- 7 Nisan 2012
- 650
- 1.205
- 113
Kizlar dun esimle odullu bir belgesel izledik cok etkilendim cok duygulandim. Yasli japon bi cift oyle guzel anlasiyolar ki bir birlerine saygilari sevgileri cok guzeldi uzun yasamanin sirri mutlu bir hayat dedim heralde.. adam 98 kadin 88 yadinda adam son sene rahatsizlaniyor ama o gune kadar kimseye muhtac olmadan kendi islerini kendileri gorek hep askla yasiyolar. Kadin bi dukkana gidiyor 6 takim pjama aliyor cocuk takimlari 1 i 3 yasinda erkek 5 i 5-6 yadlarinda kiz cocugu icin. Eve geliyolar esine cocuklarin adini sayark bu sunun icin bu bunun icin diye anlatiyor sen yakinda gidiceksin yanlarina onlara kavusunca bunlari onlara ver o zaman paramiz yoktu alamadim boyle seyler onlari cok sevdigimi soyle dedi 6 cocugunu kaybetmis gozundeki yaslari silerek konusuyodu bosuna demiyoruz yuz yasinada gelsek her evladin yeri farli unutamayiz diye... 6 cocugu daha vardi oyle duygulandim ki bu aciyla yasamaya alisiyoruz elbette ama gercek o ki bizlerde kac yasina gelursek gelelim yavrularimizi hic unutmayacagiz...