Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Amin Can'ım benim yavrularımız bekliyor bizi cennet kapısında ama insanın elinde değilki şuan yanımda olabilirdi demektende alıkoyamıyorum kendimi dr bana üzgünüm bebeğiniz yaşamıyor dediği anı hiç unutamıcak yavrumun tekmelerini hiç bana dokunuşunu hiç unutamicam :KK43:
Seni cok iyi anliyorum sabahlari gozumu acar acmaz once karnimi oksardim hemen cevar verirdi unutulmaz asla da unutulmayacak ama alisacagiz ben hic dokunamadim yavruma ama gordum hic gozumun onunden gitmiyor morarmis minik bedeni minicik burnu saclari uyandirmak istedim bak annecim ben geldim aylardir seni bekleyen annen geldi uyan kizim demek istedim

Merhaba arkadaşlar hepimiz aynı acıyı paylaşıyoruz paylaştık benim daha çok Yen'i sağolsun B BlackandBlack canım arkadaşım çok destek oldu konuştukca rahatlattı beni neden böyle oldu neden yavrularımıza kavuşamadan ayrıldık hep sorucam kendime rabbim verdi rabbim aldı meleklerimizi bizden çok sevdi yanına aldı cennet güvercinleri oldu kuzularımız o günü hiç unutmuyorum unutmicam ilk defa dr yanlız gittim ve yanlız tek başıma aldım yavrumun melek olup cennet güvercini olduğunu tek başıma yanlız öğrendim hepimiz bu acıyı yaşadık o an ne duygular yaşadığımı sizden iyi kimse anlamaz 10 ekimde bebeğimi aldılar benden hiç göremedim ki ben yavrumu dokunamadan yavrum kuş olup uçtu bir daha cesaret edemem edebilirmiyim yeniden bir Bebek tekrar Bi hamilelik cesaret edebilirmiyim yine aynı şeyleri yaşıcam korkusu hep olucak içimde bu korkularımı ywnicekmiyim hiç bilmiyorum

Canım geçmiş olsun. Rabbim sana sıhhatli günler nasip etsin. Bende geçen sene 7 ekimde bebeğimle vedalaştım. İşk başlarda insan korkuyor yeniden nasıl olucak diye ama zaman geçtikçe hem istek hem cesaret artıyor. Sabır..

Seni cok iyi anliyorum sabahlari gozumu acar acmaz once karnimi oksardim hemen cevar verirdi unutulmaz asla da unutulmayacak ama alisacagiz ben hic dokunamadim yavruma ama gordum hic gozumun onunden gitmiyor morarmis minik bedeni minicik burnu saclari uyandirmak istedim bak annecim ben geldim aylardir seni bekleyen annen geldi uyan kizim demek istedim
Hala tekme atıcak gb hissediyorum bende bende hiç görmedim yavrumu dokunamadan gitti yavrum bende mükafatını alıcaz inşallah cennet güvercinleri oldu yavrularımız rabbim sabrınıda vericek inşalalh

Canım geçmiş olsun. Rabbim sana sıhhatli günler nasip etsin. Bende geçen sene 7 ekimde bebeğimle vedalaştım. İşk başlarda insan korkuyor yeniden nasıl olucak diye ama zaman geçtikçe hem istek hem cesaret artıyor. Sabır..
Amin Can'ım rabbim sabrını verir inşallah ama unutamıcaz asla hep aklıma gelicek yaşıtlarını görünce Doğum yapıcağım güne de çok az kaldı o günü nasıl geçiricem bilmiyorum kızım yaşasaydı kasım başında kucağımda olucaktı

Hala tekme atıcak gb hissediyorum bende bende hiç görmedim yavrumu dokunamadan gitti yavrum bende mükafatını alıcaz inşallah cennet güvercinleri oldu yavrularımız rabbim sabrınıda vericek inşalalh
Insallah canm benim ilk baslarda hep elimi karnimi goturme refleksim oluyordu benim de Rabbim beni mahzun ve kirik kalplerde arayiniz diyor ya bizi en iyi anlayacak olan o ona siginip ona guvenecegiz ki bize acilarimizi unuttursun hayirli uzun omurlu nice evlatlar versin

Insallah canm benim ilk baslarda hep elimi karnimi goturme refleksim oluyordu benim de Rabbim beni mahzun ve kirik kalplerde arayiniz diyor ya bizi en iyi anlayacak olan o ona siginip ona guvenecegiz ki bize acilarimizi unuttursun hayirli uzun omurlu nice evlatlar versin
Amin Can'ım inşallah

Merhaba arkadaşlar hepimiz aynı acıyı paylaşıyoruz paylaştık benim daha çok Yen'i sağolsun B BlackandBlack canım arkadaşım çok destek oldu konuştukca rahatlattı beni neden böyle oldu neden yavrularımıza kavuşamadan ayrıldık hep sorucam kendime rabbim verdi rabbim aldı meleklerimizi bizden çok sevdi yanına aldı cennet güvercinleri oldu kuzularımız o günü hiç unutmuyorum unutmicam ilk defa dr yanlız gittim ve yanlız tek başıma aldım yavrumun melek olup cennet güvercini olduğunu tek başıma yanlız öğrendim hepimiz bu acıyı yaşadık o an ne duygular yaşadığımı sizden iyi kimse anlamaz 10 ekimde bebeğimi aldılar benden hiç göremedim ki ben yavrumu dokunamadan yavrum kuş olup uçtu bir daha cesaret edemem edebilirmiyim yeniden bir Bebek tekrar Bi hamilelik cesaret edebilirmiyim yine aynı şeyleri yaşıcam korkusu hep olucak içimde bu korkularımı ywnicekmiyim hiç bilmiyorum

Ben hep şöyle düşünüyorum canım. Biz evlatlarını çok seven annelerdik ve Yaradan bizi evlatlarımızdan ayırmak istemedi ebedi hayatta. Annelik duygusunu ebediyen yaşayabilmemiz için melek oldu bizim yavrularımız. Evet çok zor dayanması, kolay değil kesinlikle evlat acısı. Bir annenin yaşayabileceği en büyük yürek acısı ama mükafatımız da büyük olacak inşallah. Bu dünya yalan, bu dünya geçici, gerçek dünyada, ahirette kavuşacağız inşallah meleklerimize... Ben Mustafam'ı ilk kaybettiğim günlerde her sabah "Bir gün daha geçti oğlum, sana kavuşmama az kaldı" diye uyanırdım. Çok şükür inançlı insanlarız ve biliyoruz ki yavrularımızla ebedi hayatta buluşacağız.

Şuan başımıza gelenler bir ceza gibi görünüyor ama aslında büyük bir ödül. Sonsuz hayatta yavrumuzla ebediyen birlikte olmak, hiç ayrılmamak. Ne kadar büyük bir mükafat aslında... Oğlumu ilk kaybettiğimiz zamanlarda eşim bana " Biz kimin canını yaktık da bu acıyı yaşıyoruz?" diye sormuştu. Dedim Aşkım saçmala bu bir günahın cezası olabilir mi? Bir günahın cezası en sevdiğinle cennette sonsuza kadar birlikte olmak olabilir mi?

Sürekli sorgulayacaksın kendini, sürekli suçlayacaksın. Keşke bunu yapsaydım, keşke şunu yapmasaydım, acaba bundan dolayı mı oldu diye? Ama inan ne olursa olsun hiç bir şey değişmeyecekti. Beraat Kandili'nde bir yıllık kaderler yazılır. O yıl içinde öleceklerin ve doğacakların listesi yazılır. Yani biz ne yaparsak yapalım değiştiremezdik olanları. Rabbim böyle istedi ve böyle oldu... Bizim de sınavımız buymuş maalesef... :( İnşallah bu sınavdan hakkıyla geçeriz de kavuşuruz meleklerimize cennette...

Şuan çok yeni yaşadıkların. Öncelikle ruhunun ve bedenin iyileşmeli. Bu esnada da yaptırman gereken testleri yaptırır, alınabilecek önlemlerini alırsın. Bu korkuların zamanla geçecek ve bir an önce yeniden bebek sahibi olmak isteyeceksin. Yaradan en hayırlı ve kısa sürede sana da nasip edecek yaralarını saracak bir mucize...

Canım benim asla korkma asla tereddüte düşme biz melek anneleri aslında çok güçlüyüz sen tek başına öğrenmişsin herseye ragmen ayakta ve güçlüsün. Hersey düzelecek sen sadece sonsuz aleme bir melek gönderdin Rabbim insallah nasib ederde yine bebişlerin olur bu dünyada ama sonsuz alemde senin sonsuz sevebileceğin bir bebişin olacak unutma başkaları seni kıskanacak sen bebeğini Rabbim nasib ederse sonsuz seveceksin

Yavrumun herşeyi hazırdı herşeyini yıkamıştım Bi ütüsü kalmıştı beşiği kıyafetleri şuan nerde onu bile bilmiyorum çünki dayanamam görmeye tekrar hamile kalmaya cesaretim olurmu onu bile bilmiyorum hiç birşeyim yokken kahfaltımı yapıp evden çıktım kızımla birlikte be yanlız döndüm ewimize bu acının tarifi yokki rabbim sabır ver hepimize yaralarımızı sar
Benimki olduğu gibi hazır duruyor hiçbirşeyi kaldırmadım tek tek ellerimle düzenledim oğlum doğsaydı koklamaya öpmeye doyamazdım hep derdim benim oğlum dünyadaki en güzel bebek olacak derdim öylede oldu kusursuz tertemiz günahsız oğlum o bir melek

Ben hep şöyle düşünüyorum canım. Biz evlatlarını çok seven annelerdik ve Yaradan bizi evlatlarımızdan ayırmak istemedi ebedi hayatta. Annelik duygusunu ebediyen yaşayabilmemiz için melek oldu bizim yavrularımız. Evet çok zor dayanması, kolay değil kesinlikle evlat acısı. Bir annenin yaşayabileceği en büyük yürek acısı ama mükafatımız da büyük olacak inşallah. Bu dünya yalan, bu dünya geçici, gerçek dünyada, ahirette kavuşacağız inşallah meleklerimize... Ben Mustafam'ı ilk kaybettiğim günlerde her sabah "Bir gün daha geçti oğlum, sana kavuşmama az kaldı" diye uyanırdım. Çok şükür inançlı insanlarız ve biliyoruz ki yavrularımızla ebedi hayatta buluşacağız.

Şuan başımıza gelenler bir ceza gibi görünüyor ama aslında büyük bir ödül. Sonsuz hayatta yavrumuzla ebediyen birlikte olmak, hiç ayrılmamak. Ne kadar büyük bir mükafat aslında... Oğlumu ilk kaybettiğimiz zamanlarda eşim bana " Biz kimin canını yaktık da bu acıyı yaşıyoruz?" diye sormuştu. Dedim Aşkım saçmala bu bir günahın cezası olabilir mi? Bir günahın cezası en sevdiğinle cennette sonsuza kadar birlikte olmak olabilir mi?

Sürekli sorgulayacaksın kendini, sürekli suçlayacaksın. Keşke bunu yapsaydım, keşke şunu yapmasaydım, acaba bundan dolayı mı oldu diye? Ama inan ne olursa olsun hiç bir şey değişmeyecekti. Beraat Kandili'nde bir yıllık kaderler yazılır. O yıl içinde öleceklerin ve doğacakların listesi yazılır. Yani biz ne yaparsak yapalım değiştiremezdik olanları. Rabbim böyle istedi ve böyle oldu... Bizim de sınavımız buymuş maalesef... :KK43: İnşallah bu sınavdan hakkıyla geçeriz de kavuşuruz meleklerimize cennette...

Şuan çok yeni yaşadıkların. Öncelikle ruhunun ve bedenin iyileşmeli. Bu esnada da yaptırman gereken testleri yaptırır, alınabilecek önlemlerini alırsın. Bu korkuların zamanla geçecek ve bir an önce yeniden bebek sahibi olmak isteyeceksin. Yaradan en hayırlı ve kısa sürede sana da nasip edecek yaralarını saracak bir mucize...
Senin sözlerin öyle güzelki insanin kalbine dokunuyorsun sen bizim umudumuz olacaksın güzeller güzeli bir anne olacaksın Rabbim nazarlardan korusun seni

Haklısın cnm inşallah ben de sağlıklı bı şekilde hamile kalırım bi daha almicam zaten o testleri akışına birakıyorum..bakalım 13 günüm kaldı adetime minik mucizem benimle mi:KK66:
O testten 50 adet aldım çizgiyi de yakaladım olmayınca olmuyor canım hep sitres ten kafalar rahat değil inan her gece kabus görüyorum ya bebeğim ölüyor ya annem babam çok fenayım çok

Rabbim meleklerimizi bizden çok sevdi ve sonsuzluğa cennetine aldı bir gün sonsuza dek yavrularımızın yanımda olucaz hiç ayrılmicaz o gün gelene kadar rabbim sabrınıda vericek inşallah hepimizin yaraları en kısa zamanda sarılacak rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizimkini de bırakmicak inşallah

Allah sabır versin canım inşallah kolay atlatırsın kolay olmuyor ben yavrumu 8 ay önce kaybettim inan ki her sabah uyanıyorum eşime diyorum şimdi ömer olsa ortamızda yatardı öperdik koklardık diyorum vs birsürü şey allahım yardım et diye kalkıyoruz neyse ki işe gidiyorum kafam dağılıyor yoksa çok zor evde isen kendine uğraşlar bul yoksa düşünmek insanı dibe çekiyor allah yardımcımız olsun

Canm basinsagolsun.Allah sabır versin.Bu imtihanı hakkıyla gecebilmeyi nasip etsin.sebepler olaylar farklı da olsa yaşanılan acı aynı.ciger yangını aynı.hepimiz bebeklerimizle ilgili ne hayaller kurmustuk.burdaki cogu senin gibi dogumda kaybetti baziları da kucaklarina alıp tam o sevginin tadına varacakken bikac gün sonra kabetmis..bebeklerimiz sadece bu alemden oteki tarafa biraz erken gittiler.ins diger tarafta onlari görüp öpüp koklayacagiz.ilk günler ben de hala karnmda sanrdm.dogumdan bikac gün sonra gece uyandığımda amnemi uyurken gördüğümde cok zoruma gitmisti.bu evde dogum yapıldı su anda bi bebek sesi olması gerekirken olan sesizlik cok cok zoruma gitmisti.ama her gecen gün acıya alışyrsn iste.acin gecmiyo ama alisiliyo iste.yaseminin dedigi gibi ben de ilk günler cok sebep aradm.dr hatası mı yedigim bikac tane hurma ya da yolda taktgm emniyet kemeri....ama artk sorgulamayı biraktm ve rahatladm.Allah verdi AllAh aldı diyorum.nasipleri yokmuş bu dünyada.zor da olsa kadere rıza göstermek gerekiyo.ben hrp hayırlı evlat istedim.ve he onu gördükçe cok mutlu olaym derdim.demek ki hayır olan buymuş.belki yaşasaydı bi engeli olacaktı ve onun gözümün önünde acı cektigini görmek kolay olacak miydi?ins bebeklerimiz öteki tarafta cennet kapılArını acarlar.bundan daha büyük bi hayır olabilir mi?sabretmek zor ama mükafatı da bi o kadar fazla.zaman gectikce gebe olanlarla da sohbet edeceksin. ve yavas yavas normale döneceksin .o hep senin icinde kanayan bi yara olacak.ama ilerde yeni bi bebek de dusuneceksin.ve su anda bak burda bi kısmı bebeklerini kucağına aldı bi kısmı da bi kac hafta sonra alacak ins.sonra hepimiz bebeklerimizın kardeslerine kavuşacağız ins.acımız. gecmeyecek ama hafifleyecek emin ol.sen biran önce toparlanmaya bak.kendine dikkat et dikislerin varsa iyi koru.ve dua et Rabbim bizlerin gönüllerine ferahlk versin ve korkumarmzdan emin eyleyip. bundan büyük acı göstermesin.veyaralarmzı saracak baska evlatlara kavusabilmeyi nasip etsin

Canm basinsagolsun.Allah sabır versin.Bu imtihanı hakkıyla gecebilmeyi nasip etsin.sebepler olaylar farklı da olsa yaşanılan acı aynı.ciger yangını aynı.hepimiz bebeklerimizle ilgili ne hayaller kurmustuk.burdaki cogu senin gibi dogumda kaybetti baziları da kucaklarina alıp tam o sevginin tadına varacakken bikac gün sonra kabetmis..bebeklerimiz sadece bu alemden oteki tarafa biraz erken gittiler.ins diger tarafta onlari görüp öpüp koklayacagiz.ilk günler ben de hala karnmda sanrdm.dogumdan bikac gün sonra gece uyandığımda amnemi uyurken gördüğümde cok zoruma gitmisti.bu evde dogum yapıldı su anda bi bebek sesi olması gerekirken olan sesizlik cok cok zoruma gitmisti.ama her gecen gün acıya alışyrsn iste.acin gecmiyo ama alisiliyo iste.yaseminin dedigi gibi ben de ilk günler cok sebep aradm.dr hatası mı yedigim bikac tane hurma ya da yolda taktgm emniyet kemeri....ama artk sorgulamayı biraktm ve rahatladm.Allah verdi AllAh aldı diyorum.nasipleri yokmuş bu dünyada.zor da olsa kadere rıza göstermek gerekiyo.ben hrp hayırlı evlat istedim.ve he onu gördükçe cok mutlu olaym derdim.demek ki hayır olan buymuş.belki yaşasaydı bi engeli olacaktı ve onun gözümün önünde acı cektigini görmek kolay olacak miydi?ins bebeklerimiz öteki tarafta cennet kapılArını acarlar.bundan daha büyük bi hayır olabilir mi?sabretmek zor ama mükafatı da bi o kadar fazla.zaman gectikce gebe olanlarla da sohbet edeceksin. ve yavas yavas normale döneceksin .o hep senin icinde kanayan bi yara olacak.ama ilerde yeni bi bebek de dusuneceksin.ve su anda bak burda bi kısmı bebeklerini kucağına aldı bi kısmı da bi kac hafta sonra alacak ins.sonra hepimiz bebeklerimizın kardeslerine kavuşacağız ins.acımız. gecmeyecek ama hafifleyecek emin ol.sen biran önce toparlanmaya bak.kendine dikkat et dikislerin varsa iyi koru.ve dua et Rabbim bizlerin gönüllerine ferahlk versin ve korkumarmzdan emin eyleyip. bundan büyük acı göstermesin.veyaralarmzı saracak baska evlatlara kavusabilmeyi nasip etsin
AMİİİİN

Canim Allah sabrini artirsin inana acini yuregimde yasiyorum kendi yurek yanginimizi unutup buraya her gelen anneyle ayni acilari yasiyorum. Okurken cigerim sokuldu sanki hepimizin hikayesi farkli ama senin yerine kiydum kendin her yazan arkaasin hikayesini kendimde yasiyorum sanki... ben gecen sene temmuz ayinda kaybetim yavrumu ustelik saglicakla dogurdum yanimdaydi emzirmeye calistim sonra basit hir enfeksiyon var deyip kuveze aldilar 1 hafta sonra tedavi bitince taburcu olucakti ama yavrum 5. Gun melek oldu. Nasip kader dedik egee olucak varsa onune gecemiyoruz. Teslim ol yaradana kendini sorgulama verende alanda yuce Mevla... beni teseliye gelenlerdr gencsini yine cocuklariniz olur demisti acaba yeniden denemeye gucum olucak mi demistim. Allah sabrinida gucunude veriyor arkaasim. Vakti gelince saglikli hayirli omurlu evlatlarla doldursun kucagini insallah. Cok sukur 6 ay sonra yeniden hamile kaldim. Gun sayuyoruz ama yuregimde hem bi rahatlik hem de bi korku var. Korkumun nedeni belli biliyorum rahatligi veren teslimiyet duygum. Sana emanet ettim Allah im diyorum. Sen ne dersen nasil istersen oyle olucak diyorum
Gonlumu bilen sensin hakimizda hayurlisi olsun diyorum. Ve yeniden ayni aciyi yasarsam ne olur dedigimde cevabi yine kendimde buluyorum ilkinde ne yapabildim ki ikinci yasasam ne yapabilirim diyorum. Yine sabrederiz yine teslim oluruz biliyorum... Allah korusun tabi ki ama gercekte bu malesef... insallah rabbim kimseyi bu acilarla sinamaz bizide tekrarindan ve beterinden korusun. Peygamber efendimiz dayanmis bu aciya bizim ne hadimize sabredip dayanmamak sukur ki inacli insanlariz. Biraz toparlan yaseminin dedigi gibi gerekli arasturmalari yap tedbirlerini al vucunda haxir olunca yeniden o gucu yuce Allah vericektir sana. Kasim annelerini arad okurdum yazmayi cok istedim ama yaamadim. Ilk durumumu paylasio kimseyi uzmemek korkusuyla :(

O testten 50 adet aldım çizgiyi de yakaladım olmayınca olmuyor canım hep sitres ten kafalar rahat değil inan her gece kabus görüyorum ya bebeğim ölüyor ya annem babam çok fenayım çok
Canm ben de gecen gece baya ağladım.esimin bi akrabası yok benim sütüm cok fazlaydı.bebegimin kilosu cok iyiydi 8 aylkken dede derdi falan.baya konustu sadece dinledim.o gittikten sonra saatlerce agladm.ben de bebeğe süt verecekken kurusun diye hap ictim dedim.ve yasasaydı 7 aylk olacaktı emekleyecekti gülecekti.kızımı kaybettim cennete gitti ama ben onu icimde büyütüyrm sanki.bazen kiziyorm kendime hesaplamayaym diye ama hesaplıyrm iste.ve o gece aglayarak uyudum.rüyamda 7 aylk kadar bi bebek gördüm.sabaha kadar sevdim öptüm kokladm oynadm.uyannca bebek sevmek gercekten ne kadar güzelmiş dedm

Canm ben de gecen gece baya ağladım.esimin bi akrabası yok benim sütüm cok fazlaydı.bebegimin kilosu cok iyiydi 8 aylkken dede derdi falan.baya konustu sadece dinledim.o gittikten sonra saatlerce agladm.ben de bebeğe süt verecekken kurusun diye hap ictim dedim.ve yasasaydı 7 aylk olacaktı emekleyecekti gülecekti.kızımı kaybettim cennete gitti ama ben onu icimde büyütüyrm sanki.bazen kiziyorm kendime hesaplamayaym diye ama hesaplıyrm iste.ve o gece aglayarak uyudum.rüyamda 7 aylk kadar bi bebek gördüm.sabaha kadar sevdim öptüm kokladm oynadm.uyannca bebek sevmek gercekten ne kadar güzelmiş dedm
Artık bitsin bu acılar inan ki çok yoruldum korkarak yaşamaya başladım inan ki

Canm basinsagolsun.Allah sabır versin.Bu imtihanı hakkıyla gecebilmeyi nasip etsin.sebepler olaylar farklı da olsa yaşanılan acı aynı.ciger yangını aynı.hepimiz bebeklerimizle ilgili ne hayaller kurmustuk.burdaki cogu senin gibi dogumda kaybetti baziları da kucaklarina alıp tam o sevginin tadına varacakken bikac gün sonra kabetmis..bebeklerimiz sadece bu alemden oteki tarafa biraz erken gittiler.ins diger tarafta onlari görüp öpüp koklayacagiz.ilk günler ben de hala karnmda sanrdm.dogumdan bikac gün sonra gece uyandığımda amnemi uyurken gördüğümde cok zoruma gitmisti.bu evde dogum yapıldı su anda bi bebek sesi olması gerekirken olan sesizlik cok cok zoruma gitmisti.ama her gecen gün acıya alışyrsn iste.acin gecmiyo ama alisiliyo iste.yaseminin dedigi gibi ben de ilk günler cok sebep aradm.dr hatası mı yedigim bikac tane hurma ya da yolda taktgm emniyet kemeri....ama artk sorgulamayı biraktm ve rahatladm.Allah verdi AllAh aldı diyorum.nasipleri yokmuş bu dünyada.zor da olsa kadere rıza göstermek gerekiyo.ben hrp hayırlı evlat istedim.ve he onu gördükçe cok mutlu olaym derdim.demek ki hayır olan buymuş.belki yaşasaydı bi engeli olacaktı ve onun gözümün önünde acı cektigini görmek kolay olacak miydi?ins bebeklerimiz öteki tarafta cennet kapılArını acarlar.bundan daha büyük bi hayır olabilir mi?sabretmek zor ama mükafatı da bi o kadar fazla.zaman gectikce gebe olanlarla da sohbet edeceksin. ve yavas yavas normale döneceksin .o hep senin icinde kanayan bi yara olacak.ama ilerde yeni bi bebek de dusuneceksin.ve su anda bak burda bi kısmı bebeklerini kucağına aldı bi kısmı da bi kac hafta sonra alacak ins.sonra hepimiz bebeklerimizın kardeslerine kavuşacağız ins.acımız. gecmeyecek ama hafifleyecek emin ol.sen biran önce toparlanmaya bak.kendine dikkat et dikislerin varsa iyi koru.ve dua et Rabbim bizlerin gönüllerine ferahlk versin ve korkumarmzdan emin eyleyip. bundan büyük acı göstermesin.veyaralarmzı saracak baska evlatlara kavusabilmeyi nasip etsin[/ Amin Can'ım inşallah rabbim sabrınıda mükafatınıda vericek inşallah

Back