• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Tamam canim saolasin dktr tekrr testi yaptirmami syledi cuma tekrarliycam snra bakariz ultrasonda dedi o zmn konusuruz insallah hersey yolunda gider yuzumuz gulsun hepimizin

Canım çok sevindim, gebemişsin :) Rabbim sağlıkla kucağına alıp, büyütmeyi nasip etsin. Kan testinde kaç çıktı değerin? Benim 40lardayken başlatmıştı Dr.um iğneye ve coraspirine. Bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. Bence sen de erkenden başla canım ki bebek rahat tutunabilsin.

Canım çok sevindim, gebemişsin :) Rabbim sağlıkla kucağına alıp, büyütmeyi nasip etsin. Kan testinde kaç çıktı değerin? Benim 40lardayken başlatmıştı Dr.um iğneye ve coraspirine. Bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. Bence sen de erkenden başla canım ki bebek rahat tutunabilsin.
Cok saol tatlım insallah sağlıklı gebeliktir :) doktorum daha baslatmadi ins sorun olmaz :( adetimden once 44 ckmisti dktrm tekrarlamami istedi devamli sadece coraspin ve folbiola devam et dedi,en son sali yaptirdim 250 olmstu yarin tekrr yaptiricm dktrm bana syle ona gre ultrasna gel dedi insallah sorunsuz sekilde ilerler Rabbim yuzumuzu guldursun

B BlackandBlack canm senn nasil gidiyor hamilelik insalalh saglicakla kucagina alirsin yavrunu:)
Canm coraspin ve igneyi nasl kullaniyrsn birini gece birini sabah mi?ve baska birsey kullaniyormusun?
Suan dikkat etmem gereken birsey varmi?tuzsuz yemeye calisiyrm bol su icmeye gayret gsteryrm ve uzaniyrm devamli insallah iyi haberler alirim

Canm masallah az kalmış bebegine kavusmaya.bier icin de dua et olur mu

B BlackandBlack canm senn nasil gidiyor hamilelik insalalh saglicakla kucagina alirsin yavrunu:)
Canm coraspin ve igneyi nasl kullaniyrsn birini gece birini sabah mi?ve baska birsey kullaniyormusun?
Suan dikkat etmem gereken birsey varmi?tuzsuz yemeye calisiyrm bol su icmeye gayret gsteryrm ve uzaniyrm devamli insallah iyi haberler alirim

Canım ben iğneyi de aspirini de akşam alıyorum. Dr.um onunla ilgili herhangi bir şey söylemedi. Ama iğnenin saatini geçirmemen gerekli sadece o kadar. Limonlu su da kanı sulandırıyormuş. İstersen Dr.un iğne verene kadar limonlu su iç canım sabahları...

İğneye başladığımdan beri içtiğim bir hap daha var. Ama o tamamen benim için, kemik erimesi olmayayım diye. Çünkü kullandığımız kan sulandırıcı iğneler kemik erimesine sebep oluyormuş. Osteocare diye takviye bir ilaç daha içiyorum. Bunu SGK karşılamıyor. Eczaneden kendin de alabilirsin. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış canım bu hem senin için hem de bebek için önemli. Ayrıca haftada en az bir de balık ye. Ben başlarda balık yiyemiyordum Dr.um bu sebeple omega3 yazmıştı...

Rabbim bu çabalarımızın karşılığını bu dünyada da sevip okşayabileceğimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlarla versin inşallah...

Canım ben iğneyi de aspirini de akşam alıyorum. Dr.um onunla ilgili herhangi bir şey söylemedi. Ama iğnenin saatini geçirmemen gerekli sadece o kadar. Limonlu su da kanı sulandırıyormuş. İstersen Dr.un iğne verene kadar limonlu su iç canım sabahları...

İğneye başladığımdan beri içtiğim bir hap daha var. Ama o tamamen benim için, kemik erimesi olmayayım diye. Çünkü kullandığımız kan sulandırıcı iğneler kemik erimesine sebep oluyormuş. Osteocare diye takviye bir ilaç daha içiyorum. Bunu SGK karşılamıyor. Eczaneden kendin de alabilirsin. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış canım bu hem senin için hem de bebek için önemli. Ayrıca haftada en az bir de balık ye. Ben başlarda balık yiyemiyordum Dr.um bu sebeple omega3 yazmıştı...

Rabbim bu çabalarımızın karşılığını bu dünyada da sevip okşayabileceğimiz hayırlı ve sağlıklı evlatlarla versin inşallah...
Canm cok saol tavsiyelerin ve önerilerin icin hepsini dikkate alıcam uyguluycam..pek balık yemiyorum sevmiyorum ama artık zorla yemeye başlarım balik sezonu da açıldı..
Dedigin ilacida doktorla görüştüğüm de sorucam kullanırım cok önemliymis,kemik erimesi Allah korusun cok kotu bir hastalik..

Amin canim cumlemize nasip etsin anneligi hepimiz bu duyguya hasretiz..Rabbim hepimize nasip etsin mutlulugumuzu paylasalim burdan :) bebis isteyenlere rabbim en kisa surede hamile kalmayi nasip etsin,hamislere de saglikli bir gebelik gecirmeyi saglikla yavrularina kavusmayi nasip etsin(amin)

bengisu022 bengisu022 cnm doktor keseyi grelim ona gore konusalim dedi cok heyecanliyim streslym ins hersey yolunda gider gunler zor geciyor dua edin benim icin de hersey yolunda olsun bebegim olsun ins

merhaba sevgili melek anneleri,
rutin kontrole gittiğimizde 14 martta hayatımı herseyimi perişan eden gün 34+2 günlük hamileyken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim dekolman nedeniyle meleğimi oğlumukaybettim ve sezeryan oldum
ruhumdaki kalbimdeki acılar dinmek bilmiyor bebeğimin mezarına hala gidemedim
internetten sizleri buldum bu dünyada bu acıyı sadece benim yaşadığımı düşünürken.

devlet hastaneleri nin testleri yapmadığını araştırdık ve bizi özel e yönlendirdiler kriz yaşadığımız için napacağimızı bilmiyorduk ve özelde yaptırdık hiç bir neden bulamadılar.tabi testler eksikmi tammı inanın bilemiyorum 6 ay ilk günki gibi paramparçayım

dilerim hepimiz sağlıkla uzun ömürle evlat sahibi oluruz.

rutin kontrole gittiğimizde 14 martta hayatımı herseyimi perişan eden gün 34+2 günlük hamileyken bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim dekolman nedeniyle meleğimi oğlumukaybettim ve sezeryan oldum
internetten sizleri buldum bu dünyada bu acıyı sadece benim yaşadığımı düşünürken.

devlet hastaneleri nin testleri yapmadığını araştırdık ve bizi özel e yönlendirdiler kriz yaşadığımız için napacağimızı bilmiyorduk ve özelde yaptırdık hiç bir neden bulamadılar.tabi testler eksikmi tammı inanın bilemiyorum 6 ay ilk günki gibi paramparçayım

başın sağolsun canım. çok zor bir acı. ALLAH sabrını versin hepimize inşallah. benim 14 ay oldu, halen ara ara ağlıyorum. unutmak mı dersen asla :( buraya yaz iyi geliyor. yanlız olmadığını anlıyorsun, ALLAH meleklerimizi bizlere şefaatçı yapsın inşallah.

Canm insallah sağlıklıdır doktorum pazartesi yda sali gel ultrasonla bakalim dedi insallah kesesini görürüz büyük ihtimal sali gunune randevu alicam
Canımm çok sevindim rabbim kucağına sağlıkla alıp büyütmek nasip etsin.gönlünü ferah tut herşey güzel olucak gör bak.hadi hayırlısı

Rabbim sabır versin canım. Çok uzatma arayı bence git meleğinin yanına çünkü sonra daha zor olur.ilk gittiğinde çok kötü oluyor insan ama sonradan ona Bile alışıyorsun . Mümkün olduğunca her hafta gidiyorum ben inan daha iyi hissediyorm. Burası olmasa Nasıl atlatırdık bilemiyorum çok iyi geliyor yazmak .en azından sorgulayan yok anlamayan gözler anlamayan yürekler yok. Herkes seni anlıyor acını yürekten paylaşıyor burda. Tez Zaman'da nasip etsin rabbim uzun ömürlü evlatlar

geçmiş olsun, Allah sabrınızı ve sabrımızı artırsın. ben 39+6 da kaybettim bebeğimi.. ilk sorduğum şeylerden biriydi hastanede, başkaları da böyle bir şey yaşıyor mu? çünkü hiç duymamıştım ve dünyada tek sanmıştım kendimi o an. fakat burada gördüm ki pek çok kişi var ve sürekli yeni arkadaşlar katılıyor aramıza :( öte yandan korunma süresi bitip yeniden hamile olanlar ve bebeğine sağlıkla kavuşanlar da var.. onlar da bize umut oluyor..

ben de yaklaşık 10 ay sonra gidebildim bebeğimiz mezarına. o anı hayal ederken dayanamaz kendimi kaybederdim ama sandığım kadar zor olmadı. bu durum bizler için bir imtihan. 7 ekimde 1 yıl olacak. bazen iyi bazen kötü.. 1 yıl da olsa 10 yıl da bu böyle gidecek herhalde..

Canm başın sağolsun cok zor acı:( benim de oglumu kaybedeli 14 ay oldu hala aynı acı hicbir sey degismedi Rabbim hepimize sabır versin guc kuvvet versin..dayanmak zor ins cennette yavrularimiza kavusuruz..
Rabbim bu dunyada da anneligi yasatsin hepimize saglikli hayirli kucagimiza alacağımız evlatlar versin..

Back