Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Hiç unutmak mümkün olur mu arkadaşım? Hiç olmamış gibi, bebeklerimizi hiç doğurmamışız gibi olur mu? Onlar bizim melek evlatlarımız. İlk başlar çok zor geçiyor zaten, yere göğe sığamıyodum ben. Hala hergün ağlıyorum, öyle özlüyorum ki oğlumu. Ama diyorum ki ben onu rabbime emanet ettim, rabbim daha iyi bakar. Cennet kuşlarımız inşaallah bize kardeşlerini gönderecekler. Bize düşen bi an önce psikolojik olarak kendimizi toparlamak, sonrasında allah uygun gördüğü an kucaklarımız dolacak ben inanıyorum. Birer birer sırayla burdan birbirimize haber vericez, kader arkadaşlığımız mutlu haberlerle devam edecek inşaallah.
Rabbim bizden çok sevdi cennetine aldı yavrularımızı bizi orda beklicek yavrularımız kavuşucaz yavrularımıza o güne kadar kardeşleri yanımızda olucak inşallah Can'ım herşeyin Bi zamanı vakti var zamanı gelince hepimiz alıcaz yavrularımızı kucağımıza inşallah

Kabrini ziyarete gttnz mi hic ? Ben bir kez gttm oyle zor ki orda yattigini kabullenmek sadece siz anlarsnz
Gittim canım, gitmez miyim? Çok ağladım kahroldum. minicik bi mezar, koca koca mezarların arasında; sanki o mezarların arasında yeri yokmuş gibi, sanki oraya ait değilmiş gibi. Bi kere de yalnız gittim ben, istediğim gibi ağladım, konuştum oğlumla. Bi de mezarlığı gezdim, o kadar çok bebek mezarı vardı ki. Daha büyük çocukların da mezarı var. Hep bebek mezarlarına çocuk mezarlarına baktım. Onların hepsi melek. Bu dünya imtihan dünyası, bizim evlatlarımız melek oldular. Onlar öyle hayırlı evlat oldular ki anne ve babalarını almadan cennete girmeyecekler, biliyorsun değil mi? Bizim elimizden tutup bizi cennete götürecek meleklerimiz onlar bizim, inan her kula nasip olmayacak bi makama eriştik biz. Ahirette bizi gören anne babalar diyeceklermiş ki "ah keşke bizim de bi evladımız ölseymiş"
Sabredicez arkadaşım, sabredicez, dua edicez, allaha sığınıcaz. Rabbim bize merhamet et, biz bebeklerimizi sana melek olarak verdik sen kardeşlerini bize hayırlı uzun ömürlü sağlıklı evlatlar olarak ver. Dualarımızı çevirme, yaralı gönüllerimizin sızısını dindir. Amin.

Kabrini ziyarete gttnz mi hic ? Ben bir kez gttm oyle zor ki orda yattigini kabullenmek sadece siz anlarsnz
Kendimi toparlayınca gitmek istemiyorum çok zor olucak biliyorum yavrumun toprağın altında olduğu düşüncesi bile çok canımı yakıyor cennette biliyorum yavrum ama sıcacık karnımdan çıkıp :(

Kendimi toparlayınca gitmek istemiyorum çok zor olucak biliyorum yavrumun toprağın altında olduğu düşüncesi bile çok canımı yakıyor cennette biliyorum yavrum ama sıcacık karnımdan çıkıp :KK43:
Ah bitanem benim, toprağın altında olan sadece bedenimiz, derimiz yani; onlar ruhları cennette ve inan ki sana yemin ederim çok mutlu ve huzurlular. Onlara anne babalarının suretinde melekler bakıyor biliyor musun? Bebeklerimiz emin ellerde. Bol bol dua et, kendini hazır hissedince gidersin.

Rabbim sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah. Allah inşaallah bizlere de göstersin o günleri. Oğlunuz mu olacak?
Amin insallah hep duamdasiniz Allah tum melek annelerinin yuzunu guldursun saglikli hayirli omurlu evlatlar versin diye dua ediyorum. Evet canim evlafin kizi erkegi olmaz ama ne yalan soyliyeyim gidenin yerine yeniden hi oglumun olmasi hi nevzede olsa sevindirdi beni. Insallah saglikli hayirli omurlu olur.

Amin insallah hep duamdasiniz Allah tum melek annelerinin yuzunu guldursun saglikli hayirli omurlu evlatlar versin diye dua ediyorum. Evet canim evlafin kizi erkegi olmaz ama ne yalan soyliyeyim gidenin yerine yeniden hi oglumun olmasi hi nevzede olsa sevindirdi beni. Insallah saglikli hayirli omurlu olur.
Canların canı, öyle mutlu oldum ki inan. Güzel allahım seni de bebişini de her türlü kazadan beladan nazardan kem gözden korusun. İnşaallah kolaylıkla sağlıkla kucağına al. Rabbim sünnetini de damatlığını da torunlarını da görmeyi nasip etsin. Evlattan yana canımız yandı bizim, rabbim evladından yüzünü güldürsün hep. İnan çok sevindim, çok mutlu oldum. Tabi ki kızı erkeği yok, evladın hepsinin yeri farklı ama insan kaybettiğini almak istiyor işte. Akrep burcu olacak minik prensin, allahım hep güzelliklerle karşılaştırsın seni. Ayağına taş bile değmesin oğluşunun.

Kurban olurum onu verene :)

Bugun butun cesaretimi toplayip bir arakadasimin bebek gormesine gittim ama ne yaparsam yapayim gordugum her bebek yuregimdeki acinin yeniden depresmesine neden oluyor. Bir gun ben de anne olabilecek miyim =S
Bu acı hiç gecmicek her bebeğe baktımızda hep kaybettiğimiz yavrumuZum yüzü beliricek yaramız kabuk tutucak ama hep kanıcak bugünlerde gecicek yeniden evlat sahibi olucaZ ben ilk kaybettiğimde daha doğum gerçeklesmeden hesaplamaya baslamıstım 40 ım cıkınca hemen hamile kalmalıyım baska türlü olmaz geçmez diye ama hayat planladıklarımızdan değil planlayamadıklarımızdan ibaretmiş sabırmış 40 gün eve giremedim odasına giremedim sonra kendi kendimi teselli etmeye calıstım tesellisi yok hiç tabikide aklımda hafızamda sürekli yeni bir bebek bian cok istiyorum sonra korkuyorum ya yine aynı olursa diye sonra ya üzüntüden stresten hamile kalamazsam diye korktum korkmak çözüm değil dedim sonra kendi kendime Allahın sevdiği özel kullarındanız bize ebediyette sonsuzluğu nasip etti isyan etmeden Allaha sığınıp dua edip umut etmekten baska birşey gelmiyor elimizden dilerim Allah tüm melek annelerinin kucaklarını doldurur

Allahım nazarlardan korusun,bu sayfalardan böyle güzel haberler almak o kadar iyi geliyor ki insana. Heyecanlanıyorum, içim ümit doluyor. Rabbim tüm melek annelerine bana da hepimize nasip et en kısa Zamanda inşaallah diyorum.
Amin canim insallah Allah basta melek anneleri olmak uzere tum isteyenlere nasip etsin. Dualarimdasiniz icimizdeki yaranin izi hic gecmiycek ama kabuk bagluycak iste sukredip sabredin gerekli tedbirleri alin sonrasini Mevlaya birakin. Ben hamile kalmadan once dua ederken hayirlisini istedim. Eger olmazsada cocuklarim kabulum elbet uzulurum elbet kafama takarim ama senin yardiminla bunuda atlatirim dedim hep... stres yapmadim korunmayi birakinca olucagi varsa Allah bana nasip etmise verir etmemise ne yapalim kader dedim. Cok sukur bekletmesen nasip eti sizde stres yapmayin. Allah buyuk o ol derse olur. Biz sadece ona siginiriz ve dileriz hakimizda hayirlisi olsun her daim.. ustelik bizlerin zaten evlatlari vaar hemde en hayirlisindan.

Ah bitanem benim, toprağın altında olan sadece bedenimiz, derimiz yani; onlar ruhları cennette ve inan ki sana yemin ederim çok mutlu ve huzurlular. Onlara anne babalarının suretinde melekler bakıyor biliyor musun? Bebeklerimiz emin ellerde. Bol bol dua et, kendini hazır hissedince gidersin.
Biliyorum canım ama elimde değil ki düşündükçe içim parçalanıyor

Kendimi toparlayınca gitmek istemiyorum çok zor olucak biliyorum yavrumun toprağın altında olduğu düşüncesi bile çok canımı yakıyor cennette biliyorum yavrum ama sıcacık karnımdan çıkıp :KK43:
Oyle dusunme tatlim cok zor benim 15 ay oldu kaybedeli ama hala cok agliyorum gittigimde hamileykende gittim. Fakat biliyorum orda yatan bedeni bizim kuzularimiz melek. Melekler cennete olur onlarda cennette kavuscagimiz gunu bekliyor. Allah bu dunyada da saglikli omurlu evlatlar nasip etsin hepimize

Oyle dusunme tatlim cok zor benim 15 ay oldu kaybedeli ama hala cok agliyorum gittigimde hamileykende gittim. Fakat biliyorum orda yatan bedeni bizim kuzularimiz melek. Melekler cennete olur onlarda cennette kavuscagimiz gunu bekliyor. Allah bu dunyada da saglikli omurlu evlatlar nasip etsin hepimize
Amin Can'ım inşallah rabbim sabrınıda verir kardeşlerinide verir inşallah hepimize

Canların canı, öyle mutlu oldum ki inan. Güzel allahım seni de bebişini de her türlü kazadan beladan nazardan kem gözden korusun. İnşaallah kolaylıkla sağlıkla kucağına al. Rabbim sünnetini de damatlığını da torunlarını da görmeyi nasip etsin. Evlattan yana canımız yandı bizim, rabbim evladından yüzünü güldürsün hep. İnan çok sevindim, çok mutlu oldum. Tabi ki kızı erkeği yok, evladın hepsinin yeri farklı ama insan kaybettiğini almak istiyor işte. Akrep burcu olacak minik prensin, allahım hep güzelliklerle karşılaştırsın seni. Ayağına taş bile değmesin oğluşunun.
Amin canim hic birimizin ayagi tasa degmesin. Allah hepimizin yuzunu guldursun. Inanin hamile kaldigimda kendi adima tam anlamiyla sevinemedim. Istedim ki tum melek annelerinin yuzu gulsun. Ama ne ilkiz ne son olucagiz. Insallah yavrularimiz sayeseinde ahiret hayatinda a belki berabet oluvagiz. Insallah Allah nasip ederdr sizlere guzelnhaberlerimizide geririz cok sukur saglicakla geldik evimizdeyiz diye bi gun sizde baska annelere umut olucaksiniz. Gonul ister ki hic yeni anneler gelmesin buraya ama ilk yazfigimda buraya, yenuden hamile kalanlari cocuklarina saglicakla kavusanlari gordugumuzde mutlu oluyoduk. Bize cok uzak gibi o gunler derken bak simdi gun sayiyoruz. Sizde bu gunleri gorursunuz insallah... Allah buyuk hepimizin yar ve yardimcisi olsun

Amin canim hic birimizin ayagi tasa degmesin. Allah hepimizin yuzunu guldursun. Inanin hamile kaldigimda kendi adima tam anlamiyla sevinemedim. Istedim ki tum melek annelerinin yuzu gulsun. Ama ne ilkiz ne son olucagiz. Insallah yavrularimiz sayeseinde ahiret hayatinda a belki berabet oluvagiz. Insallah Allah nasip ederdr sizlere guzelnhaberlerimizide geririz cok sukur saglicakla geldik evimizdeyiz diye bi gun sizde baska annelere umut olucaksiniz. Gonul ister ki hic yeni anneler gelmesin buraya ama ilk yazfigimda buraya, yenuden hamile kalanlari cocuklarina saglicakla kavusanlari gordugumuzde mutlu oluyoduk. Bize cok uzak gibi o gunler derken bak simdi gun sayiyoruz. Sizde bu gunleri gorursunuz insallah... Allah buyuk hepimizin yar ve yardimcisi olsun
Amin canım inşaallah. Gönül ister ki buraya hiç yeni üye gelmesin, bizler son olalım ama dünya imtihan dünyası ve sabredersek mükafatımızı ebedi mutlulukla bebeklerimizle birlikte olarak alacağız. Rabbim cennet için evlatlarımızı verdi bize, inşaallah bu dünyada da evlatlar verir hepimize. Buraya mutlu haberlerini yazan her melek annesi gönlümüze ışık oluyor. Her duama tanımadığım siz kardeşlerimi kader arkadaşlarımı katıyorum ben. İnanıyorum ki hem bu dünyada hem öbüründe hediyelerimizi alıcaz kucağımıza.

Bu acı hiç gecmicek her bebeğe baktımızda hep kaybettiğimiz yavrumuZum yüzü beliricek yaramız kabuk tutucak ama hep kanıcak bugünlerde gecicek yeniden evlat sahibi olucaZ ben ilk kaybettiğimde daha doğum gerçeklesmeden hesaplamaya baslamıstım 40 ım cıkınca hemen hamile kalmalıyım baska türlü olmaz geçmez diye ama hayat planladıklarımızdan değil planlayamadıklarımızdan ibaretmiş sabırmış 40 gün eve giremedim odasına giremedim sonra kendi kendimi teselli etmeye calıstım tesellisi yok hiç tabikide aklımda hafızamda sürekli yeni bir bebek bian cok istiyorum sonra korkuyorum ya yine aynı olursa diye sonra ya üzüntüden stresten hamile kalamazsam diye korktum korkmak çözüm değil dedim sonra kendi kendime Allahın sevdiği özel kullarındanız bize ebediyette sonsuzluğu nasip etti isyan etmeden Allaha sığınıp dua edip umut etmekten baska birşey gelmiyor elimizden dilerim Allah tüm melek annelerinin kucaklarını doldurur
Bu aciyi bir nebze olsa da dindirrcek tek sey bir kardesinin olmasi zelalin de dedigi gbi Allaha siginip Allahm bu aciyi bana bir daha yasatma yuzumu guldur deyip dua etmek..Hala insanlar benimle konsurken ee artk ayni hatalari yapmazsn gider sezeryan olursun diyor ne kadar kolay konusmak senin canin mi cocugunun mu diye sorsalar bi an dusunur muyduk kim ister evladindan olmayi

Bugun butun cesaretimi toplayip bir arakadasimin bebek gormesine gittim ama ne yaparsam yapayim gordugum her bebek yuregimdeki acinin yeniden depresmesine neden oluyor. Bir gun ben de anne olabilecek miyim =S
inşallah canım olacaksın. ALLAH ol der ve olur inşallahh. bu arada eğer kendini hazır hissetmiyorsan gitme, ayıp olurdiye düşünme, ben bi çok arkadaşıma gitmedim inan, söyledim biliyorsunuz beni gelemiyorum kötü oluyorum dedim, hepsi de anlayışla karşıladı canım. kendi,ni boş yere kasma.

İnşallah Bi gün bizde alıcaz kucağımıza tekrardan yavrularımızı ben yavrumu çok Yen'i kaybettim çevremde benimle aynı Doğum yapanlarla dolu gördükçe içimiz acıyacak ama bizim yavrularımız melek oldu cennet güvercini oldu onlar bizde yavrularımızın kardeşleriyle Bi nevi yaramızı sarmaya çalışıcaz inşallah Bi gün kucağımız dolucak yavrularımu unutamıcam yürek yangınım sönmicek ama kucağımız dolucak
bide onların gün ve gün büyüdüğünü görüyorsun ya o da bitiriyo insanı :( benle doğum yapanların bebekleri büyüdü çocuk oldular. yürüyo hepsi .ama ne yapıcaksın, bizde cennette severiz inşallah doyasıya.

Bi aksilik cikmazsa haftaya kontrole gidince gunu belirliycek 37. Hafta oluyor o zama ama dr 39. Haftaa almayi planliyodu sanirim kasimin 14, 15, 16 si bi tarih secersin demisti oyle olursa bende 14 derim tabi ama oncesinde riskli bi durum gorurse ya da suyum gelirse hemen alur sanirim. Hayirlisi olur insallah haftaya pazartesi gitcez kismetse
hadi bakalım canım. önce sen varsın, sırayla sağlıcakla doğurup büyüütelim inşallah. amin.

Bu aciyi bir nebze olsa da dindirrcek tek sey bir kardesinin olmasi zelalin de dedigi gbi Allaha siginip Allahm bu aciyi bana bir daha yasatma yuzumu guldur deyip dua etmek..Hala insanlar benimle konsurken ee artk ayni hatalari yapmazsn gider sezeryan olursun diyor ne kadar kolay konusmak senin canin mi cocugunun mu diye sorsalar bi an dusunur muyduk kim ister evladindan olmayi
ne hatası yapmışsın bana da dediler, beklemişim normal doğum için, adı üstünde normalini bekledim ben. bırak böyle olacağını ufacık bi sıkıntı olacağını bilsem sezeryan olurdum. insan başına ne gleceğini biliyormu ki.. ne kadar acıtıyor böyle cümleler dimi. yaralı insana bi darbede başkalarından geliyor.ben neler neler duydum inan. çok üzücü çok yıkıcı, ALLAH görüyor boşver.

Belki gordukce alisirim diye dusundum hatta kucagma verdiler cok kotu hissettim kendmi dokundukca alisirsin dediler ama ben kendi yavruma dokunamadm baskasininkine de dokunasim gelmiyor
cnm gerçekten zorlama kendini, ben daha 1 tane bebek kucağıma almadım, hiç kimse senin acını anlayamaz yaşayandan başka.

Back