- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.983
- 598
- 35
evet enfeksiyondan olmuştu ama sora geçti.Enfeksiyondan mi olmus cnm senin de yoksa hamilelikte normal mi bu tür seyler
doktora git bence..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet enfeksiyondan olmuştu ama sora geçti.Enfeksiyondan mi olmus cnm senin de yoksa hamilelikte normal mi bu tür seyler
Hadi ins ogrenirsin.gercekten ömürlü ve hayırlı sağlıklı olsun.amin inş cinsiyeti farketmez kız olsun oğlan olsun sonuçta evlat ..
yinede merak ediyorum. :)uzun ömürlü olsun inş.
Tamam canim saolasin dktr tekrr testi yaptirmami syledi cuma tekrarliycam snra bakariz ultrasonda dedi o zmn konusuruz insallah hersey yolunda gider yuzumuz gulsun hepimizin
Cok saol tatlım insallah sağlıklı gebeliktir :) doktorum daha baslatmadi ins sorun olmazCanım çok sevindim, gebemişsin :) Rabbim sağlıkla kucağına alıp, büyütmeyi nasip etsin. Kan testinde kaç çıktı değerin? Benim 40lardayken başlatmıştı Dr.um iğneye ve coraspirine. Bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. Bence sen de erkenden başla canım ki bebek rahat tutunabilsin.
Canm masallah az kalmış bebegine kavusmaya.bier icin de dua et olur muCanım çok sevindim, gebemişsin :) Rabbim sağlıkla kucağına alıp, büyütmeyi nasip etsin. Kan testinde kaç çıktı değerin? Benim 40lardayken başlatmıştı Dr.um iğneye ve coraspirine. Bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. Bence sen de erkenden başla canım ki bebek rahat tutunabilsin.
B BlackandBlack canm senn nasil gidiyor hamilelik insalalh saglicakla kucagina alirsin yavrunu:)
Canm coraspin ve igneyi nasl kullaniyrsn birini gece birini sabah mi?ve baska birsey kullaniyormusun?
Suan dikkat etmem gereken birsey varmi?tuzsuz yemeye calisiyrm bol su icmeye gayret gsteryrm ve uzaniyrm devamli insallah iyi haberler alirim
Canm masallah az kalmış bebegine kavusmaya.bier icin de dua et olur mu
inşallah canım, senin az kaldı hadi bakalım. darısı kendime ve diğer tüm hamile arkadaşlara.Etmez miyim canım benim. Aklıma geldikçe sizin için de dua ediyorum sürekli. Özellikle Rabbim nasip ederse inşallah doğuma girerken hepinize tek, tek dua edeceğim...
Amin canım. Rabbim tüm melek annelerinin ve annelerin yüzünü güldürsün inşallah...inşallah canım, senin az kaldı hadi bakalım. darısı kendime ve diğer tüm hamile arkadaşlara.
Canm cok saol tavsiyelerin ve önerilerin icin hepsini dikkate alıcam uyguluycam..pek balık yemiyorum sevmiyorum ama artık zorla yemeye başlarım balik sezonu da açıldı..Canım ben iğneyi de aspirini de akşam alıyorum. Dr.um onunla ilgili herhangi bir şey söylemedi. Ama iğnenin saatini geçirmemen gerekli sadece o kadar. Limonlu su da kanı sulandırıyormuş. İstersen Dr.un iğne verene kadar limonlu su iç canım sabahları...
İğneye başladığımdan beri içtiğim bir hap daha var. Ama o tamamen benim için, kemik erimesi olmayayım diye. Çünkü kullandığımız kan sulandırıcı iğneler kemik erimesine sebep oluyormuş. Osteocare diye takviye bir ilaç daha içiyorum. Bunu SGK karşılamıyor. Eczaneden kendin de alabilirsin. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış canım bu hem senin için hem de bebek için önemli. Ayrıca haftada en az bir de balık ye. Ben başlarda balık yiyemiyordum Dr.um bu sebeple omega3 yazmıştı...
Rabbim bu çabalarımızın karşılığını bu dünyada da sevip okşayabileceğimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlarla versin inşallah...
Canm insallah sağlıklıdır doktorum pazartesi yda sali gel ultrasonla bakalim dedi insallah kesesini görürüz büyük ihtimal sali gunune randevu alicamarasimmmm canm gittin mi doktora?kac cikti degerin?ins sağlıklı bir gebeliktir?sernur sen naslsn?
başın sağolsun canım. çok zor bir acı. ALLAH sabrını versin hepimize inşallah. benim 14 ay oldu, halen ara ara ağlıyorum. unutmak mı dersen aslamerhaba sevgili melek anneleri,
rutin kontrole gittiğimizde 14 martta hayatımı herseyimi perişan eden gün 34+2 günlük hamileyken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim dekolman nedeniyle meleğimi oğlumukaybettim ve sezeryan oldum
ruhumdaki kalbimdeki acılar dinmek bilmiyor bebeğimin mezarına hala gidemedim
internetten sizleri buldum bu dünyada bu acıyı sadece benim yaşadığımı düşünürken.
devlet hastaneleri nin testleri yapmadığını araştırdık ve bizi özel e yönlendirdiler kriz yaşadığımız için napacağimızı bilmiyorduk ve özelde yaptırdık hiç bir neden bulamadılar.tabi testler eksikmi tammı inanın bilemiyorum 6 ay ilk günki gibi paramparçayım
dilerim hepimiz sağlıkla uzun ömürle evlat sahibi oluruz.
Canımm çok sevindim rabbim kucağına sağlıkla alıp büyütmek nasip etsin.gönlünü ferah tut herşey güzel olucak gör bak.hadi hayırlısıCanm insallah sağlıklıdır doktorum pazartesi yda sali gel ultrasonla bakalim dedi insallah kesesini görürüz büyük ihtimal sali gunune randevu alicam
Rabbim sabır versin canım. Çok uzatma arayı bence git meleğinin yanına çünkü sonra daha zor olur.ilk gittiğinde çok kötü oluyor insan ama sonradan ona Bile alışıyorsun . Mümkün olduğunca her hafta gidiyorum ben inan daha iyi hissediyorm. Burası olmasa Nasıl atlatırdık bilemiyorum çok iyi geliyor yazmak .en azından sorgulayan yok anlamayan gözler anlamayan yürekler yok. Herkes seni anlıyor acını yürekten paylaşıyor burda. Tez Zaman'da nasip etsin rabbim uzun ömürlü evlatlarmerhaba sevgili melek anneleri,
rutin kontrole gittiğimizde 14 martta hayatımı herseyimi perişan eden gün 34+2 günlük hamileyken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim dekolman nedeniyle meleğimi oğlumukaybettim ve sezeryan oldum
internetten sizleri buldum bu dünyada bu acıyı sadece benim yaşadığımı düşünürken.
devlet hastaneleri nin testleri yapmadığını araştırdık ve bizi özel e yönlendirdiler kriz yaşadığımız için napacağimızı bilmiyorduk ve özelde yaptırdık hiç bir neden bulamadılar.tabi testler eksikmi tammı inanın bilemiyorum 6 ay ilk günki gibi paramparçayım
merhaba sevgili melek anneleri,
Canm başın sağolsun cok zor acımerhaba sevgili melek anneleri,