Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bugün ki igne batirdigim delik kirmizi olmus kizlar bu normal mi ? Digerleri hic belli olmuyorken igne yerleri bu kan kurumuş iz yapmış gbi kirmizi delik olmuş korkulcak birsey mi?

Bugün ki igne batirdigim delik kirmizi olmus kizlar bu normal mi ? Digerleri hic belli olmuyorken igne yerleri bu kan kurumuş iz yapmış gbi kirmizi delik olmuş korkulcak birsey mi?
Kan toplamıştır canım. Sen benim karnımı bacaklarımı görsen korkarsın. Mosmor kıpkırmızı geçen annem karnımı gördü korktu o derece diyeyim sana.

Gözün aydin canim Allah saglik sihhatle kucagima almayi nasip etsin cok sevindim

Kan toplamıştır canım. Sen benim karnımı bacaklarımı görsen korkarsın. Mosmor kıpkırmızı geçen annem karnımı gördü korktu o derece diyeyim sana.
Saol canim mesaj yazdigin icin morluklar bende de oldu bide bu kirmizi noktalar cikinca korktum doktora gtsem mi diye düşündüm bide yeni yeni kendim yapiyorum ya yanlış birsey mi yaptim dye korktm, kiyamam yaa sana... olsun bebislere sifa olsun da insallah gecer zamanla bunlar da canm

Kizlar size bir sorum daha olucak canm nar cekiyor ama nar da düşük yapiyor kani sulandiriyr yaziyor int.de hamilelikte yasak mi yemek ? Bde igne filan kullaniyorz doktorunz beslenme konusunda birsey soyledimi ben bunları knsmayi unuttm dktrmla

Daha seninki bir ay olmuş Rabbim sana buyuk sabırlar versin nasıl bir imtihandır bu tövbe isyan etmiyorum etmedim ama sokaga atanlarmı dersin hırsızlık yaptıran dövenlermi burda o kadar anneyiz yüreğimizin acısından her mesaj da aglanırmı ben her mesaj da ağlıyorm. Rabbim sabırlar versin bize ben çok sorguladım kendimi iyi bi anne olamazmıydım acaba diye Takdir Allahın şükür halimize

Merhabalar ben 36 37 haftalıkken göbek deliğim çok veriliyordu eşime surekli sanki göbek deliğimi çekiştiriyor gibi oluyor diyordum canımı yakıyordu 38 de de zaten plasenta erken ayrılması ve pıhtılaşma sebebiyle karnımda vefat etti gerilme derken onu mu kasdettiniz

Yok canım gerilik dedim fetal gerilik. Bebeğin olması gerektiği haftadan daha küçük olması yani... Rabbim sana da sabırlar versin... Dayanması çok zor ama yeni bir bebek çok iyi geliyor insana. İlk başlarda kabullenemiyorsun o bebeği, sanki evladını aldatıyormuş gibi geliyor ama hareketlerini hissettikçe onu da çok seviyorsun. Senin yeni umudun oluyor... Rabbim en tez ve hayırlı zamanda sana da tekrar gebe kalmayı ve evladını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım...

Aynen canım hiç umrumda diil morluk filan. 1. Haftadır bacağıma geçtim karnımdaki morluklar azaldı. Bebişler sağlıkla doğsunlarda hiç önemli diil

Dün ilk iğnemi oldum. Clexsan 0.4 . Kadın doğumcum iğnenin nereden yapılması gerektiği Hakkı'nda bişey söylemedi bende sormadım zaten. Sağlık ocağına gittim ilk kez sonuçta nedir ne değildir bilmiyorum. Hemşire aç kolunu demesin mi . Dedim göbekten yapılıyormuş ben göbekten yaptırmak istiyorum. Özellikle ilk aylar . Biz koldan yapıyoruz filan dediler . Aile hekimine danıştım . Göbek kol farketmez filan derken baya bi gereksiz diyalog . En sonunda benim ısrarlarım doğrultusunda göbekten yaptı . Off ben napacam yaşadığım şehirde herkes herşeyden bi haber

Allah razı olsun insallah Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın benim bebegim 35haftalık kontrole gittiğimizde normal seyrinde devam ediyor du bazı bölgeler 35 36 37 olarak yani yaklasık 2hafta onde giden bölgeler vardı 2885 grdı ama Rabbim nasib etmedi o kadar rahattım ki gezdim dolaştım yedim ictim mide bulantısı bas dönmesi olmadı hic Allahım sabır versin hepimize

Canım birbirimize yardımcı olacağız buradan ne yapalım. Lütfen moralini bozma ve sormak istediğin her şeyi bizimle paylaş lütfen... Kan pıhtılaşması ve preeklampsi ile ilgili çoğu kadın doğumcunun bilmediği şeyleri bilir haldeyim. 2016 Kasım annelerine de yazıyorum ben. Oradaki arkadaşları da sıkı sıkıya tembihliyorum kontrolde şunlara baktırın bunlara baktırın diye. Geçen birinin Dr.u meslek hayatımda ilk defa damardaki dirence bakıyorum demiş. İlk defa biri böyle bir istekle bana geldi demiş. İyi de illa istemek mi gerekiyor? Sonuçta kan pıhtılaşması yüzünden bir sürü kayıplar yaşanıyor ki sadece kk'da bile ne kadar çoğuz bunu yaşayan. İnsan hiç mi bakmaz, hiç mi kontrol etmez yaaa... Cidden şaşırıyorum kadın doğumculara. Sonuçta sana gelen insanlar hem kendilerini hem de en kıymetlilerini sana emanet ediyorlar. Bir bacak boyuna bakıp, bir kafa, karın ölçüsüne bakıp göndermek nedir arkadaş? Çoğumuz da özele gidiyoruz daha iyi ilgilenilsin diye... Ama sonuç ortada. İyi bir Dr.a denk gelmedin mi ve bebeğinde de bir problem yaşandı mı tamam bitti... Nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorlar aklım almıyor. İnsan hayatı bu kadar kıymetsiz mi???

Evet her insan işini hakkıyla yapmalı ama sağlık sektöründe çalışanlar bu konuda çok daha duyarlı olmalı...

Kızlar moralim çok bozuk gorumcem dogum yapio suan.. kıskançlık degil yaşayamadığım herşey gözümün önünde sanki biri içimi desiyo..canım öylesine yaniyo ki kim anlar beni..ne zormuş evlat acısı..insanın hayallerini böylesine acı bi şekilde yitirmesi ne zormus. Herşeye rağmen güçlü gorunmeye çalışmak ama aslında her yerinin yara bere içinde olduğunu saklamak ne zormuş. Bazen nefes bile alamıyorum sanki oğlumu öyle özlüyorum ki.. ne ağır bi imtihanmis meğer yaşadığımiz..

Canm masallah bebeğine peki neden bu kadar bekletiyor doktor normal dogum mu yapmistin onceden yine bunu mu planliyor ? Allah yardimcin olsn canim sagsalim kucagina al yavrunu insallah
Canim fazla kilolu olmasida iyi degilmis. Hayir ilki sezeryandi 7. Ayimda hamile kaldim. Benim ilk bebegin cigerde enfeksiyon olmasindan kayip olmustu. Dogumda su yutmustu bebegim O enfeksiyona neden olmustu. Ilk dogumumda 39. Haftada oldu bi aksam onceden suyum sizinti seklinde gelmisti sabahida sezeryan oldum zaten. Sanirim dr da cigerleri iyce gelisin diye 39 u bekletmek istiyor. O yuzden kilolu olunca bebek erken gelebiluyomus ya da seker riski olabiluyormus. Benim yuklemem normaldi gecen toklugaa baktirmistim isten cikmadan o da normaldi Allah a sigindik artik

Canım o kadar çok beklemesen olmaz mı. 39 çok değil mi zaten maşallah şümdi bile kilosu iyüymiş.
Bilmiyorum erken gelme riskli bi durum olmazsa 39 da almak istiyor. Sanirim cigerleri tam gelisin diye bekliyor. Allah hayirli lsu ne zamansano zaman nasip etsin ne duyelim hayirlisiyla 36 yi doldurayimda sinrasi kader kismet

Canim seni hatirliyorum sadece dogumun normal mi sezeryanmiydi onu hatirlayamadim Allah yardimcin olsun canim insallah bu sefer hersey yolunda olucak hersey guzel olucak Rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsin saglikla sihhatle anali babali buyutursun insallah :)

Canm sabret ins bizde bu güzel duyguları yasayacaz.bu acımz gecici ins.kolay bi durum değil.bu aciya once sabredecez sonra mutlu günler görecez.su anda gece yaşıyoruz biz öyle düşün.ve hepimiz aynı duygularla başetmeye çalışıyoruz.ven de bugun ilk defa bebrm görmeye gityim.2 aylktı.odaya girince bikac dk bi kötü oldum.bebeğin dogum raporunu görünen bi yere koymuşlar.aynı doktora gidiyordk bir de.ve aynı doktordan aldığımz ölüm raporu geldi aklıma.baya tuttum kendimi ama 5dk sonra aglamaya başladım.samimi oldgm biri zaten.bi saat sonra da çocuğu kucagma alabildim.ben bu duygularmn üstüne gitmeyi tercih ettm.ömür boyu hic bebek almayacak mıym kucağıma diye düşündüm.ve icimden hep kendim icin dua ettim.zor durumda edilen dualar kabul olurmuş.sen de nasıl rahat ediyorsan öyle davran öyle yap.burda bi arkadaş yazmıştı psikiyatri böyle söylemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…