- 13 Mayıs 2016
- 321
- 482
- 53
Amin Can'ımAllah sabır versin canım inşallah kolay atlatırsın kolay olmuyor ben yavrumu 8 ay önce kaybettim inan ki her sabah uyanıyorum eşime diyorum şimdi ömer olsa ortamızda yatardı öperdik koklardık diyorum vs birsürü şey allahım yardım et diye kalkıyoruz neyse ki işe gidiyorum kafam dağılıyor yoksa çok zor evde isen kendine uğraşlar bul yoksa düşünmek insanı dibe çekiyor allah yardımcımız olsun
Can'ımCanm basinsagolsun.Allah sabır versin.Bu imtihanı hakkıyla gecebilmeyi nasip etsin.sebepler olaylar farklı da olsa yaşanılan acı aynı.ciger yangını aynı.hepimiz bebeklerimizle ilgili ne hayaller kurmustuk.burdaki cogu senin gibi dogumda kaybetti baziları da kucaklarina alıp tam o sevginin tadına varacakken bikac gün sonra kabetmis..bebeklerimiz sadece bu alemden oteki tarafa biraz erken gittiler.ins diger tarafta onlari görüp öpüp koklayacagiz.ilk günler ben de hala karnmda sanrdm.dogumdan bikac gün sonra gece uyandığımda amnemi uyurken gördüğümde cok zoruma gitmisti.bu evde dogum yapıldı su anda bi bebek sesi olması gerekirken olan sesizlik cok cok zoruma gitmisti.ama her gecen gün acıya alışyrsn iste.acin gecmiyo ama alisiliyo iste.yaseminin dedigi gibi ben de ilk günler cok sebep aradm.dr hatası mı yedigim bikac tane hurma ya da yolda taktgm emniyet kemeri....ama artk sorgulamayı biraktm ve rahatladm.Allah verdi AllAh aldı diyorum.nasipleri yokmuş bu dünyada.zor da olsa kadere rıza göstermek gerekiyo.ben hrp hayırlı evlat istedim.ve he onu gördükçe cok mutlu olaym derdim.demek ki hayır olan buymuş.belki yaşasaydı bi engeli olacaktı ve onun gözümün önünde acı cektigini görmek kolay olacak miydi?ins bebeklerimiz öteki tarafta cennet kapılArını acarlar.bundan daha büyük bi hayır olabilir mi?sabretmek zor ama mükafatı da bi o kadar fazla.zaman gectikce gebe olanlarla da sohbet edeceksin. ve yavas yavas normale döneceksin .o hep senin icinde kanayan bi yara olacak.ama ilerde yeni bi bebek de dusuneceksin.ve su anda bak burda bi kısmı bebeklerini kucağına aldı bi kısmı da bi kac hafta sonra alacak ins.sonra hepimiz bebeklerimizın kardeslerine kavuşacağız ins.acımız. gecmeyecek ama hafifleyecek emin ol.sen biran önce toparlanmaya bak.kendine dikkat et dikislerin varsa iyi koru.ve dua et Rabbim bizlerin gönüllerine ferahlk versin ve korkumarmzdan emin eyleyip. bundan büyük acı göstermesin.veyaralarmzı saracak baska evlatlara kavusabilmeyi nasip etsin
. Can'ım inşallah sağ şağlim kucağına alırsın yavrunu rabbim tekrardan kimseye yaşatmasın bu acıyı çok acı hiç aklıma gelmezdi okadar dikkat ettim çok özendim herşeyine ama alanda verende rabbim sabrınıda verir elbet inşalllah mükafatını da vericektir rabbim dayanma gücünüde vericektir inşallah rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize ne kadar zormuş o hastanede odasında Doğum yapıpta kucağının boş olması koridorlarda gezerken bütün odalardan Bebek seslerinin gelmesi ne kadar zormuş göğsünün süt dolupta kucağının boş olması ne kadar zormuşCanim Allah sabrini artirsin inana acini yuregimde yasiyorum kendi yurek yanginimizi unutup buraya her gelen anneyle ayni acilari yasiyorum. Okurken cigerim sokuldu sanki hepimizin hikayesi farkli ama senin yerine kiydum kendin her yazan arkaasin hikayesini kendimde yasiyorum sanki... ben gecen sene temmuz ayinda kaybetim yavrumu ustelik saglicakla dogurdum yanimdaydi emzirmeye calistim sonra basit hir enfeksiyon var deyip kuveze aldilar 1 hafta sonra tedavi bitince taburcu olucakti ama yavrum 5. Gun melek oldu. Nasip kader dedik egee olucak varsa onune gecemiyoruz. Teslim ol yaradana kendini sorgulama verende alanda yuce Mevla... beni teseliye gelenlerdr gencsini yine cocuklariniz olur demisti acaba yeniden denemeye gucum olucak mi demistim. Allah sabrinida gucunude veriyor arkaasim. Vakti gelince saglikli hayirli omurlu evlatlarla doldursun kucagini insallah. Cok sukur 6 ay sonra yeniden hamile kaldim. Gun sayuyoruz ama yuregimde hem bi rahatlik hem de bi korku var. Korkumun nedeni belli biliyorum rahatligi veren teslimiyet duygum. Sana emanet ettim Allah im diyorum. Sen ne dersen nasil istersen oyle olucak diyorum
Gonlumu bilen sensin hakimizda hayurlisi olsun diyorum. Ve yeniden ayni aciyi yasarsam ne olur dedigimde cevabi yine kendimde buluyorum ilkinde ne yapabildim ki ikinci yasasam ne yapabilirim diyorum. Yine sabrederiz yine teslim oluruz biliyorum... Allah korusun tabi ki ama gercekte bu malesef... insallah rabbim kimseyi bu acilarla sinamaz bizide tekrarindan ve beterinden korusun. Peygamber efendimiz dayanmis bu aciya bizim ne hadimize sabredip dayanmamak sukur ki inacli insanlariz. Biraz toparlan yaseminin dedigi gibi gerekli arasturmalari yap tedbirlerini al vucunda haxir olunca yeniden o gucu yuce Allah vericektir sana. Kasim annelerini arad okurdum yazmayi cok istedim ama yaamadim. Ilk durumumu paylasio kimseyi uzmemek korkusuyla
Ah canım hepimiz aynıyız. Aynen kafamız hiç rahat değil sürekli dusunmekten yoruldum yemin ederim. Ama bi daha almicam o testlerden oluruna birakcam olmuyo böyle..O testten 50 adet aldım çizgiyi de yakaladım olmayınca olmuyor canım hep sitres ten kafalar rahat değil inan her gece kabus görüyorum ya bebeğim ölüyor ya annem babam çok fenayım çok
İnan Can'ım herşey beyinde bitiyo piskoloji çok önemli ne kadar oldu senin bilmiyorum ama benim daha çok Yen'i bende hamile kalmak İçin çok uğraşmıştım en son artık kafamdan çıkarmıştım ki hamile olduğumu öğrendim daha öncede düştüğüm olduğu İçin eşime söylerken bile hamileyim ama sevinme dedim sanki içime doğmuş gb okadar dikkat ettim 8 ay karnımda taşıdım ama nasip olmadı kucağıma almak psikolojimiz çok önemli gerçekten hormonları çok etkiliyor düşünme Şen'de herşeyin Bi zamanı var en ummadığın anda güzel haberi alırsın inşallah rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz içinAh canım hepimiz aynıyız. Aynen kafamız hiç rahat değil sürekli dusunmekten yoruldum yemin ederim. Ama bi daha almicam o testlerden oluruna birakcam olmuyo böyle..
Canım ben yaklaşık 5 ay oldu kaybedeli. Bu ay bıraktık korunmayı bakalım artık hayırlısı dediğin gibi en ummadığımız anda oluyo gebelik..inş çok beklemeden hayırlı bi şekilde hamile kalıp yavrularımızı alırız kucağımiza.İnan Can'ım herşey beyinde bitiyo piskoloji çok önemli ne kadar oldu senin bilmiyorum ama benim daha çok Yen'i bende hamile kalmak İçin çok uğraşmıştım en son artık kafamdan çıkarmıştım ki hamile olduğumu öğrendim daha öncede düştüğüm olduğu İçin eşime söylerken bile hamileyim ama sevinme dedim sanki içime doğmuş gb okadar dikkat ettim 8 ay karnımda taşıdım ama nasip olmadı kucağıma almak psikolojimiz çok önemli gerçekten hormonları çok etkiliyor düşünme Şen'de herşeyin Bi zamanı var en ummadığın anda güzel haberi alırsın inşallah rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz için
Seninki normal miydi sezeryan mıCanım ben yaklaşık 5 ay oldu kaybedeli. Bu ay bıraktık korunmayı bakalım artık hayırlısı dediğin gibi en ummadığımız anda oluyo gebelik..inş çok beklemeden hayırlı bi şekilde hamile kalıp yavrularımızı alırız kucağımiza.
Amin Can'ım benim inşallahCanım ben yaklaşık 5 ay oldu kaybedeli. Bu ay bıraktık korunmayı bakalım artık hayırlısı dediğin gibi en ummadığımız anda oluyo gebelik..inş çok beklemeden hayırlı bi şekilde hamile kalıp yavrularımızı alırız kucağımiza.
Sezeryan canım maalesef..Seninki normal miydi sezeryan mı
Sezeryan yerin duzeldimi peki benim arada zonkluyor ve hissizlikte var çok iyi baktık ama hafif agrılar oluyor korkuyorumSezeryan canım maalesef..
Duzeldi canım ama dikkat etmek gerek üşüyünce falan sızlıyo. Hissizlik uzun süre devam edermiş zaten o normal cnm takma onu kafana.Sezeryan yerin duzeldimi peki benim arada zonkluyor ve hissizlikte var çok iyi baktık ama hafif agrılar oluyor korkuyorum
Senin sözlerin öyle güzelki insanin kalbine dokunuyorsun sen bizim umudumuz olacaksın güzeller güzeli bir anne olacaksın Rabbim nazarlardan korusun seni
Sen çok guzel bir anne olacaksın inşallah çok guzel de bir bebeğin olacak Allahın izniyle burdaki butun melek annelerinin de tabiki Rabbim bizlere Melek annesi olmayı nasib etti inşallah yine olacakAmin canım inşallah. Sadece hissettiklerimi yazıyorum. Hepimizin yüreği yaralı, hepimiz aynı duygulardayiz, aynı şeyleri hissediyoruz. Rabbim hepimizin kucaklarini hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlarla doldursun. Doğumda inşallah hepiniz için dua edeceğim...
Benimki de ondan oluyor galiba üşütüyor olabilirim hakkımızda hayırlısı canım inşallah çok yakın zamanda guzel haberlerini alırız canım benımDuzeldi canım ama dikkat etmek gerek üşüyünce falan sızlıyo. Hissizlik uzun süre devam edermiş zaten o normal cnm takma onu kafana.
Canim yasemin bahsetmistir bi dusugun bi kaybin var universtelerin genrtik bolumunden testlrini mutlaka ysptir yeniden bebek dusunmeden gerekli onlemleri al mutlskaİnan Can'ım herşey beyinde bitiyo piskoloji çok önemli ne kadar oldu senin bilmiyorum ama benim daha çok Yen'i bende hamile kalmak İçin çok uğraşmıştım en son artık kafamdan çıkarmıştım ki hamile olduğumu öğrendim daha öncede düştüğüm olduğu İçin eşime söylerken bile hamileyim ama sevinme dedim sanki içime doğmuş gb okadar dikkat ettim 8 ay karnımda taşıdım ama nasip olmadı kucağıma almak psikolojimiz çok önemli gerçekten hormonları çok etkiliyor düşünme Şen'de herşeyin Bi zamanı var en ummadığın anda güzel haberi alırsın inşallah rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz için
Ewet Can'ım konuştuk Yasemin'le kese oluşmadan düştüğüm oldu bu bebeğindeyse 35 haftalık kaybettim hem gebelik şekeri çıktı hem kızımın göbek kordonu iki damarlı idi tek damardan besleniyordu ama gelişimi iyiydi pıhtılaşma testini falan yaptırmak istiyorum gerekli önemleri almak istiyorum ama normal kadın doğumamı gitmem gerekiyor onu bilmiyorumCanim yasemin bahsetmistir bi dusugun bi kaybin var universtelerin genrtik bolumunden testlrini mutlaka ysptir yeniden bebek dusunmeden gerekli onlemleri al mutlska
Amin . Allah isteyen Her kuluna hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip etsin inşallah.Gözün aydın canim cok sevindim Rabbim saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin kendine cok dikkat et canim
Kadin dogumculara yolluyor test icin ama sen kendinde universtenin genetik bolumune gidebilirsin. Ozelde cok pahali universtelerde ucretsiz bu testler. O yuzden istersen bi kadin dogumcuya git o gerekli testleri isteyip sevk etsin bazen 1 ay bazen daha fazla suruyor sonuclanmasi ama mutlaka yaptir canim. Allah buyuk sen onlemlerini al ALLAH saglikli omurlu hayirli evlatlar yoluycaktir sana.Ewet Can'ım konuştuk Yasemin'le kese oluşmadan düştüğüm oldu bu bebeğindeyse 35 haftalık kaybettim hem gebelik şekeri çıktı hem kızımın göbek kordonu iki damarlı idi tek damardan besleniyordu ama gelişimi iyiydi pıhtılaşma testini falan yaptırmak istiyorum gerekli önemleri almak istiyorum ama normal kadın doğumamı gitmem gerekiyor onu bilmiyorum
Anladım canım sağol bakalım herşeyin hayırlısı hakkımızdaKadin dogumculara yolluyor test icin ama sen kendinde universtenin genetik bolumune gidebilirsin. Ozelde cok pahali universtelerde ucretsiz bu testler. O yuzden istersen bi kadin dogumcuya git o gerekli testleri isteyip sevk etsin bazen 1 ay bazen daha fazla suruyor sonuclanmasi ama mutlaka yaptir canim. Allah buyuk sen onlemlerini al ALLAH saglikli omurlu hayirli evlatlar yoluycaktir sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?