cikmazsa haftaya kontrole gidince gunu belirliycek 37. Hafta oluyor o zama ama dr 39. Haftaa almayi planliyodu sanirim kasimin 14, 15, 16 si bi tarih secersin demisti oyle olursa bende 14 derim tabi ama oncesinde riskli bi durum gorurse ya da suyum gelirse hemen alur sanirim. Hayirlisi olur insallah haftaya pazartesi gitcez kismetseCanm senin ilki de sezaryen di demi?dogum yapacagn gün kararlastrldı mı?az kalmis bebegini kucagina almaya.
Rabbim sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah. Allah inşaallah bizlere de göstersin o günleri. Oğlunuz mu olacak?Bi aksilik cikmazsa haftaya kontrole gidince gunu belirliycek 37. Hafta oluyor o zama ama dr 39. Haftaa almayi planliyodu sanirim kasimin 14, 15, 16 si bi tarih secersin demisti oyle olursa bende 14 derim tabi ama oncesinde riskli bi durum gorurse ya da suyum gelirse hemen alur sanirim. Hayirlisi olur insallah haftaya pazartesi gitcez kismetse
10 ekimde Can'ım 35 haftalıktı yavrumSen ne zaman kaybettin canım?
Allahım nazarlardan korusun,bu sayfalardan böyle güzel haberler almak o kadar iyi geliyor ki insana. Heyecanlanıyorum, içim ümit doluyor. Rabbim tüm melek annelerine bana da hepimize nasip et en kısa Zamanda inşaallah diyorum.Bi aksilik cikmazsa haftaya kontrole gidince gunu belirliycek 37. Hafta oluyor o zama ama dr 39. Haftaa almayi planliyodu sanirim kasimin 14, 15, 16 si bi tarih secersin demisti oyle olursa bende 14 derim tabi ama oncesinde riskli bi durum gorurse ya da suyum gelirse hemen alur sanirim. Hayirlisi olur insallah haftaya pazartesi gitcez kismetse
Belki gordukce alisirim diye dusundum hatta kucagma verdiler cok kotu hissettim kendmi dokundukca alisirsin dediler ama ben kendi yavruma dokunamadm baskasininkine de dokunasim gelmiyorÇok iyi yapmışsın canım, hiç üzülme, dik dur. Bizim nur topu gibi bebeklerimiz var cennette, melek anneleriyiz biz. Rabbim bize merhamet etti, öbür tarafta bebişlerimiz bizi karşılayacak, herkese nasip olmaz. Bu dünyada da evlatlarımız olacak, acımız büyük, imtihanımız ağır. Peygamber imtihanı bizim imtihanımız. Sabredicez, hem öbür dünyada miss kokulu evlatlarımıza kavuşucaz hem bu dünyada evimizin neşesi olacak yavrularımız gelecek.
Amin Can'ım inşallahAllahım nazarlardan korusun,bu sayfalardan böyle güzel haberler almak o kadar iyi geliyor ki insana. Heyecanlanıyorum, içim ümit doluyor. Rabbim tüm melek annelerine bana da hepimize nasip et en kısa Zamanda inşaallah diyorum.
Başın sağolsun arkadaşım, ne desem boş biliyorum. Ben 3 eylülde kaybettim, hala bi iyiyim bi kötü. Böyle böyle atlatıcaz inşaallah, hiç bir zaman iyileşmeyecek bi yaramız hiç bir zaman sönmeyecek bir ateşimiz var kalbimizde. İnşaallah rabbim kardeşlerini gönderir de bi nebze teselli buluruz, onların gülüşüyle avunuruz. Allahım kimseyi evladıyla imtihan etmesin.10 ekimde Can'ım 35 haftalıktı yavrum
Amin Can'ım inşallah şuan o günler okadar uzak geliyorki hiç atlatamıcak gibiyim unutmuş gb olucaz ama hiç Bi zaman sönmicek yürek yangınımız hep hatırlıcaz herşeyde aklımıza gelicek inşallah en kısa sürede rabbim kucağımızı doldurur bir nevi yüzümüz güler belkiBaşın sağolsun arkadaşım, ne desem boş biliyorum. Ben 3 eylülde kaybettim, hala bi iyiyim bi kötü. Böyle böyle atlatıcaz inşaallah, hiç bir zaman iyileşmeyecek bi yaramız hiç bir zaman sönmeyecek bir ateşimiz var kalbimizde. İnşaallah rabbim kardeşlerini gönderir de bi nebze teselli buluruz, onların gülüşüyle avunuruz. Allahım kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
Haklısın canım, öyle zor ki evladını kaybetmek. Hiç bi dilde tarifi yok; hani annesi ölene yetim babası ölene öksüz eşi ölene dul diyorlar ya; evladı ölene hiç bi kelime bulamamışlar öyle büyük bi acı bizim acımız. Ama cennetle bi bağımız var bizim, bebeklerimiz melek oldu. Cennetin kapısını açacaklar bize. Allah imtihanı kazananlardan eylesin bizi. Ben doktora gidiyorum, ilaç kullanmak istemedim, beynimi uyuşturmasın diye ama terapiye gidiyorum. Dr bana bebekli şeylerin hamilelerin üzerine git dedi, yani üzülücem ağlıycam diye korkma sakınma kendini dedi. İnsanlar hamile de kalacaklar bebek de doğuracaklar bunlardan kaçamazsın, kaçtıkça sakınma tepkisi geliştirirsin, böyle böyle bunları normalleştirmen lazım ki yeniden hamile kalabilesin yoksa hamileliğin de stresli geçer dedi. Ben şimdi internetten filan bakıyorum bebek videolarına, yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyorum kendimi. O yüzden tebrik ederim seni, bi basamak atlamışsın.Belki gordukce alisirim diye dusundum hatta kucagma verdiler cok kotu hissettim kendmi dokundukca alisirsin dediler ama ben kendi yavruma dokunamadm baskasininkine de dokunasim gelmiyor
Hiç unutmak mümkün olur mu arkadaşım? Hiç olmamış gibi, bebeklerimizi hiç doğurmamışız gibi olur mu? Onlar bizim melek evlatlarımız. İlk başlar çok zor geçiyor zaten, yere göğe sığamıyodum ben. Hala hergün ağlıyorum, öyle özlüyorum ki oğlumu. Ama diyorum ki ben onu rabbime emanet ettim, rabbim daha iyi bakar. Cennet kuşlarımız inşaallah bize kardeşlerini gönderecekler. Bize düşen bi an önce psikolojik olarak kendimizi toparlamak, sonrasında allah uygun gördüğü an kucaklarımız dolacak ben inanıyorum. Birer birer sırayla burdan birbirimize haber vericez, kader arkadaşlığımız mutlu haberlerle devam edecek inşaallah.Amin Can'ım inşallah şuan o günler okadar uzak geliyorki hiç atlatamıcak gibiyim unutmuş gb olucaz ama hiç Bi zaman sönmicek yürek yangınımız hep hatırlıcaz herşeyde aklımıza gelicek inşallah en kısa sürede rabbim kucağımızı doldurur bir nevi yüzümüz güler belki
Biz zaten anneyiz canım, bizim nur topu gibi evlatlarımız var. Canımızdan can verdik, içimizde büyüttük besledik. Karnımızda taşıdık, onlar için en iyiyi en güzeli istedik. Onları çok sevdik çok istedik. Rabbim nefeslerini sayılı yazmış yavrularımızın, takdiri ilahi. ama anneyiz biz, melek anneleriyiz. Herkese nasip olmaz, bizim bebeklerimiz melek oldu. İnşaallah bu dünyada da hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlarımız olacak.Bugun butun cesaretimi toplayip bir arakadasimin bebek gormesine gittim ama ne yaparsam yapayim gordugum her bebek yuregimdeki acinin yeniden depresmesine neden oluyor. Bir gun ben de anne olabilecek miyim =S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?