Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bi kalp atışı duyulsaydı sonra kontroller sonra bir bakmışsın kucağında miniğin hayırlısı ile kucağına alırsın alırız inşallah
Ah ah o kalp atislarini da duysam icimdeki endisenn bir kismi azalicak sevinemedm bile dgru duzgun amin canim insallah sagsalim kucagimiza aliriz... kan verdm bklm ins iyi cikar dua edin Allahim hepimizin yuzunu guldursun

Insallah cnm ise yaramistir da bebisin seninledir guzel haberlerini bekliyorum..

Basın sag
basın sagolsun canim sebebi bellimiydi peki? Sizlerin yaşadıklarınız hepsinden daha zor.
Canm gayet normal bi gebelik yasadm her sey yolunda sorunsuz 39 haftaya kadar gittim normal dogumu bekliyordum.ama maalesef bebeğim esinden ayrılmış karnmdayken.sancim başladı doguma girdim sezaryana.girdim ciktm bebek yok.

Canm gebeligi erken öğrenmek daha stres yapıyor sanki.ben adetim gecmeden test düşünmüyorum.tabi dayanabilirsem

Kizlar bugun 3.sinif ogrencimle konustm biraz.bu öğrencileri henüz yeni aldigm icin tanimiyorum.bi ogrencime yarn annenle gorusmek istedigimi söyledim bana annem yok öğretmenim öldü dedi.cok kötü oldum ya. O kadar üzüldüm ki.ben de dün ona sarilinca gareketi bi garip gelmisti zaten.

Kuzum kıyamam yaaa

Canm gayet normal bi gebelik yasadm her sey yolunda sorunsuz 39 haftaya kadar gittim normal dogumu bekliyordum.ama maalesef bebeğim esinden ayrılmış karnmdayken.sancim başladı doguma girdim sezaryana.girdim ciktm bebek yok.
Seni cennette bekliyor, insallah hayırlısıyla yine kucağına alırsın canim. Bende dusukler yaşadım vardır bir hayır.

Annesiz çocuk daha zor derler allah yardım etsin ona ve senin içinde iyi bir bakıma bak minik öğrencilerin var bi yerde anne gibi ben olsam o çocuğa daha ilgili davranırdım annelik içgüdüsü işte akıl vermek için söylemiyorum yanlış anlama olur mu bana da Dün bi öğretmen çocuğunu uzatmış( 8 aylık civarı bebek ) sevmek istermisin dedi bende nasıl birden söyledim bilmiyorum Hayır istemem dedim kadın da şok oldu

Canm gebeligi erken öğrenmek daha stres yapıyor sanki.ben adetim gecmeden test düşünmüyorum.tabi dayanabilirsem
Kesinlikle dogru valla cnm adet gecikince daha iyi benim daha 3 günlük gecikmem var üçüncü testi yaptik yani stres daha da artyr..igne kullanirim dye acele ettim aslnda beklesem de olurmus sadece aspirin ve folbiolla devam ettiriyor

Kiyamam yaa off cok zor Rabbim yardm etsin

Canm Allah sabir versin... cok zor seyler yasadik...preeklampsi gibi birsey yasadinmi o zaman da esinden ayrilirmis oyle duydum sebebi belli oldumu cnm..bnde preeklampsi yasadim ama bunu bebegimi kaybettikten snra ogrendim maalesef kan pihtilasmasi cikti. doktorun bir daha ki hamileliginde igne veya aspirin verickmi cnm? insallah hayirli saglikli bebeklerin olur bu dunyada da anneligi doyasiya yasarsn

ben saatlere felan bakmadim
adet günümden başlayip bitene kadar kullanabildim. 4 gün içebildim. her defasinda taze kaynatılmasi gerekiyor. sonrasinda yumurtalama gününü yakaladim çok şükür oldu bi defa yapmışım.

Ben bir de diyete de basladm.kilo vermek istiyorm.doktrm her 1 kilo bile avantaj dedi.bakalm diger adete kadar 4 kilo verebilsrm cok iyi olacak.
diyete başlamakla çok iyi etmişsin..
ben 84le hamile kaldim şu an 76yim geçen hafta 75tim bi kilo alabildim.
yediklerimi içtiklerimi dikkat ediyorum. tuz yok hamur yok şeker yok. hamileliktede düzenli beslencek.
şimdiden başla bence hamileliktede düzenli beslersin çok iyi olur.:)
diyet konusuna gelsek bol bol yürüyüş ve spor.

Canm ben hep cok severdim cocuklari. halen de öyle cok masumlar gözünün icine bakiyolar biraz sevgi ilgi gorebilmek icin.cok şükür meslegimi cok severek yapiyorum.onlarn yeni seyler ogrendigini ilerledigini gormek mutlu ediyo beni.canm ben de hala bebek sevemiyorum.ne zaman sevebilirim onu da bilmiyorum.

Canm arastrmadaki doktor preklamsi olabilir dedi.ama kendi doktorum olsa kesinlikle farkederdim dedi.sen de hic bir belirti yoktu dedi.herhalde prorein kacagi da oluyormus o durumda.benim tahlillerde sorun yoktu.pih. ilgili test yaptm sanurm hafif duzeyde.hem aras. Hem kendi doktrm igne kullaniriz dedi.ama 3.bi doktora da gösterecem sonucu bakalm herseyin hayırlısı.yani şöyle oluyo anladigim kadariyla ignenin faydası muhakkak var sebep olsa da olmasa da.ama zararı yok gibi.ekstra bi vitamin gibi sanki.yanlış da olanilirim doktor degilim sonuçta.

84 kilodan 76 kiloya mi düştün?yanlis mi anladm acaba?8 kilo zayifladn mi

Benim de cnm hamilelikte sorunum yoktu en son oglumun kilo aliminda cok az bir düşüklük vardi o bir hafta icinde bnde sismeye basladim ne olduysa o zaman oldu bebegime pihti gtmis pihtilasma disinda bende bsy cikmadi onlem olarak igne aspirin kullanicam ins zaten onlem amacli veriyrlr..kan akisi kolay saglansn bebekte beslensin sıkıntıya dusmesin dye.doktorlar ne derse zaten yapiyoruz Rabbim bir daha yasatmasin ne bize ne baskalarina..cok zor aci..

boşverin ne zaman isterseniz o zaman seversiniz. benim 14 ay oldu. halaen bir bebek kucağıma almışlığım olmadı. kasmayın bu yüzden

boşverin ne zaman isterseniz o zaman seversiniz. benim 14 ay oldu. halaen bir bebek kucağıma almışlığım olmadı. kasmayın bu yüzden
Canm birsey sormak istyrm sen igne veya aspirin kullaniyormuydun?kullaniyrsan ne zaman vermisti ilk igneyi doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…