- 24 Nisan 2013
- 1.641
- 1.788
- 133
Kesem 7 haftalik bebek 6 haftalik kalmis kalp atislarini bekledik olmadi radyoloji uzmani da bakti gene can yok cmrtsi de gidebilirm kurtaja pazartesi de bana birakti doktorumoda cok uzuldu takdir ilahi diyor cnku gereken butun onlemler alinmisti dedi doktor dollenme esnasinda belki de saglikli bebek olmadi dedi incelencekmis kurtajdn snra
Birsey sorcam size ameliyattan ne kadar sonra adet oldunuz ve benim hala sütüm kesilmedi kesilsin diyede bir uğrasım olmadı
Amin canim saolasn Rabbim saglikli sihhatli evlat versn canim sende üzülme vardr mtlaka vaktiCanım güçlü ol, kendini Allah a teslim et. İlla ki olanda hayr vardır. Bende bu ay eczaneden aldığım testte pozitif gördüm. Ama kan testinde negatif çıktı. Test yanlışmış herhalde. Öyle büyük mutluluk yaşamamıştım ama yine de ümit ediyor insan. Tam 1 yıl olmuşken yeni bir bebek müjdesini almak isterdim..
Şimdiden geçmiş olsun, sağlıkla kolaylıkla atlat inşallah canım.
Canim kaderdenbotesi bos ama yinede Allahtan umut kesilmez paxartesiyi bekle gec dollenmedir belki. Normal yolla hamile kalmustin demi ? Allah hayurlisimi sagliklisini omurlusunu versin insallahKesem 7 haftalik bebek 6 haftalik kalmis kalp atislarini bekledik olmadi radyoloji uzmani da bakti gene can yok cmrtsi de gidebilirm kurtaja pazartesi de bana birakti doktorumoda cok uzuldu takdir ilahi diyor cnku gereken butun onlemler alinmisti dedi doktor dollenme esnasinda belki de saglikli bebek olmadi dedi incelencekmis kurtajdn snra
Ben adet oldum 37gun lohusalık surdu 1ay sonrada adet oldum yeni bitti. Süt için doktor gerek yok kullanma hiçbirşey kendiliğinden kesilir dedi akmıyor sıkınca azcık geliyor o kadarDr.una söyle dostinex yazsın canım. Bizim hep öyle kesildi süt. Sütün kesilmeden kolay kolay adet olmazsın sanırım...
İnşallah canım Rabbim düşmanıma bile vermesin bu acıyıCanım gözyaşları içinde okudum mesajınızı. Buraya her yeni üye geldiğinde aynı kendi bebeğimi kaybetmişim gibi içim yanıyor; her yeni gebelik haberinde sanki kendim gebe kalmışım gibi seviniyorum. Allah oğlunuzu size bağışlasın, nazarlardan kazadan beladan korusun rabbim. Rabbim bizi bir daha evlatlarımızla imtihan etmesin. İnşaallah burdaki bütün melek anneleri en hayırlı en münasip zamanda yeni bebeklerini kucaklarını alırlar. Öyle ümit oldunuz ki bize. Allah razı olsun sizden. İnşaallah bizlere de nasip olur buraya gelip mutlu haberleri vermek. @tutuy @Umudum1918 @nisakuzusu2 @Hgenc3006 dualarım hepimiz için @drpalmira
Canım lütfen çok uzulme bu bizim imtihanımız anne olmak kadın olmak müthiş birşey her acıya katlanıyoruz ama asla vazgemiyoruz Rabbim yar ve yardumcın olsunKesem 7 haftalik bebek 6 haftalik kalmis kalp atislarini bekledik olmadi radyoloji uzmani da bakti gene can yok cmrtsi de gidebilirm kurtaja pazartesi de bana birakti doktorumoda cok uzuldu takdir ilahi diyor cnku gereken butun onlemler alinmisti dedi doktor dollenme esnasinda belki de saglikli bebek olmadi dedi incelencekmis kurtajdn snra
Amin canim cok saolasin insallah Rabbim aratmadan hepimize saglikli sihhatli evlatlar versin asla isyan etmiyorum ama cok cok uzuluyorum yikildim bugünCanım lütfen çok uzulme bu bizim imtihanımız anne olmak kadın olmak müthiş birşey her acıya katlanıyoruz ama asla vazgemiyoruz Rabbim yar ve yardumcın olsun
Canm cok zor gercekten.seni anlayabiliyorm.yeni heyecan yeni umut yeni hayaller .benm gecince bile o kadar mutlu oldm ki.acaba diger yaza bebeğim kucağımda olur mu diye hayal kurmaya başlamıştım.usteliik testte falan hic birsey çıkmamasına ragmen.ama hepimiz birer birer bebeklerimize kavusacaz ins.gönlünü ferah tut.Hersey Allah tan.bak bizim uzaktan bi tandgmz iki küçük kızı varken esini kaybetti kadn cok sabretti ve sonrasnda 2.defa evlendi ve kadn 3.bebeği istediginde normal yoldan dördüz hamile kaldı ve sağlıklı olarak normal dogum da yaptı.2 kız 2 erkek su anda cocuklar 2. Yada 3.sinifa gidiyorlar.ve sadece birinde cok basit bi rahatslk var o kadar.Allah takdir edince bir rahimde 4 bebek saglikli yaşıyo iste.benim bebegimin karnmda ömrü varmış dışarda yokmus iste.zaten bebeğim karnmda esinden koptugu icin oksijensiz kaldı.yaşasaydı da muhakkak engeli olacaktı.o gözümün önünde acı cektikce ben daha kötü olacaktm.en azndan kızm emin bi yerde mutlu acı çekmiyor.benim sevgim merhametim bu kadarsa Rabbimn ki binlerce katıdr.Amin canim cok saolasin insallah Rabbim aratmadan hepimize saglikli sihhatli evlatlar versin asla isyan etmiyorum ama cok cok uzuluyorum yikildim bugünne umutlarla gitmistim bana cok guc vermisti yavrum ama kaybettim evladimi cok uzuluyorum ama elden birsey gelmiyor
Canım benim, sizin için 7 adet inşirah suresi okudum, rabbim gönlünüze ferahlık versin inşaallah. Ümitsiz olmayın, çok zor çok çetin bi imtihandan geçiyoruz. Hem bu dünyada hem ötekinde mükafatınızı alıcaz inşaallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakma, biz yaralı annelerin gönlünü ferahlat. Bizler sana evlatlarımızı melek olarak teslim ettik, sen de bize kardeşlerini sağlıklı hayırlı evlatlar olarak gönder. Amin.Amin canim cok saolasin insallah Rabbim aratmadan hepimize saglikli sihhatli evlatlar versin asla isyan etmiyorum ama cok cok uzuluyorum yikildim bugünne umutlarla gitmistim bana cok guc vermisti yavrum ama kaybettim evladimi cok uzuluyorum ama elden birsey gelmiyor
Canim benim cok saolasin Allah razi olsun kabul etsin senin de gönlüne gore hayirli saglikli tez vakitte evlat versin...Canım benim, sizin için 7 adet inşirah suresi okudum, rabbim gönlünüze ferahlık versin inşaallah. Ümitsiz olmayın, çok zor çok çetin bi imtihandan geçiyoruz. Hem bu dünyada hem ötekinde mükafatınızı alıcaz inşaallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakma, biz yaralı annelerin gönlünü ferahlat. Bizler sana evlatlarımızı melek olarak teslim ettik, sen de bize kardeşlerini sağlıklı hayırlı evlatlar olarak gönder. Amin.
Canim insallah umutlarimiz yeserir bizim de kucaklarimiz dolar cok sabrediyoruz kaderim de bunu iki kere yasamak varmis Rabbim tekrarindan korusun hepimizi...Canm cok zor gercekten.seni anlayabiliyorm.yeni heyecan yeni umut yeni hayaller .benm gecince bile o kadar mutlu oldm ki.acaba diger yaza bebeğim kucağımda olur mu diye hayal kurmaya başlamıştım.usteliik testte falan hic birsey çıkmamasına ragmen.ama hepimiz birer birer bebeklerimize kavusacaz ins.gönlünü ferah tut.Hersey Allah tan.bak bizim uzaktan bi tandgmz iki küçük kızı varken esini kaybetti kadn cok sabretti ve sonrasnda 2.defa evlendi ve kadn 3.bebeği istediginde normal yoldan dördüz hamile kaldı ve sağlıklı olarak normal dogum da yaptı.2 kız 2 erkek su anda cocuklar 2. Yada 3.sinifa gidiyorlar.ve sadece birinde cok basit bi rahatslk var o kadar.Allah takdir edince bir rahimde 4 bebek saglikli yaşıyo iste.benim bebegimin karnmda ömrü varmış dışarda yokmus iste.zaten bebeğim karnmda esinden koptugu icin oksijensiz kaldı.yaşasaydı da muhakkak engeli olacaktı.o gözümün önünde acı cektikce ben daha kötü olacaktm.en azndan kızm emin bi yerde mutlu acı çekmiyor.benim sevgim merhametim bu kadarsa Rabbimn ki binlerce katıdr.
Amin canım, inşaallah. Moralini yüksek tutmaya çalış olur mu? Dua et bol bol, elbette bizim de güldüğümüz günler gelecek. Şu an zamanı değilmiş öyle düşün. İnşaallah kolaylıkla atlatırsın bu süreci.Canim benim cok saolasin Allah razi olsun kabul etsin senin de gönlüne gore hayirli saglikli tez vakitte evlat versin...
Yüreğim yaniyor bu sefer hersey guzel gidicek dye o kdr umut etmistim ki insallah bir daha hicbirimiz yasamayiz bu aciyi Rabbim korusun.
Canm sen elinden geleni yaptktan sonra icin rahat olsun.tedbir bizden takdir Allahtan .O ol der oluverir.bak ben varolmayı istemedim.Allah takdir etti beni annemin babamn kızı olarak dünyaya getirdi ve bu yaşıma kadar hayat verdi ben bi caba sarfetmedim. annem beni karnnda kaybedebilirdi ya da dogumda.ama Allah takdir etti baska bebrklerini kaybetti ve beni yasattı.benim cocugum icin de aynı durum gecerli.evladm annesi olarak ben babası olarak esim yazılmış kaderinde ve o hayat bulup gelecek zamanı gelince(ins) sen dikkat etmeyip tedbir almasaydn bebegini yine kaybedecektin ama sen ona sebep olup bunun vebali sana kalacaktı.ama sen üzerine duseni yapmissn ve vebali su anda sende degil.icin rahat olması lazm.cok felsefik konustm sanki.bebegimden sonra kaderi baya düşündüm sanrm:)Canim insallah umutlarimiz yeserir bizim de kucaklarimiz dolar cok sabrediyoruz kaderim de bunu iki kere yasamak varmis Rabbim tekrarindan korusun hepimizi...
Insallah sende en kisa surede saglikli bebeğine hamile kalirsin.
Rabbim vermek istedikten sonra dorder beser veriyor canim...bilmiyorum neden boyle oldum butun onlemler alindi demiycem yasanmasi gerekiyormus demek ki Rabbim yardim etsin ruhum oyle sıkılıyor ki kendimi avutamiyrm bile yere goge sigamadim daraldim
Kesem 7 haftalik bebek 6 haftalik kalmis kalp atislarini bekledik olmadi radyoloji uzmani da bakti gene can yok cmrtsi de gidebilirm kurtaja pazartesi de bana birakti doktorumoda cok uzuldu takdir ilahi diyor cnku gereken butun onlemler alinmisti dedi doktor dollenme esnasinda belki de saglikli bebek olmadi dedi incelencekmis kurtajdn snra
Evet canim bekliyorum ama umutsuz bekleyip raporda missed abortus yaziyor sessiz dusuk demekmis sanirim bebegim de hic hareket yok 6 haftalik kalmis adetime gore suan 8 haftalik olmam lazimdiCanım benim ben de Zelal gibi düşünüyorum. Pazartesiyi bekle, bir daha baksınlar kalp atışı olup olmadığına. Belki de geç döllenmedir. Hem bu şekilde için de daha rahat eder. Eğer bebeğin kalp atışları da durduysa bozulmaya başlar, belli olur ve daha kesin olur herşey. Rabbim'den umut kesilmez. Bizim şer gördüğümüz şeyde hayır, hayır gördüğümüz şeylerde şer yatabilir...
Mesajini bile gormemisim dun canim kusura bakma yasemin diyince baktim.Canim kaderdenbotesi bos ama yinede Allahtan umut kesilmez paxartesiyi bekle gec dollenmedir belki. Normal yolla hamile kalmustin demi ? Allah hayurlisimi sagliklisini omurlusunu versin insallah
cnm acele etme. bizim işyerinde bi arkadaş vardı , kalp atışı yok alıcaz demişlerdi vakumla. sonra kız başika doktoragidiyor ve gayet sağlıklı bi gebelik ve doğurdu çocuğunu şuan 2 yaşında gibi. biraz bekle ve öyle git doktora zaten 7 haftalık bebeklerde bzen kalp atışı alınamayabiliyor. inşallah sağlıklıdır bebeğin, ama eğer kürtajda olacaksan bu senin suçun değil canım benim,demekki sağlıklı bir gebelik değilmiş, doktorlar ilk 12. haftalık kayıplarda direkt bunu söylüyorlar.Canim insallah umutlarimiz yeserir bizim de kucaklarimiz dolar cok sabrediyoruz kaderim de bunu iki kere yasamak varmis Rabbim tekrarindan korusun hepimizi...
Insallah sende en kisa surede saglikli bebeğine hamile kalirsin.
Rabbim vermek istedikten sonra dorder beser veriyor canim...bilmiyorum neden boyle oldum butun onlemler alindi demiycem yasanmasi gerekiyormus demek ki Rabbim yardim etsin ruhum oyle sıkılıyor ki kendimi avutamiyrm bile yere goge sigamadim daraldim
Doktor da dedi birkac gun ne olur ne olmaz diye bekleyelim dediler ama hic umudum yok adetime gore 8 haftalik zaten bir hafta geriden geliyordu kesem 7 hftlikmis bebek 6 dayms bebek var ama kalbi atmyr hayirlisi herseyin neden byle oldu anlamiyrm cok üzülüyorum ne umutlar hevesler etmistim herhalde bana annelik nasip degilmis bilmiyorumcnm acele etme. bizim işyerinde bi arkadaş vardı , kalp atışı yok alıcaz demişlerdi vakumla. sonra kız başika doktoragidiyor ve gayet sağlıklı bi gebelik ve doğurdu çocuğunu şuan 2 yaşında gibi. biraz bekle ve öyle git doktora zaten 7 haftalık bebeklerde bzen kalp atışı alınamayabiliyor. inşallah sağlıklıdır bebeğin, ama eğer kürtajda olacaksan bu senin suçun değil canım benim,demekki sağlıklı bir gebelik değilmiş, doktorlar ilk 12. haftalık kayıplarda direkt bunu söylüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?