Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canim ben doktea gec gitmustim 6+3 lerde filandin oncesinde gitmedim o zaman hem keseyi gorduk hem kalo atisini stres yaoma Allah a emanet et zaten her sey okucagina variyor
Insallah canim bende bebegimi gorurum ve kalp atislarida duyarim Rabbim nasip etsin

İcini ferah tut lutfen haftaya hersey belli olur nasıbınde varsa kese de görünür kalp atışlarını da dinlersin tatlım sabırlı ol lutfen haftayada bizi habersiz bırakma
Amin canim insallah sagolasin Rabbim sanada saglikli evlatlar nasip etsin haber ederim insallah guzel haberler veririm canim :)

Canım 37+4 e göre kilosu çok iyi doğmuş maşallah. Ne yedin içtin tavsiye edebileceğin birşey var mı.

54le hamile kaldim 60la doguma gittim canim. Dogumdan sonra eve gelince tartildim 55 kiloydum yani kendime hic kilo almadim nerdeyse. Bol bol yogurt sut peynir badem ceviz hurma meyve et yumurta yedim. Cok az ekmek yedim pasta borek tatli hic yemedim. Tabi coraspinle clexane da etkili oldu kan akisinin iyi olmasi lazim bebege

Canm masallah bebegine kavusmussn.ins bize de nasip olur.senin sonucu cok cok merakla bekliyordm.ayni haftda ayni sebebten kaybetmistik.gercekten benim icin umut oldun.tekrar gözünaydn canm Allah uzun ömür versin bebegine.

Ben iğ
Kzlar progestan icen oldumu aranzda? Doktoruma syledim birkac gun once cok az kahverengi aknti olmuştu bu ilaci verdi oglen ucte icicekmisim bide gece 12 de cokmu sık arası siz nasil kullandiniz gunde iki defa icen oldumu?
ben iğne kullandım cnm. Hatta arada hala kullanıyorum çünkü ara ara hala kahverengi lekelenmem oluyor. Ama ilk hamileliğimde gümde 3 tane içiyordum progestan hatta üstüne iğne bile oluyordum korkma yani.

İnşallah Büşracım. İnşallahh

canım işte bu iğneler kan sulandırıcı ya coraspirinde içiyorsundur ondan kanıyor. Benimde kanıyor çoğu zaman . Kanamadı mı seviniyorum

Tesekkurler canim bende iki fazla mi diye korkuyordum smdi icim rahatladi ilk hamileligimde de byle kahverengi lekelenmem olmstu yerlesmedndir demisti dktrm o zmn...ama simdi hem igne hem aspirin kullaniyrm ondnda korktum lekelenmeden bde doktor iki tane verince acaba cokmu bir tanemi içsem dye bile dusundum o zman gece de icerim ikinci hapi da alirim :)

canım işte bu iğneler kan sulandırıcı ya coraspirinde içiyorsundur ondan kanıyor. Benimde kanıyor çoğu zaman . Kanamadı mı seviniyorum
Evet cnm ikisininde kullaniyrm baya kanattim canim akmaya basladi elim ayagim ttredi pamugu koyana kadar, bide ilac ciktimi acaba dedim tek basima olunca pamugu hemen koyamiyrm igneyi cikartirken ama bunada sukur en azndn sifa olsn bebislere ins :)

Ben 5 ay sonra hamile kaldım canım. Çok şükür şuana kadar da hiç bir problem yaşamadım...

Çok şükür canım, ağlayarak okudum yazını. Ultrason görüntülerinden ben de Metehan'ımı abisine benzetiyorum. Bunun burnu daha küçük sadece, geri kalan herşey aynı gibi geliyor... Rabbim bu evladımı hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin inşallah...

Canım benim hemen kötü düşünmeyelim ne olur. İyi olacak Allah'ın izniyle. Ne olur güzel düşün... İnşallah bugün hayırlısıyla güzel haberlerini alırız

Evet cnm ikisininde kullaniyrm baya kanattim canim akmaya basladi elim ayagim ttredi pamugu koyana kadar, bide ilac ciktimi acaba dedim tek basima olunca pamugu hemen koyamiyrm igneyi cikartirken ama bunada sukur en azndn sifa olsn bebislere ins :)
İğneyi çekerken yandan pamuğuda koymaya başla canım ben öyle yapıyorum. Bi elimle iğneyi çekerken diğer elimde pamuk .

Hayırlı olsun çok sevindim senin adina.. rabbim yine kucaginiza almaya nasip etsin bu kez oluucak inş:)

Hayırlı olsun çok sevindim senin adina.. rabbim yine kucaginiza almaya nasip etsin bu kez oluucak inş:)
inşallah.
Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin.
tam olarak sevinemiyorum bile.
mutluluktan uçacağımı zannediyordum oysaki
bakalım kalp atışları için haftaya gel dedi.
ah bide bu iğne çok korkutuyor beni.

Canm cok sevindim Rabbim kucagina almayi nasip etsin hayirlisi olsun

Hayırlı uğurlu olsun, inanın kendim hamile kalmışım gibi sevindim. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.

Ben de ağlayarak okudum şimdi sizin yazınızı, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de hep dua ediyorum; allahım bi mete'yi aldın nolur yüzümü güldürecek bir mete daha var diye. Yaşasaydı benim oğlum 34 günlük olacaktı şimdi. Rabbim evladın varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın bizi. İnşaallah kucaklarımız boş kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…