Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Gozunaydn canm.sevindim senin adna.ins saglikli bi gebelik olur ve kucagina almak nasip olur.bizlere de dua et canm.

inşallah bebeklerimize kavuşuruz. senin le bikaç gün var sanırım aramızda
Insallah canim insallah bu sefer kavusalim Rabbim yardim etsin...evet cnm benim 6 haftalik , 6 gun varmis aramizda daha ben keseyi gordum bebegimi bile goremedim daha dun doktordaydim insallah kalp atislari da duyariz sagsalim :)

Canım benim çok sevindim. Sen Siirt'te idin sanırım değil mi? Orada memurdun. Bebeğinin anne karnında kalbi durmuştu ve fetal gerilik de vardı zaten, öyle hatırlıyorum. 4 değerinde problemliydi sanırım
Rabbim sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canım. Sırayla bir bir doldursun Mevlam kucaklarımızı inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlarla...

Amin canım. Meleğinin ismi Mete miydi? Rabbim sana da en tez ve hayırlı zamanda yüzünü güldürecek bir evlat nasip etsin canım...

saol canım B BlackandBlack
bu arada hafızan gerçekten çok iyi.
hayran kaldım valla.
il farklı sadece. zaten ismi lazım olmayan küçük bi doğu ili işte

saol canım B BlackandBlack
bu arada hafızan gerçekten çok iyi.
hayran kaldım valla.
il farklı sadece. zaten ismi lazım olmayan küçük bi doğu ili işte

Canım benim iğneler çok önemli. Onların zamanlarını kaçırma sakın. Bir de bebeğini iyi takip et. En ufak bir gerilikte bil ki iğne dozajı yeterli gelmiyordur. 20.haftadan sonra her kontrolde de kesinlikle bebeğini besleyen damarlarda direnç olup olmadığına baktır. Direnç varsa yine iğne dozajı yeterli gelmiyordur demek ki... Sen doğudasın o sebeple iyi Dr. orada bulman çok zor. Kendinde sıkı sıkıya takip et canım...

aynen ya.
sabah gittim kese var .kalp atışı için haftaya gel dedi.
haftası ile uyumlumu dedim daha çok erken miş.
clexsan 0.4 verdi coraspin ve folidoce devam.

Canim hayirli olsun malesef ilki gibi olmuyor malum korkularimizdan dolayi bende oyleydim. Bi yanim mutlu bi tanim huzunlu hareketlerini hisedene kadar baglanmaya bile korkmustum. Sonrada yavas yavas baglandim pskolojik insallah bu defa her sey guzel olur hepimiz icin

Kuzlar bu gun kontrole gittik bi yandan cok sukur diyorum bi yandanda tedirgin oluyorum. Daha dogrusu dr tedirgin etti 39. Haftama girdigimde planliyor dogumu bebegin gelisimi 1 hafta onde dikkat et kilo cok almasin iyi degil dedi oglumada boyle giderse 4u gecer demislerdi 3.5 kilo dogmustu su an tahmini 2.800 mus insallah bi tehlikesi olmaz dua edin bu ay diyet yapicam mecburen .Allah hepimizin yardimcisi olsun

Canım cok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına aldırır inşallah ne güzel bir bir haberler geliyor cok şükür

Canım çok sevindim senin adına.hatırlamaz olurmuyuz hiç. Rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip etsin.umarım hersey gönlüne olur

A
min Can'ım .

Canım o kadar çok beklemesen olmaz mı. 39 çok değil mi zaten maşallah şümdi bile kilosu iyüymiş.

Canm masallah bebeğine peki neden bu kadar bekletiyor doktor normal dogum mu yapmistin onceden yine bunu mu planliyor ? Allah yardimcin olsn canim sagsalim kucagina al yavrunu insallah

Bebiş haberleri alan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun inşallahh inşallah bu defa yüzünüz gülecek darısı bizlere olsun inşallah. Bu ara çok kendimle uğraşıyorum diyetisyene gideyim doğumdan önceki kiloma bir an önce düşeyim diye tahlillerimi yaptırdım bi tsh düşük çıktı 1 aydır tedavi oluyorum geçen gün kontrol için tahlil yaptırdım kolestroller yüksel çıktı 320 lerde yani Kardiyologta bu ne böyle ailede kalp hastalığı olan varmı dedi dedim annem kalp krizinden vefat etti. Aman işte sen riskli gruptadın şöylr böyle asabımı bozdu benim. Deştikçe bişeyler çıkıyo daha da doktora gitmem

Canm doktor neden 39a kadar bekletiyorki?benm doktrm bi dahaki gebelikte 38 alnsn dedi.farkli bi doktr bile olsa 38den fazla brkleme dedi.bir de bana 37.haftada sezarysn olsan bi bebegi bugun alrdm kilosu 3 kg demisti

Gözün aydın canım çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın Allah sağlıklı uzun bir ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…