- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.819
- 333
Vay kadına bak be hayatında senin çektiğin acının yarısını çekmemistir baksan konuşuyor. Ayni şey senin başına gelse sen bi daha yapmıyacaktin herhalde deseydin. Bizim yaramizin merhemi ancak başka bir bebek.Aynen cnm bu duygu hiç geçmeyecek heralde. Şimdi yürürdü pıtır pıtır diyorum. Yarın başka bişey diyeceğim hiç geçmeyecek sanırım.
sakin umutsuz olma..Gunaydn kızlar.bugunlerde nedense daha cok özlüyorum bebegimi.burnumun direği sızlıyor resmen.bu acıya alışmak cok zor.ins cok beklemeden hamile kalırım yoksa gittikce umutsuzluk ve tukenmislik hissediyorum.
Canm yasadklarimiz cok zor seni cok iyi anliyoruz ama umudunu hic kaybetme hep dua et bebisin seni bulucak hic ummadigin vakitte gelicek insallah..Gunaydn kızlar.bugunlerde nedense daha cok özlüyorum bebegimi.burnumun direği sızlıyor resmen.bu acıya alışmak cok zor.ins cok beklemeden hamile kalırım yoksa gittikce umutsuzluk ve tukenmislik hissediyorum.
ne kadar oldu canım senin? Bende oyleyımGunaydn kızlar.bugunlerde nedense daha cok özlüyorum bebegimi.burnumun direği sızlıyor resmen.bu acıya alışmak cok zor.ins cok beklemeden hamile kalırım yoksa gittikce umutsuzluk ve tukenmislik hissediyorum.
Canım umut etmekten vazgeçme lütfen bende ara ara öyle oluyorum ama benden daha kötü durumdakileri düşünüyorum Rabbimin vardır bi bildiği Rabbim istediği zaman hayırlısı ile göndersin emanetlerini dua edip kendimizi toplamaktan başka çaresi yok bu işinGunaydn kızlar.bugunlerde nedense daha cok özlüyorum bebegimi.burnumun direği sızlıyor resmen.bu acıya alışmak cok zor.ins cok beklemeden hamile kalırım yoksa gittikce umutsuzluk ve tukenmislik hissediyorum.
Canım naptın yükseldi mi değerinCanm yasadklarimiz cok zor seni cok iyi anliyoruz ama umudunu hic kaybetme hep dua et bebisin seni bulucak hic ummadigin vakitte gelicek insallah..
Dua et cnm bnde hepimiz icin ediyorum Rabbim dualarimizi kabul etsin hepimize saglikli evlatlar versin..
Arkadasmzn da dedigi gibi sogan suyu deneyeblrsn bnm de iltihap ckmisti o zmn denemistim iyi gelmişti temzliyr rahimi
Teşekkürler kizlar.ama insan baska sey dusunemiyor ki.bu ay sadece bir defa sogan suyu içtim.ama bu ay adetle beraber bir hafta falan icmeyi düşünüyorum.canm nerdeyse 6 ay oluyo dogum yapalı.26 martta 39 haftalk dogdu kızım ve aynı gün kaybettim naalesefNe
ne kadar oldu canım senin? Bende oyleyım
Yarin sabah gidicem canim hem de doktor cagrdi yda gece baktiririm sonucu zaten bir saatte veriyrlr insallah artyrdur cok heyecanlıyımCanım naptın yükseldi mi değerin
Canım benim bir hafta sonra 7 ay bitecek bende çok umutsuzluğa kapılıyorum üzülmeyeyim sonra hamile kalamam diyorum ne mümkün yavrum hiç aklımdan çıkmıyor ne zormuş allahım evlat acısı ve hasreti çekmekTeşekkürler kizlar.ama insan baska sey dusunemiyor ki.bu ay sadece bir defa sogan suyu içtim.ama bu ay adetle beraber bir hafta falan icmeyi düşünüyorum.canm nerdeyse 6 ay oluyo dogum yapalı.26 martta 39 haftalk dogdu kızım ve aynı gün kaybettim naalesef
Hadi hayırlısı canm.belki keseyi de görürsünüz.ama daha küçükse bi dahaki kontroleYarin sabah gidicem canim hem de doktor cagrdi yda gece baktiririm sonucu zaten bir saatte veriyrlr insallah artyrdur cok heyecanlıyım
Cank nasip iste.sabredelim ins olur.bilmiyorum hep icimde umut vardı bikac aysa hamile kalrm diye.ama korkmuyor da degilim.gecen defa 22 auda anca oldu.yumurta takibi asilama vs.onlar cok yipratıyo ilaclar mahvetmisti beni.simdi tekrar basa dönmek ne bileyim hayal kırıklığı başarısızlık duygusu.Canım benim bir hafta sonra 7 ay bitecek bende çok umutsuzluğa kapılıyorum üzülmeyeyim sonra hamile kalamam diyorum ne mümkün yavrum hiç aklımdan çıkmıyor ne zormuş allahım evlat acısı ve hasreti çekmek
ALLAH korusun önümüzde ki ay bende yumurta takibi olacağım aslında bu ay olacaktı bayram araya girdi doktorum yurt dışına gitti kaldık öyle evet ilaçlar insanı mahvediyor yaşadım biliyorum inşallah ihtiyaç kalmaz psikolojim o ilaçların yan etkisi için hazır değil bu ay soğan kürü yaptım 10 gün kadar tam yumurtlamaya geldi bıraktım bu arada yumurtlama gününde de içmiş oldum inşallah kötü etkilememiştir internetten ovülasyon testi aldım öyle çizgi yakaladım bakalım kısmet artık .Diyorum ki bu ay hiç birşey yapmayacam yine duramıyorum bişeyler buluyorum allah yardım etsin bize çok zorCank nasip iste.sabredelim ins olur.bilmiyorum hep icimde umut vardı bikac aysa hamile kalrm diye.ama korkmuyor da degilim.gecen defa 22 auda anca oldu.yumurta takibi asilama vs.onlar cok yipratıyo ilaclar mahvetmisti beni.simdi tekrar basa dönmek ne bileyim hayal kırıklığı başarısızlık duygusu.
Benim kırk gün oldu . Allah yardımcımız olsun.Teşekkürler kizlar.ama insan baska sey dusunemiyor ki.bu ay sadece bir defa sogan suyu içtim.ama bu ay adetle beraber bir hafta falan icmeyi düşünüyorum.canm nerdeyse 6 ay oluyo dogum yapalı.26 martta 39 haftalk dogdu kızım ve aynı gün kaybettim naalesef
Soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz? Uygulaması nasılALLAH korusun önümüzde ki ay bende yumurta takibi olacağım aslında bu ay olacaktı bayram araya girdi doktorum yurt dışına gitti kaldık öyle evet ilaçlar insanı mahvediyor yaşadım biliyorum inşallah ihtiyaç kalmaz psikolojim o ilaçların yan etkisi için hazır değil bu ay soğan kürü yaptım 10 gün kadar tam yumurtlamaya geldi bıraktım bu arada yumurtlama gününde de içmiş oldum inşallah kötü etkilememiştir internetten ovülasyon testi aldım öyle çizgi yakaladım bakalım kısmet artık .Diyorum ki bu ay hiç birşey yapmayacam yine duramıyorum bişeyler buluyorum allah yardım etsin bize çok zor
Canım ben saraçoğlu nu izledim you toube den adet bitince 7.gün başlıyorsun öğlen yemeğinden önce aç karnına bide akşam yemeğinden önce aç karnına her defasında taze yapıyorsun orta boy kuru soğanı 2 bardak kaynayan suya dörde bölüp atıyorsun ağzı kapalı 5 dk kaynat ılıyınca iç tadı fena değil ben tiksinmedim yanlız 15 gün yapılacak diyor ama benim yumurtlamaya geldi bıraktım korktum bişey olmaz diyene var düşük yapar diyende var inşallah bende olumlu olmuştur dua edin kızlar ne olurSoğan kürünü nasıl yapıyorsunuz? Uygulaması nasıl
Belki de ise yaramistr canm.Hayırlısıyla kısa sürede bebislerimize kavusurz ins.Canım ben saraçoğlu nu izledim you toube den adet bitince 7.gün başlıyorsun öğlen yemeğinden önce aç karnına bide akşam yemeğinden önce aç karnına her defasında taze yapıyorsun orta boy kuru soğanı 2 bardak kaynayan suya dörde bölüp atıyorsun ağzı kapalı 5 dk kaynat ılıyınca iç tadı fena değil ben tiksinmedim yanlız 15 gün yapılacak diyor ama benim yumurtlamaya geldi bıraktım korktum bişey olmaz diyene var düşük yapar diyende var inşallah bende olumlu olmuştur dua edin kızlar ne olur
basın sagolsun canim sebebi bellimiydi peki? Sizlerin yaşadıklarınız hepsinden daha zor.Teşekkürler kizlar.ama insan baska sey dusunemiyor ki.bu ay sadece bir defa sogan suyu içtim.ama bu ay adetle beraber bir hafta falan icmeyi düşünüyorum.canm nerdeyse 6 ay oluyo dogum yapalı.26 martta 39 haftalk dogdu kızım ve aynı gün kaybettim naalesef
bi kalp atışı duyulsaydı sonra kontroller sonra bir bakmışsın kucağında miniğin hayırlısı ile kucağına alırsın alırız inşallahYarin sabah gidicem canim hem de doktor cagrdi yda gece baktiririm sonucu zaten bir saatte veriyrlr insallah artyrdur cok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?