- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Gozunaydn canm.sevindim senin adna.ins saglikli bi gebelik olur ve kucagina almak nasip olur.bizlere de dua et canm.herkese merhaba.
uzun zaman oldu girmeyeli umarım hatırlayanlar vardır beni.
6+6 günlük hamileyim.
ilk defa bugun gittim doktora. kese var henüz kalp atışı yok .
clexsan 0.4 mg verdi .coraspin e devam.
haberler böyle .umarım herşey yolunda gider
amin canım .inşallah herşey güzel olur.Gozunaydn canm.sevindim senin adna.ins saglikli bi gebelik olur ve kucagina almak nasip olur.bizlere de dua et canm.
Insallah canim insallah bu sefer kavusalim Rabbim yardim etsin...evet cnm benim 6 haftalik , 6 gun varmis aramizda daha ben keseyi gordum bebegimi bile goremedim daha dun doktordaydim insallah kalp atislari da duyariz sagsalim :)inşallah bebeklerimize kavuşuruz. senin le bikaç gün var sanırım aramızda
herkese merhaba.
6+6 günlük hamileyim.
Ben de ağlayarak okudum şimdi sizin yazınızı, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de hep dua ediyorum; allahım bi mete'yi aldın nolur yüzümü güldürecek bir mete daha var diye. Yaşasaydı benim oğlum 34 günlük olacaktı şimdi. Rabbim evladın varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın bizi. İnşaallah kucaklarımız boş kalmasın.
saol canım B BlackandBlack
bu arada hafızan gerçekten çok iyi.
hayran kaldım valla.
il farklı sadece. zaten ismi lazım olmayan küçük bi doğu ili işte
aynen ya.Canım benim iğneler çok önemli. Onların zamanlarını kaçırma sakın. Bir de bebeğini iyi takip et. En ufak bir gerilikte bil ki iğne dozajı yeterli gelmiyordur. 20.haftadan sonra her kontrolde de kesinlikle bebeğini besleyen damarlarda direnç olup olmadığına baktır. Direnç varsa yine iğne dozajı yeterli gelmiyordur demek ki... Sen doğudasın o sebeple iyi Dr. orada bulman çok zor. Kendinde sıkı sıkıya takip et canım...
Canim hayirli olsun malesef ilki gibi olmuyor malum korkularimizdan dolayi bende oyleydim. Bi yanim mutlu bi tanim huzunlu hareketlerini hisedene kadar baglanmaya bile korkmustum. Sonrada yavas yavas baglandim pskolojik insallah bu defa her sey guzel olur hepimiz icinherkese merhaba.
6+6 günlük hamileyim.
Canım cok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına aldırır inşallah ne güzel bir bir haberler geliyor cok şükürherkese merhaba.
6+6 günlük hamileyim.
Canım çok sevindim senin adına.hatırlamaz olurmuyuz hiç. Rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip etsin.umarım hersey gönlüne olurherkese merhaba.
6+6 günlük hamileyim.
Saol Can'ım . Amın inşallah bu sefer yüzümüz gülerCanım çok sevindim senin adına.hatırlamaz olurmuyuz hiç. Rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip etsin.umarım hersey gönlüne olur
min Can'ım .Canim hayirli olsun malesef ilki gibi olmuyor malum korkularimizdan dolayi bende oyleydim. Bi yanim mutlu bi tanim huzunlu hareketlerini hisedene kadar baglanmaya bile korkmustum. Sonrada yavas yavas baglandim pskolojik insallah bu defa her sey guzel olur hepimiz icin
Çok şükür . Herşey güzel olucak inşallahCanım cok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına aldırır inşallah ne güzel bir bir haberler geliyor cok şükür
Canım o kadar çok beklemesen olmaz mı. 39 çok değil mi zaten maşallah şümdi bile kilosu iyüymiş.Kuzlar bu gun kontrole gittik bi yandan cok sukur diyorum bi yandanda tedirgin oluyorum. Daha dogrusu dr tedirgin etti 39. Haftama girdigimde planliyor dogumu bebegin gelisimi 1 hafta onde dikkat et kilo cok almasin iyi degil dedioglumada boyle giderse 4u gecer demislerdi 3.5 kilo dogmustu su an tahmini 2.800 mus insallah bi tehlikesi olmaz dua edin bu ay diyet yapicam mecburen .Allah hepimizin yardimcisi olsun
Canm masallah bebeğine peki neden bu kadar bekletiyor doktor normal dogum mu yapmistin onceden yine bunu mu planliyor ? Allah yardimcin olsn canim sagsalim kucagina al yavrunu insallahKuzlar bu gun kontrole gittik bi yandan cok sukur diyorum bi yandanda tedirgin oluyorum. Daha dogrusu dr tedirgin etti 39. Haftama girdigimde planliyor dogumu bebegin gelisimi 1 hafta onde dikkat et kilo cok almasin iyi degil dedioglumada boyle giderse 4u gecer demislerdi 3.5 kilo dogmustu su an tahmini 2.800 mus insallah bi tehlikesi olmaz dua edin bu ay diyet yapicam mecburen .Allah hepimizin yardimcisi olsun
Canm doktor neden 39a kadar bekletiyorki?benm doktrm bi dahaki gebelikte 38 alnsn dedi.farkli bi doktr bile olsa 38den fazla brkleme dedi.bir de bana 37.haftada sezarysn olsan bi bebegi bugun alrdm kilosu 3 kg demistiKuzlar bu gun kontrole gittik bi yandan cok sukur diyorum bi yandanda tedirgin oluyorum. Daha dogrusu dr tedirgin etti 39. Haftama girdigimde planliyor dogumu bebegin gelisimi 1 hafta onde dikkat et kilo cok almasin iyi degil dedioglumada boyle giderse 4u gecer demislerdi 3.5 kilo dogmustu su an tahmini 2.800 mus insallah bi tehlikesi olmaz dua edin bu ay diyet yapicam mecburen .Allah hepimizin yardimcisi olsun
Gözün aydın canım çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın Allah sağlıklı uzun bir ömürler versinherkese merhaba.
6+6 günlük hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?