Sekiz kilomu verdin cnm cokmu miden bulaniyordu birsey yiyemedin aslinda avantaj senin icin kilon azalms bayahamilelikten verdim kilolari geri alirim kısa zamanda.
yiyemedim mide bulantısı çektim şimdi iyiym :)Sekiz kilomu verdin cnm cokmu miden bulaniyordu birsey yiyemedin aslinda avantaj senin icin kilon azalms baya
Canm ben de normalde de cok ödem olur.hamulelikte de arttı.normal oldugunu düşündüm hep.benim de son onceki hafta yanlis hatrlamiyorsam 500 gram falan almisti ama son hafta ayni cikti kilosu.doktora sordum normal dedi.ama artik gecmisi fazlq irdelemiyorum.nasibi yokmus yavrularmzn.yoksa biseyler sebep olur doktor anlar ya da biz anlardk illa aln bu bebeği derdik.ömürleri o kadarmış.ins baska uzun ömürlü hayırlı evlatlarmz olurBenim de cnm hamilelikte sorunum yoktu en son oglumun kilo aliminda cok az bir düşüklük vardi o bir hafta icinde bnde sismeye basladim ne olduysa o zaman oldu bebegime pihti gtmispihtilasma disinda bende bsy cikmadi onlem olarak igne aspirin kullanicam ins zaten onlem amacli veriyrlr..kan akisi kolay saglansn bebekte beslensin sıkıntıya dusmesin dye.doktorlar ne derse zaten yapiyoruz Rabbim bir daha yasatmasin ne bize ne baskalarina..cok zor aci..
Ay kiyamam aman masallah canim iyi ol herzaman:)yiyemedim mide bulantısı çektim şimdi iyiym :)
canım kullanıyorum her ikisini de. hamileliğimi öğrendikten 4-5 gün sonra doktora gittim. daha 5 haftalık değildi yani. o zamana verdi başladım canım.Canm birsey sormak istyrm sen igne veya aspirin kullaniyormuydun?kullaniyrsan ne zaman vermisti ilk igneyi doktorun
Kese gozukmedenmi basladiniz cnmcanım kullanıyorum her ikisini de. hamileliğimi öğrendikten 4-5 gün sonra doktora gittim. daha 5 haftalık değildi yani. o zamana verdi başladım canım.
ben yaşadım normal şeyler bunlar... ilk hamileliğinde beyaz akıntı gelmedi miydi?Kızlar birsey sormak istiyorum hepinize hamileligin daha ilk haftalarinda yeni ogrendiginiz donemde kasik agrisi ve beyaz su gbi akinti yasadiniz mi? Bazen sadece su gibi afedersiniz byle seyler yasayan varsa yazabilir mi lutfen..
Adet gunum de lekelnme gelmişti cnm ilk hamileligim de simdi daha farkli oldu su gbi de geliyor beyaz geliyor hormonsal sanirimben yaşadım normal şeyler bunlar... ilk hamileliğinde beyaz akıntı gelmedi miydi?
Ilk hamileligimde sonradan olmaya baslamisti 12 haftadan snra dktrda normal demişti o zamanlariAdet gunum de lekelnme gelmişti cnm ilk hamileligim de simdi daha farkli oldu su gbi de geliyor beyaz geliyor hormonsal sanirim
aynen canım. görünmeden .. rahim duvarı kalınlaşmış demişti sadece.Kese gozukmedenmi basladiniz cnm
senin cinsiyet belli oldu mu canım ?ben yaşadım normal şeyler bunlar... ilk hamileliğinde beyaz akıntı gelmedi miydi?
Tamam canim saolasin dktr tekrr testi yaptirmami syledi cuma tekrarliycam snra bakariz ultrasonda dedi o zmn konusuruz insallah hersey yolunda gider yuzumuz gulsun hepimizinaynen canım. görünmeden .. rahim duvarı kalınlaşmış demişti sadece.
inşallah canım inşallah.Tamam canim saolasin dktr tekrr testi yaptirmami syledi cuma tekrarliycam snra bakariz ultrasonda dedi o zmn konusuruz insallah hersey yolunda gider yuzumuz gulsun hepimizin
yarin gidicem bakalim:) merak ediyorum:)senin cinsiyet belli oldu mu canım ?
hadi bakalım sağlıkla gelsinler de uzun ömürle inşallah.yarin gidicem bakalim:) merak ediyorum:)
Adet gunum de lekelnme gelmişti cnm ilk hamileligim de simdi daha farkli oldu su gbi de geliyor beyaz geliyor hormonsal sanirim
amin inş cinsiyeti farketmez kız olsun oğlan olsun sonuçta evlat ..hadi bakalım sağlıkla gelsinler de uzun ömürle inşallah.
Enfeksiyondan mi olmus cnm senin de yoksa hamilelikte normal mi bu tür seylerbendede vardi sonra geçti.. iki hamileliğimdede enfeksiyon yaşadım sonra geçti sorun olmadi su gibi beyaz akıntı oluyordu ilk 3 ay felan.
doktora git bakalim
Ne guzel heyecanlar canim hayirlisi olsun saglikli uzun omurlu olsun :) bizimle de paylas ins gosteriramin inş cinsiyeti farketmez kız olsun oğlan olsun sonuçta evlat ..
yinede merak ediyorum. :)uzun ömürlü olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?