Canim Allah sabrini artirsin inana acini yuregimde yasiyorum kendi yurek yanginimizi unutup buraya her gelen anneyle ayni acilari yasiyorum. Okurken cigerim sokuldu sanki hepimizin hikayesi farkli ama senin yerine kiydum kendin her yazan arkaasin hikayesini kendimde yasiyorum sanki... ben gecen sene temmuz ayinda kaybetim yavrumu ustelik saglicakla dogurdum yanimdaydi emzirmeye calistim sonra basit hir enfeksiyon var deyip kuveze aldilar 1 hafta sonra tedavi bitince taburcu olucakti ama yavrum 5. Gun melek oldu. Nasip kader dedik egee olucak varsa onune gecemiyoruz. Teslim ol yaradana kendini sorgulama verende alanda yuce Mevla... beni teseliye gelenlerdr gencsini yine cocuklariniz olur demisti acaba yeniden denemeye gucum olucak mi demistim. Allah sabrinida gucunude veriyor arkaasim. Vakti gelince saglikli hayirli omurlu evlatlarla doldursun kucagini insallah. Cok sukur 6 ay sonra yeniden hamile kaldim. Gun sayuyoruz ama yuregimde hem bi rahatlik hem de bi korku var. Korkumun nedeni belli biliyorum rahatligi veren teslimiyet duygum. Sana emanet ettim Allah im diyorum. Sen ne dersen nasil istersen oyle olucak diyorum
Gonlumu bilen sensin hakimizda hayurlisi olsun diyorum. Ve yeniden ayni aciyi yasarsam ne olur dedigimde cevabi yine kendimde buluyorum ilkinde ne yapabildim ki ikinci yasasam ne yapabilirim diyorum. Yine sabrederiz yine teslim oluruz biliyorum... Allah korusun tabi ki ama gercekte bu malesef... insallah rabbim kimseyi bu acilarla sinamaz bizide tekrarindan ve beterinden korusun. Peygamber efendimiz dayanmis bu aciya bizim ne hadimize sabredip dayanmamak sukur ki inacli insanlariz. Biraz toparlan yaseminin dedigi gibi gerekli arasturmalari yap tedbirlerini al vucunda haxir olunca yeniden o gucu yuce Allah vericektir sana. Kasim annelerini arad okurdum yazmayi cok istedim ama yaamadim. Ilk durumumu paylasio kimseyi uzmemek korkusuyla