Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bilmiyorum erken gelme riskli bi durum olmazsa 39 da almak istiyor. Sanirim cigerleri tam gelisin diye bekliyor. Allah hayirli lsu ne zamansano zaman nasip etsin ne duyelim hayirlisiyla 36 yi doldurayimda sinrasi kader kismet
Ciğerleri o kadar geçmi gelişiyor. Senin ilk bebeğinde 39 da doğmuş su yuttuğu için enfeksitondan kaybetmiştin ama dimi ciğerleri gelişmediğinden değil. Benim bildiğim 36 gibi herşey tamamlanmış oluyor sonrasında kilo alıyor sadece. Yanlışım varsa düzeltin.

Nadirende olsa 36 da dogupta solunum guclugu ceken bebekler oldugunu duymustum. Kuvez ihtiyaci olabiliyormus miladina yakin dogmasi bebek sagli acisindan iyi diyolar Allah a emanet ediyorum artik kontrolde tekrar konuscam atik dr la

Okudum canım yazıyı. 39 diyor. Peki acaba 39 dan kasıt.38 + lar mı. Yoksa 39 dolu dolu olmalı mı. Ben karnımda kaybettiğim için çok korkuyorum . 37 gibi alınsın istiyorum doktor da 38 i görelim diyor. Benimki tamamen korkudan yoksa mutlaka ki süresi 40 hafta olduğunu düşünürsek normal bi gebeliğin illaki bi gelişimi devan ediyordur o haftalarda da. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ben ilkinde 39+0 da dogum yaptim ama talihsizlik yasadik iste simdiki dr umda birisk olmazsa tam 39+0 i tarih olarak gosteriyor 14,15,16 kasim istediginiz tarih olur dedi bende 11.11 de olsun dedim yok dedi 38+4 oluyor aslinda ne bileyim hayirlisi bende burda cok sey okudum o yuzden her ne kadar dogumdan sonra kaybetsemde oglumu yinede korkular sariyorm Ama biliyorum ki biz ne desek ne planlasakta bos Allah ne zaman isterse o zaman olur kafayi yordugumuzla kaliyoruz

Bi arkadaşım 38 de doğum yaptı ciğerlerine su gitmiş bebek 4 gün yoğun bakımda kaldı ciğerleri de tam gelişmemiş sanırım. Ama kız sigara içiyordu ben ona yordum bu durumu. Ama bilemiyorum tabi. Ben önce 36 düşünüyordum şimdi 37 ye alıştırdım kendimi. Git gide artıyor. Doktor 38 diyor sen 39 diyorsun amanınnn..

S sernur3535 naslsn canm?bu ay var kı güzel haber?
Yok canım bu ay da olmadı olsa korkudan düşerdi herhalde annem babam kaza geçirdi annemin parmağı koptu kaburgaları kırıldı 20 gündür memleketteydim bu ay yumurta takibi olacaktım ne yazıkki kaçırdım bu yıl benim için çok zor geçiyor yine de şükrediyorum annem babam sağ Rabbim bana bağışladı

Maşşallah canım çok sevindim ne güzel hamile kaldın Rabbim bize de versin inşallah

Maşşallah canım çok sevindim ne güzel hamile kaldın Rabbim bize de versin inşallah
Saol Can'ım. Daha çok yeni kalp atışlarını bekliyorum. Yaşadıklarımdan dolayımı bilemiyorum hep bi korku tedirginlik içindeyim . Allah herkese hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar nasip eder inşallah.

Yaa Can'ım çok geçmiş olsun . Allah beterinden korusun inşallah

Yaa Can'ım çok geçmiş olsun . Allah beterinden korusun inşallah
Sağol canım baya dır giremiyorum buraya neler olmuş sen kaç ay sonra hamile kalmış oldun 7 ay galiba değilmi inşallah kalp atışını da duyarsınız sağ salim kucağına alırsın inşallah

Sağol canım baya dır giremiyorum buraya neler olmuş sen kaç ay sonra hamile kalmış oldun 7 ay galiba değilmi inşallah kalp atışını da duyarsınız sağ salim kucağına alırsın inşallah
6.ay da hamile olduğumu öğrendim. Şehir dışındaydık eşimle . Gerçekten de kafan rahat olucakmış . Söyleyenlere inanmıyordum

6.ay da hamile olduğumu öğrendim. Şehir dışındaydık eşimle . Gerçekten de kafan rahat olucakmış . Söyleyenlere inanmıyordum
Şu kafayı nasıl rahat tutacağım biri bana anlatsın ne yapsam aklımdan çıkmıyor aya falan mı çıkıp gelsem bilemedim

Şu kafayı nasıl rahat tutacağım biri bana anlatsın ne yapsam aklımdan çıkmıyor aya falan mı çıkıp gelsem bilemedim
Doğru söylüyorsun Can'ım. Yaşadıklarımız kolay şeyler değil. Ama hayat da bi yandan devam ediyor. Off ne bilim işte. Aklıma geldikçe yaşlar akıyor. Ruhum da çok yara aldı vücudumda hemen rahim kasılmalarım oluyor.

Dikkat et kendine bak ne güzel umudun gelmiş koru kendini dilerim iyi olur herşey

Canm cok üzüldüm gecmis olsun Allah beterinden korusun en kisa surede iyilessinler insallah

Canm cok gecmis olsun.ins annenle baban cabucak iyilesir.bebegin de en yakn zamanda gelir ins.

Canım cok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun annene babana şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…