Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canm ben de normalde de cok ödem olur.hamulelikte de arttı.normal oldugunu düşündüm hep.benim de son onceki hafta yanlis hatrlamiyorsam 500 gram falan almisti ama son hafta ayni cikti kilosu.doktora sordum normal dedi.ama artik gecmisi fazlq irdelemiyorum.nasibi yokmus yavrularmzn.yoksa biseyler sebep olur doktor anlar ya da biz anlardk illa aln bu bebeği derdik.ömürleri o kadarmış.ins baska uzun ömürlü hayırlı evlatlarmz olur

Canm birsey sormak istyrm sen igne veya aspirin kullaniyormuydun?kullaniyrsan ne zaman vermisti ilk igneyi doktorun
canım kullanıyorum her ikisini de. hamileliğimi öğrendikten 4-5 gün sonra doktora gittim. daha 5 haftalık değildi yani. o zamana verdi başladım canım.

Kızlar birsey sormak istiyorum hepinize hamileligin daha ilk haftalarinda yeni ogrendiginiz donemde kasik agrisi ve beyaz su gbi akinti yasadiniz mi? Bazen sadece su gibi afedersiniz byle seyler yasayan varsa yazabilir mi lutfen..

Kızlar birsey sormak istiyorum hepinize hamileligin daha ilk haftalarinda yeni ogrendiginiz donemde kasik agrisi ve beyaz su gbi akinti yasadiniz mi? Bazen sadece su gibi afedersiniz byle seyler yasayan varsa yazabilir mi lutfen..
ben yaşadım normal şeyler bunlar... ilk hamileliğinde beyaz akıntı gelmedi miydi?

aynen canım. görünmeden .. rahim duvarı kalınlaşmış demişti sadece.
Tamam canim saolasin dktr tekrr testi yaptirmami syledi cuma tekrarliycam snra bakariz ultrasonda dedi o zmn konusuruz insallah hersey yolunda gider yuzumuz gulsun hepimizin

Adet gunum de lekelnme gelmişti cnm ilk hamileligim de simdi daha farkli oldu su gbi de geliyor beyaz geliyor hormonsal sanirim

bendede vardi sonra geçti.. iki hamileliğimdede enfeksiyon yaşadım sonra geçti sorun olmadi su gibi beyaz akıntı oluyordu ilk 3 ay felan.
doktora git bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…