Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kirmizidefter
Canım Nilke ile Ada ve Deniz telefonla görüşüyor biz de ondan alıyoruz haberlerini. Hala doğumu olmadı çok şükür. Hastane yatıyor ama psikolojisi de iyice bozulmuş kızcağızın. Equite'den en son haber aldığımda oğlunun durumu stabildi. Hala kuvezdeydi ama. Rabbim onun da bebeğine sağlık, sıhhat versin inşallah... O foruma girip kendine eziyet etme ne olur canım... Merak ettiğin şeyler varsa bana sor ben cevaplarım elimden geldiğince. O forum senin canını acıtmaktan başka bir işe yaramaz. Yapma lütfen bunu kendine...

Yeni bir bebek düşünmeye başlamışsın. Ruhunun da iyileşmesi gerek bunun için. Stresten, üzüntüden uzak duracaksın tamam mı canım? Yoksa hamile kalman zorlaşır. Aklını meşgul edecek şeyler bul lütfen...

Canım doğru diyosun bakmamam lazım ama duramıyorum hergün standart okuyorum her yazılanı olmasada genel olayları takip ediyorum aslında evet genelde kötü oluyorum ama bağlı kalan bi tarafım sanki işte bişey olmamış gibi hissettiriyo bana ne bilim işte öyle sen iyisin ya boşver beni. Bebiş gelince bizi haberdar etmeyide unutma tamam mı canım

Kaç gündür cok kotuyum işyerinde bi sürü anlayışsız insanla uğraşıyorum insanlar ne kadar anlayışsız yüzümüz gülüyo diye acımı görmezden gelerek o kadar bencil davraniyolar ki..ne zaman alisicaz acaba bu acıya? Yeni bu bebek istiyorum ama oğluma ihanet ediyomusum gibi gelio..bu arada şu ovulasyon testlerinden aldım ama hiç kopkoyu iki çizgiyi goremedim. Acaba yumurtlamadim mi kafama çok takıyorum.bu testlerden hiç kullanan var mı kızlar?

Canım benim, bu acıyı yaşamayan anlamaz ki, sanki grip olmuşuz da grip atlatmışız gibi davranıyolar. Sıkma canını, insanları kafana takma. Adetlerin düzenli miydi? Ben hiç kullanmadım ovülasyon testi ama adetin 3.günü hormon tahlili yaptırdım. Dahiliye doktoru baktı, bi sıkıntı görünmüyo dedi. Adetten sonra kadın doğuma gitcem. İstersen sende bi hormon tahlili ver. İçin rahat eder.

Onu daha yeni vermiştim bı sıkıntı yoktu hatta geçen ay doktor yumurtamı da göstermişti. Adetlerim duzenli çok şükür hatta esim de kızdı neden aldın bunları diye. Ama ne biliim işte garip bi korku var içimde..oluruna bırakmak istiyorum ama hep kendimi dinliyorum maalesef..bi de öyle olunca acaba yumurtlamadim mi kafama takip duruyorum...

Umarım link vermek site kurallarına aykırı değildir, ama bunu hepimizin okuması gerek diye düşünüyorum. Bu adam dr.esat orhon, profesör ve gerçekten işinde uzman. Denediğiniz sürece hamile kalamazsınız diyor. Ovülasyon testleri vs nin de ticari amaçlı para kazanma amaçlı şeyler olduğunu ve itibar edilmemesini öneriyor. İş bizde bitiyor aslında. Yani hali hazırda bi sorununuz yoksa daha önce kolaylıkla hamile kaldıysanız yine kalırsınız, işin sırrı stres yapmamakta ve takip etmemekte. Takip ettikçe zorlaşıyor gebelik. Lütfen hocanın gebelikle ilgili yazdıklarını okuyun, bi de soru sorarsanız en uygun zamanda cevap veriyor. İsterseniz hocaya da sorun. İçinizi ferah tutun, daha önce bi gebeliğiniz oldu, testleriniz yapılmış. Yine olacak merak etmeyin. Dua edin, meditasyon yapın, yürüyüş yapın, sizi ne rahatlatıyosa onu yapın açıkcası. Bi kaç ay içinde olacağına inanıyorum ben. Sonra burdan bize sevinçli haberi verin, birlikte bekleyelim olur mu :)

http://www.esatorhon.com

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-20-22-38-18.png
    131,9 KB · Görüntüleme: 42
Evet çok dogru aslında bu doktora yazdım ben de:) inş size gUzel haberler vermeyi çok isterim. Hepimizin güzel haberleri olur inşallah hepimizin yüzü gülsun. Kucagimiz boş kalmasın bu dunyada da anne olalim hayırlısıyla. Birbirimize dua edelim bütün melek anneleri..

Her zaman arkadaşım her zaman, bir kendim için değil tüm kader arkadaşlarım benim gibi kalbi yaralı tüm anneler, evladına doyamayan tüm anneler için dua ediyorum. Bizler bebeklerimizin ölüsüne bile doyamadık, bazılarımız kucağına bile alamadı, bir çoğumuz göğsümüzdeki sütü bebeklerimize veremedik. Bizim acımız tarifi olmayan bi acı, bizi bizden başka kimse anlamaz. Her duam benim gibi melek anneleri için, kolay gebe kalma, sağlıklı bir hamilelik, hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar istiyorum rabbimden hepimiz için. İsimlerinizi bilmiyorum, çoğunuzu tanımıyorum ama acınızı biliyorum ve yemin ederim burda aldığım gebelik haberinde kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum. Bütün melek bebekler benim oğlumun kardeşi, sizler de bwnim kardeşimsiniz, öyle görüyorum. Sabrediyoruz, dua ediyoruz ve bekliyoruz. İnanıyorum ki hepimiz birgün kucağımıza evlatlarımızın kardeşini alıp buruk da olsa gülümsüycez.

Amin inşallah Rabbim nasib etsin bizlere hayırlı evlatlar ve onlarla tam bi aile olalım inşallah

Boyle husetmen cok normal hamilelik dusundugumuz zamanlar hepimiz ayni seyleri dusunduk acaba katbetigimiz bebeklerimize haksizlik mi yapiyiruz inlara ihanet mi ediyoruz diye ama inan gepsinin teri farkli hala her gun ilk bebegimin adnida aniyorum seni cok seviyorum oglum kardesinide cok seviyorum diye.. ilk zamanlar hamileligimde hic heycanli degildim buruk bi sevincti elbetteki sukretik yenuden hamile kaldugim icin ama yinede tuhaf bi huzun vardi baglanmaktan korkuyodum. Hic hamile degilmisim gibiydi. Sonra hareketlerini husetmeye baslyinca ucimdeki hu cana haksizlik ediyorum gibi geldi ve artik konusmaya basladim onunla insallah saglicakla alirim kucagima Allah hic birimize ayni acilari yasatmasin ve betwrinden korusun. Evet dengesiz insanlar cok ama sen kimseyi takma yasadigimizo biz biluriz kimseden bizi anlamasini bekleyemeyiz. Allah kimseye yasatmasin yasatiklarinaa sabur versin. Hic kullanmadim testleri ama sunu hiliyorum kendini sartlandirma akisini birak yuce Mevla en hayirli en dogru zamanda yolkasin minik mucizeni..

Haklısın cnm inşallah ben de sağlıklı bı şekilde hamile kalırım bi daha almicam zaten o testleri akışına birakıyorum..bakalım 13 günüm kaldı adetime minik mucizem benimle mi

Merhaba arkadaşlar hepimiz aynı acıyı paylaşıyoruz paylaştık benim daha çok Yen'i sağolsun B BlackandBlack canım arkadaşım çok destek oldu konuştukca rahatlattı beni neden böyle oldu neden yavrularımıza kavuşamadan ayrıldık hep sorucam kendime rabbim verdi rabbim aldı meleklerimizi bizden çok sevdi yanına aldı cennet güvercinleri oldu kuzularımız o günü hiç unutmuyorum unutmicam ilk defa dr yanlız gittim ve yanlız tek başıma aldım yavrumun melek olup cennet güvercini olduğunu tek başıma yanlız öğrendim hepimiz bu acıyı yaşadık o an ne duygular yaşadığımı sizden iyi kimse anlamaz 10 ekimde bebeğimi aldılar benden hiç göremedim ki ben yavrumu dokunamadan yavrum kuş olup uçtu bir daha cesaret edemem edebilirmiyim yeniden bir Bebek tekrar Bi hamilelik cesaret edebilirmiyim yine aynı şeyleri yaşıcam korkusu hep olucak içimde bu korkularımı ywnicekmiyim hiç bilmiyorum

Canıö allah yar ve yardımcın olsun inşallah inan gözlerim doldu. Yoksa sendemi kasım annesi olacaktın:'( bende kasım annesi olacaktım benim kuzum 3 ağustosta dığdu 26+3 iken 13 gün yaşadı melek kızım benim. Equitadan önce doğum yapmıştım halada okurum hergün. Ay şuan çok kötü oldum kader ortağı olmuşuz biz canım arkadaşım. Yüreğim yanıyo her yaşanılanda yaşanamayanda. Rabbim bizden çok sevdi dediğin gibi verende o alanda o. Yasemin bambaşka allah bir değil bin kere razı olsun her iki cihandada. Eminimki burada destek olmadığı kimse yok heleki karnında bebeği varken üzülmemesi gerekirken yeni gelen bizlere dahi destek oluyor hem tıbbi yönlendirme hem ruhen hala daha. Bizim cennette kuzumuz var bekliyorlar bizi cennet bahçelerinde varmı bundan büyük mükafat evet çokk acıı geçmiyor dinmiyor benim de daha 2 ay oldu çok yeni geçmesinide istemiyorum zaten o benim devamlı kayan ince yürek sızım. Ama tekrar sağlıklı bibir gebelik yaşayabilmek için sağlıklı bebişler yetiştirebilmek için iyi olmak zorundayız allahım herkese nasip olmayan ahiretlik evladımızı verdi inşallah kocağımza alıp büyütebileceğimiz sağlıklı hayırlı evlatlarda nasip eder inşallah güçlü ol neolur kuzun için. Allahım bizi önce kendisine sonra meleklerimize layık birer anne baba olarak yaşayıp vaktimiz geldiğinde onllara kavuşmayı nasip etsin inşallah

Rabbim yardimicimiz olsun onlar bizi bekleyecek cennet kapisinda annem babam gelmeden girmem diyecek guzel yavrularimiz cok cok zor ama soyle dusunuyorum Allah yavrumuza en guzel sekilde bakacak dunya skntisi cekmeyecek insanlar canini yakamayacak ve sonsuz alemde onlarla olacagiz insallah.Peygamber efendimiz oglu ibrahim vefat edince daga sesleniyor bu benim yuregimdeki aci senin ustune inseydi yerle bir oldun diyor.Bu bir peygamber sinavi arkadaslar Rabbim sabir ihsan eylesin hepimize

Amin Can'ım benim inşallah rabbim mükafatını vericektir yavrularımızda bizi cennet kapısında karşılıcak kasım annesiyim bende 10 gün sonra doğumum olucaktı sezaryen olucağı için biraz erken gelicekti ama rabbim daha çok sevdi cennetine aldı kuzularımızı hala gün sayıyorum doğumuma az kaldı diye elimde değil sabrınıda vericek inşalalh tekrardan nasip olur inşallah hatta ikizim olsun istiyorum sanki tekrar kızım yeniden gelicek kardeşiyle birlikte gb hisse doğuyor içime ama korkuyorumda yine aynı şeyleri yaşatmıştım diyorum piskolojim okadar karşılıklı anlatamam daha yaram çok Yen'i

Amin Can'ım benim yavrularımız bekliyor bizi cennet kapısında ama insanın elinde değilki şuan yanımda olabilirdi demektende alıkoyamıyorum kendimi dr bana üzgünüm bebeğiniz yaşamıyor dediği anı hiç unutamıcak yavrumun tekmelerini hiç bana dokunuşunu hiç unutamicam

Yavrumun herşeyi hazırdı herşeyini yıkamıştım Bi ütüsü kalmıştı beşiği kıyafetleri şuan nerde onu bile bilmiyorum çünki dayanamam görmeye tekrar hamile kalmaya cesaretim olurmu onu bile bilmiyorum hiç birşeyim yokken kahfaltımı yapıp evden çıktım kızımla birlikte be yanlız döndüm ewimize bu acının tarifi yokki rabbim sabır ver hepimize yaralarımızı sar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…