• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Amin canim insallah hepimiz kavusuruz sen de ne zaman hazır hissedersen düşün, ne güzel birşey de çıkmamış rahatlamissindir ama gene de ilaçlarını duzenli al önlemi alsn doktorun insallah hersey guzel olur
İnsallah canım zaman hic geçmeyecek sandım ama 2ay gecti gitti bile biraz daha zaman gecsin insallah hersey guzel olacak Allahın izniyle

Arkadaslar ne kadar aralıklarla hamile kaldınız benim 2ayı gecti sezeryan dogumdu. Doktor hemen hamile kalabilirsin dedi. Coraspirin ve folix asit başlattı hamile kalınca iğneye başlıcam sizin gibi bana bilgi verebilirmisiniz lutfen
Tekrar hamile kalabilmek icin engel kalkinca ben de cok rahatlamistim benim doktorum alti ay bekle demisti. Iki hamileligimde de erken dogum yaptim ve rahim kaslarinin guclenmesi icin gerekli demisti.Gerci ben jerseye ragmen dayanamadim ve dorduncu ayda korunmayi biraktim Allah sekizinci ayda nasip etti.Sukurler olsun hicbir sıkıntı yasamiyorum sezeryanla ilgili.Yine de canim sen hamile kalmadan once vitamin degerlerine mutlaka baktir onemli olan vucudunun yeni bir hamilelik icin depolarini doldurmus olmasi.Allah sana ve tum melek annelerine hayirli saglikli bebekler nasip etsin canim

Tekrar hamile kalabilmek icin engel kalkinca ben de cok rahatlamistim benim doktorum alti ay bekle demisti. Iki hamileligimde de erken dogum yaptim ve rahim kaslarinin guclenmesi icin gerekli demisti.Gerci ben jerseye ragmen dayanamadim ve dorduncu ayda korunmayi biraktim Allah sekizinci ayda nasip etti.Sukurler olsun hicbir sıkıntı yasamiyorum sezeryanla ilgili.Yine de canim sen hamile kalmadan once vitamin degerlerine mutlaka baktir onemli olan vucudunun yeni bir hamilelik icin depolarini doldurmus olmasi.Allah sana ve tum melek annelerine hayirli saglikli bebekler nasip etsin canim
Vitamin degerlerime mi o tahlilin ismi nedir

Vitamin degerlerime mi o tahlilin ismi nedir
Ben aile hekimine gittigimde de kendi doktoruma gittigimde de hamile kalmayi dusundugumu soyledigimde kan degerlerime hormonlara bakilmasinin iyi olacagini soylediler kan verdim.d vitaminim ve demirim cok dusuktu ilac ampul kullandim sonra hamile kaldim.tahlilin adini bilmiyorum canim ama hani hamileligin ilk zamanlarinda yaptiriliyorya tam kan sayimi gibi birseydi

Tanıdığımız sezeryandan üç ay sonra hamile kalmısti simdi saglikli kizi var,bana da doktorum 6 ay demisti ama ben çok uzun ara verdim canım hazır hissedemedim bir sene gecti senesin de cok kotu olmustum zaten..snrasin da istedim öyle hamile kaldım insallah saglikla yavruma kavusurum...
sen herzaman doktorunu dinle hazırda hissedince korunmayi birakrsn insallah saglikli sıhhatli evlatlarin olur.
1 yıl çok uzun... ben 10 ay nasıl dayandim bilmiyorum..
6.ayında birakmişim korunmayı.. olmayinca galiba bebegim olmuycak dedim pes etmek üzereydim...
ama haziranda bi anda his doğmuştu.. adetten önce silik çizgi çikti haziranin sonuydu.. o zaman öğrendim. çok şükür. yumurtalama günüm doğum günüme denk geldi. onu değerlendirdim. doğum günümde bekliyormuştu mucizem:).
10 ay bebeksiz işkence gibiydi ne bilim etrafta bebiş doluydu..o sene ayni zamanda hamile olan kuzenlerimin bebekleri vardi.. oğlumu görüyordum onlari gördükçe.
hamileliğim 10.haftadan sora igneye başladim. çok şükür güzel gidiyor şimidlik.. 25sinde kontrolum var.üçlü taramasi gibi bişey var. inş iyidir bebegim.
rabbim hepimize kucagimiza almaya nasip etsin inş.

canim naptin bebegini doğurdun mu çok merak ettim seni.

Canim 8 eylulde dogum yaptim ben cok sukur saglicakla geldi oglum. Rabbim bi oglumu aldi bi oglumu verdi bana. Sakın umudunuzu kaybetmeyin. Rabbimin hazinesi genis merhameti bol. Sezeryan dogumdan 6 ay sonra hamile kaldim. Dikislerde sorun olmadi. Tabi ilk hamilelige gore daha zor ve yorucu gecti. Hamileligin basindan beri coraspin kullandim. 24. Haftada icim rahat etmedi trombofili paneli yaptirdim ve pihtilasma cikti. Hemen clexane 0.4 mg igneye basladim. Hicbir olumsuzluk olmamasina ragmen benim sabirsizligim nedeniyle 37+4 te spinal sezeryan olarak dogum yaptim. 3200 gr dogdu bebegim. Abisine o kadar cok benziyo ki koklarken sanki cennet kusumu da kokluyomus farzediyorum. Yani asla unutulmuyo ilk goz agrilari. İnsallah en kisa zamanda sizlere de nasip etsin Rabbim yeniden anne olmayi. Hepinizi cok seviyorum cok opuyorum kaderdaslarim

Canim 8 eylulde dogum yaptim ben cok sukur saglicakla geldi oglum. Rabbim bi oglumu aldi bi oglumu verdi bana. Sakın umudunuzu kaybetmeyin. Rabbimin hazinesi genis merhameti bol. Sezeryan dogumdan 6 ay sonra hamile kaldim. Dikislerde sorun olmadi. Tabi ilk hamilelige gore daha zor ve yorucu gecti. Hamileligin basindan beri coraspin kullandim. 24. Haftada icim rahat etmedi trombofili paneli yaptirdim ve pihtilasma cikti. Hemen clexane 0.4 mg igneye basladim. Hicbir olumsuzluk olmamasina ragmen benim sabirsizligim nedeniyle 37+4 te spinal sezeryan olarak dogum yaptim. 3200 gr dogdu bebegim. Abisine o kadar cok benziyo ki koklarken sanki cennet kusumu da kokluyomus farzediyorum. Yani asla unutulmuyo ilk goz agrilari. İnsallah en kisa zamanda sizlere de nasip etsin Rabbim yeniden anne olmayi. Hepinizi cok seviyorum cok opuyorum kaderdaslarim
senin adina çok sevindim allah anali babali büyüsün güle güle büyüt bebegini:)
evet unutulmuyor. ilk gözagrilarini
umut verdin bize teşekkür ederim :) bende bu kez bebegimi alacakmişim gibi hisediyorum cinsiyetini öğrenemedim olsun sağlıklı olsun da gerisi boş. iğne vurduruyorum hergün burdan çok şey öğrendim. hepimiz yinede yardimci olacaz birbimize:)
doğuma az kalan iki kişi var zelal ile yasemin.. hamile olan arkadaşlarimizda var burda:)Rabbim hepimize kucaginiza almaya nasip etsin inş.

maşallah.. okudukça nasıl mutlu oluyorum. Rabbim bizlere de tattırsın inşallah. bazen çok inanıyorum, bazen hep bi sıkıntı olacakmış gibi geliyo. geçen ay biyokimyasal gebelk geçirdim :( herhalde o yüzden.. bu ay ne olucak bakalım..

maşallah.. okudukça nasıl mutlu oluyorum. Rabbim bizlere de tattırsın inşallah. bazen çok inanıyorum, bazen hep bi sıkıntı olacakmış gibi geliyo. geçen ay biyokimyasal gebelk geçirdim :KK43: herhalde o yüzden.. bu ay ne olucak bakalım..
kimyasal gebelik geçirip ikinci ayda rahatça kaliniyor. bu durum yaşayan çok inş bu ay hamile kalirsin içime doğdu:)

Canım 37+4 e göre kilosu çok iyi doğmuş maşallah. Ne yedin içtin tavsiye edebileceğin birşey var mı.

Canım benim güzel kardesim cok sevindim Rabbim bize oyle bir sınav verdiki ölene kadar gozyasımız dinmeyecek canım oglum Umut Talham cennet kusum oyle yazılı mezar taşında kucucuk bedeni anne kucağından uzakta gozyasımda duruyor hep icime akıyor onu cok ozluyorum zaman gecip gidiyor hayırlı olsun bebesin Allahım hep mutlu etsin sizi damatlıgını da gorun insallah kuzum benim hayırlı olsun

Kizlar bugün doktora gittim bebegim henüz gözükmedi 5+6 dedi doktorum yani 6 ya grdim haftaya bebekle kalp atisi olmali dedi korkuyrm korku grdi icime:( dua edin nolur...ilk 4+5de kese gzkmustu kucuktu o zmn...siz ne zaman bebeginizi grdunuz kizlar kese icinde?

Maşallah canım Rabbim anali babali büyütsün saglikli uzun omurler versin bebeğine darisi insallah bizlere olsun Rabbim hepimize bu güzel duyguyu anneliği yasatsin...
Bizde seni seviyoruz kaderdasim:)

Kzlar progestan icen oldumu aranzda? Doktoruma syledim birkac gun once cok az kahverengi aknti olmuştu bu ilaci verdi oglen ucte icicekmisim bide gece 12 de cokmu sık arası siz nasil kullandiniz gunde iki defa icen oldumu?

Kizlar bugün doktora gittim bebegim henüz gözükmedi 5+6 dedi doktorum yani 6 ya grdim haftaya bebekle kalp atisi olmali dedi korkuyrm korku grdi icime:KK43: dua edin nolur...ilk 4+5de kese gzkmustu kucuktu o zmn...siz ne zaman bebeginizi grdunuz kizlar kese icinde?

canım yanlış anlama lütfen sadece bir tavsiye. seninle aynı haftada olan diğer hamile kişilerin olduğu sayfaya bakabilirsin onlarla aynı zamanda benzer şeyleri yaşayacağın için belki faydası dokunur. burda hamile çok kişi yok çünkü. haftana göre doğum ne zamana geliyor? nisan ise mesela nisan anneleri başlığına bakabilirsin canım. ben ilk hamileliğimde nasıldı hiç hatırlayamadım. ama endişe etme bazen cihazlar yetersiz olabiliyor öyle bişey olabilir. veya geç döllenme ihtimalini düşün.

kimyasal gebelik geçirip ikinci ayda rahatça kaliniyor. bu durum yaşayan çok inş bu ay hamile kalirsin içime doğdu:)

hayırlısı inşallah arkadaşım güzel dileğin için sağolasın. bugün kan testi yaptırdım bakalım yarın alıcam sonucu. gerçi daha erken ama yine de dayanamadım. yarın tam 1 yıl olucak. belki güzel haberi yarın alırım diye dua ediyorum.

canım yanlış anlama lütfen sadece bir tavsiye. seninle aynı haftada olan diğer hamile kişilerin olduğu sayfaya bakabilirsin onlarla aynı zamanda benzer şeyleri yaşayacağın için belki faydası dokunur. burda hamile çok kişi yok çünkü. haftana göre doğum ne zamana geliyor? nisan ise mesela nisan anneleri başlığına bakabilirsin canım. ben ilk hamileliğimde nasıldı hiç hatırlayamadım. ama endişe etme bazen cihazlar yetersiz olabiliyor öyle bişey olabilir. veya geç döllenme ihtimalini düşün.
Evet canim haklisin mayis annelerine de yazdim ins cevap verirler endise ettim biraz zaten adetten bir hafta gec gdyr cnm ins hayirlisiyla saglikla kucagima alirim

Kizlar ignemi yaparken bugun baya kanadi sizin de byle kanama oluyor mu arada ? Hemen pamuk koyamadm igneyi cekerken ins ilac cikmamistir disariya zaten kapagini actm bes dk sonra vurdum ucuna baktim ilac cikmaya baslams ins bugun faydasi olur ignenin beceriksizligim tuttu bugun ya :(

Kizlar bugün doktora gittim bebegim henüz gözükmedi 5+6 dedi doktorum yani 6 ya grdim haftaya bebekle kalp atisi olmali dedi korkuyrm korku grdi icime:KK43: dua edin nolur...ilk 4+5de kese gzkmustu kucuktu o zmn...siz ne zaman bebeginizi grdunuz kizlar kese icinde?
İcini ferah tut lutfen haftaya hersey belli olur nasıbınde varsa kese de görünür kalp atışlarını da dinlersin tatlım sabırlı ol lutfen haftayada bizi habersiz bırakma

Canim ben doktea gec gitmustim 6+3 lerde filandin oncesinde gitmedim o zaman hem keseyi gorduk hem kalo atisini stres yaoma Allah a emanet et zaten her sey okucagina variyor

Back