Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım benim yaa 1.yıl nedense bi zor geçiyor. bende yaklaştığında çok kötü olmuştum. ağustostu benim o takvim yaprağından ağustosu geçince bi rahatladım sanki . doğumgünlerini kutlamak varken cennette öpüp koklayacağız bol bol inşallah kızlar. içimizdekilerle ALLAHIM bi daha sınatmasın. cinsiyetinin farklı olması daha iyi bence. kızının yerine koyamayacaksın, benimde kaybettiğim oğlandı. bu kız, hala alışamadım kız olacağına, hala karnımı oğlum diye sevesim geliyor.bu düşüncelerin çok normal kendini suçlama sakın. korkudan endişeden hepimiz aynıyız. karnımızdakileri sevmez olurmuyuz hiç, ama korku bazen engel oluyor.

Benim de canım cok yaniyor insallah en kisa surede alisicaz bebeklerimiz iyi olsunlar da aci cekelim olsun onlar iyi olsun :)
ben bacağıma geçtim. karnım daha az acıyordu ya. bacaklarım çok kötü oldu mosmor ve acayip acıyor. doktor karnından yapabilirsin hiç bi zararı yok dedi ama ben yapmak istemedim pek artık.

ben bacağıma geçtim. karnım daha az acıyordu ya. bacaklarım çok kötü oldu mosmor ve acayip acıyor. doktor karnından yapabilirsin hiç bi zararı yok dedi ama ben yapmak istemedim pek artık.
ben kolumdan vuruyom neredeyse moralma olmadi Allaha bin çok şükür ama hava kabarcığı çok azicik bastirmak gerekiyo o zaman . görümcem öle yapıyordu. ama dik bi şekilde vuruyo.

Allah yardimcimiz olsun canim evet senesi dolunca gercekten kotu oluyor insan dogum gunu hazirliklari yapacakken soguk mezar tasini opmek yakiyir yuregimizi ama sukur Mevla kardeslerini yolladi bize onlar olmaaydi daha zor gecerdi simdi onlari uzmemek icin bile olsa daha guclubduruyoruz. Benimde yakin zamanda hazirlanmam gerek bazen gununu beklemeyip erken gelecgi hissine kapiliyorum. Oyle ta da boyle kirkularimizla yuzlesecegiz Allah bize sabir verdigi gibi guc kuvvet versin insallah

o zaman ben yanlış yapıyorum. benim full mor çünkü neyse morluklar geçer boşverin, sağlıkla gelsinlerde kuzucuklarımız.
Yok canim üzülme senin yaptığın doğruymuş yasemin arkadasmz yazmış bak doktoru öyle olmali demis,ben de bilmediğim icin sizlerden öğrenmek istedim int. de yazmislar o morluk olusmamasi icin havasini alanlar bir kere de bnm basima geldi
hemsire oyle yapmisti hastanedeki ondan sordum

Bacak az acır diye umut ediyordum canim nasip olursa uc ay sonra bacak yada kola gecebilirmisim

yasemin bacak hiç acımıyor demişti ama benim çok acıyor. koldan da yapılabiliyormuş ama kolu tek başıma yapamam, hem tutup hem yapamam,

Valla canım benim göbek çok acıyordu. Resmen bazen acısından ağlıyordum. Bacak da acıyor ama göbeğe göre hiç acımıyor benim. Kaç tane iğne vurdum bacaktan acıdığı çok nadirdir. Ama bacak daha çok morarıyor. Kişiden kişiye değişiyor sanırım acıyan yer. Karnımdan 20.haftadan sonra vurmamaya başladım. Hele ki şuan hayatta vuramam iyice belli ediyor kendini çünkü ufaklık. Rabbim evlatlarımızı sağ salim almayı nasip etsin de biz bu acıları çekmeye razıyız...

yasemin bacak hiç acımıyor demişti ama benim çok acıyor. koldan da yapılabiliyormuş ama kolu tek başıma yapamam, hem tutup hem yapamam,
Evet kızlar cok fena yakiyor igne ama napalim evlatlarimiz iyi olsunda dayaniriz,
nasipse bebis büyüdükçe bende bacaktan vurmaya başlarım bakalim ins daha az acir,koldan anca eslerimiz yapabilir ,şu an da tedirginim ama doktor mutlaka göbekten diyince o şekilde yapiyorum ins faydası oluyordur bebegime sıkı sıkı tutunur ins bana :)

canım senin bebiş daha ufak değilmiydi. kaçıncı haftadasın. ben 25 e kadar göbekten vuruldum. daha 1 hafta olmadı bacağıma geçeli. zaten bebek göbek deliği kısmına gelene kadar en az 4.5 -5 aylık olması gerekir.

Daha bebisimi bile goremedim canim sadece kesesi gozuktu insallah bebegimi gorurum bu hafta dualariniz da beni unutmayin lutfen...
Pinpiriklik benimkisi canim sen bana bakma :)

Spinal oldum çok rahat oldu canım bel baş ağrısı falan da olmadı tabi iki doğum arası yakın olunca dik isler daha çok agriyo ilkinde daha çabuk ayaklanmistim bu kez daha zor iyilescek gibi
canim naptin bebegini doğurdun mu çok merak ettim seni.

Arkadaslar ne kadar aralıklarla hamile kaldınız benim 2ayı gecti sezeryan dogumdu. Doktor hemen hamile kalabilirsin dedi. Coraspirin ve folix asit başlattı hamile kalınca iğneye başlıcam sizin gibi bana bilgi verebilirmisiniz lutfen

Tanıdığımız sezeryandan üç ay sonra hamile kalmısti simdi saglikli kizi var,bana da doktorum 6 ay demisti ama ben çok uzun ara verdim canım hazır hissedemedim bir sene gecti senesin de cok kotu olmustum zaten..snrasin da istedim öyle hamile kaldım insallah saglikla yavruma kavusurum...
sen herzaman doktorunu dinle hazırda hissedince korunmayi birakrsn insallah saglikli sıhhatli evlatlarin olur.

Canm bende uzun sure folbiol ve coraspin kullandım hala da kullanıyorum ve igne de eklendi umarim faydali olabilmisimdir.

Canm bende uzun sure folbiol ve coraspin kullandım hala da kullanıyorum ve igne de eklendi umarim faydali olabilmisimdir.
Tabiki faydalı oldun çok tesekkur ederim canım genetik doc. Doktora gittim testler yaptırdım doktor uzun uzun dinledi ve genetik bir problem oldugunu kesinlikle dusunmuyorum dedi ama doktorlar böyle durumlarda mecburen igne baslatıyorlar ben hazır degilim simdi bile surekli ağlıyorum biraz daha zamana ihtiyacım var ama hemen hamile kalabilirsin deyince kısıtlamanın kalkması beni rahatlattı

Ben 8ay sonra kaldım canım.

Ve insallah sağlıkla sıhhatle yavruna kavuşursun Allahın izniyle
Amin canim insallah hepimiz kavusuruz sen de ne zaman hazır hissedersen düşün, ne güzel birşey de çıkmamış rahatlamissindir ama gene de ilaçlarını duzenli al önlemi alsn doktorun insallah hersey guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…